Expressen se

Se alla mål från SHL direkt i Expressen TV

Äntligen drar hockeysäsongen i gång igen. I helgen släpps pucken i SHL och nu står det klart att du återigen kommer att kunna se alla mål från SHL och hockeyallsvenskan i Expressen TV efter matcherna. Detta i samarbete med C More.– Det är alltid kul att se målen i repris, säger Rögles Almen Bibic.FÖLJ DITT LAG DIREKT I MESSENGER - KLICKA HÄR OCH KOM IGÅNG!
Läs mer om C More, Expressen TV och SHL.

Unika bilder från Raqqas västfront: Enorm förödelse

Expressen är först på plats och rapporterar från den här västfronten i Raqqa, där alliansstyrkan SDF krigar mot IS. Expressens reporter Magda Gad är på plats. Se hennes inslag i tv-spelaren och läs hennes blogg här.
Läs mer om Magda Gad, Raqqa och SDF.
Utredarens ord om Borgskandalen
Anders Borgs fylleskandal har landat på polisinspektör Magnus Berntsens bord i Täby. Nu är han ansvarig förundersökningsledare för utredningen efter skärgårdsfesten som spårade ur för den förre finansministern. – Vi får titta igenom det först helt enkelt och se om vi kan göra någonting över huvudtaget, säger han till Expressen.
Läs mer om Borgskandalen, Expressen och Täby.
Se mål och höjdpunkter från fotbolls-EM i Expressen TV
Se alla mål och höjdpunkter i Expressen TV under hela fotbolls-EM i samarbete med C More! Nu börjar äntligen fotbollsfesten. Så här följer du Sverige under turneringen:
Läs mer om C More, Expressen TV och Sverige.

