Expressen se

Måste backljuset fungera på bilen?

Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning. Vill du själv ställa frågor – mejla till bilprovning@expressen.se. Inled mejlet med Bilbesiktning.

Polisens stöldskydd – ta bort ett tändstift

Har du problem med din bil?Mekonomens verkstadschef Jonas Carlsson svarar på frågor som rör din bil och ditt bilägande. Du är välkommen att mejla in din fråga! Mejla till mekaniker@expressen.se Inled mejlet med Mekaniker.
Läs mer om Mekaniker.
Det är en härlig känsla, en glädje
AACHEN. Hon har stora förväntningar på kronprinsessans födelsedag och prins Alexanders dop. I en intervju med Expressen berättar drottning Silvia om sina starka familjekänslor och glädjen att se barnbarnen växa upp. – Jag gläds åt det här undret att ett litet barn kan utveckla sig, kan plötsligt tänka själv och säga roliga saker, säger hon.
Läs mer om Expressen och Silvia.
Skottpengar på centerns Martin Ådahl
Skottpengar på Martin Ådahl, Centerpartiets chefsekonom. Så låter hatet mot C-toppen på LO:s Facebooksida. – Det är obehagligt att se hur hatet flödar i kommentarfältet på en sida som tillhör Sveriges största fackförbund, säger Martin Ådahl till Expressen.
Läs mer om C-toppen, Expressen och Martin Ådahl.

