Expressen se

Mer Dina Pengar på sajten och i Expressen

Nu blir Dina Pengar ännu bättre.Fasta sidor i tidningen Expressen alla vardagar, flashar om ekonominyheter i mobilen, nyhetsbrev från Frida Bratt, mer innehåll på DinaPengar.se och så Di TV, förstås.

Att ta farväl av barnet – en kärlekshistoria som tar slut

Hur känns det att efter många år som förälder se sitt barn flytta hemifrån?Expressen publicerar ett utdrag ur Linda Skugges kommande bok Flygfärdig.
Läs mer om Flygfärdig.
Nya sättet att se på Expressen TV
Nu kan du se på Expressen TV i den nya plattformen TV Hub på Comhem.
Läs mer om Comhem och Expressen TV.
Nya sättet att se på Expressen TV
Nu kan du se på Expressen TV i den nya plattformen TV Hub på Comhem.Där kan man enkelt bläddra fram äldre inslag på Expressen TV och SportExpressen TV

Vi måste se upp för den kinesiska propagandan

Expressen har utbildat sina journalister och redaktörer i informationspåverkan denna bistra vinter. Man kan kalla det för en Trump-effekt.
Läs mer om Trump-effekt.
Zlatans tränare: Inte redo för 90 minuter
Zlatan Ibrahimovic har själv bett om att få debutera för LA Galaxy redan på lördag. – Vi får se, vi får se hur han mår när han landat och hur han ligger till fysiskt. Det finns en chans att han kan spela en del av matchen, men jag tror ju inte att han spelar 90 minuter, säger tränaren Sigi Schmid till Expressen.
Läs mer om Expressen och Sigi Schmid.
Trebarnspappan Ola, 48, dog efter att ha varit på krisakuten
HELSINGBORG.Med pågående stroke skickas Tordis Haugen Olsson, 70, i skytteltrafik runtom i Skåne mitt i natten för att plocka upp och lämna av patienter, resan slutar med att hon får bäras av taxichauffören. Tioåriga Ella Billving har brutit armen på två ställen och bollas mellan sjukhusen. Bertil Lundvall, 69, sänds hem med tarmvred och läkarens besked Se om det går över. Expressen har granskat en av Sveriges mest utsatta akutmottagningar, lyssnat på larmen från drabbade patienter – och inifrån de överbelamrade korridorerna. –Tyvärr dör folk som man inte riktigt har t
Läs mer om Skåne.
EU-toppens krav: Ta krafttag mot Google
Sociala medier-jättarnas ansvar för hat och hot diskuteras just nu på toppnivå i EU.På fredagen besökte Julian King, kommissionär för EU:s säkerhetsunion, justitieminister Morgan Johansson (S) och nye rikspolischefen Anders Thornberg.– Vi skulle vilja se ett inslag av mänsklig granskning i det automatiska systemet för att upptäcka den här typen av material, säger Julian King i Expressen TV.
Google-chef: Jag skulle inte vilja se mitt namn på listan
Expressen har rapporterat att hatlistor om svenska judar lätt kunde hittas på Google. Googles juridiske chef David Price säger att företaget inte accepterar antisemitism. – Jag skulle inte vilja se mitt namn och bild på den listan, säger han i Aktuellt om listan som uppmärksammats i Expressens granskningar av företaget. Samtidigt säger Price att det höga antalet anmälningar som kommer in till företaget försvårar läget.
Läs mer om Aktuellt, David Price, Google och Price.
Fansens glädjeyra: Nya trailern för Harry Potter-uppföljaren är här
Harry Potter-fans, håll i er.Nya trailern för uppföljaren till Fantastic beasts and where to find them har kommit – och det görs återigen ett besök på Hogwarts.Se trailern här på Expressen!
Brödernas parodi av Melodifestivalen tokhyllas
Bröderna Norberg har gjort det igen - en superhyllad parodi av årets Melodifestival.Videon har setts över 600 000 gånger på två dagar.Se den här på Expressen Nöje!
Bonde-Sigrids gård i brand – polis på plats
Bonde söker fru-profilen Sigrid Bergåkras gård utanför Vallsta drabbades av en brand på torsdagsförmiddagen.Det var helahalsingland.se först med att rapportera.– Jag står med polisen just nu, säger Sigrid Bergåkra till Expressen.
DIs och Expressens anställda fick se The Post på arbetstid
DI TV bjöd alla medarbetare på Dagens Industri och Expressen på filmen "The Post", som handlar om Washington Posts jakt på Pentagon Papers 1971. Drygt 300 personer nappade på erbjudandet att gå på bio på arbetstid.
Läs mer om Expressen och The Post.
Synen under havsytan får dykaren att vilja gråta
Turister flyr från nedskräpade stränder, avfall dödar korallreven och snart finns det mer plast än fiskar i havet.Dykaren Lauren Jubb, 23, från Australien är en av dem som har dokumenterat skräpet under ytan.–Det är en sådan besvikelse att se hur mänskligheten har och fortsätter att behandla den här planeten, säger hon till Expressen.
Läs mer om Australien och Expressen.
