Eurosport player

Allsvenskan till Discovery i dyr affär

Svensk Elitfotboll har tecknat ett tv-avtal med en ny samarbetspartner. Från och med år 2020 kommer allsvenskan att visas i Kanal 5, Eurosport och Eurosport Player.

16.10: Se AIK LIVE på Eurosport

Fotboll 16.10: Se AIK LIVE på Eurosport Kan AIK få ett resultat med sig i den tredje matchen i Copa del Sol? Du ser mötet med Astra Giurgiu på Eurosport och Eurosport Player.
Nattens höjdare i Melbourne: Bättre spel än outfit, Berdych?
Tennis - Australian Open Nattens höjdare i Melbourne: Bättre spel än outfit, Berdych? Vi kikar på programmet för den femte dagen i Australian Open. Du följer säsongens första Grand Slam på Eurosport, Eurosport 2 och Eurosport Player.
Mäktig upphämtning räckte inte - Robertson till final
Snooker Mäktig upphämtning räckte inte - Robertson till final Neil Robertson är klar för final i UK Championship. Med start 14.00 i dag på Eurosport Player får vi veta vem som blir hans motståndare.

Dagens app: Eurosport Player

Ta del av Eurosports sportsändningar på din iPhone, iPad eller iPod Touch. Dagens programtips är Eurosport Player, en app som låter dig ta del av det digra sportutbudet från Eurosport
Läs mer om Eurosport, Eurosport Player och Touch.
Dagens app: Eurosport Player
Ta del av Eurosports sportsändningar på din iPhone, iPad eller iPod Touch.
Läs mer om Touch.
Nattens höjdare - så här ser du Australian Open
Fjärde speldagen i Australian Open och mängder med matcher avlöser varandra. Här är nattens och torsdagens tv-matcher! Eurosport, Eurosport 2 och Eurosport Player direktsänder över 230 timmar under två veckor från Australian Open.
Nattens höjdare - så här ser du Australian Open
Tredje speldagen i Australian Open och mängder med matcher avlöser varandra. Tv-tider och nattens höjdare hittar ni i artikeln! Eurosport, Eurosport 2 och Eurosport Player direktsänder
Tyskland-Sverige på Eurosport Player
Med bara två veckor kvar till handbolls-VM direktsänder Eurosport, Eurosport 2 och Eurosport Player damernas genrep i Möbelringen Cup.
1 600 timmar vintersport!
Nu drar vintersporten igång med snowboard, konståkning och alpint LIVE i oktober. 1 600 timmar på TV-kanalerna och ännu mer på Playern. På Eurosport Player ser sändningarna på Eurosport
Läs mer om Eurosport, Playern och TV-kanalerna.
Tävla om cykeltröjor och Player-abonnemang
Vinn cykeltröjor eller Eurosport Player abonnemang. Under cykel-VM i Köpehamn har du chansen att tävla med Eurosport. Cykel-VM i Köpenhamn pågår fram till söndag 25 september och Eurosport
Nadals nyckel: Ska spela mer aggressivt
Förra året var Rafael Nadal helt suverän i US Open-finalen mot Novak Djokovic. I kväll går Djokovic in som favorit. Följ finalen på Eurosport, Eurosport Player eller eurosport.se. Matchen
Nästa utmaning för Nadal - här är dagens höjdare
Har Rafael Nadal hämtat sig efter den plågsamma presskonferensen? Här har du dagens höjdare i US Open, som du i vanlig ordning följer på Eurosport, Eurosport Player och eurosport.se.
Läs mer om Eurosport, Eurosport Player och Nadal.
Williams och Federer - här är dagens höjdare
Båda världsettorna, och veteraner som Serena Williams och Roger Federer, är i elden. Här har du dagens höjdare i US Open, som du i vanlig ordning följer på Eurosport, Eurosport Player
Stjärnor i farten - här är dagens huvudnummer
Torsdagen är en stjärnspäckad dag i US Open. Här har du dagens höjdare i årets sista Grand Slam, som du i vanlig ordning följer på Eurosport, Eurosport Player och eurosport.se.
Robin gör entr - här är onsdagens meny
Under onsdagen gör Robin Söderling entr på Flushing Meadows! Här har du dagens höjdare i årets sista Grand Slam, som du i vanlig ordning följer på Eurosport, Eurosport Player och eurosport.se.