Erik haag

Hungerspelen om fett, flabb och socker

För tredje året i rad gör Erik Haag och Lotta Lundgren succ med sin julshow. Jens Liljestrand åkte till Värmdö för att frossa i socker, fett och flabb.

Stora ilskan mot tv-succn

I senaste avsnittet av Historieätarna gestaltar Lotta Lundgren och Erik Haag vad de kallar för tattare –i programmet använder man ord som bödlar och hästskärare Nu möter SVT-succn skarp kritik från romska Frantzwagnersällskapet, skriver Dagens Nyheter. Förhoppningsvis är Annika Sandns uttalanden grundade i okunskap, skriver Frantzwagnersällskapet på Facebook.
SVT klippte bort bråket mellan Erik och Lotta
SVT klippte bort Erik Haag och Lotta Lundgrens fjäderbråk i kvällens Historieätarna. Paret gnabbas om vem som har bäst outfit – och Lotta drar fram en överraskning ur garderoben. – Jag blir så besviken, säger Erik i det bortklippta materialet.
Martina Haag om den svåra skilsmässan
Martina Haag skrev en bok för att överleva sin separation från maken Erik Haag. I podcasten Värvet berättar författaren om den svåra tiden efter skilsmässan. – Jag trodde ett tag att jag aldrig skulle kunna ställa mig upp igen liksom.
Läs mer om Erik Haag och Värvet.

