Föll

Därför hörs djupa suckar efter återval av Ingves

Två sidor som inte ville komma överens hade tre val. Oenighet, kompromiss eller status quo i form av Stefan Ingves. Valet föll på det sistnämnda men lösningen visar på stor sårbarhet inför framtiden.

Teleoperatörer åt olika håll på börsen

Stockholmsbörsen handlades ned i den inledande handeln på torsdagen med en rad storbolagsrapporter i fokus. Tele2 var rapportvinnare medan sektorkollegan Telia samt MTG och Avanza föll efter sina.
Läs mer om Avanza, MTG och Telia.
Mikael Ymer föll – pressade stjärnan
Mikael Ymer, 19, spelade länge sitt livs tennis.Men till slut blev rutinerade tysken Mischa Zverev, 30, för tung.Svensken föll med 6-1, 5-7, 4-6 – och därmed är sista svenskhoppet i Stockholm Open utslaget.
Läs mer om Mischa Zverev och Stockholm Open.
Ymers ilska efter millimeterdramat
En millimeter från en matchboll – och en potentiell jätteknall.Elias Ymer föll tappert i andra omgången i Stockholm Open mot 27-rankade Fabio Fognini efter en rysare i tiebreak (4-6, 6-3, 6-7).Efter matchen var han rejält besviken.– Det är bara piss nu. Jag vet inte vad jag ska säga, säger han till TV3 Sport.
Läs mer om Fabio Fognini och Stockholm Open.

