Expressen se

Bilen är flyttgods - vad gäller vid besiktning?

Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning. Vill du själv ställa frågor – mejla till bilprovning@expressen.se. Inled mejlet med Bilbesiktning.

Se alla mål från SHL i Expressen TV

En ny glödhet hockeysäsong har precis kickat i gång. Nu står det klart att Expressen TV - i samarbete med C More - kommer att visa samtliga mål och höjdpunkter från SHL och Hockeyallsvenskan.
Perrellis publikfiasko efter TV4-bojkotten
Charlotte Perrelli vägrade återförening med Wizex i TV4:s Tack för dansen. Men när sångerskan var med i programmet En kväll i New York som sändes i SVT samtidigt valde drygt hälften så många tv-tittare att se på henne jämfört med de forna kollegerna i gruppen. Expressen kan nu berätta att det klassiska dansbandet återförenas live med såväl Kikki Danielsson som Paula Pennsäter och Lena Pålsson - Perrelli har inte bjudits in. – Jag vet inte vad ett mobilsamtal kostar, men det är väl ingen id att slösa två kronor på att få ett nej, säger Thomas Deutge
Hamnarbetarens ord blev låt på Håkans skiva
Hoppas det ska gå bättre för de yngre också. Hamnarbetarens ord från en dokumentärfilm om Göteborgs hamn har blivit en låt på Håkan Hellströms nya album. – Jätteroligt, säger filmens skapare Michael Stenberg och Christoffer von Platen. Nu kan du se den på Expressen TV.

