Expressen se

Här är Beyoncs nya fina gravidbilder

Beyoncs vackra gravidbild på Instagram där artisten avslöjar att hon väntar tvillingar gör stor succ. Nu har världsstjärnan släppt en hel bildserie med gravidmagen i fokus. Se de vackra bilderna här på Expressen.
Läs mer om Expressen och Instagram.

Kan jag besikta fast motorlampan lyser?

Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning. Vill du själv ställa frågor – mejla till bilprovning@expressen.se. Inled mejlet med Bilbesiktning.
LIVE-TV: AIK om Isaks rekordaffär – se direkt
Alexander Isak är klar för Borussia Dortmund. AIK håller under tisdagsmorgonen presskonferens klockan 08.00. Se den direkt i Expressen TV.
Juristföretagare togs på bar gärning vid sexköp
En företagare i juristbranschen togs på bar gärning av sexbrottsjägaren Simon Häggström efter ett misstänkt sexköp. Företagaren förklarar besöket hos den prostituerade kvinnan med att han ville se om han kunde få resning – och nu har han åtalats. – Jag vill inte kommentera det där, säger företagaren till Expressen.
Läs mer om Expressen och Simon Häggström.

Rösta på årets låt inför grammisgalan

Det har blivit dags att utse vilken som blir Årets låt på grammisgalan! Nu kan du göra din röst hörd direkt här på Expressen.se. Varje vecka kan du följa tvodden om Årets låt och rösta på din favoritlåt. - Det här är ett kul, nytt och spännande sätt att visa årets låt-bidragen på, då tittarna får musiken men också historiken presenterad, säger Bella Levy, chef Expressen TV.
Fasth: Lite svårt att finna mig i den rollen
Viktor Fasth, 34, kommer att ha tjänat omkring 100 miljoner kronor efter de fem åren i NHL och KHL. För SPORT-Expressen berättar Tre Kronor-målvakten om livet i Ryssland, konkurrenssituationen i CSKA och tankarna på att återvända till Sverige. – Jag kollar en hel del på SHL och tycker det verkar vara otroligt rolig hockey som spelas där nu. Det är fantastiskt mycket bra spelare i ligan, så vi får se, säger Fasth.
Här är Brodrejs absoluta jul
Det bästa med julen är musiken. I synnerhet nu innan man har ledsnat. Så hur ska man ljudpynta för att inte det egna privata utrymmet ska få en känsla av grusigt butiksgolv. Svar: använd min anspråkslösa Spotify-lista, Expressen.se/KULTUR.
Läs mer om Spotify-lista.
Här är männen som kan bilda Trumps regering
LONDON. Det var inte många, kända republikanska namn som kämpade för Donald Trump. Nu hoppas de på belöningen när han ska sy ihop sin regering. Så hur kommer en Trump-administration att se ut? Expressen plockar fram spåkulan.
Se livebilder från Lalehs spelning
Laleh spelar på Globen under fredagkvällen. Här kan du se livebilder från hennes konsert - och senare under kvällen kan du läsa Annah Björks recension här på Expressen.
Läs mer om Expressen och Globen.
Expressen testar kandidaternas klädstil
NEW YORK. Två presidentkandidater med var sin extremt utpräglad klädstil. Inget Expressens team skulle bära till vardags, men se så bra det sitter! – Den är så himla skön, utbrister fotografen Anna-Karin om sin Hillary Clinton-lika byxdräkt. Det är på varuhuset Macy s vi får hjälp att hitta presidentlooken.
Jansson: Strategin har varit vansinnig
Sverigedemokraternas Mikael Jansson vill se Donald Trump som överbefälhavare i USA, säger han i Valstudion i Expressen TV. Något som fick Elisabet Höglund, journalist och författare, att kippa efter andan. –Amerikansk utrikespolitik har varit en katastrof, säger Mikael Jansson. – Det är horribelt och häpnadsväckande, säger Elisabet Höglund.
MP polisanmäler extopp i Sigtuna
Miljöpartiet polisanmäler sitt tidigare toppnamn i Sigtuna efter misstankar om förskingring. Pierre Cengiz Edstrand, förste vice ordförande i kommunstyrelsen, anmäls efter att 180 000 kronor har försvunnit från partikassan, erfar Expressen. – Jag måste se anmälan innan jag kan kommentera, men det är klart att jag är oskyldig, säger Cengiz Edstrand.
Svenska åklagarnas hemliga Sudanresor
Lundin Petroleums vd Alex Schneiter och bolagets ordförande Ian Lundin har kallats till förhör i utredningen om misstänkt brott mot folkrätten i Sudan, skriver di.se. Enligt uppgifter till Expressen har svenska åklagare gjort hemliga resor i Sudan.
Springsteen öppnar för ny Sverigespelning
LONDON Bruce Springsteen är tillbaka på toppen av listorna. Fast den här gången handlar det om en självbiografi. Under måndagen firade amerikanen sin boksucc med en välbesökt presskonferens i London. Efteråt öppnade Springsteen för nya konserter i Sverige - redan nästa år. - Vi får se! Ingenting är uteslutet, säger han hemlighetsfullt till Expressen.
