Får

Celine Dion sjöng för sin döde man – får programledaren att gråta

Celine Dion tog över showen på Billboard-galan – med Titanic–låten My heart will go on.Sångerskan blev känslosam – och det smittade av sig på programledare Vanessa Hudgens som fällde en tår.– Att vara här riktigt känslosamt, säger Dion under galan.

Johan Esk: Kraschkramen i Köln får livet att kännas lättare

Henrik Lundqvist var liten och ville vinna VM-guld. Henrik blev störst och fick visa upp guldmedaljen för folket. Den delade glädjen tänder nya gulddrömmar.
Läs mer om Köln och VM-guld.
Efterlysning: Vill du få din bil trimmad?
Det är dags för vårt årliga test av motoroptimering. Nu söker vi fyra personer som vill få gratis uppdatering av sina bilar. Så här går det till: Vi träffas i Solna den 12 juni. Sedan körs testbilarna gemensamt till en plats där vi utför accelerationsmätningar. Därefter vidtar en bränslemätningssträcka på cirka 25 mil, avsett därför en heldag för detta. På eftermiddagen alternativt nästa morgon körs bilarna till respektive trimfirma för uppgradering. Vi möts upp igen och kör accelerationsmätningar samt bränslemätningssträcka på c
Läs mer om Solna.
Viral bild får Trump att framstå som häxmästare
Sex händer på ett lysande klot. Bilden som togs på USA:s president Donald Trump under hans besök i Saudiarabien blev snabbt viral och fick twittrare att referera till skurkar i serieböcker och filmer.
Läs mer om Donald Trump, Saudiarabien och Trump.