Se nya trailern till Paradise hotel här

Äntligen är den här - nya trailern för årets Paradise hotel har släppts. Se trailern här på Expressen. – Känslor, relation, förälskelser och svek, lovar programledaren Malin Gramer i trailern.
Läs mer om Expressen, Malin Gramer och Paradise.
Inget körförbud för trasig handbroms
Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning. Vill du själv ställa frågor – mejla till bilprovning@expressen.se. Inled mejlet med Bilbesiktning.
Hjälp – motorn knackar när jag startar den
Har du problem med din bil? Mekonomens verkstadschef Jonas Carlsson svarar på frågor som rör din bil och ditt bilägande. Du är välkommen att mejla in din fråga! Mejla till mekaniker@expressen.se Inled mejlet med Mekaniker.
Läs mer om Mekaniker.
Anders Bouvin ny vd: En stor utmaning
Han är ny vd på samma företag där han sökte sitt första jobb. 32 år senare tar MFF-supportern Anders Bouvin, 58, över som vd och koncernchef för Handelsbanken. – Jag är sugen på att se till att vi får ännu nöjdare kunder, säger han till Expressen TV.
Läs mer om Expressen TV och Handelsbanken.
Följ uppsnacket inför Way out West här
Nu är det sista dagen på Way out West. I kväll spelar Sia och även Seinabo Sey på festivalen! Här i Expressen TV snackar vi upp inför kvällen och pratar med besökarna! Nedan kan du se alla bilder från festivalen.
Läs mer om Expressen TV, Seinabo Sey, Sia, Way och West.
Expressen bevakar Way out west
Västkustens största indiefestival Way out west drar i gång i dag, och på Expressen.se hittar du de senaste nyheterna och bästa bilderna. Expressens Anders Nunstedt och Malin Collin är på plats och recenserar de mäktigaste konserterna. På Expressen TV liverapporterar mellan 18 och 19, med tv-reportern Maria Dahlin.
LIVE-TV: Djurgårdens träning – se den direkt
10.30: Djurgården tränar på Kaknäs efter uppgifterna att tränaren Pelle Olsson får sparken – Expressen TV sänder direkt och liverapporterar.
Läs mer om Expressen TV och Pelle Olsson.
Måste backljuset fungera på bilen?
Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning. Vill du själv ställa frågor – mejla till bilprovning@expressen.se. Inled mejlet med Bilbesiktning.
Polisens stöldskydd – ta bort ett tändstift
Har du problem med din bil?Mekonomens verkstadschef Jonas Carlsson svarar på frågor som rör din bil och ditt bilägande. Du är välkommen att mejla in din fråga! Mejla till mekaniker@expressen.se Inled mejlet med Mekaniker.
Läs mer om Mekaniker.
Det är en härlig känsla, en glädje
AACHEN. Hon har stora förväntningar på kronprinsessans födelsedag och prins Alexanders dop. I en intervju med Expressen berättar drottning Silvia om sina starka familjekänslor och glädjen att se barnbarnen växa upp. – Jag gläds åt det här undret att ett litet barn kan utveckla sig, kan plötsligt tänka själv och säga roliga saker, säger hon.
Läs mer om Expressen och Silvia.
Skottpengar på centerns Martin Ådahl
Skottpengar på Martin Ådahl, Centerpartiets chefsekonom. Så låter hatet mot C-toppen på LO:s Facebooksida. – Det är obehagligt att se hur hatet flödar i kommentarfältet på en sida som tillhör Sveriges största fackförbund, säger Martin Ådahl till Expressen.
Läs mer om C-toppen, Expressen och Martin Ådahl.
Erik Karlsson: Det här värmer verkligen
LAS VEGAS. Omgivningen kunde inte ha varit mer chic när Expressen delar ut Guldpucken till Erik Karlsson, 26, i Las Vegas. Han bor på jättekasinot Cosmopolitan på den berömda Las Vegas Boulevard, populärt kallad The Strip, under NHL Awards. Men det första vår störste stjärna i NHL säger när han får se Guldpucken är: – Åh, så kul! Att få ett sådant erkännande hemma i Sverige värmer verkligen.
Ann Linde, S: Sverige förberedda för brexit
Om Storbritannien röstar för att lämna EU riskerar Sverige att förlora en nära allierad i unionen. Det säger EU- och handelsminister Ann Linde i en intervju i Expressen TV. Hon vill dock inte kalla en brexit för en katastrof. – Vi får ju naturligtvis jobba hårdare och se till så att vår linje får gehör och att vi får andra kompisar, säger hon.
Läs mer om Ann Linde, EUoch, Expressen TV och Sverige.
Svenska EM-fansen överraskades på flyget
Martin Stenmarck kommer inte hem i kväll. På planet ner till EM i Frankrike inför onsdagens match mellan Sverige och Belgien rockade artisten loss - och fick med sig resten av resenärerna i allsång till sin hit Sjumilakliv. Se klippet här på Expressen!
Kan jag besikta min bil i ett annat land?
Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning. Vill du själv ställa frågor – mejla till bilprovning@expressen.se. Inled mejlet med Bilbesiktning.
Silvia firar 40 år som Sveriges drottning
Den 19 juni 1976 gifte hon sig med sin Carl XVI Gustaf i Storkyrkan i Stockholm. Nu firar drottning Silvia 40 år som drottning och kan se tillbaka på fyra händelserika decennium. –Jag kommer ihåg nästan alla detaljer, sa drottningen till Expressen inför 40-årsdagen.
Brustad lämnar AIK för norska klubb
Den offensiva yttern Fredrik Brustad lämnar AIK för norska Molde. Enligt Expressen.se handlar det om en försäljning som ger Solnalaget runt två miljoner kronor i intäkter.
Läs mer om AIK, Fredrik Brustad, Molde och Solnalaget.
Se The Fooo's nya video med Danny
Danny Saucedo hoppar in i The Fooo Conspiracy när pojkbandet satsar på att slå i Latinamerika med en spansk version av singeln My girl. Blir det så mycket bättre? Se den nya videon exklusivt på Expressen tv!
Löfven kan tänka sig att se över äldreflytt
Personer över 85 år ska själva få avgöra när de vill flytta till ett äldreboende. Det tycker Kristdemokraterna, som i debatten med Stefan Löfven hänvisade till en debattartikel av Amelia Adamo, i Expressen. – Jag kan mycket väl tänka mig att se över det, svarar statsministern.
Batteriet laddar ur – trots bra generator
Mekonomens verkstadschef Jonas Carlsson svarar på frågor som rör din bil och ditt bilägande. Mejla till mekaniker@expressen.se Inled mejlet med Mekaniker.
Läs mer om Mekaniker.
Unik 360-bild från Hellström på Ullevi
Kunde du inte vara på plats i Göteborg när Håkan Hellström spelade på Ullevi för andra gången i helgen? Det är lugnt! Via Expressen kan du nu se exakt hur det såg ut 360 grader runt dig.