Radiotjänst kan läggas ned: De flesta anställda är oroliga

Snön föll över Kiruna i natt. Timmarna senare fick Radiotjänst, med cirka 120 heltidsanställda, beskedet att kontoret kan läggas ned om några år. De flesta är oroliga och börjar se om sitt hus, säger Carl-Gustav Johansson, vd.
Passagerarplanet föll 6.700 meter – besättningen reagerade med panik
Plötsligt tappade passagerarplanet från Airasia 6.700 meter i höjd. Passagerare som fruktade för sina liv sökte stöd från kabinpersonalen. Men det gav föga. Paniken blev bara värre när chockade besättningsmedlemmar skrek och grät, säger en passagerare.
Läs mer om Airasia.
Passagerarplanet föll 6.100 meter – besättningen reagerade med panik
Plötsligt tappade passagerarplanet från Airasia 6.100 meter i höjd. Passagerare som fruktade för sina liv sökte stöd från kabinpersonalen. Men det gav föga. Paniken blev bara värre när chockade besättningsmedlemmar skrek och grät, säger en passagerare.
Läs mer om Airasia.
Leksands kris värre – trots tränarbytet
Tränarbytet gav ingen omedelbar effekt. Krisande Leksand förlorade ångestmötet mot AIK i hockeyallsvenskan med 0–3, åkte på sin sjätte raka förlust och föll till näst sista plats i tabellen.
Läs mer om AIK.
Leksands besked om jakten på ny tränare
LEKSAND. Det är dagen efter Leksands tränarbyte där J20-tränarna Jens Nielsen och Elias Granath tillfälligt tagit över.SportExpressen träffade Leksands sportsligt ansvarige Mikael Karlberg strax före matchen mot AIK.– Det kändes som att vi var tvungna att göra en förändring, säger han.Leksand föll mot AIK med 0-3 – läs mer om det här.
Läs mer om AIK och Mikael Karlberg.
Träd föll över personbil
Ett träd har fallit över en personbil på väg 111 mellan Höganäs och Nyhamnsläge.Två personer fanns i bilen.
Läs mer om Nyhamnsläge.Två.
Juventus föll efter straffmiss i 97:e
För första gången på drygt två år har Juventus förlorat en hemmamatch i Serie A. Lazio vann med 2–1 efter stor dramatik i Turin.
Läs mer om Serie A och Turin.
Skulle ta turist-selfie – föll 15 meter mot sin död
Roger Stotesbury, 58, var på jorden runt-resa tillsammans med sin fru.När tvåbarnspappan besökte ett indiskt tempel halkade han och föll mot sin död – framför sin frus ögon, skriver Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail.
TV: Huddersfield föll efter målvaktstavlan
Swansea tog en blytung seger i bottenstriden. De slog Huddersfield med 2-0 efter två mål från Tammy Abraham. Ett av målen kom till efter en jätteblunder av Huddersfieldmålvakten Jonas Lössl.
Läs mer om Huddersfield och Tammy Abraham.
Rangers tunga svit fortsätter – föll igen
Storspel av Lundqvist räckte inte mot Columbus
Läs mer om Lundqvist.
Femte raka förlusten för Leksand
Favorit inför säsongen. Men Leksands återkomst i hockeyallsvenskan har inte motsvarat förväntningarna. Mot Tingsryd kom femte raka förlusten. Lif föll med 2–6.
Läs mer om Leksand.
Tio (!) målskyttar när Karlskoga slog AIK
Publiken på Hovet fick uppleva en hockeyfest med hela elva mål när AIK föll mot Karlskoga. Matchen var länge jämnt – men i sista perioden ryckte bortalaget.
Läs mer om AIK, Hovet och Karlskoga.
Vi står inte upp för klubbmärket
Leksands Mikael Karlberg röt i från efter Leksands förlust mot Almtuna.Men det hjälpte föga.Mot Tingsryd föll Leksand med 2-6 - efter att ha blivit förnedrade i den tredje perioden.– Vi står inte upp för klubbmärket, säger tränaren Markus Åkerblom till DT efter matchen.
Läs mer om Almtuna.Men och Leksand.
Falks besked från sjukhuset
När Nichlas Falks tröja hissades upp i Hovet under måndagen föll Djurgårdslegendaren till marken. Efter de oroande bilderna kommer nu lugnande besked.Jag blir förmodligen utskriven i morgon, skriver Nichlas Falk i ett sms till Sportbladet.
Stålbad för den fysiska modehandeln
Försäljningen av kläder och skor i den fysiska modehandeln minskar. Den gånga sommaren utgjorde inget undantag och försäljningen föll med 2,0 procent i klädbutikerna och med 3,0 procent i skobutikerna.
Falk drabbad av akut hjärtflimmer
På torsdagskvällen hyllades Nichlas Falk på Hovets is och fick sin tröja hissad i taket. Men under sitt tacktal föll Djurgårdslegendaren plötsligt ner på röda mattan. Han drabbades av akut hjärtflimmer vilket ledde till blodtrycksfall, skriver Djurgården på sin hemsida.
Beskedet: Drabbad av akut hjärtflimmer
Nichlas Falk föll ihop under hyllningarna på Hovet.Hustrun Gunella följde med Dif-ikonen till sjukhuset – där de blev kvar länge under torsdagskvällen.– Det är ganska bra med oss, men jag är fortfarande i chock, säger hon till Länstidningen.I natt lämnade också Djurgården besked om Falk på sin hemsida.Man har med hjälp av EKG konstaterat att Nichlas har drabbats av ett akut hjärtflimmer. Detta medför att hjärtat inte förmår att hålla blodtrycket uppe vilket resulterade i att han svimmade under ceremonin. Medicinering är insatt och vidare utredning påbörjas i mor
Wikegårds rädsla efter de otäcka scenerna
Djurgårdens legendar Nichlas Falk föll först ihop på isen.Och var nära att göra det en gång till under intervjun i C More.Nu berättar Niklas Wikegård om oron i samband med de obehagliga scenerna.– Jag var rädd att han hade slagit i bakhuvudet i isen, säger han.
Läs mer om C More.Nu.
Två snabba mål – Frölunda föll igen
Två mål på mindre än två minuter.Frölunda föll hemma mot rivalen HV 71 med 1–3.
Läs mer om Frölunda.
Dramatiskt när Falks tröja hissades
Djurgårdslegendaren Nichlas Falk föll plötsligt ihop när han höll sitt tacktal i samband med att hans tröja nummer 16 skulle pensioneras före SHL-matchen Djurgården–Färjestad.