Erik Karlsson: Det här värmer verkligen

LAS VEGAS. Omgivningen kunde inte ha varit mer chic när Expressen delar ut Guldpucken till Erik Karlsson, 26, i Las Vegas. Han bor på jättekasinot Cosmopolitan på den berömda Las Vegas Boulevard, populärt kallad The Strip, under NHL Awards. Men det första vår störste stjärna i NHL säger när han får se Guldpucken är: – Åh, så kul! Att få ett sådant erkännande hemma i Sverige värmer verkligen.
Ann Linde, S: Sverige förberedda för brexit
Om Storbritannien röstar för att lämna EU riskerar Sverige att förlora en nära allierad i unionen. Det säger EU- och handelsminister Ann Linde i en intervju i Expressen TV. Hon vill dock inte kalla en brexit för en katastrof. – Vi får ju naturligtvis jobba hårdare och se till så att vår linje får gehör och att vi får andra kompisar, säger hon.
Läs mer om Ann Linde, EUoch, Expressen TV och Sverige.
Svenska EM-fansen överraskades på flyget
Martin Stenmarck kommer inte hem i kväll. På planet ner till EM i Frankrike inför onsdagens match mellan Sverige och Belgien rockade artisten loss - och fick med sig resten av resenärerna i allsång till sin hit Sjumilakliv. Se klippet här på Expressen!
Kan jag besikta min bil i ett annat land?
Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning. Vill du själv ställa frågor – mejla till bilprovning@expressen.se. Inled mejlet med Bilbesiktning.
Silvia firar 40 år som Sveriges drottning
Den 19 juni 1976 gifte hon sig med sin Carl XVI Gustaf i Storkyrkan i Stockholm. Nu firar drottning Silvia 40 år som drottning och kan se tillbaka på fyra händelserika decennium. –Jag kommer ihåg nästan alla detaljer, sa drottningen till Expressen inför 40-årsdagen.
Brustad lämnar AIK för norska klubb
Den offensiva yttern Fredrik Brustad lämnar AIK för norska Molde. Enligt Expressen.se handlar det om en försäljning som ger Solnalaget runt två miljoner kronor i intäkter.
Läs mer om AIK, Fredrik Brustad, Molde och Solnalaget.
Se The Fooo's nya video med Danny
Danny Saucedo hoppar in i The Fooo Conspiracy när pojkbandet satsar på att slå i Latinamerika med en spansk version av singeln My girl. Blir det så mycket bättre? Se den nya videon exklusivt på Expressen tv!
Löfven kan tänka sig att se över äldreflytt
Personer över 85 år ska själva få avgöra när de vill flytta till ett äldreboende. Det tycker Kristdemokraterna, som i debatten med Stefan Löfven hänvisade till en debattartikel av Amelia Adamo, i Expressen. – Jag kan mycket väl tänka mig att se över det, svarar statsministern.
Batteriet laddar ur – trots bra generator
Mekonomens verkstadschef Jonas Carlsson svarar på frågor som rör din bil och ditt bilägande. Mejla till mekaniker@expressen.se Inled mejlet med Mekaniker.
Läs mer om Mekaniker.
Unik 360-bild från Hellström på Ullevi
Kunde du inte vara på plats i Göteborg när Håkan Hellström spelade på Ullevi för andra gången i helgen? Det är lugnt! Via Expressen kan du nu se exakt hur det såg ut 360 grader runt dig.
Unik bild från Håkan Hellström på Ullevi
Kunde du inte vara på plats i Göteborg när Håkan Hellström spelade på Ullevi? Det är lugnt! Via Expressen kan du nu se exakt hur det såg ut 360 grader runt dig.
Måste ha gasen i botten på bilen
Mekonomens verkstadschef Jonas Carlsson svarar på frågor som rör din bil och ditt bilägande. Mejla till mekaniker@expressen.se Inled mejlet med Mekaniker.
Läs mer om Mekaniker.
Nya beskedet om Solsidan-filmen
Solsidan gjorde succ säsong efter säsong. Den femte sändes i höstas och Expressen kunde berätta att det fanns långt gångna planer på en film. – Jag tror säkert att det skulle bli av förr eller senare, jag tror många skulle älska att få se en Solsidan-film, säger Ulf Kvensler, en av manusförfattarna till serien.
Måns ryss-protest efter nakenfusket
Måns Zelmerlöw stod till synes naken med en leksaksvarg framför sina privata delar –men det hela var fejk. Efteråt stod han för en protest mot bland annat Rysslands HBTQ-lagar i direktsändning, SVT-programledaren vill se en kärleksprotest om landet vinner tävlingen. – Visa vad HBTQ-rörelsen går för och var vi alla står, sa Zelmerlöw till Expressen före semifinalen.
Läs mer om Expressen och Zelmerlöw.
Ta i beaktande att jag vägde över 0,1 ton...
Elitloppet är trav-Sveriges absolut största händelse. Alla har ett minne från helgen på Solvalla – och SportExpressen ska försöka samla de bästa. För att få just ditt minne publicerat i SportExpressen så maila det till redaktör wilmer.andersson@expressen.se, eller kommentera det på Expressen TravSpels Facebook-sida. Nedan följer Gustav Tägtströms minne från 2010.
Läs mer om Solvalla och SportExpressen.
Se kvällens mål i Expressen TV
Klockan 18.30 i kväll börjar sändningen med profiler som Magnus Nyström och Noa Bachner i studion - och mål från såväl allsvenskan i fotboll som VM-rysaren mellan Tre Kronor och Tjeckien.- Det är lyxigt att kunna erbjuda och visa våra tittare höjdpunkterna från matcherna, säger Bella Levy, chef för Expressen TV.Samtidigt kan du se samtliga matcher i allsvenskan och ishockey-VM exklusivt på C More.
Romson avgår som minister: Inte arg
Åsa Romson uppmanade själv Isabella Lövin att ställa upp som kandidat till språkrörsposten, enligt uppgift till Expressen. Vice statsministern hade helst fortsatt men uppges se pragmatiskt på valberedningens besked. Samtidigt meddelar Romson att hon avgår som minister, säger hon till TT. – Hon är inte arg eller bitter, säger en källa med insyn.
Läs mer om Expressen, Isabella Lövin och Romson.
Bildextra från dagens Let's dance-repetition
Följ med Expressen bakom kulisserna på Let's dance-repetitionen. Här kan du se Olle Sporrongs bilder direkt från studion i Frihamnen, Stockholm.
Läs mer om Expressen, Frihamnen och Stockholm.
Swedbank varnar för stora folkaktien
Långsiktigt kan det löna sig att äga aktier i Ericsson, men för närvarande är det bäst att hålla sig borta. Det säger Swedbanks analytiker Anders Roslund i Dagens industris Börsmorgon, som även går att se på expressen.se. – Det är lite för tidigt att gå in i aktien, säger Anders Roslund.
Läs mer om Börsmorgon och Ericsson.
Pär Mårts stoppades från att flyga till VM
Tre Kronor är på plats i Moskva. Alla utom en - förbundskapten Pär Mårts. När förbundskapten skulle checka in på Arlanda stoppades han från att gå ombord. –Han hade tagit fel pass, säger assisterande coachen Peter Popovic till Aftonbladet. Gillar du hockey? Ladda ned SportExpressens nya ahttps://play.google.com/store/apps/details?id=se.expressen.launcher.sporthl=svpp och få alla hockeynyheter snabbast – här för iOS och här för Android.
Kör mina vänner lagligt?
Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning. Vill du själv ställa frågor – mejla till bilprovning@expressen.se. Inled mejlet med Bilbesiktning.