JUST NU -PÅ FD: "AIK:s tråkiga chockbesked"
AIK:s högt uppskattade lagkapten Nils-Eric Johansson, 38 år, tvingas avsluta sin karriär på grund av hjärtproblem. "Det kom verkligen som en chock" säger sportchefen Björn Wesström till expressen.se som kom med avslöjandet.
Årets kulturfest är här – nu med Robert Fux
Alla drömmer om Expressens kulturfest – åtminstone Ebba Witt-Brattström, Johan Rabaeus och Martina Montelius (se film ovan)!Ikväll slås portarna upp på nöjespalatset Nalen när Expressens kulturpristagare i fem kategorier ska koras – och firas.– Det är fantastiskt att få välkomna alla gäster på en av Sveriges största kulturfester, säger Karin Olsson, kulturchef.För den som vill följa festen hemifrån sänds den live på Expressen TV.
Här ledsnar William – efter att Victoria snurrar till det
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel ställde tålmodigt upp för fotograferna när hertigparet William och Kate var på besök.Men när Victoria tappar fokus ledsnar prins William – och tvärvänder.Se ögonblicket i Expressen TV:s Kungafamiljen!
Läs mer om Daniel, Kate, Victoria och William.
Jureskogs gravidhemlighet – som tittarna inte fått se
Att tävla om att bli Sveriges mästerkock är inte den enda stora händelsen i Erika Jureskogs liv – hon är höggravid och väntar sitt andra barn när som helst.Den tuffa graviditeten inleddes med 15 veckors sängliggande, men nu är väntan snart över.– Den här lilla tösen tänkte komma i februari, berättar hon glatt för Expressen.
Läs mer om Expressen.
Bah Kuhnke öppnar för att regera med M
DAVOS. Kulturminister Alice Bah Kuhnke stänger inte dörren för en ministerpost i en borgerlig regering efter valet.– Det måste vara en regering som vill göra skillnad, men vi får se helt enkelt, säger hon i till Expressen – bara några dagar efter att hon öppet deklarerade att hon vill bli språkrör för Miljöpartiet efter Isabella Lövin.
Kakans utspel mot Bard – på röda mattan
Kakan Hermansson strålade på röda mattan under Elle-galan.Men förra Talang-jurymedlemmen valde att göra ett utspel mot Alexander Bard –samtidigt som hon berättar att hon fick frågan att vara med i år igen, men tackade nej.–Vem vill se Bard på tv? Nej, men gud, det säger sig självt, säger hon i Expressen TV.
Paret Mandelmanns framtid på TV4 hotad
Gustav och Marie Mandelmann är öppna för att spela in en tredje säsong av Mandelmanns gård.Men beslutet ligger inte i deras händer, och ännu har de inte fått något besked om framtiden.– Det beror helt på TV4. De vill se om det är några som är intresserade av att se det här programmet, säger Marie Mandelmann till Expressen.
Läs mer om Expressen, Marie Mandelmann och TV4.
Unika bilderna inifrån diktatorns stängda stad
Eritrea är en av världens mest slutna diktaturer.Någonstans här sitter den svensk-eritreanske journalisten David Isaak fången.Få får någonsin möjligheten att besöka den märkliga huvudstaden Asmara, utsett till världsarv av Unesco och med en av världens främsta samlingar av modernistisk arkitektur.För Expressen och Blankspot rapporterar frilansjournalisten Martin Schibbye inifrån Eritrea.Med hjälp av hans 360-kameror kan du nu själv se dig omkring i den stängda staden på Expressen.se.
Lotta och Eriks hemlighet – avslöjad
Erik Haag och Lotta Lundgren har det ärofyllda uppdraget att få lotsa tittarna genom julafton i Sveriges Television.Eftersom inslagen är förinspelade kommer julvärdarna kunna fira julen hemma med familjerna – nu berättar de hur det kommer att gå till.– Jag har tittat på Kalle Anka i hela mitt liv, så jag kommer nog inte kunna undvika att se mig själv, säger Erik Haag till Expressen.
Undersökning: Kvinnor tar större ansvar för julen än män
Det ska handlas, bakas, pyntas, lagas mat, slås in klappar, firas och umgås på julen - och de som tar störst ansvar över firandet är kvinnor. Det visar en ny undersökning som Expressen tagit fram med Demoskop. – Det handlar om vad vi lärt oss genom hela livet. Men nu när vi är vuxna som kan se nyktert på saken kan männen steppa upp och hjälpa till, säger psykologen Anna Bennich Karlstedt.
Vi tänker se till att den här regeringen tvingas avgå
HELSINGFORS.Han tog över efter Anna Kinberg Batra under stor dramatik men samvetet är rent.– Det var inte så här varken jag eller hon hade planerat, säger Moderaternas nye partiledare.Expressen flög till Helsingfors med statsministerkandidaten för att prata om skelett i garderoben, släktskapet till Carl Bildt och de tjugotalet #metoo-fallen i Moderaterna.Samtidigt berättar Ulf Kristersson om hans och hustrun Birgitta Eds beslut att adoptera.