Här smiskar Lotta Lundgren Erik Haag

Här smiskar Lotta Lundgren pojkvännen Erik Haag. På Instagram visar Anitha Schulman med sig av en bild på händelsen, efter ett besök hos parets julshow. Orkar inte! skriver hon till bilden.
Lotta Lundgrens vågade fråga till Erik Haag i SVT
För bara några veckor sedan bekräftade Erik Haag, 49, och Lotta Lundgren, 45, att de är ett par. Nu bjuder de på en riktig kärleksshow i SVT:s Historieätarna – och gifter sig på låtsas. –Äktenskapet gills inte förrän vi ligger under lakanen, säger Erik Haag i programmet. – Ska det bli trekant, skämtar Lotta Lundgren tillbaka.
Läs mer om Erik Haag, Lotta Lundgren och SVT.
Eriks och Lottas kärleksgnabb i SVT
Erik Haag och Lotta Lundgren var inte öppna med sin relation när den nya säsongen Historieätarna spelades in. Men i kvällens program får tittarna se hur programledarna kärleksgnabbas. – Alltså jag kan ibland bli lite orolig för att hon har ett sådant väldigt humör, säger Erik Haag i programmet.
Tv-parets hemliga kärlekshintar i SVT
Lotta Lundgren och Erik Haag hade ännu inte offentliggjort sin relation när Historieätarna spelades in, men trots det står paret för hemliga kärleksanspelningar i programmet. I kvällens avsnitt av SVT-succn spelar paret upp en kärleksscen tillsammans – i sekvensen tar paret ett romantiskt kvällsdopp – Glöm mig aldrig, säger Lotta Lundgren i programmet.
Alla kan äta julbord – show med Lotta Lundgren och Erik Haag på Artipelag
Julbordet avfärdas av många som en förlegad och vulgär fylleritual. Det vill Lotta Lundgren och Erik Haag ändra på med showen Alla kan äta julbord på Artipelag på Värmdö.
Alla kan äta julbord – show med Lotta Lundgren och Erik Haag på Artipelag
Julbordet avfärdas av många som en förlegad och vulgär fylleritual. Det vill Lotta Lundgren och Erik Haag ändra på med showen Alla kan äta julbord på Artipelag på Värmdö.
Historieätarnas kärlekstrailer i SVT
Erik Haag bekräftade nyligen att han och kollegan Lotta Lundgren är ett par och i trailern till den nya säsongen av Historieätarna spelas Chris Isaaks kärleksballad Wicked game. Nu förklarar producenten Karin af Klintberg kärlekstemat i trailern. Det är en parafras på en 'Game of thrones'-trailer, skriver hon i ett sms till Expressen.
Haags nakenscen i Historieätarna
Har du suktat efter att se Erik Haag i bara mässingen? Då har du tur. I kvällens avsnitt av Historieätarna kastar SVT-profilen profilen kläderna – och visar både fram och baksidan. – Nej men vad fan, säger Erik Haag när han får se vad han ska ha på sig i det populära programmet.
Läs mer om Erik Haag och Historieätarna.
Tv-duon bekräftar sin kärlek
Nu bekräftar programledaren Erik Haag att han och kollegan Lotta Lundgren är ett par, skriver...
Läs mer om Erik Haag och Lotta Lundgren.
Erik Haag säljer sitt arkitektritade hus
Programledaren Erik Haag, 49, säljer nu sitt arkitektritade hus. Det är Hässelbys största enplansvilla och mycket ovanlig. Kolla in de vackra bilderna på huset där allt ligger på ett plan!
Erik Haag säljer sitt arkitekritade hus
Programledaren Erik Haag, 49, säljer nu sitt arkitektritade hus. Det är Hässelbys största enplansvilla och mycket ovanlig. Kolla in de vackra bilderna på huset där allt ligger på ett plan!
Erik Haag och Lotta Lundgren är ett par
Syskonen Erik Haag, Sara Haag och Kalle Zackari Wahlström är alla välkända ansikten i den svenska tv-rutan. För DI Weekend berättar de om sin syskonkärlek – och om vem av dem som faktiskt är roligast. – Det var alltid en fnissig stämning hemma, där alla uppmuntrades att larva sig. Det var en ständig tävling vem som var roligast runt middagsbordet, säger Sara Haag till tidningen. Erik Haag bekräftar även att han är ihop med programledarkollegan Lotta Lundgren.
Radarparet är tillsammans
Bekräftar för Dagens Industri: Erik Haag och Lotta Lundgren är ett par
Läs mer om Lotta Lundgren.
Historieätarna frossar i 90-tal
Tacos, sweet chili, olivolja och vitlök står på bordet. Lotta Lundgren och Erik Haag har nu ätit...
Läs mer om Erik Haag.
Inspelningarna av Historieätarna igång
Inspelningarna av den tredje och sista säsongen av SVT:s serie Historieätarna är i full gång. Och även denna säsong verkar det bli en hel del starka drycker för programledarna Erik Haag och Lotta Lundgren. Historieätarna, 1600-talet. I dag ska han dricka 9 liter öl, 6 liter vin och en halv liter brännvin, skriver Lotta Lundgren på Twitter tillsammans med en bild på sin kollega.
Martina Haag hyllas efter skilsmässopratet
Martina Haag valde att öppet berätta om skilsmässan från Erik Haag i SVT:s Skavlan. Nu hyllas författaren och skådespelaren av flera tv-tittare som tackar för hennes mod. Heder åt Martina Haags mod i Skavlan, skriver en person på Twitter.
Läs mer om Erik Haag, Skavlan och Twitter.
SVT klippte bort Haags svar om skilsmässan
För Skavlan berättar Martina Haag om sorgen efter skilsmässan från exmaken Erik Haag. Men hela intervjun är inte med i fredagens program - bland annat får tittarna inte ta del av när hon säger: – Jag ville göra det så sant som möjligt så att inga känslor skulle vara konstruerade.
Läs mer om Erik Haag och Martina Haag.
Martinas sanning om uppbrottet från Erik
Martina Haag berättar i Skavlan att hennes skilsmässobok är känslomässigt baserad på hennes egen separation från Erik Haag. Hon säger också om att hon i princip slutade äta i samband med händelsen – och att hon inte kunde sova mer än en kvart i taget. –Det är ingen hämndbok. Det handlar om överlevnad, säger författaren och berättar att hon nu har förlåtit.
Läs mer om Erik Haag, Erik och Skavlan.
Samtidens Brasse är bebisen Erik Haag
Gunilla Brodrej får syn på barnmannen Erik Haag i Tusen år till julafton.
Läs mer om Erik Haag och Tusen.
Haag bryter tystnaden om tuffa skilsmässan
Erik Haag och Martina Haag skilde sig för två år sedan. Nu berättar han för första gången om skilsmässan, för tidningen Caf, och beskriver den som sin största livskris. Dessutom kommenterar han kärleksryktet om honom och tv-kollegan Lotta Lundgren. – Det är verkligen just en livskris för det var så många människor inblandade, och barnen, säger han till tidningen.
Läs mer om Caf, Lotta Lundgren och Martina Haag.
Barnen bjuds på öl i julkalendern – nu anmäls den: Direkt olämpligt
I flera avsnitt av årets julkalender dricker barnen öl. I ett avsnitt säger Erik Haag att den...
Läs mer om Erik Haag.