Jonsson fördes akut till rättspsyk flera gånger
Under sina fängelsestraff har Martin Jonsson, 33, vid upprepade tillfällen fått föras akut till rättspsykiatrin, visar Expressen granskning. Han uppger sig ha vanföreställningar och se människor som inte finns – innan han slog ihjäl Lotta Rudholm, som blev 41 år, säger Jonsson att han hade en man i sin lägenhet. Men enligt den stora rättspsykiatriska undersökningen led han inte av en allvarlig psykisk störning under dödsmisshandeln. – I cirka 80 till 85 procent av fallen så är vi väldigt säkra, för det är ganska enkelt att göra den här bedömningen, säg
Myndigheten polisanmäler Falcon Funds
Falcon Funds är nu formellt polisanmäld. Pensionsmyndigheten ger nu sin bild av utvecklingen kring det skandalutpekade fondbolaget Falcon Funds. Pensionsmyndighetens generaldirektör Katrin Westling Palm samt chefsjurist Mikael Westberg medverkar i en presskonferens som direktsänds på Expressen.se. Fondbolaget beordras nu av Pensionsmyndigheten att betala tillbaka miljardbelopp. – Nu ser det ut att sluta i en ekonomisk brottslighet av stora mått, säger generaldirektör Katrin Westling Palm.
Pensionsmyndigheten polisanmäler Falcon Funds
Falcon Funds är nu formellt polisanmäld. Pensionsmyndigheten ger nu sin bild av utvecklingen kring det skandalutpekade fondbolaget Falcon Funds. Pensionsmyndighetens generaldirektör Katrin Westling Palm samt chefsjurist Mikael Westberg medverkar i en presskonferens som direktsänds på Expressen.se.
Hjälp - varför luktar det sprit i min bil?
Har du problem med din bil? Mekonomens verkstadschef Jonas Carlsson svarar på frågor som rör din bil och ditt bilägande. Du är välkommen att mejla in din fråga! Mejla till mekaniker@expressen.se Inled mejlet med Mekaniker.
Läs mer om Mekaniker.
Estelle byter förskola – av logistiska skäl
Prinsessan Estelle byter förskola. Beslutet fattades av logistiska skäl, uppger Hänt.se som först rapporterade om bytet. – Kronprinsessfamiljen var mycket nöjda med den tidigare förskolan, säger Ulrika Näsholm, informationssekreterare vid hovet, till Expressen.
Zäta: Några blev lurade på pengar
DETROIT. Henrik Zetterberg har fem år kvar på sitt kontrakt med Detroit Red Wings. Men han kommer sluta tidigare. - Jag kommer inte klara av att spela fem år till, men vi får se hur länge till det blir. Jag tar ett år i taget, avslöjar Henrik Zetterberg i en exklusiv intervju med SPORT-Expressen. Och när karriären är slut har han ett nytt mål. - Då ska jag och min fru Emma åka till Afrika, där vi driver ett välgörenhetsprojekt. Jag ser fram emot att åka dit. Henrik och Emma Zetterbergs välgörenhetsarbete har blivit en stor succ. Men det har även lockat bedragare, så att FBI blev inkopplat
Läs mer om Afrika, Emma, FBI och Henrik Zetterberg.
Bilen är flyttgods - vad gäller vid besiktning?
Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning. Vill du själv ställa frågor – mejla till bilprovning@expressen.se. Inled mejlet med Bilbesiktning.
Se alla mål från SHL i Expressen TV
En ny glödhet hockeysäsong har precis kickat i gång. Nu står det klart att Expressen TV - i samarbete med C More - kommer att visa samtliga mål och höjdpunkter från SHL och Hockeyallsvenskan.
Perrellis publikfiasko efter TV4-bojkotten
Charlotte Perrelli vägrade återförening med Wizex i TV4:s Tack för dansen. Men när sångerskan var med i programmet En kväll i New York som sändes i SVT samtidigt valde drygt hälften så många tv-tittare att se på henne jämfört med de forna kollegerna i gruppen. Expressen kan nu berätta att det klassiska dansbandet återförenas live med såväl Kikki Danielsson som Paula Pennsäter och Lena Pålsson - Perrelli har inte bjudits in. – Jag vet inte vad ett mobilsamtal kostar, men det är väl ingen id att slösa två kronor på att få ett nej, säger Thomas Deutge
Hamnarbetarens ord blev låt på Håkans skiva
Hoppas det ska gå bättre för de yngre också. Hamnarbetarens ord från en dokumentärfilm om Göteborgs hamn har blivit en låt på Håkan Hellströms nya album. – Jätteroligt, säger filmens skapare Michael Stenberg och Christoffer von Platen. Nu kan du se den på Expressen TV.
Se nya trailern till Paradise hotel här
Äntligen är den här - nya trailern för årets Paradise hotel har släppts. Se trailern här på Expressen. – Känslor, relation, förälskelser och svek, lovar programledaren Malin Gramer i trailern.
Läs mer om Expressen, Malin Gramer och Paradise.