Madeleines hyllning av systern: Ska bli roligt

Prinsessan Madeleine och Chris O Neill har landat i Sverige för att fira kronprinsessan Victorias 40-årsdag. Exklusivt för Expressen berättar paret nu hur familjens privata födelsedagsfirande på Öland kommer att se ut – med middag och presentöverlämning. – Jag och Carl Philip har ordnat med present tillsammans, säger Madeleine.
40 miljoner kan nu se Expressen TV
Snart kan nära 40 miljoner resenärer se nyheter från Expressen TV och Di TV på landets största flygplatser.–Det här blir en fantastisk service för resenärerna när de väntar på sina avgångar, då de enkelt kommer att kunna följa vad som händer i Sverige och världen, sägerKjell-Åke Westin, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.
Hon förvandlar slöjan till högsta mode
Iman Aldebe designar slöjor som passar både i polisens dagliga arbete och på exklusiva modevisningar.– Min mission är att synliggöra den muslimska kvinnan, säger hon i Mode utan gränser, det nya avsnittet av Great Big Story som ni kan se i Expressen TV.
Premiär: Se Benjamin Ingrossos gråtvideo
I morgon släpper Benjamin Ingrosso sin nya video Do you think about me. Men på expressen.se går den att se redan nu.Benjamin, 19, berättar för Expressen om sin nya gråtvideo, låtskrivandet i LA, varför han är singel, syskongnabbet och första sommarturnn.- Det är första gången på egna ben. Det känns skithäftigt.
Läs mer om Benjamin Ingrosso och Expressen.
Niklas Wahllöf: Hyfsa tonen i debatten och se upp för den svenska lurpassarkulturen
Din meningsmotståndare kanske har en poäng? Det är dags att titta sig i spegeln. Jonas Gardell skrev om saken i Expressen. Ingen ska behöva tåla för mycket.
Läs mer om Expressen.
Får se om det blir total oreda
Vid lunchtid hade 28,3 procent av fransmännen röstat på sin favoritkandidat. Klockan 20 kommer första resultaten i matchen mellan Marine Le Pen och Emmanuel Macron. Expressen har träffat väljare i Paris och Hnin-Beaumont.
Se alla höjdpunkter från VM i Expressen TV
Nu inleds hockey-VM och precis som förra året kan du sa alla mål i Expressen TV och alla matcher i C More. Så här sänds VM:
Läs mer om C More och Expressen TV.
Här gör Ove Sundberg oväntad comeback i tv
Solsidans Ove Sundberg har råkat bli världsförälder för Unicef.I ny unik sketch med Henrik Dorsin och Johan Rheborg återvänder de älskade Solsidan-karaktärerna.Se klippet här på Expressen!
Så är nya biografin om Zarah Leander
Zarah Leander var en gigant i Adolf Hitlers nazityskland – sedan blev hon utfryst i Sverige. Beata Arnborgs nya biografi Se på mig! är den första svenska biografin över skandaldivan från Karlstad. – Det är viktigt att prata om sådant som upplevs som kontroversiellt, har författaren sagt till Expressen.
Orterna som drabbas när Telias nät skrotas
Telia är i full färd med att riva delar av sitt gamla trygga telefonnät med kopparledningar. Abborrträsk, Huaröd, Gallsäter och Kråkviken är fyra av drygt 1 000 småorter som drabbas när ledningarna plockas ned och ersätts med mobilt telefoni. – Jag har full förståelse för att man blir orolig som kund när man får veta förändringarna, säger Inger Gunterberg på Telias pressavdelning. Expressen har hela listan med orter. Här nedan kan du se om du själv tillhör de berörda.
Historiskt bakslag för Anna Kinberg Batra
Ännu ett historiskt bakslag för Moderatledaren Anna Kinberg Batra: En majoritet av alliansväljarna vill se Annie Lööf som statsminister. Nästan var femte M-väljare föredrar C-ledaren framför sin egen partiledare, visar en ny mätning från Demoskop som Expressen nu kan presentera.
Hör SD-toppen smäda kvinnorna i inspelning
Psykopat! Helt väck i huvudet! Aggressiv! Kan inte bete sig normalt. Här går den ekobrottsåtalade SD-riksdagsledamoten Anders Forsberg till angrepp mot de kvinnliga partikamraterna som larmade om hans misstänka ekonomiska brottslighet. Expressen kan nu publicera den hemliga bandinspelningen. – Det är först nu i efterhand som man förstår varför det var ett intresse för Anders Forsberg att se till att försöka bli av med oss, säger riksdagsledamoten Hanna Wigh, SD, som polisanmälde Forsberg.
Läs mer om Forsberg och Hanna Wigh.
Skandalerna bakom kulisserna i Melodifestivalen
Vi har alla under sex veckor sett dem glittra i tv och sätta de där rätta tonerna. Men vad händer egentligen när strålkastarna släcks och det drar ihop sig till efterfest? Expressen tar dig med bakom kulisserna där alkoholen flödade och skandalerna du inte får se i tv aldrig var långt borta.
Läs mer om Melodifestivalen.
Näthataren Jim Olsson registrerade sajten Granskning Sverige
Näthataren Jim Olsson, som nyligen förlorade ett förtalsmål mot Expressen, registrerade domännamnet granskningsverige.se. Namnet förde han sedan över till hatsajten Fria Tider som hjälper det främlingsfientliga nätverket Granskning Sverige. Det kan nu Expressen i samarbete med Eskilstuna-Kuriren avslöja. – Jag tyckte det var en bra investering, säger Jim Olsson om varför han registrerade granskningsverige.se.
Tusk återvald – trots egna landets motstånd
Europeiska rådets ordförande utmanades av sin egen, Polens, regering. Men stödet från de andra medlemsländerna var starkare. Donald Tusk sitter kvar, enligt uppgifter till Expressen. – Tusk har ett brett stöd vad vi kan se. Då är det rätt att välja om, vi behöver inte tappa mer tid i EU-sammanhang, sa statsminister Stefan Löfven, S, innan mötet.
Hollywoodsstjärnans stora förändring
Vilken välkänd kvinnlig Hollywoodskådespelare är det som har maskerat om sig till äldre man för en filmroll? Jo, det är Tilda Swinton, som nu är helt oigenkännlig, skriver Daily Mail. Se bilderna här på Expressen.
Här är Beyoncs nya fina gravidbilder
Beyoncs vackra gravidbild på Instagram där artisten avslöjar att hon väntar tvillingar gör stor succ. Nu har världsstjärnan släppt en hel bildserie med gravidmagen i fokus. Se de vackra bilderna här på Expressen.
Läs mer om Expressen och Instagram.
Kan jag besikta fast motorlampan lyser?
Bilprovningens rutinerade expert Morgan Isacsson svarar på frågor om bilprovning och bilbesiktning. Vill du själv ställa frågor – mejla till bilprovning@expressen.se. Inled mejlet med Bilbesiktning.
LIVE-TV: AIK om Isaks rekordaffär – se direkt
Alexander Isak är klar för Borussia Dortmund. AIK håller under tisdagsmorgonen presskonferens klockan 08.00. Se den direkt i Expressen TV.
Juristföretagare togs på bar gärning vid sexköp
En företagare i juristbranschen togs på bar gärning av sexbrottsjägaren Simon Häggström efter ett misstänkt sexköp. Företagaren förklarar besöket hos den prostituerade kvinnan med att han ville se om han kunde få resning – och nu har han åtalats. – Jag vill inte kommentera det där, säger företagaren till Expressen.
Läs mer om Expressen och Simon Häggström.
Rösta på årets låt inför grammisgalan
Det har blivit dags att utse vilken som blir Årets låt på grammisgalan! Nu kan du göra din röst hörd direkt här på Expressen.se. Varje vecka kan du följa tvodden om Årets låt och rösta på din favoritlåt. - Det här är ett kul, nytt och spännande sätt att visa årets låt-bidragen på, då tittarna får musiken men också historiken presenterad, säger Bella Levy, chef Expressen TV.