Expressen se


Så blir sagobröllopet

13 juni nästa sommar ringer klockorna för prins Carl Philip och hans fästmö Sofia Hellqvist i slottskyrkan i Stockholm. Expressen.se har pratat med flera personer om allt från tänkbar brudklänning till trolig festlokal där alla gästerna får plats. – Det skulle ju så klart vara väldigt roligt att få göra hennes brudklänning, säger designern Valeri Aflalo.

Löfven om insatsen: 'Professionell och bra'

BRYSSEL. Stefan Löfven hävdar att Försvarsmakten har gjort en professionell och bra insats i Stockholms skärgård - och det var värt pengarna. I en intervju för Expressen.se på fredagseftermiddagen säger statsministern: – Det är klart att alla hade velat få reda på vad det är för någonting. Det är det inget snack om. Men jag kan inte vara besviken på insatsen.

Läs mer om Expressen.se och Försvarsmakten.
Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
Sverige sade nej till ebolasmittad

I torsdags fick Sverige en förfrågan om att ta emot en misstänkt ebolasmittad person som arbetat för Unicef i Sierra Leone. Men betänketiden var väldigt kort och informationen mycket knapphändig och därför sade Socialstyrelsen nej, skriver expressen.se.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Se nya spåret: Gåtfulla avtryck på havsbotten

DALARÖ. Här är Försvarsmaktens senaste spår i ubåtsjakten. Expressen kan i dag publicera nytagna dykarbilder – mystiska spår på havsbotten – som ingår i Försvarsmaktens utredning. – Jag har aldrig sett något liknande, säger den erfarna dykaren bakom bilderna.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:

Stefan Löfven: Så minns jag Göran

BRYSSEL. Statsminister Stefan Löfven fick beskedet om Göran Johanssons död när han anlände till toppmötet i Bryssel. För Expressen.se kommenterar han nu partikamratens och vännens bortgång. - Jag har en stor beundran för hans livsverk och för hans genuina person. Jag saknar honom.

Läs mer om Bryssel och Göran.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Känd ubåt har fångats på bild

Marcus Olofsson observerade på tisdagseftermiddagen en ubåt på svenskt vatten utanför Gotland, rapporterar Sveriges Radio Gotland. Det är oklart om ubåten är svensk eller utländsk. – Vi vet vad det är för något, Marie Tisäter, informatör vid Försvarsmakten, till Expressen.se

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Försvaret har fångat misstänkt signal

Försvarsmakten har med olika sonarsystem lyckats fånga upp signaler från något som kan vara en misstänkt undervattensfarkost, kan Expressen.se nu avslöja. Signalerna är dock inte tillräckligt starka för att utgöra ett säkert bevis.

Läs mer om Expressen.se.
Expressen säger upp alla fotografer

Tidningen Expressen informerade i dag sina anställda om ett stort sparpaket. Enligt resume.se ska personalstyrkan minskas med 62,5 tjänster.

Expressen säger upp fotografer

Tidningen Expressen informerade på tisdagen sina anställda om ett stort sparpaket. Enligt resume.se ska personalstyrkan minskas med 62,5 tjänster från att det ursprungligen talats om att 70 tjänster skulle tas bort.

Många tjänster bort på Expressen

Tidningen Expressen presenterar ett stort sparpaket. Över 60 tjänster ska bort, bland annat alla bildredaktörer och fotografer, enligt Resume.se.

Läs mer om Expressen och Resume.se.
Expressen säger upp fotografer

Tidningen Expressen informerade på tisdagen sina anställda om ett stort sparpaket. Enligt resume.se...

Expressen säger upp alla fotografer

Tidningen Expressen informerade på tisdagen de anställda om ett stort sparpaket. Personalstyrkan ska minskas med 62,5 tjänster. Från början talades det om att 70 tjänster skulle tas bort, enligt resume.se. Samtliga alla anställda fotografer liksom bildredaktörer försvinner. Sportredaktionen förlorar sju tjänster och magasinsverksamheten sex.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Mystiske mannen: Jag brukar fiska där ute

Bilden på den mystiske mannen i skärgården ska ha utlöst febril aktivitet hos den militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, Must, och Säkerhetspolisen. Men nu visar det sig att mannen på bilden av allt att döma inte är någon hemlig agent - utan pensionären Ove från Stockholmsområdet, som TV4 i kväll rapporterat. –Bra att det reds ut, säger Ove till Expressen.se sent på måndagskvällen.

