Expressen tv

Statsvetaren: Tror vi får SD-stödd alliansregering

– I det långa loppet tror jag att vi kommer få en alliansregering med stöd av SD.Det säger S-märkta statsvetaren Stig-Björn Ljunggren i kvällens Bara politik i Expressen TV.

Följ kyrkovalet live med Expressen TV

Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna har utsett varandra till huvudmotståndare i kyrkovalet.Båda partierna mobiliserar stort för att säkra inflytande över svenska kyrkans verksamhet.Expressen TV följer upplösningen hela kvällen.
Se alla mål från SHL direkt i Expressen TV
Äntligen drar hockeysäsongen i gång igen. I helgen släpps pucken i SHL och nu står det klart att du återigen kommer att kunna se alla mål från SHL och hockeyallsvenskan i Expressen TV efter matcherna. Detta i samarbete med C More.– Det är alltid kul att se målen i repris, säger Rögles Almen Bibic.FÖLJ DITT LAG DIREKT I MESSENGER - KLICKA HÄR OCH KOM IGÅNG!
Läs mer om C More, Expressen TV och SHL.
Evelyn Schreiber: Rik, äldre herre söker sugar baby
Han ville skydda henne, säger han, SVT-chefen som erbjöd 14-åriga Linnea 9000 kronor för hennes oskuld, via dejtingsajten Sugardaters. Men Linnea var i själva verket en reporter från Expressen TV.
Läs mer om Expressen TV och Linnea.

