Erik haag

Programledarduons nya jobb tillsammans

Lotta Lundgren och Erik Haag dukar upp ett härligt julbord – och bjuder på en ny podd tillsammans.I sex avsnitt kommer programledarduon att gå igenom varenda liten detalj och rätt på julbordet.– Vi är väldigt mätta i slutet, berättar Lotta Lundgren för TT.
Läs mer om Erik Haag och Lotta Lundgren.

Martina Haags vändning – efter skilsmässan

Martina Haag vann På spåret tillsammans med dåvarande maken Erik Haag.Sedan skildes de.Men nu är hon tillbaka i rutan – med nya parhästen Peter Magnusson.– Vi har väldigt kul ihop och därför är vi med, säger hon till Aftonbladet.
Erik Haags fest med kändisarna
Historieätarna-programledaren Erik Haag firade i helgen sin 50-årsdag med en kändistät fest på Engsholms slott.Hurra för Haag i dag, skriver vännen och programledaren Per Sinding-Larsen på Instagram.
Björn Gustafssons beslut – därför lämnar han USA
Björn Gustafsson har återvänt till Sverige efter att ha tillbringat flera år på andra sidan atlanten.Nu är komikern aktuell med en ny reklamfilm och show tillsammans med Erik Haag.Men trots att Björn Gustafsson kommit hem till Sverige så lever han som en turist i sitt hemland.– Ja, nu är jag hemlös egentligen kan man säga. Jag bor i väskor nu, säger Björn Gustafsson som bor på hotell till Nöjesbladet.

