Expressen se

Se storfilmen på exklusiv förhandsvisning

Expressen bjuder på förhandsvisning av filmen Jumanji: Welcome to the jungle.Kom på Expressens förhandsvisning den 6 december kl 17.30 på biograf Skandia Drottninggatan.

Nu drabbar de samman om skattesänkningar för de rikaste

Den moderata riksdagskandidaten Ann Heberlein vill se ett skattesystem som är gynnsamt också för de allra rikaste. Att de stannar i Sverige och fortsätter att bidra är nödvändigt för en fungerande välfärd, skrev hon nyligen i en debattartikel i Expressen.I kvällens Bara Politik får hon svar på tal av Grön Ungdoms språkrör Hanna Lidström.
Se U21-landslagets mål i Expressen TV
Sveriges U21-landslag jagar drömmen om en ny EM-succ.Men då krävs seger i kväll i den tuffa bortamatchen mot Ungern.I samarbete med OZ Sports kan du se mål och höjdpunkter direkt i Expressen TV.
Jan Eliasson om nya SVT-jobbet
Kvällens Bara politik gästas av superdiplomaten Jan Eliasson. I programmet får Eliasson bland annat frågor om situationen i krigets Syrien, hans syn på världsledare som han mött under sin långa karriär och den svenska flyktingpolitiken. Se programmet på Expressen.se, Facebook, Apple TV, Samsung smart-tv eller på kanalplats 43 hos ComHem.

