Expressen tv

Ebba Busch Thor om KD:s kris

KD skulle åka ur riksdagen om det vore val i dag.I kvällens Bara politik i Expressen TV frågas partiledaren Ebba Busch Thor ut om partiets kris, allianssamarbetet – och pensionärernas villkor.

Expressen TV sänder Friidrottsgalan 2017

Den 22 november ska Sveriges bästa friidrottare hyllas på Friidrottsgalan i Stockholm.Ni följer hela superkvällen – på Expressen TV.– Jag ser verkligen fram emot det här, säger sjukampstalangen Bianca Salming.
Åsa Regnr gästar Expressen TV
Barn- äldre och jämställdhetsminister Åsa Regnr gästar på onsdagsmorgonen Expressen TV.Hon kommer bland annat att prata om uppropet mot sexuella trakasserier och övergrepp inom juristbranschen samt regeringens beslut att backa gälande lagändringen av LSS.
Regeringens krav efter uppropet #medvilkenrätt
4 445 kvinnliga jurister kräver ett stopp på sexuella trakasserier och övergrepp i branschen.Nu kräver regeringen att männen i branschen bryter strukturen.– Man blir otroligt illa berörd på alla möjliga plan, illamående av vissa av vittnesmålen, säger jämställdhetsminister Åsa Regnr i Expressen TV.Om mäns våld mot kvinnor ska upphöra, så är det männen som måste förändras, skriver justitieminister Morgan Johansson på Facebook.

