Får

Stjärnans besked – om sin framtid

Paulinho sitter på ett utgående kontrakt i BK Häcken.Det har spekulerats om både IFK Göteborg och Hammarby.Om brassen får bestämma blir han kvar i Sverige.– Jag vill stanna i Sverige. Min agent jobbar hårt för att se över mitt bästa, säger han.
Läs mer om Hammarby.Om och Sverige.

Filmen från flygplatsen sprids av tusentals på nätet – nu stängs piloten av

Precis när planet ser ut att landa vänder piloten plötsligt upp nosen.I ställer får passagerarna följa med på ett ärevarv runt flygledningstornet.Men buset som nu sprids över världen har fått flygbolaget Air Berlin att sparka piloten, skriver Telegraph.
Läs mer om Air Berlin och Telegraph.
Beskedet som kan bli mardröm för Lindelöf
Victor Nilsson Lindelöf miss mot Huddersfield är omdiskuterad i England.Den svenske mittbacken får hård kritik i brittisk press – och nu spås Jos Mourinhos förtroende vara prövat.Lindelöf översteg sin egen inkompetens, skriver Mirror.
Domarens miss får alla att skratta högt
Mitt under Stockholm Open-finalen stal svenska domaren Mohamed Lahyani showen oavsiktligt.När domaren skulle ropa ut ställningen deuce vid 1-1 i första set fick han en tupp i halsen – och publiken brast ut i stort skratt.

Nya bottennappet: Han får sparken

Arsenal förlorade mot Watford förra helgen. På söndagen studsade London-laget tillbaka – med en överkörning av Everton borta med 5-2. Nu får Koeman sparken, skriver ESPN-journalisten Alex Shaw på Twitter.
Ilskan mot Kissie efter semesterbilderna
Stjärnbloggaren Alexandra Kissie Nilsson är på lyxsemester med pojkvännen i Sri Lanka.Från resan delar paret med sig av bilder och upplevelser. På sin blogg berättar hon om de erfarenheter som hon gjort – och hur hon bland annat bemöts av sexism.Men hon har också hunnit med att reta upp sina följare efter ett besök i ett tempel – något hon får kritik för.Otroligt respektlöst!, skriver en följare.
Läs mer om Kissie och Sri Lanka.Från.
Arsenalproffset om matchen mot Ungern: Det blir tufft
Glöm Danmark. Nu är det Ungern som gäller. Landslaget har laddat om efter besvikelsen över den uteblivna matchen och går för en ny seger i VM-kvalet. – Det blir tufft, tills vi får in ett mål, säger Jessica Samuelsson.
Test av handkrämer: Expertens tre favoriter
Smörj in händerna regelbundet med handkräm. Du får inte bara en lenare och mjukare hy, utan också naglar som växer sig starkare och längre.
Jag kända bara att nu får det vara nog
Carolin Solskär berättar för DN vad som ledde fram till att hon arrangerade söndagens #metoo-manifestiation.
Då släpps plusversionen av HTC U11
HTC U11 Plus får troligtvis en skärm på sex tum.
Kindberg köps ut av Östersund
Östersund köper ut Daniel Kindberg som tredjepartsägare i klubben. Kindberg kommer fortfarande vara ordförande för klubben.– Det stämmer. Jag får tillbaka det jag investerat, runt 16 miljoner kronor, säger Daniel Kindberg.
Läs mer om Daniel Kindberg och Östersund.
Svenska stjärnan – som inte får prata
Han har gjort fler grand slam-matcher än någon annan aktiv svensk.Spelarna älskar honom – experterna tycker att han är bäst.Ändå får tennisdomaren Mohamed Lahyani nästan aldrig några rubriker.Ironiskt nog har en av tennisvärldens mest karismatiska rösterbelagts med munkavle.
Läs mer om Mohamed Lahyani.
Karin Bojs: Man får ta in det goda men se det onda
I min trappuppgång bodde en dam som blev nästan hundra år innan hon dog. Hon brukade jämföra dåtid med nutid, och eftersom hon hade en solig och positiv läggning utföll det nästan alltid till nuets fördel.
Karin Bojs: Man får ta in det goda men se det onda
I min trappuppgång bodde en dam som blev nästan hundra år innan hon dog. Hon brukade jämföra dåtid med nutid, och eftersom hon hade en solig och positiv läggning utföll det nästan alltid till nuets fördel.
Trumps personalproblem förändrar USA – och världen
Bortprioriteringen av diplomati och miljöfrågor får konsekvenser långt bortom Trumps presidentskap, varnar statligt anställda. För SvD vittnar de om hur USA:s federala myndigheter nu förändras i grunden.
Läs mer om USA.
Jessica: Jag får vänta lite till på denna dag
Kåseri. Det var som riggat för medlemsvärvning på Zinken. Men så tar en ensam man ton.
Läs mer om Zinken.
Kritik mot klimatanpassningsrapport
Regeringens klimatanpassningsutredning får kritik från flera myndigheter. Utredarna har tittat på klimatanpassning av nya byggnader och inte befintlig bebyggelse, rapporterar Sveriges Radios Ekot.
Lasse Kronrs medverkan i Doobidoo hotad
Sveriges Television blev tagna på sängen när Lasse Kronr polisanmäldes för sexuellt tvång mot en praktikant – och startade en intern blixtutredning. Nu är det inte säkert att programledarstjärnan får medverka i Doobidoo på fredag. Den 28-åriga kvinnan rasar nu mot kanalen som hon tycker håller Kronr om ryggen. –Jag tycker det är dåligt, säger hon.
Läs mer om Doobidoo, Kronr och Lasse Kronr.
Stjärnan hånades av förra hemmapubliken
ÖREBRO. Martin Johansson var under fyra säsonger en ledande spelare i Örebro.Inför årets säsong lämnade han dock klubben för Färjestad.Och i kväll var han för första gången tillbaka i Örebro.Då hånades han av hemmapubliken.– Sålt mig som en hora? Tycker de att jag har gjort det så får de väl säga det men där har de fel. Jag valde Färjestad för att det passade min hockey och familj.
Kikkis Danielssons snuskiga inviter i tv
I kvällens säsongspremiär av Så mycket bättre får tittarna se när deltagarna går husesyn.Då öppnar Kikki Danielsson och Anders Moneybrother Wendin för att dela rum.
Läs mer om Kikki Danielsson.
Fahln: Lärarna får för lite tid till det viktigaste
Lärarnas arbetsdag är splittrad och fylld med mycket annat än undervisning. Det visar flera undersökningar.
Professor: Lärarna får för lite tid till det viktigaste
Lärarnas arbetsdag är splittrad och fylld med mycket annat än undervisning. Det visar flera undersökningar.
Ny förlust för superstjärnan
Nuncio förlorade igen.Stefan Melanders superstjärna föll genom fältet på upploppet och i stället vann Day Or Night In.– Mycket märkligt lopp, får jag säga. Men vi kan konstatera att Nuncio inte var på topp, säger Sofia Aronsson i TV12.