Göran Persson hyllar SD:s Jimmie Åkesson

Tidigare statsministern Göran Persson kallar nu SD-ledaren Jimmie Åkesson för en skicklig politiker och menar att han är helt avgörande för Sverigedemokraterna.– Se honom bara i en intervju eller i en debattsituation. Han klarar de flesta frågor, säger Göran Persson i kvällens Bara Politik i Expressen TV.
Göran Persson erkänner: Behandlade kvinnor orättvist
Tidigare statsministern Göran Persson, 68, erkänner i en stor intervju i Bara Politik, som sänds i Expressen TV på onsdag klockan 19.00, att han behandlat kvinnor illa:– Ja, det är klart att man har gjort, säger han.Han medger samtidigt att han inte varit tillräckligt observant för att se sexuella trakasserier och ofredanden.
Forsberg kommer att säljas till en storklubb
Emil Forsberg stoppades från sin drömflytt i somras - men nästa år kan inte Leipzig stå emot längre.Jag räknar med att se Mini-Foppa i en storklubb i antingen Italien eller England nästa säsong.Se lördagens match mellan RB Leipzig–Bayern München i Expressen TV!
Timells telefonhot: Han skulle se till att jag fick gå
Martin Timells telefonhot ledde till att Frida Olsson startade en granskning av hans beteende. Expressen kan nu publicera ett hotfullt sms som skickades från programledaren så sent som i maj.Nu hyllas visselblåsaren som flera gånger försökte få innehållsdirektören Åsa Sjöberg och TV4:s chefer att agera.Vd:n Casten Almqvist har beskrivit henne som en hjälte - men det är en beskrivning som hon själv inte känner sig bekväm med.– Det är ju de som har behövt bära på det här som de har blivit utsatta för som är de riktiga hjältarna.
Läs mer om Frida Olsson och Åsa Sjöberg.
Bundesliga 2017/18: Här är matcherna i veckan
SportExpressen storsatsar på tysk fotboll.Varje helg kommer tre matcher från Bundesliga att visas live på sajten.Dessutom: Se alla highlights i Expressen TV.Här är allt du behöver veta om Bundesliga 2017/2018.
Läs mer om Bundesliga och Expressen TV.Här.
Alice Bah Kuhnke vill se självrannsakan från TV4
Efter rapporteringen om programledaren Martin Timell kräver kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke, MP, att alla ledare, både inom näringsliv och offentlighet, tar ansvar för sin arbetsmiljö. – Jag tror att TV4 och hela kultursfären måste arbeta med en stor självrannsakan, säger hon i Expressen TV.
Han ersätter Timell i TV4
Äntligen hemma har tagits bort ur tablån efter att TV4 har brutit samarbetet med Martin Timell.Nu ersätts det populära inredningsprogrammet med Felix Herngrens intervju med Ingvar Kamprad på tisdagskvällen.– Vi kommer inte heller att se Martin Timell i rutan, säger Casten Almqvist till Expressen.
Klart: Expressen visar Bundesliga
Nu kan du se storlag som Bayern München och svenska stjärnor som Emil Forsberg, Albin Ekdal och Alexander Isak - varje helg.I samarbete med Laola1.tv visar SportExpressen höjdpunkter från samtliga matcher i Bundesliga, samt tre livesända matcher per omgång.- Grymt kul att alla svenskar äntligen kan följa Bundesliga, säger Hamburgs svenske landslagsman Albin Ekdal.
Peter Hultqvist om spionerimisstankarna: Kan förvänta sig det
Det har varit en turbulent tid för försvarsminister Peter Hultqvist (S), som hotats av misstroendeomröstning.Nu misstänks den stora militärövningen Aurora ha utsatts för spioneri.Se försvarministern berätta om misstankarna i Expressen TV:
Krävs jättemycket arbete för att se osminkad ut
Har vissa av dagens feminister gått för långt i sitt bejakande av botox och silikonbröst? I veckans Kultur-Expressen analyserar kulturskribenterna Valerie Kyeyune Backström och Isobel Hadley-Kamptz skönhetsfeminismen.
Catalina, 28: Jag vill inte se några gränser
I kväll håller kataloniens regionpresident ett tal.Expressen har ställt frågan Hur ser ditt framtida Katalonien ut? till lokalborna.
Läs mer om Hur och Katalonien.
Expressen TV kan visa highlights från matchen
I kväll kan Sveriges VM-öde avgöras i Nederländerna.Landslaget har siktet inställt på att jaga ikapp Frankrike – och du kan se alla mål och höjdpunkter från matchen i Expressen TV.– Vi går för att komma etta i gruppen, säger lagkaptenen Andreas Granqvist.
Expressen TV kan visa highlights från matchen
I kväll mot Luxemburg ska Sverige ta ännu ett steg mot fotbolls-VM - och du kan se mål och höjdpunkter från kvällens match i Expressen TV.Anfallsstjärnan John Guidetti hoppas att ett fullsatt Friends arena ska koka.– Svenska fans är fantastiska, säger Guidetti.
Åkesson vill förbjuda nazistiska NMR
Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson vill utreda en kriminalisering av nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen (NMR). Han vill också se över lagstiftningen, skriver Expressen. SD-ledaren säger vidare att NMR bör betraktas som en terroristorganisation.
Se alla mål från SHL direkt i Expressen TV
Äntligen drar hockeysäsongen i gång igen. I helgen släpps pucken i SHL och nu står det klart att du återigen kommer att kunna se alla mål från SHL och hockeyallsvenskan i Expressen TV efter matcherna. Detta i samarbete med C More.– Det är alltid kul att se målen i repris, säger Rögles Almen Bibic.FÖLJ DITT LAG DIREKT I MESSENGER - KLICKA HÄR OCH KOM IGÅNG!
Läs mer om C More, Expressen TV och SHL.
Unika bilder från Raqqas västfront: Enorm förödelse
Expressen är först på plats och rapporterar från den här västfronten i Raqqa, där alliansstyrkan SDF krigar mot IS. Expressens reporter Magda Gad är på plats. Se hennes inslag i tv-spelaren och läs hennes blogg här.
Läs mer om Magda Gad, Raqqa och SDF.
Utredarens ord om Borgskandalen
Anders Borgs fylleskandal har landat på polisinspektör Magnus Berntsens bord i Täby. Nu är han ansvarig förundersökningsledare för utredningen efter skärgårdsfesten som spårade ur för den förre finansministern. – Vi får titta igenom det först helt enkelt och se om vi kan göra någonting över huvudtaget, säger han till Expressen.
Läs mer om Borgskandalen, Expressen och Täby.
Se mål och höjdpunkter från fotbolls-EM i Expressen TV
Se alla mål och höjdpunkter i Expressen TV under hela fotbolls-EM i samarbete med C More! Nu börjar äntligen fotbollsfesten. Så här följer du Sverige under turneringen:
Läs mer om C More, Expressen TV och Sverige.
Madeleines hyllning av systern: Ska bli roligt
Prinsessan Madeleine och Chris O Neill har landat i Sverige för att fira kronprinsessan Victorias 40-årsdag. Exklusivt för Expressen berättar paret nu hur familjens privata födelsedagsfirande på Öland kommer att se ut – med middag och presentöverlämning. – Jag och Carl Philip har ordnat med present tillsammans, säger Madeleine.
40 miljoner kan nu se Expressen TV
Snart kan nära 40 miljoner resenärer se nyheter från Expressen TV och Di TV på landets största flygplatser.–Det här blir en fantastisk service för resenärerna när de väntar på sina avgångar, då de enkelt kommer att kunna följa vad som händer i Sverige och världen, sägerKjell-Åke Westin, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.
Hon förvandlar slöjan till högsta mode
Iman Aldebe designar slöjor som passar både i polisens dagliga arbete och på exklusiva modevisningar.– Min mission är att synliggöra den muslimska kvinnan, säger hon i Mode utan gränser, det nya avsnittet av Great Big Story som ni kan se i Expressen TV.