Erik haag


Historieätarna - så blev serien en succ

Historieätarna har dubblat tittarsiffrorna - och programledarna Erik Haag och Lotta Lundgren har nästan gjort det samma med sina inkomster. Men succn var aldrig självklar, i stället pågick hårda förhandlingar med SVT inför säsong två. En tredje vända har inte fått klartecken än. - Det finns en hel del tom underhållning, så när det kommer ett innehåll där man lär sig någonting så tror jag att det upplevs så mycket rikare. Jag önskar och hävdar att det vinner i längden, säger Karin af Klintberg, regissör på produktionsbolaget Thelma Louise.

När Sverige var ett exotiskt land

Erik Haag utropade i senaste avsnittet av Historieätarna i SVT att Sverige framstod som ett exotiskt land i början av 1980-talet. Varför? Jo, då hade vi ett mycket jämlikt samhälle.

Läs mer om Historieätarna, SVT och Sverige.
Lotta och Erik bjuder på mat med perspektiv

Det är juletid! Hjärtat är glöggvarmt sprittande. Och just i kväll pirrar det lite extra. Jag är helt enkelt nervös. Inför vad Lotta Lundgren och Erik Haag egentligen tänkt göra med oss.

Läs mer om Erik, Erik Haag och Lotta Lundgren.
Hur är aptiten i den nya säsongen?

I kväll tar Lotta Lundgren och Erik Haag en ny väg genom den svenska historien via magen. Den andra säsongen av Historieätarna bjuder på salt storhetstid, sockersöt romantik och ett hungrigt 1980-tal. Lundgrens slutsats: Dagens svenskar är proppmätta.

Här tar Haag av sig allt framför tv-kamerorna

Här näckar Erik Haag - i premiären av Historieätarna. Trots kostymörens vädjan. - Jag tar av mig alltihop, säger Haag i SVT.

Läs mer om Erik Haag, Haag, Historieätarna och SVT.
Empatiskola med Lundgren och Haag

Lotta Lundgren och Erik Haag är tillbaka med en ny säsong av Historieätarna.

Brander: Vill vara som Lundgren och Haag

Felix Herngren och Brita Zackari är precis som jag. Det vill säga de vill också vara som Lotta Lundgren och Erik Haag.

Historieätarna blir julkalender

Lotta Lundgren och Erik Haag blir huvudpersoner i nästa års julkalender i SVT, skriver Dagens Nyheter.

Läs mer om Erik Haag och SVT.
Julkalendern ska bli en smakrik historielektion

Erik Haag och Lotta Lundgren tar sig nu an barnens historia. I nästa års julkalender i SVT reser de tillsammans med barn tusen år i tiden, från 1015 till 2015. DN:s Georg Cederskog har följt den pågående inspelningen.

Läs mer om Lotta Lundgren och SVT.
Tidigare toppnyhet hos Metro:
Historieätarna blir julkalender

Lotta Lundgren och Erik Haag blir huvudpersoner i nästa års julkalender i SVT, skriver Dagens...

Läs mer om Erik Haag och SVT.
Historieätarna blir julkalender

Lotta Lundgren och Erik Haag blir huvudpersoner i nästa års julkalender i SVT, skriver Dagens Nyheter.

Läs mer om Erik Haag och SVT.
Historieätarna blir julkalender

Lotta Lundgren och Erik Haag blir huvudpersoner i nästa års julkalender i SVT, skriver Dagens Nyheter. Upplägget ser ut att likna duons tidigare succserie Historieätarna, men med barnen i fokus. Olika barn är med i varje avsnitt och förutom underhållning hoppas man över de 24 avsnitten berätta barnens historia i Sverige, från år 1015 till 2015.

De ger julmaten en egen show

Nu tar historieätarparet Lotta Lundgren och Erik Haag sitt tv-koncept till scenen. Med föreställningen Alla kan äta julbord – med Lotta Erik i Färgfabriken vill de ge publiken lite folkbildning medan den julbordsfrossar.

