Expressen se

Teodorescu: Det har varit en intensiv vår

Hon har övervägt att sluta. För Expressen berättar Göteborgs-Postens politiska redaktör Alice Teodorescu om ensamhet, lycka, vad hon imponeras av hos vänstern, och om den tuffa våren. – Jag har fortfarande svårt att se vad som var så märkligt, säger hon.
Läs mer om Alice Teodorescu.

Misstänkt mord på Lidingö

En man har hittats död i en lägenhet på Lidingö utanför Stockholm, skriver expressen.se. Det var en...
Läs mer om Lidingö och Stockholm.
Man hittad död på Lidingö
En man har hittats död i en lägenhet på Lidingö utanför Stockholm, uppger expressen.se. Polisen kan...
Läs mer om Lidingö och Stockholm.
Kräver rekordstort skadestånd
En 42-årig svensk begär ett skadestånd på 15 miljoner kronor av staten, skriver expressen.se.Mannen...

Oroligheter på fängelse

Ett större upplopp utbröt i dag på Norrtäljeanstalten, skriver expressen.se. Ett 30-tal personer...
Läs mer om Norrtäljeanstalten.
Lundell tog bort blogginlägg
Ulf Lundell har tagit bort blogginlägget där han kritiserar dottern Sanna Lundell, skriver expressen.se.
Läs mer om Sanna Lundell.
Kan vi besiktiga bilen utomlands?
Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning. Vill du själv ställa frågor – mejla till bilprovning@expressen.se. Inled mejlet med Bilbesiktning.
Skillnad mellan epa- och A-traktor?
Trafikpolisen Samuel Sköldö svarar på frågor som rör lagar och regler för bilar och trafik. Mejla till trafikpolisen@expressen.se. Inled ditt mejl med Polisen.
Läs mer om A-traktor och Polisen.
Min bil tänder inte på alla cylindrarna
Mekonomens verkstadschef Jonas Carlsson svarar på frågor som rör din bil och ditt bilägande. Mejla till mekaniker@expressen.se Inled mejlet med Mekaniker.
Läs mer om Mekaniker.
Flinck hoppade av – efter bråket med SVT
Här är de nya deltagarna i Stjärnorna på slottet. Men Expressen kan berätta att Thorsten Flinck var högaktuell för programmet men försvann i sista stund ur uppställningen efter en kontrovers med SVT. Det har tyvärr på grund av för olika sätt att se på mycket, exempelvis vad man gör av sin egen dag, fått utgå för min del, skriver skådespelaren på sin hemsida. Uppgifterna bekräftas också av SVT.
Läs mer om SVT, Stjärnorna och Thorsten Flinck.
Här är reservplanen - Quasion redo att spela
BRNO. Här är förbundskapten Håkan Ericsons plan om inte Isaac Kiese Thelin kan spela matchen mot Italien. Enligt uppgifter till SPORT-Expressen går då Robin Quaison in som anfallare bredvid John Guidetti - och Sam Larsson tar platsen till höger på mittfältet. - Min ambition var att göra ett bra inhopp mot Danmark och det blev helt okej. Nu får vi se vad Håkan väljer, säger Larsson.
Utlandsregade bilar – får de vara i Sverige hur länge som helst?
Trafikpolisen Samuel Sköldö svarar på frågor som rör lagar och regler för bilar och trafik. Mejla till trafikpolisen@expressen.se. Inled ditt mejl med Polisen.
Läs mer om Polisen och Sverige.
Politisk vilde kallade asylsökande för apor
Den tidigare SD-politikern Jeanette Norling, ersättare i Bollnäs kommunfullmäktige och politisk vilde, kallar i ett Facebookinlägg asylsökande för apor. Det skriver tidningen helahalsingland.se. Norling står fast vid sitt uttalande. - Jag vågar gå ut och tala om vad alla som är missnöjda med det här tycker. Och då får jag en jävla massa skit för det, säger hon till Expressen.
Varningen till Sverige: Blir brutalt där ute