Linus Larsson: Läckan ger en skymt av Facebooks moralkval

Facebook tvingas till svåra beslut om vad som får publiceras och viss kritik är överdrivet förenklad. Men när manualerna nu har läckt finns det ändå delar som får en att hoppa till.
Konsumentverket: Bolagen mörkar rätt till ersättning
Om din buss eller ditt tåg är mer än 20 minuter sena har du rätt att kräva ersättning, även vid kortare resor. En mängd bolag ger dock bristfällig eller rent felaktig information om detta – och får nu kritik av Konsumentverket.
Läs mer om Konsumentverket.
Behöll felaktig swishbetalning – får böta
2 500 kronor i böter – så mycket fick en kvinna i Småland betala efter att ha behållit 2 000 kronor som felaktigt swishats till henne, rapporterar P4 Skaraborg.
Läs mer om Småland.
Därför dröjer Tre Kronors guldbonus
Förra gången fick Tre Kronor-spelarna en VM-guldbonus på över tre miljoner kronor.Nu ska Svenska ishockeyförbundet punga ut igen – men bonusen kommer att dröja.– Vi får vi reda på allt om några veckor, säger Sico-generalsekreteraren Erik Zachrisson.
Nicole Kidman: Skådespelare kan inte vara kontrollfreak
Nicole Kidman regerar årets röda matta med inte mindre än fyra starka filmroller. I kontroversiella Guldpalmsnominerade The killing of a sacred deer får hon chans att utmana sig själv rejält.
Ford sparkar vd – missnöje med aktiekursen
Ford Motor bekräftar att vd:n Mark Fields får sparken och ersätts av James Hackett, som i dag är chef för Fords avdelning för självkörande bilar.
Ford Motors vd får sparken
Ford Motor bekräftar att vd:n Mark Fields får sparken och ersätts av James Hackett, som i dag är chef för Fords avdelning för självkörande bilar.
Nästan halv miljon till Peterson och Ymer
Rebecca Peterson och Elias Ymer är två av 14 tennistalanger från hela världen som får stipendier på vardera motsvarande 435.000 kronor.
Läs mer om Peterson och Ymer.
En stor fet Cadillac utmanar Mercedes och Audi
FRANKFURT. Den är inte rosa. Men annars matchar lyxsedanen Cadillac CT6 myten om en stor och vräkig bil. Och trots ett par fina finesser får Cadillac fortsätta att jaga de europeiska giganterna några år till.
Läs mer om Audi, Cadillac och Cadillac CT6.
Kritik mot Melania efter orden om Saudiarabien
Under ett statsbesök hyllade Melania Trump bemyndigandet av kvinnor i Saudiarabien.Ett land där kvinnor inte får utbilda sig utan godkännandet av en man eller köra bil.Nu kritiseras Melania Trump för sitt uttalande i sociala medier, skriver Mashable.
13 tecken på att du håller på att bli din mamma
Du är PRECIS som din mamma. Många bävar inför dagen då vi får den där kommentaren för första gången. Men det finns faktiskt anledningar att älska det och det tar vi tillvara på lagom till mors dag 2017!
Resebolagen mörkar om rätt till ersättning
Buss- och tågresenärer riskerar att gå miste om ersättning de har rätt till.Informationen om resenärers rättigheter är otillräcklig – eller rentav felaktig, enligt Konsumentverket.– Konsumenter har sämre möjlighet att tillvarata sina rättigheter om de inte får tillräcklig information, säger Angelica Lillback, jurist på myndigheten.
Fotpatrullerande får vänta vid derby och guldfirande
Derby, guldfirande och Europa League-final innebär en hektisk vecka för Stockholmspolisen. Då får fotpatrullerande och annan brottsförebyggande verksamhet vänta. – Det som inte kommer att stiga åt sidan är utryckningsberedskap, om människor behöver akut hjälp ska det finnas personal, säger polisens presstalesman Kjell Lindgren.
Här är nya Volvo XC40
Just nu laddar Volvo inför lanseringen av nya XC60. Men man har också fullt upp med att testa nästa suv – XC40. Nu får vi de första bilderna på insidan av den lilla suven!
Läs mer om Volvo och Volvo XC40.
Ford sparkar sin vd Mark Fields efter kraftigt börsras
Detroits biljättar har problem med lönsamheten och det avspeglas i aktiekurserna, som varit fallande en längre tid. Flera ledande mediasajter i USA meddelade under natten att Fords vd Mark Fields får ta ansvaret för börsfallet och lämnar sin post. Affärstidningen Forbes citerar källor med insyn som berättar att en ersättare redan är utsedd, nämligen James P. Hackett. Han kommer närmast från dotterbolaget Ford Smart Mobility LLC. Även kommunikationschefen Ray Day får lämna sitt uppdrag och ersätts av Mark Truby. Europachefen James Farley och USA-chefen Joseph Hinrichs blir kvar på sina poster m
Bordellmammans lyxväskor och klockor för sexpengarna
Kvinnorna på thaimassagesalongen i Stockholm fick ingen lön – om de inte sålde sex. Så säger de själva till poliser som besökt salongen under täckmantel.Ladyn tar pengarna, jag får bara behålla extra, säger en av kvinnorna enligt förundersökningen.Ladyn – den misstänkta bordellmamman – misstänks i sin tur ha köpt såväl guldsmycken som lyxväskor från Luis Vuitton och Michael Kors för sina inkomster från salongen.
Läs mer om Stockholm.
EU-kommissionären: Får försöka hantera honom
Svenska EU-kommissionären Cecilia Malmström tror inte på något nytt snabbt handelsavtal mellan EU och USA.Under ett möte med journalister i Bryssel i dag, inför president Donald Trumps besök senare i veckan, sa hon också:– Trump har inte riktigt sjunkit in... men man får försöka hantera honom.
Läs mer om Bryssel.
Debutant får chansen i Sundhages trupp
Under måndagen presenterade förbundskapten Pia Sundhage sin trupp till dubbellandskamperna mot USA (Göteborg) 8 juni och Skottland (Växjö) 13 juni.Där fanns Kif Örebros mittfältare Fanny Andersson med, som gör sin landslagsdebut.
Gå ner i vikt till midsommar – utan att räkna kalorier
Vill du vara med och testa den nya hälsoappen Wellie – före alla andra? Kanske gå ner i vikt till midsommar? Hitta träningsglädjen? Eller bara få hjälp att leva lite mer hälsosamt? Missa inte chansen! 1000 personer får möjlighet att testa appen gratis.
Läs mer om Wellie.
Aktiebedragarnas fyra fulaste tricks – så luras de
Deponera 10 procent av din vinstsumma, annars får du inte ut aktievinsten. Problemet är att det inte finns någon vinst att få ut. SvD listar fyra fula knep som aktiebedragare ofta använder sig av.