Lundgren och Haag gör julbordsshow

Lotta Lundgren och Erik Haag tar tv-konceptet Historieätarna till scenen i vinter. Enligt Dagens Nyheter pågår showen Alla kan äta julbord - med Lotta Erik premiär på konsthallen Färgfabriken i Stockholm den 6-13 december. Väldiga julbord dukas upp i konsthallen och publiken äter samtidigt som Lundgren och Haag berättar om maten i samma folkbildande anda som de gör i SVT-serien Historieätarna.

Lundgren och Haag gör julbordsshow

Stockholm Lotta Lundgren och Erik Haag tar tv-konceptet `Historieätarna` till scenen i vinter.

Läs mer om Erik Haag och Haag.
Lundgren och Haag gör julbordsshow

Stockholm/TT Lotta Lundgren och Erik Haag tar tv-konceptet `Historieätarna` till scenen i vinter. Enligt Dagens Nyheter pågår showen `Alla kan äta julbord - med Lotta & Erik` premiär

Läs mer om Erik Haag, Haag och Lotta.
Lundgren och Haag gör julbordsshow

Lotta Lundgren och Erik Haag tar tv-konceptet Historieätarna till scenen i vinter. Enligt Dagens...

Läs mer om Erik Haag, Haag och Historieätarna.
Lundgren och Haag gör julbordsshow

Lotta Lundgren och Erik Haag tar tv-konceptet Historieätarna till scenen i vinter. Enligt Dagens Nyheter pågår showen Alla kan äta julbord - med Lotta premiär på konsthallen Färgfabriken i Stockholm den 6-13 december. Väldiga julbord dukas upp i konsthallen och publiken äter samtidigt som Lundgren och Haag berättar om maten i samma folkbildande anda som de gör i SVT-serien Historieätarna.

Tunga komiker bakom Jättebästisar

Jättebästisar är TV4:s nya supersatsning. I huvudrollerna ser vi Johan Glans och David Batra och bakom kameran hittar vi bland andra Henrik Schyffert, Johan Rheborg och Erik Haag.De beskriver serien som en dramakomedi om manlig vänskap - sprungen ur deras egna upplevelser.

Ännu en tv–serie med manliga komiker

Jättebästisar är TV4:s nya supersatsning. I huvudrollerna ser vi Johan Glans och David Batra och bakom kameran hittar vi bland andra Henrik Schyffert, Johan Rheborg och Erik Haag.

Tunga komiker bakom Jättebästisar

Jättebästisar är TV4:s nya supersatsning. I huvudrollerna ser vi Johan Glans och David Batra och bakom kameran hittar vi bland andra Henrik Schyffert, Johan Rheborg och Erik Haag. De beskriver serien som en dramakomedi om manlig vänskap - sprungen ur deras egna upplevelser.

TV-tips för annandag jul

Dagens viktigaste TV-tips stavas `Historieätarna firar jul`. Ska du bara se ett program i dag - välj då detta! `Historieätarna` med Erik Haag och Lotta Lundgren i spetsen var utan tvekan

Läs mer om Erik Haag och Lotta Lundgren.
Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
Här är kändisarna svenskarna vill bjuda hem

Mia Skäringer är den kändis som svenskarna helst vill umgås med i jul. Även Erik Haag och Tilde de Paula är välkomna till många hem, enligt en undersökning som Svensk Fastighetsförmedling har gjort.

Familjenytt 2 december

18 år Jonathan Haag, Gävle avlidna Ockelbo församling 20/10 Kjell Rune Fredriksson, 79 år. 25/10 Erik Rune Mauritz Kaneskär, 90 år. 29/10 Signe Birgitta Larsson, 89 år. 10/11 Tage Emanuel

Lars Molin-stipendiet till Erik Haag

Erik Haag har fått hela Sverige att dra på smilbanden med tv-serien Pappas pengar och programmet...

Läs mer om Erik Haag och Sverige.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09