Erik haag

Luuk tar upp Erik Haag i På spåret

Martina Haag är tillbaka i På spåret – men denna gång utan exmaken och tidigare parhästen Erik Haag.Det dåvarande paret vann tävlingen 2012.– Jag har lärt mig ännu mer sedan sist, säger Martina Haag i kvällens avsnitt.

Ris och ros – årets julvärdar väckte reaktioner

Julvärdarna Lotta Lundgren och Erik Haag lotsade tittarna genom årets julaftonssändning i SVT. De förinspelade inslagen – och det dubbla värdskapet – har fått både ris och ros.
Läs mer om Erik Haag och SVT.
SVT kunde förstås spolat Erik & Lotta
SVT:s julvärdar var inte bara inspelade i förväg.Inslagen kändes som repriser.Hur många gånger ska Erik Haag Lotta Lundgren äta gammalt bröd i tv?
Sprickan efter SVT:s beslut om Erik och Lotta
Beslutet att inte sända julvärden live i SVT har orsakat en spricka – och kritiserats av namn som Ingvar Oldsberg och Petra Mede.Den klassiska julvärden Arne Weise sänder en konkurrerande sändning på TV3 –och planerar bryta traditionen att ringa julvärdarna Erik Lotta.– Det går bra om det skulle bli så, har Erik Haag sagt till Aftonbladet.Samtidigt har valet av tvduon hyllats av tittarna.