Pojkarna spelar TV-spel – dödar amerikaner

15 dagar i en av världens mest kontrollerade diktaturer.Nu kan Expressen TV visa exklusivt material inifrån Nordkorea, med hjälp av amerikanska CNN.Samtidigt ökar den militära spänningen mellan USA och Nordkorea varje vecka.
Läs mer om Expressen TV, Nordkorea, TV-spel och USA.
Så avslöjades Carl Philips och Sofias hemliga resa
Kungafamiljen försöker alltid hålla sina semesterresor hemliga.Men det gångna höstlovet avslöjades det var prins Carl Philip och prinsessan Sofia hade åkt på sin första semesterresa med prins Gabriel.Expressen TV:s Kungafamiljen berättar hur det gick till.
Se U21-landslagets mål i Expressen TV
Sveriges U21-landslag jagar drömmen om en ny EM-succ.Men då krävs seger i kväll i den tuffa bortamatchen mot Ungern.I samarbete med OZ Sports kan du se mål och höjdpunkter direkt i Expressen TV.
Claire Wikholm: Jag tror inte folk har vågat berätta förrän nu
Över 400 skådespelare har samlats i ett upprop mot sexuella övergrepp inom film- och tv-branschen.På Stadsteatern har åtta fall av sexuella trakasserier utretts de senaste åren.Claire Wikholm har varit knuten till Stadsteatern sedan 70-talet.– Jag tror inte att folk har vågat berätta förrän nu, säger hon till Expressen.
Läs mer om Expressen och Stadsteatern.
Gustav Fridolin gästar Expressen TV
Utbildningsminister Gustav Fridolin gästar på torsdagsmorgonen Expressen TV för att prata om Expressens klimatsatsning och vikten av klimatundervisning i skolan.
Läs mer om Expressen TV.
Morgan Johansson om misstänkta polisläckan
Känslig information från polisen misstänks ha läckt ut till kriminella, vilket Sveriges Radio avslöjade tidigare under onsdagen.I Bara politik i Expressen TV debatterar justitieminister Morgan Johansson, S och Moderaternas rättspolitiska talesperson Tomas Tob polisens situation.– Om det har funnits luckor gäller de att täppas till, säger Morgan Johansson om den misstänkta polisläckan.
Stort drama under mötet – för alla nomineringarna
Östersund gör succ ute i Europa.Men Idrottsgalans jury nobbar klubben i kategorin Årets lag.– Jag har aldrig varit med om en så delad grupp under mina 19 år i juryn, säger Lasse Granqvist i Expressen TV.
Jan Eliasson om nya SVT-jobbet
Kvällens Bara politik gästas av superdiplomaten Jan Eliasson. I programmet får Eliasson bland annat frågor om situationen i krigets Syrien, hans syn på världsledare som han mött under sin långa karriär och den svenska flyktingpolitiken. Se programmet på Expressen.se, Facebook, Apple TV, Samsung smart-tv eller på kanalplats 43 hos ComHem.
Kreml bakom investering i Facebook
Kreml har ekonomiskt backat upp den ryske affärsmannen Jurij Milners stora investeringar i Facebook och Twitter, visar spår från den nya paradisläckan.Milner har också köpt in sig i ett företag grundat av Jared Kushner, USA:s president Donald Trumps svärson.Expressen TV och Di TV sänder live om den senaste utvecklingen.
Läs mer om Di TV, Facebook, Jared Kushner och Twitter.
Så lägger Chris om sitt liv för Madeleine
Affärsmannen Chris O'Neill avstod att bli prins –och har inga kungliga plikter alls.Men trots det har han krav på sig och tvingas lägga om sitt liv för att passa med prinsessan Madeleines kungliga åtaganden.I Expressen TV:s Kungafamiljen, som sändes live på fredagen, togs Chris ovanliga situation upp.
Läs mer om Madeleine.
Isabella Lövin: Vi måste ställa om nu
Klimatminister Isabella Lövin, MP, varnar för klimathoten.– Varje vecka ser vi nya forskarrapporter som visar hur allvarligt det är. Extrema väderhändelser har ökat enormt kraftigt , säger Lövin i Expressen TV.
Läs mer om Expressen TV och Lövin.
Göran Persson hyllar SD:s Jimmie Åkesson
Tidigare statsministern Göran Persson kallar nu SD-ledaren Jimmie Åkesson för en skicklig politiker och menar att han är helt avgörande för Sverigedemokraterna.– Se honom bara i en intervju eller i en debattsituation. Han klarar de flesta frågor, säger Göran Persson i kvällens Bara Politik i Expressen TV.
Göran Persson erkänner: Behandlade kvinnor orättvist
Tidigare statsministern Göran Persson, 68, erkänner i en stor intervju i Bara Politik, som sänds i Expressen TV på onsdag klockan 19.00, att han behandlat kvinnor illa:– Ja, det är klart att man har gjort, säger han.Han medger samtidigt att han inte varit tillräckligt observant för att se sexuella trakasserier och ofredanden.
Komiker anklagas för två våldtäkter – tv-samarbete pausas med mannen
Mannen är en av Sveriges mest framgångsrika komiker.Nu utreds han för två våldtäkter efter polisanmälningar som gjordes tidigare i veckan, enligt uppgifter till Expressen.En av de påstådda våldtäkterna ska ha inträffat utomhus på Södermalm i Stockholm i somras.Efter anklagelserna pausar Discovery ett tv-samarbete med mannen.
Mia och Jesper Parnevik i bråk
Mia och Jesper Parnevik har varit gifta i 23 år, men är kärare än någonsin.Nu berättar Mia Parnevik hur paret håller kärleken vid liv - och om deras bråk.– Vi har högt och lågt i tak, men kärleken är alltid stor, säger Mia Parnevik i Expressen TV.
Forsberg kommer att säljas till en storklubb
Emil Forsberg stoppades från sin drömflytt i somras - men nästa år kan inte Leipzig stå emot längre.Jag räknar med att se Mini-Foppa i en storklubb i antingen Italien eller England nästa säsong.Se lördagens match mellan RB Leipzig–Bayern München i Expressen TV!
Expressen TV visar alpint hela vintern
SportExpressen kommer under hela hösten och vintern att visa höjdpunkter från de alpina tävlingarna i världscupen.Premiär i storslalom redan i dag - med en överraskning på startlinjen.- Jag såg att flera andra toppåkare var skadade och kände att det här var en chans att skaffa sig ett tidigt övertag inför OS, säger Lindsey Vonn.
Läs mer om Lindsey Vonn.
Jesper och Mia splittras från barnen
Mia och Jesper Parnevik har varit gifta i 23 år - men nu splittras familjen.Medan barnen flyttar ut från familjehemmet, berättar Mia Parnevik om bråken med maken, och hur de får kärleken att hållas vid liv.– Vi har högt och lågt i tak, men kärleken är alltid stor, säger Mia Parnevik i Expressen TV.
Bundesliga 2017/18: Här är matcherna i veckan
SportExpressen storsatsar på tysk fotboll.Varje helg kommer tre matcher från Bundesliga att visas live på sajten.Dessutom: Se alla highlights i Expressen TV.Här är allt du behöver veta om Bundesliga 2017/2018.
Läs mer om Bundesliga och Expressen TV.Här.
Jan Björklund om hedersförtrycket som en stor utmaning
Hedersförtryck är vår största utmaning för jämställdheten.Det har Liberalernas partiledare Jan Björklund sagt.I kvällens Bara politik på Expressen TV berättar han hur han vill stoppa hedersförtrycket.
Läs mer om Bara, Expressen TV och Jan Björklund.
Alice Bah Kuhnke vill se självrannsakan från TV4
Efter rapporteringen om programledaren Martin Timell kräver kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke, MP, att alla ledare, både inom näringsliv och offentlighet, tar ansvar för sin arbetsmiljö. – Jag tror att TV4 och hela kultursfären måste arbeta med en stor självrannsakan, säger hon i Expressen TV.