Får

Vi får sikta lite högre framöver

Världens piggaste elvaåring, sa Per Skoglund i TV12:s studio.När GS75 avgjordes på Gävletravet stod Beau Mec för en ny fin insats.Och säkrade tredje raka segern.– Vi får sikta lite högre framöver, det finns mycket lopp att välja på, säger tränaren Lars Wikström i sändningen.

Seriesegrarna vann – trots straffmissen

Växjö inledde slutspelet på bästa sätt genom att slå Brynäs på hemmaplan.Men gävleborna pressade Växjö hårt i två perioder.– Jag tror att Växjö är frustrerade över att de inte får den utdelning som de vill, säger Brynäs lagkapten Jacob Blomqvist i C More.
Läs mer om C More, Jacob Blomqvist och Växjö.
TV: Två läckra mål av Bajen i segern - Zengin utanför truppen
Utslaget ur svenska cupen får Hammarby slipa formen med hjälp av träningsmatcher. På söndagen ställdes man mot finska IFK Mariehamn, utan Erkan Zengin i laget och med Nikola Djurdjic som inledde matchen på bänken.
Hon får mig att tänka på Downton Abbey
Ebba Andersson är min favorit.
Läs mer om Downton Abbey.

Sveriges passning till Norge: Får akta sig

Från 21:a till fjärde plats. Sveriges OS-guldvinnande skidskytteherrarna imponerade vid säsongens sista världscupstafett och slutade tvåa bakom Norge i stafettcupen. – De får verkligen akta sig nästa år, säger Sebastian Samuelsson till TV4.
Läs mer om Norge, Sebastian Samuelsson och TV4.
Putin har rånat oss – men han får min röst ändå
SvD i SIBIRIEN | En förutsägbar utgång säkrar Vladimir Putins seger i söndagens presidentval. Han innebär stabilitet, menar många väljare som SvD har talat med, oavsett om de stöttar honom eller inte. SvD rapporterar från en tidigare stängd stad i östra Sibirien.
Läs mer om Sibirien och SvD.
Därför får så få konsumenter rätt mot banken
Endast 15 procent av konsumenterna får rätt mot banker i Allmänna Reklamationsnämnden (Arn). Samtidigt kritiseras myndigheten för antalet avvisade ärenden. Men enligt Arn-chefen Britta Ahnm Kågerman behöver det inte vara en dålig sak att få konsumenter får rätt mot banken: – Det kan bero på att branschen är bra på att hantera dessa problem.
Inga alternativ för SD – när riktigt inflytande är målet
Enda sättet för SD att släppas in i värmen hos de andra riksdagspartierna är att bli så stora som möjligt i valet. Därför får Kent Ekeroth gå, men hans politiska förslag fortsätta att forma partiets valrörelse.
Läs mer om Kent Ekeroth.
16 enkla sätt att förvandla hemmet med dekorplast
Har du också upptäckt dekorplastens fantastiska magi?Du kan spara tusenlappar genom att fuska med dekorplast.Här får du 16 olika tips att förvandla och förnya hemmet!
Ser du förändringen i de välkända loggorna?
Det är några av världens mest kända varumärken som också innehåller människohuvuden och ansikten.Nu har en grupp organisation gjort om dem – och får starka reaktioner.Kreativt, tycker någon – Meningslöst, det är inte detta som behövs, tycker en annan - och debatten går hetSer du vad de ändrat?
Läs mer om Meningslöst.
Låt kommunerna ta ansvar för primärvården
Vårdcentralerna bör drivas av kommunerna. Då skulle medborgarna får ökat inflytande över öppettider och service. Det skriver 18 KD-politiker i Stockholms län.
Läs mer om KD-politiker.
Det är klart jag röstade på Putin
MOSKVAExpressen talade med några väljare i vallokal 40 i centrala Moskva.Kreml ligger bara några kvarter härifrån.Och i denna stadsdel vill väljarna att president Vladimir Putin får fortsätta styra landet därifrån.
Här får vita restaurangbesökare betala mer än dubbla priset
En restaurangägare i New Orleans vill öka medvetenheten kring den stora ekonomiska klyftan i sin hemstad. Därför måste vita restaurangsbesökare betala mer än andra besökare, skriver Indy100. 147 kronor mer.
Läs mer om Indy100.
Anmärkningsvärt – jag förstår inte
Tystnaden kring Zlatan Ibrahimovics knä är total.Något som får den förre storspelaren Patrik Andersson att höja på ögonbrynen.– Det är anmärkningsvärt, säger han i Viasat.
Läs mer om Patrik Andersson och Viasat.
Pensionsskolan del 2. Mitt i livet. Gör en prognos och se hur hög din pension blir
När du arbetat några år är det dags att se över pensionen. Här får du veta vad du behöver göra för att påverka din pension.
Så säkrar ni att barnen får del av lägenhetens värde
En risk med så kallat efterarv är att det kanske inte finns så mycket kvar att ärva när det väl blir dags. Caroline Elander, SvD:s expert inom familje- och arvsrätt, svarar på läsarnas frågor.
Blinda och döva ska tvingas redovisa kvitton
Döva och blinda får i dag ett schablonbidrag för de extra utgifter som deras handikapp medför.Men i ett nytt lagförslag vill regeringen slopa bidraget och i stället göra ersättningen behovsanpassad.
Saxofonkvartett får Guldkvasten
Läs mer om Guldkvasten.
Uddevalla en framtidsstad för nöjen och rekreation!
Personligen tror jag på fler satsningar där kultur, hälsa och välmående i största allmänhet får större fokus. Att Uddevalla har ett läge som gör andra kommuner avundsjuka är det nog få som ifrågasätter. Snarare tvärt om.
"När man röstat får man en ballong"- TV4Nyheternas team i rysk vallokal
1:03 Spela Rysslandsutredningen fördjupas i USA klipp i dag kl 09:13 längd 1:03 Så till den ryska påverkan av det amerikanska presidentvalet, där president Trump åter anklagas för att försvåra den rättsliga processen.
Läs mer om Trump och USA.
Salemtränaren: Vissa tycker att det är jobbigt
Salem går in i sin första kvalmatch till SSL idag, när man tar emot Strängnäs i eftermiddag. Dock får man inte göra det på sin egen hemmaplan, då matchen istället spelas i Västergård Arena. Tränare Jonny Lindström delar sina tankar om läget.
Läs mer om SSL och Västergård Arena.
Emils slutspelskrav på vännerna i Kristianstad
Guifs kantstjärna Emil Hansson, 21, är redo för kvartsfinalen mot sitt gamla lag.Emil skickar en rak passning till släkt och vänner i Kristianstad.– De har inget val. De måste heja på Guif, annars får de inte komma till arenan, säger han.
Läs mer om Emil Hansson, Guif och Kristianstad.
Restaurangen som får chipsälskare att dregla
Älskar du chips? Då är den här restaurangen för dig. Här äter du chips - och ing...