Expressen se


Min fru äcklas när vi är nära – är förtvivlad

Suzanne Lindström är leg. barnmorska och auktoriserad sexualrådgivare med steg ett i kognitiv beteendeterapi. Skicka dina frågor till sex@expressen.se

Tidigare toppnyhet hos Expressen:

Carola hade romans med tjej: Var fysiska

Carola Häggkvist fick de andra deltagarna i Så mycket bättre att tappa hakan. I lördagens avsnitt avslöjar sångerskan att hon har haft en romans med en tjej. - Det var en intim... vi kom dit så att vi var fysiska, säger Carola till Expressen.se.

Läs mer om Carola och Expressen.se.
Uppgifter: Kinberg Batra ska tillfrågas

Alla moderata länsförbund har nu fått tycka till om vem de vill se som ny partiledare för Moderaterna. I dag torsdag träffades partiets valberedning och favoriten Anna Kinberg Batra kommer att tillfrågas, enligt uppgift till Expressen.se. Samtidigt kommer partistyrelsen att tillfrågas att ställa sina platser till förfogande, uppger en källa.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Nu ska SVT avslöja vem som blir julvärd

Nu är det dags: På torsdagen presenterar SVT vem som blir årets julvärd. Expressen.se sänder självklart live från presskonferensen.

Läs mer om SVT.

Polisman åtalas – ska ha försökt preja bil

En polisassistent åtalas misstänkt för tjänstefel efter en vild biljakt i somras. Enligt åtalet ska han ha försökt preja en bil under en utryckning en tidig junimorgon. Polisassistenten nekar till brott. – Det är ett väldigt udda mål, säger polisassistentens advokat Leif Ericksson till Expressen.se.

Läs mer om Expressen.se och Leif Ericksson.
Blev sviken: Onormalt att jag är svartsjuk då?

Skriv och fråga Manspanelen om allt som rör relationer. Mejla till: manspanelen@expressen.se Formulera din fråga och avsluta med valfri signatur och din ålder.

Läs mer om Manspanelen.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Sofia Hellqvist gör debut på Slottet i kväll

Sofia Hellqvist gör i kväll historisk debut på slottet. Expressen.se kan avslöja att prinsens blivande hustru finns i kväll vid kungaparets sida vid deras traditionella representationsmiddag. Bara ett fåtal har vetat om att hon ska närvara och på hovets officiella kalender finns hon inte med som en av gästerna. - Det stämmer att Sofia Hellqvist ska vara med i kväll, bekräftar Margareta Thorgren vid hovets informationsavdelning.

Svennis skrev på för Shanghaiklubb

Nu är det klart, Sven-Göran Eriksson, blir tränare för Tobias Hysn i Shanghai East Asia. Det känns fantastiskt, jag har nyss skrivit på ett tvåårskontrakt, jag är väldigt nöjd, säger Eriksson till Expressen.se.

Svennis skrev på för Shanghaiklubb

Nu är det klart, Sven-Göran Eriksson, blir tränare för Tobias Hysn i Shanghai East Asia. Det känns fantastiskt, jag har nyss skrivit på ett tvåårskontrakt, jag är väldigt nöjd, säger Eriksson till Expressen.se.

Svennis skrev på för Shanghaiklubb

Nu är det klart, Sven-Göran Eriksson, blir tränare för Tobias Hysn i Shanghai East Asia. — Det känns fantastiskt, jag har nyss skrivit på ett tvåårskontrakt, jag är väldigt nöjd, säger Eriksson till expressen.se. Enligt uppgifter till expressen.se har Svennis Eriksson skrivit ett tvåårskontrakt värt 48 miljoner kronor per år. Eriksson lämnade nyligen ett uppdraget i Guangzhou R&F efter 1,5 år.

Måste få hjälp: Varför svettas jag så mycket?

Svettas är ett problem många lider av. Idag svarar Johan Amrfelt på en fråg om svett från en läsare. Läkare och specalist i ortopedisk kirurgi, Dr Johan Armfelt, 60. Mejla din fråga till: lakare@expressen.se Johan har arbetat som läkare i 32 år. Han är allmänläkare ortoped och svarar på alla slags frågor om smärta, sjukdomar och hälsa.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Leif GW kände till tipset om Asplund

Leif GW Persson kände till det nya tipset till polisen om Johan Asplund-fallet, som Expressen.se i dag avslöjar. – Jag vet vad det går ut på. Det gäller att följa upp det här tipset. – Hittar de kroppen, eller rester av den, kan ju det här förändras dramatiskt.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Efter 34 år – nya förhör om Johan Asplund