Lotta och Eriks hemlighet – avslöjad

Erik Haag och Lotta Lundgren har det ärofyllda uppdraget att få lotsa tittarna genom julafton i Sveriges Television.Eftersom inslagen är förinspelade kommer julvärdarna kunna fira julen hemma med familjerna – nu berättar de hur det kommer att gå till.– Jag har tittat på Kalle Anka i hela mitt liv, så jag kommer nog inte kunna undvika att se mig själv, säger Erik Haag till Expressen.
Erik och Lottas hemliga miljonsucc
De är två av Sveriges mest populära programledare.Nu har Historieätarna – tillika kärleksparet – Erik Haag och Lotta Lundgren fått äran att vara julvärdar i SVT.Här är deras miljonregnregn.– Vi är bra på att sluta jobba båda två. Vi är två riktiga slappisar, har Lotta Lundgren tidigare berättat för SVT.
Steffos kupp i sändning – utmanar Erik och Lotta
SVT har kritiserats för sitt beslut att förinspela årets julaftonssändning med Erik Haag och Lotta Lundgren.Nu ger sig programledarna i Nyhetsmorgon på TV4 Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt, in i debatten och utmanar SVT med att sända live hela morgonen.Samtidigt passar de på att skicka en hälsning till Arne Weise:– Du kan ringa oss!, säger Steffo Törnquist i sändningen.
Lundgren och Haag äter sig genom julafton
Årets julvärdar Lotta Lundgren och Erik Haag vill lära tittarna mer om svensk julmatshistoria. På julafton ska de äta sig igenom två historiska julbord. – Man ska tänka på lutfisk som ett existentiellt statement, säger Erik Haag.
Läs mer om Erik Haag, Haag och Lotta Lundgren.
Erik och Lottas svar på Arne Weises kritik
Sveriges Television och julvärdarna, Erik Haag och Lotta Lundgren, slopar direktsändningen på julafton i år.För första gången är allting förinspelat – ett beslut som fick Arne Weise att komma med skarp kritik.– Jag tänker på julen som fredspipornas tid. Varför ska man ligga och bråka med varandra i varsin skyttegrav? Det vill nog varken vi eller Arne, säger Lotta Lundgren till Expressen.
Därför ändrar SVT sin tradition
SVT direktsänder inte julprogrammet i år – i stället spelar julvärdarna Erik Haag och Lotta Lundgren in i förväg.Nu förklarar kanalen varför jultraditionen ändras.Vi tror och hoppas att Erik och Lotta kommer att kännas i högsta grad närvarande på julafton och förmedla all den värme julvärdarna brukar, skriver SVT:s programdirektör Lena Glaser i ett mejl.
Arne Weises ilska efter SVT:s beslut
SVT tog under gångna veckan ett historiskt beslut gällande julvärden.För första gången någonsin blev det två stycken - Erik Haag och Lotta Lundgren - dessutom är ljuständningen förinspelad.Det är något som får legendaren Arne Weise att reagera - starkt.– Fy fan! Det är så jävla viktigt att man sitter där, så som jag gjorde i trettio års tid, säger han till Nöjesbladet.
SVT:s stora juländring – ingen direktsändning
Erik Haag och Lotta Lundgren blir årets julvärdar på Sveriges Television, och för första gången någonsin väljer SVT att ha två julvärdar.Reaktionerna har varit starka.Men det är inte allt som görs om inför julafton. SVT väljer även att förinspela hela Julvärdskapet – inklusive ljuständningen, skriver TT.
Lotta Lundgren och Erik Haag om livet ihop
Lotta Lundgren och Erik Haag är dubbelaktuella som julvärdar i SVT – och med nya programmet Bye Bye Sverige.I SVT:s Morgonstudion berättar programledarduon om livet ihop och att jobba tillsammans.– Vi är bra på att sluta jobba båda två. Vi är två riktiga slappisar, berättar Lotta Lundgren i sändningen.
Tittarilskan mot SVT efter valet av julvärdar
I år kommer Lotta Lundgren och Erik Haag fira jul med tittarna i SVT.Men valet av årets julvärdar upprör tittare –som nu bojkottar kanalen på julafton.– Hål i huvudet SVT! skriver en person på kanalens Facebook-sida.Men samtidigt uttrycker flera också glädje efter valet.
SVT tvingas se över sina rutiner efter valet
Erik Haag och Lotta Lundgren blir årets julvärdar på Sveriges Television, och för första gången någonsin väljer SVT att ha två julvärdar.Men Historieätarna-profilerna har båda nyligen varit reklamansikten utåt för olika företag – något som har fått SVT att tvingas se över sina rutiner.– Vi tittar jättemycket på var vi ska dra gränsen, det är extremt viktigt att hålla i reglerna, säger Lena Glaser, programchef på SVT.
Läs mer om Lena Glaser, Lotta Lundgren och SVT.
Här är alla julvärdar
Erik Haag och Lotta Lundgren blir årets julvärdar.
Läs mer om Lotta Lundgren.
Martina Haag släpper ny bok om familj i sönderfall
Hon genomgick en uppmärksammad skilsmässa från maken Erik Haag 2013 – och släppte sedan boken Det är något som inte stämmer om ett par som skiljer sig efter en otrohetsaffär.Nu kommer Martina Haags nästa roman – som hon kallar för en syskonbok till den förra.– Om vad som händer när en familj går sönder. Särskilt när du är tonåring och föräldrarna har fullt upp med att skilja sig, säger Martina Haag i TV4 Nyhetsmorgon.
Läs mer om Det, Erik Haag och Martina Haag.
Erik Ohlsson: Praljaks död kan ses som en tragisk epilog för tribunalen
Vem var Slobodon Praljak, mannen som inför tv-kamerorna i Haag tömde giftbägaren och förnekade sin skuld i krigsbrott? DN:s utrikesmedarbetare Erik Ohlsson besvarar frågan.
Programledarduons nya jobb tillsammans
Lotta Lundgren och Erik Haag dukar upp ett härligt julbord – och bjuder på en ny podd tillsammans.I sex avsnitt kommer programledarduon att gå igenom varenda liten detalj och rätt på julbordet.– Vi är väldigt mätta i slutet, berättar Lotta Lundgren för TT.
Läs mer om Erik Haag och Lotta Lundgren.
Martina Haags vändning – efter skilsmässan
Martina Haag vann På spåret tillsammans med dåvarande maken Erik Haag.Sedan skildes de.Men nu är hon tillbaka i rutan – med nya parhästen Peter Magnusson.– Vi har väldigt kul ihop och därför är vi med, säger hon till Aftonbladet.
Erik Haags fest med kändisarna
Historieätarna-programledaren Erik Haag firade i helgen sin 50-årsdag med en kändistät fest på Engsholms slott.Hurra för Haag i dag, skriver vännen och programledaren Per Sinding-Larsen på Instagram.
Björn Gustafssons beslut – därför lämnar han USA
Björn Gustafsson har återvänt till Sverige efter att ha tillbringat flera år på andra sidan atlanten.Nu är komikern aktuell med en ny reklamfilm och show tillsammans med Erik Haag.Men trots att Björn Gustafsson kommit hem till Sverige så lever han som en turist i sitt hemland.– Ja, nu är jag hemlös egentligen kan man säga. Jag bor i väskor nu, säger Björn Gustafsson som bor på hotell till Nöjesbladet.
Erik och Lotta om att jobba tillsammans
Lotta Lundgren och Erik Haag berättar nu om hur det är att arbeta tillsammans.Programledarna har arbetat tillsammans under flera år nu och verkar inte tröttna.– jag tycker det är väldigt kul att jobba med dig och du tycker att det är väldigt kul att jobba med mig, säger Lotta Lundgren till Erik Haag i Expressen TV.
En överanvänd komiker ska slakta djur – dåligt SVT!
Lyteskomik, uppföljare och Erik Haag som for fortsätta leka mansbebis. SVT presenterar ett deprimerande höstutbud.
Läs mer om Erik Haag och SVT.
Lotta Lundgren och Erik Haag får nytt tv-program
Lotta Lundgren och Erik Haag är tillbaka i SVT i vinter.I det nya programmet Bye bye Sverige syns tv-paret igen, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Bye, Erik Haag, SVT och Sverige.