SVT-chefen lämnar – efter avslöjandet

Chefen som försökte köpa sex av en 15-åring – och avslöjades i Expressen TV:s program Brottscentralen – lämnar sitt jobb och har blivit polisanmäld. Det skriver SVT Nyheter.– Han har bekräftat att det är han som förekommer i chatt-loggen som Expressen publicerade, säger Sabina Rasiwala, HR- och kommunikationsdirektör.
Hanif Bali om våldtäkts- hoten mot flickvännen
M-riksdagsledamoten Hanif Bali berättar i kvällens direktsändning av Bara Politik i Expressen TV om sommarens våldtäktshot mot flickvännen. – Det var första gången jag blev orolig för en anhörig, säger han inför tv-debatten mot tidigare S-riksdagsledamoten Veronica Palm.
K-G Bergström: Det blir en rysare
Regeringspartierna med Høyre i spetsen ser ut att gå mot seger i det norska valet.Men Expressens politiska kommentator K-G Bergström tror att det är för tidigt att räkna hem valet.– Det blir en rysare, säger han i Expressen TV.
Läs mer om Expressen TV och Høyre.
Com Hem börjar sända Expressen TV i kväll
I kväll är det premiär för Expressen TV hos Com Hem.Nyhetskanalen börjar sändas hos Sveriges största tv-operatör.– Vi har sett Expressen TV växa sedan starten och blivit en stor och viktig tv-kanal med bra och relevant innehåll, säger Joel Westin som är produktdirektör på Com Hem.
Schyman och Ingerö i debatt i Bara politik
Ska Sverige fortsätta utvisa människor till Afghanistan?Behöver Försvarsmakten en högre budget?Och är det bra att införa ett vinsttak för privata företag inom skolan och omsorgen?De frågorna ska Fi-ledaren Gudrun Schyman debattera med Timbros Johan Ingerö i onsdagens Bara politik i Expressen TV.
Därför vill Birgitta Ohlsson leda Liberalerna
I onsdagens Bara politik i Expressen TV ger Birgitta Ohlsson, som utmanar Jan Björklund och partiledarskapet i Liberalerna, sin programförklaring. Hon får även kommentera alliansens kris – och ge sin syn på regeringsfrågan.
Hon är Dogges nya flickvän: Jättelycklig
Dogge Doggelito har hittat en ny kärlek.På galapremiären av svenska storfilmen Borg kom han tillsammans med sin nya flickvän Claudia Leon.–Absolut, det är min flickvän, säger han i Expressen TV.
Anna Kinberg Batras nya liv – efter avhoppet
Anna Kinberg Batra meddelade att hon avgår som partiledare för Moderaterna i slutet på augusti. Under galapremiären av storfilmen Borg berättade hon om sitt nya liv med familjen. –Nu hinner man ju redan med lite mer bio och lite mindre möten, säger hon i Expressen TV.
Läs mer om Borg, Expressen TV och Moderaterna.
Anna Kinbergs nya liv – efter avhoppet
Anna Kinberg Batra meddelade att hon avgår som partiledare för Moderaterna i slutet på augusti.Under galapremiären av storfilmen Borg berättade hon om sitt nya liv med familjen.–Nu hinner man ju redan med lite mer bio och lite mindre möten, säger hon i Expressen TV.
Läs mer om Borg, Expressen TV och Moderaterna.
Anna Kinbergs nya liv – efter avhoppet
Anna Kinberg Batra meddelade att hon avgår som partiledare för Moderaterna i slutet på augusti. Under galapremiären av storfilmen Borg berättade hon om sitt nya liv med familjen. –Nu hinner man ju redan med lite mer bio och lite mindre möten, säger hon i Expressen TV.
Läs mer om Borg, Expressen TV och Moderaterna.
Frida Stranne: Trump pressas till att agera
Hur orolig bör man vara inför den upptrappade konflikten mellan Nordkorea och USA?Expressens USA-expert Frida Stranne svarar på fyra frågor.– Eftersom Trump har varit så uttalad i den här frågan innan så pressas han nu också till att agera på något sätt, men vad det blir i vet vi inte ännu, säger hon i Expressen TV.
Läs mer om Expressen TV och Nordkorea.
Mandelmanns succ på Kristallen
Marie och Gustav Mandelmann gjorde total succ på Kristallen och vann hela tre priser.Efteråt var de väldigt glada över responsen från tittarna.– Det här är helt ofattbart. Att komma från jorden in till Kristallen. Alla är här – det är skitkul, sa de båda i Expressen TV.
Ulf Kristersson: Ska inte samarbeta alls med SD
Ulf Kristersson kandiderar till partiledare för Moderaterna.Huruvida partiet ska samarbeta med Sverigedemokraterna har varit vida omdiskuterat under Anna Kinberg Batras ledning.– Jag tycker inte att vi ska samarbeta alls, säger Ulf Kristersson i Expressen TV.
Unika bilder från Raqqas västfront: Enorm förödelse
Expressen är först på plats och rapporterar från den här västfronten i Raqqa, där alliansstyrkan SDF krigar mot IS. Expressens reporter Magda Gad är på plats. Se hennes inslag i tv-spelaren och läs hennes blogg här.
Läs mer om Magda Gad, Raqqa och SDF.
Moderata Seniorer nominerar Carl Bildt till partiledarposten
Under torsdagen tillkännagav förbundet Moderata Seniorer att de nominerar Carl Bildt och Ulf Kristersson och som ny partiledare.De blir därmed första förbund att nominera Carl Bildt – trots att han i går i Expressen TV berättade att han inte ställer upp som partiledare.– Det är många olika före detta partiledare som har ångrat sig många gånger, säger Carl G Nilsson, vice ordförande i Moderata Seniorer.
Mikael Odenberg om att leda Moderaterna
För mindre än en vecka sen meddelade Anna Kinberg Batra att hon lämnar posten som ledare för Moderaterna. Kort därpå öppnade ex-ministern Mikael Odenberg för att ta över rollen. På onsdagskvällen gästar han Bara politik – med Niklas Svensson i Expressen TV.
Hantverkare polisanmäler TV4
Hantverkaren Kjell Jansson konfronterades av programledarna Martin Timell och Anders Öfvergård i tisdagens avsnitt av Fuskbyggarna i TV4, som kretsar kring en bristfällig badrumsrenovering. Nu polisanmäler hantverkaren tv-kanalen, skriver Expressen.
Leif GW Persson: Så mördades Kim Wall
Den svenska journalisten Kim Wall ströps till döds i dansken Peter Madsens ubåt. Det är polisprofessorn Leif GW Perssons teori kring det uppmärksammade mordet. – Det hela är gjort på ett par minuter, säger han i en intervju i Brottscentralen i Expressen TV.
Senaste Nytt är redo för morgonkampen
I dag hårdnar konkurrensen om tv-tittarna på morgnarna när både Sveriges Television och Expressen TV lanserar nya program: Morgonstudion och Senaste Nytt.Dessutom är det säsongspremiär för Di TV:s Börsmorgon.
AIK öppnar upp totalt – följ klubben inifrån
AIK slår upp dörren till det allra innersta för sina fans. Åtminstone på nätet.Follow Us AIK heter projektet och ett nytt avsnitt kommer till fansen - varje dag.Och redan nu kan du få några smakprov i Expressen TV.– Det här ger en väldigt häftig och unik inblick i hur vi jobbar i AIK, säger AIK:s vd Mikael Ahlerup.
Läs mer om AIK, Expressen TV och Mikael Ahlerup.
Stig Björn Ljunggren om M- krisen: Mycket att leva upp till
Anna Kinberg Batra avgår som partiledare för Moderaterna och en ny kandidat ska utses.Statsvetaren Stig Björn Ljunggren svarar på frågor om M-krisen.– De som har avsatt henne har rätt stor bevisbörda att leva upp till, säger Ljunggren i Expressen TV.