Efter 34 års mordmysterium – nu har polisen inlett nya efterforskningar och utredningar i fallet med den försvunne Johan Asplund, 11, i Sundsvall. Det kan Expressen.se avslöja. – Vi jobbar med tipset och vi har hållit de förhör vi tycker att vi bör hålla, säger Veronica Andersson, tillförordnad rotelchef på länskriminalpolisen i Västernorrland. Vi skulle ju vilja hitta Johan, naturligtvis.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Ny kränkning av svenskt luftrum

Sverige utsattes för en ny kränkning av svenskt luftrum i lördags, kan Expressen.se nu avslöja. Flera JAS-plan avvisade det ryska planet, uppger källor för Expressen.se

Läs mer om Expressen.se.
Läs den allra första Expressen här

Hur mycket skilde sig Expressen 1944 mot Expressen i dag? Nu kan du kolla själv. Hela det klassiska förstanumret går att läsa på Expressen.se.Då, torsdagen den 16 november stoltserade förstasidan med nyheten att sex av britterna som sänkte det tyska slagskeppet Tirpitz var i Sverige.

Detroit övertygade i svenskmatch

Hemmaspelande Detroit övertygade stort i nattens NHL-match när laget mötte Chicago. Matchen slutade 4—1 och en som glänste var Johan Franzn som satte sitt tredje mål på lika många matcher. Franzn blev i andra perioden framspelad av lagkapten Henrik Zäta Zetterberg i vad som expressen.se beskriver som en genial backhandspassning.

En död i amerikanskt Skanskabygge

En byggarbetare dog och fyra skadades när ett gångbrobygge kollapsade i Raleigh i amerikanska North Carolina på torsdagen, skriver Newsobserver. Enligt expressen.se och Newsobserver är det Skanska i USA som ansvarar för bygget, som är en del av ett större projekt på Wake Tech Community College campusområde. Bron rasade samman i samband med betongarbete.

46-åring misstänks för knivmord i Solberga

En 46-årig man - som tidigare dömts för grovt rattfylleri och även tvångsvårdats inom psykiatrin – misstänks för knivmordet i Stockholmsförorten Solberga sent i går kväll. Mordet var, enligt polisen, följden av ett bråk mellan två kamrater. – Flera knivar har beslagtagits, säger kriminalinspektör Ulf Sundström till Expressen.se.

Mekanikern svarar: Så löser du bilproblemen

Mekonomens verkstadschef Jonas Carlsson svarar på frågor från ALLT OM BILARS läsare som rör din bil och ditt bilägande. Har du frågor som du vill ställa till Jonas går det bra att mejla mekaniker@expressen.se

Experten: Så går bilen igenom besiktningen

Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning. Vill du själv ställa frågor så kan du mejla till bilprovning@expressen.se – vi ser till att Morgan får frågorna.

Läs mer om Morgan och Morgan Isacsson.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Statsminister varnar: Behäftat med stor fara

Statsminister Stefan Löfven, S, är mycket tydlig i sin varning till framtida inkräktare. - Sveriges gränser ska respekteras. Beskedet till den som eventuellt tänker sig att göra någon operation i framtiden att det är behäftat med stor fara, säger han till Expressen.se.

Läs mer om Expressen.se.
Lyxfällan-kvinnan åtalas för mordförsök

I dag åtalades hon efter att ha huggit sin exsambo med kniv i ryggen. Brottsrubriceringen är försök till mord, i andra hand grov misshandel. – Det är för tidigt att säga vilket straff jag kommer yrka på, säger kammaråklagare Frida Rylander till Expressen.se.

Läs mer om Expressen.se och Frida Rylander.
Han tittar hellre på porr än har sex med mig

Suzanne Lindström är leg. barnmorska och auktoriserad sexualrådgivare med steg ett i kognitiv beteendeterapi. Skicka dina frågor till sex@expressen.se

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Somnade på bussen – lämnades längs vägen

11-årige Elliot somnade på bussen hem från skolan – och när han vaknade till var bussen på väg till bussgaraget. Men i stället för att busschauffören då hjälpte honom till rätta så släpptes Elliot bara av vid vägen – och tvingades stå ensam i diket tills en annan buss till sist plockade upp honom. – Hur man kan göra så mot ett barn kan jag inte förstå, han hade kunnat bli överkörd, säger Elliots mamma Therese Roupe till Expressen.se.

Ska förkylda barn inte gå till förskolan?

Läkare och specalist i ortopedisk kirurgi, Dr Johan Armfelt, 60. Mejla din fråga till: lakare@expressen.se Johan har arbetat som läkare i 32 år. Han är allmänläkare ortoped och svarar på alla slags frågor om smärta, sjukdomar och hälsa.

Läs mer om Dr Johan Armfelt.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02