Erik och Lotta om att jobba tillsammans

Lotta Lundgren och Erik Haag berättar nu om hur det är att arbeta tillsammans.Programledarna har arbetat tillsammans under flera år nu och verkar inte tröttna.– jag tycker det är väldigt kul att jobba med dig och du tycker att det är väldigt kul att jobba med mig, säger Lotta Lundgren till Erik Haag i Expressen TV.
En överanvänd komiker ska slakta djur – dåligt SVT!
Lyteskomik, uppföljare och Erik Haag som for fortsätta leka mansbebis. SVT presenterar ett deprimerande höstutbud.
Läs mer om Erik Haag och SVT.
Lotta Lundgren och Erik Haag får nytt tv-program
Lotta Lundgren och Erik Haag är tillbaka i SVT i vinter.I det nya programmet Bye bye Sverige syns tv-paret igen, skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Bye, Erik Haag, SVT och Sverige.
Björn Gustafssons nya superkropp
Många minns komikern Björn Gustafsson som den smala killen i Melodifestivalen 2008.Nu är han tillbaka i ett klipp med Erik Haag - med en ny superkropp.Se bilderna från nya reklamfilmen här.
Erik Haag om sin stora ångest
Erik Haag måste fylla Globen – med sin show om det inte helt upphetsande ämnet boendeekonomi.Nu berättar han om sin ångest inför att lyckas sälja 13 000 biljetter.– Jag har inte särskilt bra självkänsla när det gäller ekonomi, säger Erik Haag.
Läs mer om Erik Haag och Globen.
Lotta Lundgrens kärlekslycka med Erik Haag
Det var förra året som Erik Haag och Lotta Lundgren bekräftade att de var ett par. I kvällens Renes brygga på TV4 berättar Lotta Lundgren om känslorna: –Jag mår skitbra. Det här med att vara kär är en sån banal känsla, säger hon.
Läs mer om Erik Haag, Lotta Lundgren och TV4.
Martina Haags succ efter skilsmässan
Martina Haag skrev en bok för att överleva sin skilsmässa från maken Erik Haag, Det är något som inte stämmer. Berättelsen om den svåra separationen nådde verkligen ut, och var 2016 den mest utlånade romanen på Stockholms bibliotek – både som pappersbok och som e-bok.
Läs mer om Det och Erik Haag.
Reinfeldts korvgryta i SVT:s Historiätarna
Här bjuder Fredrik Reinfeldt på korvgryta. I det sista avsnittet av Historieätarna gästas programledarna Erik Haag och Lotta Lundgren av Sveriges tidigare statsminister. Och de låter sig väl smaka. – Det här har jag på fullt allvar ätit genom hela mitt liv, säger Fredrik Reinfeldt i programmet.
Reinfeldts korvgryta i SVT:s Historiätarna
Här bjuder Fredrik Reinfeldt på korvgryta. I det sista avsnittet av Historieätarna gästas programledarna Erik Haag och Lotta Lundgren av Sveriges tidigare statsminister. Och de låter sig väl smaka. – Det här har jag på fullt allvar ätit genom hela mitt liv, säger Fredrik Reinfeldt i programmet.
Här kastar Erik Haag kläderna i programmet
De är ett av Sveriges mest kända kärlekspar. I måndagens avsnitt av Historieätarna fortsätter Erik Haag och Lotta Lundgren att skämta – och gnabbas – om sin relation. Dessutom passar Erik Haag att kasta kläderna och näcka framför sin partner. – Jag väntar på min tilltänkta. Gå iväg!, skriker Lotta Lundgren i programmet.
Lottas och Eriks kärleksbråk i SVT
De är ett av Sveriges mest kända kärlekspar. I måndagens avsnitt av Historieätarna fortsätter Erik Haag och Lotta Lundgren att skämta – och gnabbas – om sin relation. Dessutom passar Erik Haag att kasta kläderna och näcka framför sin partner. – Jag väntar på min tilltänkta. Gå iväg!, skriker Lotta Lundgren i programmet.
Här är Haags okända extrajobb: Viktig del
SVT-profilen Erik Haag har ett okänt extraknäck. När han inte syns i Historieätarna arbetar han som eftersöksjägare och hjälper bilister som kört på djur. – De flesta är lite chockade och reflekterar inte över vem det är som ringer upp, säger han till Södermanlands Nyheter.
Läs mer om Historieätarna.
Historieätarna anmäls – efter reklam
SVT:s Historieätarna har anmälts till Granskningsnämnden, då programledarna Erik Haag och Lotta Lundgren samtidigt gör reklam för sin julshow Alla kan äta julbord. Men kanalen menar att det inte är ett regelbrott. – Den här krocken är inte optimal. Men den är inte helt orimlig, säger Lena Beckman på SVT till Aftonbladet.
Stora kritiken mot SVT:s succprogram
Erik Haag och Lotta Lundgren låter än en gång alkoholen flöda i kvällens Historieätarna. För det är inte första gången det dricks i programmet – vilket kritiseras av IOGT-NTO. – Man gör ingen reflektion över alkoholkonsumtionens negativa inverkan, säger Simon Holmesson på IOGT-NTO.
Hungerspelen om fett, flabb och socker
För tredje året i rad gör Erik Haag och Lotta Lundgren succ med sin julshow. Jens Liljestrand åkte till Värmdö för att frossa i socker, fett och flabb.
Stora ilskan mot tv-succn
I senaste avsnittet av Historieätarna gestaltar Lotta Lundgren och Erik Haag vad de kallar för tattare –i programmet använder man ord som bödlar och hästskärare Nu möter SVT-succn skarp kritik från romska Frantzwagnersällskapet, skriver Dagens Nyheter. Förhoppningsvis är Annika Sandns uttalanden grundade i okunskap, skriver Frantzwagnersällskapet på Facebook.
SVT klippte bort bråket mellan Erik och Lotta
SVT klippte bort Erik Haag och Lotta Lundgrens fjäderbråk i kvällens Historieätarna. Paret gnabbas om vem som har bäst outfit – och Lotta drar fram en överraskning ur garderoben. – Jag blir så besviken, säger Erik i det bortklippta materialet.
Martina Haag om den svåra skilsmässan
Martina Haag skrev en bok för att överleva sin separation från maken Erik Haag. I podcasten Värvet berättar författaren om den svåra tiden efter skilsmässan. – Jag trodde ett tag att jag aldrig skulle kunna ställa mig upp igen liksom.
Läs mer om Erik Haag och Värvet.
Här smiskar Lotta Lundgren Erik Haag
Här smiskar Lotta Lundgren pojkvännen Erik Haag. På Instagram visar Anitha Schulman med sig av en bild på händelsen, efter ett besök hos parets julshow. Orkar inte! skriver hon till bilden.
Lotta Lundgrens vågade fråga till Erik Haag i SVT
För bara några veckor sedan bekräftade Erik Haag, 49, och Lotta Lundgren, 45, att de är ett par. Nu bjuder de på en riktig kärleksshow i SVT:s Historieätarna – och gifter sig på låtsas. –Äktenskapet gills inte förrän vi ligger under lakanen, säger Erik Haag i programmet. – Ska det bli trekant, skämtar Lotta Lundgren tillbaka.
Läs mer om Erik Haag, Lotta Lundgren och SVT.
Eriks och Lottas kärleksgnabb i SVT
Erik Haag och Lotta Lundgren var inte öppna med sin relation när den nya säsongen Historieätarna spelades in. Men i kvällens program får tittarna se hur programledarna kärleksgnabbas. – Alltså jag kan ibland bli lite orolig för att hon har ett sådant väldigt humör, säger Erik Haag i programmet.