Min man väger 130 kilo och är fixerad vid mat

Skriv och fråga Manspanelen om allt som rör relationer. Inget problem är för litet. Mejla till: manspanelen@expressen.se. Formulera din fråga och avsluta med valfri signatur och din ålder. Manspanelen består av: Robert Aschberg, 62, Marcus Birro, 41, Pigge Werkelin, 52, Leif GW Persson, 69.

Man gripen misstänkt för mord i Norrköping

En ostraffad 48-årig man misstänks för mordet på en kvinna i 45-årsåldern i ett idylliskt bostadsområde i Norrköping i helgen. Han greps av polisen klockan 21.23 i går kväll. – Om han greps på brottsplatsen eller om han gått någonstans vet jag inte, säger förundersökningsledaren Mats Näkne till Expressen.se.

Läs mer om Expressen.se och Norrköping.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Ställ dina frågor till försvarsbloggaren

Försvarsbloggaren Wisemen Carl Bergqvist chattar med Expressen.se:s läsare klockan 17 i dag. Ställ dina frågor redan nu!

Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
Regeringen i möte om skärgårdsinsatsen

Regeringen har haft möte på Rosenbad med anledning av insatsen i skärgården. Vi har blivit informerade om den operation som har pågått, säger Åsa Romson till Expressen.se.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Personen som slog larm till försvaret

Det var efter tips från en person som Försvarsmakten drog i gång den enorma underrättelseoperationen. Även Magnus Ringby, som berättade för Expressen.se om sina iakttagelser av en ubåt, blev uppringd av Försvarsmakten. – De ringde upp mig i går kväll och ställde frågor om föremålet, säger han.

Läs mer om Expressen.se och Försvarsmakten.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Försvarsministern: Har fullt förtroende

Försvarsminister Peter Hultqvist, S, har informerats om den pågående ubåtsjakten i Stockholms skärgård. –Jag har fullt förtroende för att Försvarsmakten gjort en riktig bedömning när det gäller den här insatsen, säger han till Expressen.se.

Läs mer om Expressen.se och Försvarsmakten.
Löfven slår tillbaka mot skattekritiken

MILANO. Stefan Löfven tänker inte böja sig för skattekritiken från flera tunga remissinstanser – bland andra myndigheter. - Jag är övertygad om att om man pratar mer om vad skatterna ska användas till får man en annan diskussion, säger han till Expressen.se.

Läs mer om Expressen.se.
Arkelstens tack efter hyllningarna: Viktigt

Moderattoppen Sofia Arkelsten hyllas för sitt mod i sociala medier. Nu tackar hon via Expressen.se för alla hälsningar efter intervjun i Expressen där hon avslöjar att hon har den obotliga sjukdomen ms. - Jag är verkligen helt överväldigad. Jag är väldigt tacksam för vännerna jag har.

Läs mer om Expressen och Expressen.se.
Sofia Arkelsten har ms

Sofia Arkelsten, M-riksdagskvinna och tidigare partisekreterare, har drabbats av sjukdomen ms, skriver expressen.se. För tidningen berättar hon att prognosen är god trots att sjukdomen är kronisk. Hon deltar i en ny behandling som ännu är på teststadiet. Bara det motoriska påverkas av sjukdomen, säger hon, och hon kommer därför att arbeta kvar i riksdagen.

Läs mer om M-riksdagskvinna.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Filippa Reinfeldt lämnar politiken

Strax efter klockan 18 på torsdagskvällen stod det klart: Filippa Reinfeldt lämnar politiken efter att ha förlorat omröstningen om posten som finanslandstingsråd i Stockholm. Hon förlorade omröstningen med två röster, kan Expressen.se avslöja. Enligt källor meddelade hon att hon lämnar alla sina uppdrag - och politiken.

Läs mer om Expressen.se och Stockholm.
Inget möte mellan Löfven och Putin

Statsminister Stefan Löfven har anlänt till Milano för möte med 50 andra stats- och regeringschefer. Bland andra kommer Rysslands president Vladimir Putin. Men det blir inget möte mellan Sverige och Ryssland. - Vi har inget bilateralt möte med Ryssland, säger Löfven till Expressen.se.

Han hade en sådan pytteliten penis...

Suzanne Lindström är leg. barnmorska och auktoriserad sexualrådgivare med steg ett i kognitiv beteendeterapi. Skicka dina frågor till sex@expressen.se
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05