Föll

Fortsatt allvarligt för flicka som föll från fönster

Läget är fortsatt allvarligt men stabilt för en tvåårig flicka som på onsdagen föll ut genom fönstret på sjätte våningen i ett hus i Hammarkullen i nordöstra Göteborg.
Läs mer om Göteborg och Hammarkullen.

Raserade Azurfönstret återuppstår – under ytan

Det fantastiska, antika landmärket blev världsberömt via Games of Thrones. Så Maltaborna blev förstås förkrossade när det föll ihop. Men nu har monumentet återuppstått som turistmagnet – under vattnet.
Man föll från balkong – misstänkt mordförsök
En man har fallit från en balkong i skånska Åstorp, nordöst om Helsingborg. Mannen har förts till sjukhus med ambulans med okända skador, skriver polisen på sin hemsida. I nuläget rubriceras ärendet som misstänkt försök till mord.
Läs mer om Helsingborg och Åstorp.
Misstänkt mordförsök – man föll från balkong
En avklädd man hittades under natten skadad i Åstorp.Polisen har spärrat av en lägenhet och misstänker mordförsök.– Vi vet inte om han knuffats, fallit eller hoppat själv, säger Åsa Emanuelson, informatör vid polisens ledningscentral.

Svagt upp på Wall Street

USA-börserna inledde handeln stabilt uppåt på onsdagen, men föll tillbaka något sedan avhoppen från Donald Trumps näringslivsråd ledde till att presidenten upplöste dem.
Läs mer om Wall Street.
Flicka föll från sjätte våningen
En tvåårig flicka har fallit från ett fönster på sjätte våningen i Hammarkullen i Göteborg. – Vi får se vad föräldrarna har sagt och vad som hänt, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesman i Göteborg till SVT.
Läs mer om Göteborg, Hammarkullen och SVT.
JUST NU: Flicka föll från sjätte våningen
Räddningstjänst och ambulans har larmats till nordöstra Göteborg efter att ett en tvåårig flicka trillat ut från ett fönster.Flickan är förd till sjukhus men skadeläget är i nuläget oklart, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Göteborg.
FC Köpenhamn föll tungt mot Karabach
Det kan bli en Champions League-höst utan nordiskt inslag.FC Köpenhamn måste vända 0–1 mot azeriska Karabach nästa vecka – men utgångsläget kunde ha varit värre.
Läs mer om Karabach.
FC Köpenhamn föll i Baku
Ett misslyckat långt inkast av FC Köpenhamn. Det gav azeriska Karabach kontringsläget som gav 1–0 i första playoff-matchen till Champions League i fotboll och ett bra utgångsläge inför returen i Danmark nästa vecka.
Läs mer om Baku, Danmark och Karabach.
Minst tolv döda när träd föll i Portugal
Tolv personer har omkommit och 52 skadats när ett träd föll över deltagare i en årlig religiös festlighet på Madeira, uppger myndigheter på ön.
Läs mer om Madeira och Portugal.
Arbetare död efter fall i börshus
En statsarbetare har dött i en fallolycka i börshuset London Stock Exchange, skriver Sky News.Det ska handla om en glasgång inuti den historiska byggnaden som mannen föll från.
Minst elva döda efter trädras på festival i Portugal
Ett träd föll på tisdagen över en stor grupp människor på en katolsk festival på Madeira, i en olycka som kostade minst elva människor livet, rapporterar portugisisk tv.
Läs mer om Madeira och Portugal.
Samsung Galaxy S5 föll ur flygplan - filmade hela vägen ner
Fixade fall på 300 meter rakt ner i en trädgård och filmade precis allt. Exakt skick på telefonen är dock okänt.
Hånas efter bilden: Försvinn härifrån
Victor Nilsson Lindelöf fick sitta på läktaren under Manchester Uniteds första ligamatch för säsongen.Fästmön Maja Nilsson satt i klubbens lyxiga vip-loge – men föll offer för nättroll när hon la ut en bild på Twitter.
Läs mer om Twitter.
Dansband räddade liv under spelning
Dansbandet Framed räddade liv under spelning med hjälp av hjärtstartare. Bandet spelade under en logdans i Umeå när en man plötsligt föll ihop.– Efter det som hände i helgen känns hjärtstartaren som en medlem i bandet, säger sångaren Anders Inberg.
Läs mer om Umeå.
Föll från balkong – livshotande skadad
En äldre kvinna i 80-årsåldern föll från en balkong på ett äldreboende i Luleå. Hon skadade sig svårt fördes till sjukhus.
Läs mer om Luleå.
Bryter ihop i tårar framför publiken
Ledaren i 20 kilometer gång, Tom Bosworth, diskades efter drygt halva distansen.Då föll engelsmannen ihop och började gråta hejdlöst framför publiken på Londons gator.– Det kändes som en riskabel taktik, säger experten A Lennart Julin i TV4.
Läs mer om A Lennart Julin, TV4 och Tom Bosworth.
Bil föll sju våningar
En bilförare kom av misstag åt gaspedalen i stället för bromsen när hon skulle parkera på sjunde våningen i ett parkeringshus i Austin i Texas. Bilen brakade genom säkerhetsräcket och föll ner i en gränd där den delvis landade på en annan bil.
Läs mer om Austin.
Äldre kvinna föll från balkong – brott utreds
En äldre kvinna har fallit från en balkong på ett äldreboende i Luleå. Enligt polisen är hon skadad och har förts till sjukhus.
Läs mer om Luleå.
Usain Bolt fick kramp i sista loppet
London. Det var inte det slut världen ville se. I sitt absolut sista lopp fick Usain Bolt kramp och föll grimaserande till marken. För publiken var det dubbla känslor när de samtidigt som Bolt föll, såg Storbritannien vinna guldet på den korta stafetten, före USA. – Det skulle bli hans stora avskedsshow men blev något helt annat, säger Jamaicas lagläkare Kevin Jones till DN.
Läs mer om Bolt, Storbritannien, USA och Usain Bolt.
Här flyr Usain Bolt – efter jättefiaskot
LONDON. Usain Bolt föll ihop i smärtor under karriärens sista lopp.Sen försvann han direkt.Bolt stormade ut från arenan och hoppade på en buss – utan att lämna några kommentarer alls.– Jag tror att han gör en comeback, säger rivalen Justin Gatlin.
Läs mer om Justin Gatlin och Usain Bolt.