WINNIPEG. Se upp, Sverige - det kommer att smälla mot Nigeria. Genom SPORT-Expressen varnar nigerianskorna svenskorna. - Det blir brutalt där ute. Vi gillar att spela fysiskt, säger Perpetua Nkwocha. - Det gäller att sätta första tacklingen direkt och visa var skåpet ska stå, svarar Linda Sembrant.
Har gjort slut många gånger – kan det gå?
Vår Manspanel har gjort succ sedan starten för sex år sedan. Inget problem är för stort eller för litet. Manspanelen består av Leif GW Persson, Robert Aschberg och Pigge Werkelin. Skriv och fråga om allt som rör relationer: manspanelen@expressen.se Formulera din fråga och avsluta med valfri signatur och din ålder.
Zara Larsson Lush life – se videon här
I dag släpps Zara Larssons nya singel Lush life. Videon får sin världspremiär på expressen.se. - Låten handlar om att jag vill leva life, säger Zara Larsson.
Läs mer om Lush och Zara Larsson.
Jag äter balanserat – men blir ändå inte mätt
Dietist och kostrådgivare Sofia Antonsson svarar på dina frågor. Du kan fråga Sofia om allt som rör kost, vikt och allergier kopplat till mat. Mejla till: dietist@expressen.se
Läs mer om Sofia och Sofia Antonsson.
Saknad svensk hittad död i Colombia
En 27-årig man från Norrköping som försvann spårlöst i den sydamerikanska djungeln för två år sedan har hittats död i Colombia, skriver expressen. se. Studenten skulle ta sig till fots genom nio länder i Centralamerika, men försvann i maj 2013 innan han hade nått sin slutdestination i Panama.(TT)
Ekonom anhållen för företagsspionage
En ekonom i 30-årsåldern anhölls på onsdagen misstänkt för grovt företagsspioneri och grovt dataintrång, skriver expressen.se.
Har det inte så fett men jag klarar mig
TENERIFFA. De tränar ihop i samma landslag. Men ändå lever Sarah Sjöström i en helt annan verklighet än resten av de svenska simmarna. SPORT-Expressen har tittat närmare på svensk simning - för att se hur ett landslag med en dominant superstjärna och ett dussin doldisar egentligen mår.
Läs mer om Sarah Sjöström.
Dagen då Ekot tystnade i radion
Det är tur att EXPRESSEN.SE finns med alla våra pinfärska nyheter. För redaktör Göran Dahlqvist, 64, på Sveriges Radio glömmer – åtminstone i dag... – att sända Ekot och informera Sverige. – Jag har jobbat här sedan 1976 och det är första gången som jag har glömt en sändning – även om det har varit nära många gånger, skrattar han.
Läs mer om Ekot, Göran Dahlqvist och Sverige.
Miljöpartiets Maria Ferm har blivit mamma
Miljöpartiets Maria Ferm har blivit mamma! Under fredagen föddes en flicka. Vi har blivit föräldrar till en fantastisk liten människa i dag. Hon sover nu gott och vi är väldigt lyckliga, alla mår bra, skriver Ferm i ett sms till Expressen.se.
Läs mer om Expressen.se och Ferm.
Fakturan fick Cynthia att se rött: 'Bedrägeri'
Cynthia Molnar, 28, från Hässelby överväger att polisanmäla Transportstyrelsen. Orsaken: Ett beslut om tilläggsavgift på 500 kronor för påstådda obetalda trängselskatter på 45 kronor. – Jag betalar alltid mina räkningar i tid, men jag fick aldrig någon faktura från dem. Jag kommer att betala den – men överväger att polisanmäla dem för ocker, säger hon till Expressen.
Dietistens oväntade råd mot kramp i benen
Dietist- och kostrådgivare, Sofia Antonsson svarar på dina frågor. Du kan fråga Sofia om allt som rör kost, vikt och allergier kopplat till mat. Mejla till: dietist@expressen.se
Läs mer om Sofia och Sofia Antonsson.
Varför har min man kontakt med sitt ex?
Skriv och fråga Manspanelen om allt som rör relationer. Inget problem är för litet. Mejla till: manspanelen@expressen.se.
Läs mer om Manspanelen.