Förlust

Allgon redovisar lägre förlust i fjärde kvartalet

Allgon, som investerar i teknikföretag, redovisar ett resultat efter skatt på minus 1,3 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2017 (minus 14,9). Resultatet per aktie uppgick till 0,00 kronor (minus 0,83).

Ökad förlust för Qiiwi – mål om lönsamhet 2018

Aktietorgsbolaget Qiiwi, som utvecklar spel till för mobil och dator med ett fokus på sociala spel och kunskapsspel, redovisar en omsättning för det fjärde kvartalet på 3,8 miljoner kronor (0,8). Rörelseresultatet före avskrivningar (ebitda) uppgick till minus 1,5 miljoner (minus 0,4).
Läs mer om Qiiwi.
Ökade forskningskostnader tyngde Kancera
Forskningsbolaget Kanceras förlust i det fjärde kvartalet grovt sett fördubblades. Resultatet efter skatt låg på minus 12,0 miljoner kronor (minus 6,4).
Läs mer om Kancera.
Buffalo förlorade jämn match hemma mot Washington
En jämn match slutade till slut med förlust för Buffalo, som föll på hemmaplan i NHL i ishockey mot Washington på måndagen. 2-3 (0-0, 0-2, 2-1) slutade matchen.
Läs mer om Buffalo, NHL och Washington.

Neurovives förlust nära 15 miljoner kronor

Läkemedelsföretaget Neurovive redovisar ett resultat efter skatt på minus 14,8 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2017 (minus 14,2).
Lägre omsättning och större förlust för Bonesupport
Medicinteknikbolaget Bonesupports rörelseresultat blev minus 33,4 miljoner kronor (minus 28,4).
Läs mer om Bonesupport.
Scibase redovisar lägre förlust
Scibase, som utvecklar tester för att upptäcka malignt melanom, redovisar en omsättning på 1,9 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2017 (1,9) och ett resultat efter skatt på minus 10,3 miljoner kronor (minus 14,6).
Förlust för Dallas i toppmötet med San Jose i NHL
Dallas föll i den tuffa drabbningen mot San Jose på bortaplan på måndagen. Matchen mellan de båda topplagen i NHL i ishockey slutade 5-2 (4-0, 1-0, 0-2).
Läs mer om NHL och San Jose.
Lag Edins första förlust - valde att ge upp
PYEONGCHANG. Lag Niklas Edin har gått som tåget hittills under OS.Men mot Schweiz tog det tvärstopp.Svenskarna valde att ge upp matchen efter den sjunde omgången, då i underläge 3-10.
Läs mer om Schweiz.
Första förlusten för curlingdamerna
De svenska curlingdamerna har fått sin första förlust i vinter-OS i Sydkorea. Den sjätte matchen, mot själva värdnationen, slutade 6–7.
Läs mer om Sydkorea.
Tung svensk förlust i natt
PYEONGCHANG. Lag Anna Hasselborg har varit dominanta så här långt.Men i natt kom det första bakslaget.Hemmanationen Sydkorea blev för tuff och Sverige föll med 6-7.
Läs mer om Sverige.
Första förlusten för Hasselborg
De svenska damerna åkte på sin första förlust i den olympiska curlingturneringen. Sydkorea vann med 7-6 till hemmapublikens stora förtjustning.
Läs mer om Hasselborg.
Fritzell och Linköping blickar mot slutspel
Linköping tar emot jumbon Thorengruppen i eftermiddag. Man har redan en förlust mot Umeålaget denna säsong, och Gustav Fritzell ska se till att det inte blir en andra. Fritzell har levererat 27 mål och 24 assist hittills denna säsong.
Damkronornas fall fortsätter – förlust mot Japan
GANGENUNG. Damkronornas fortsätter att falla i resultatlistan. På söndagen förlorade Sverige placeringsmatchen mot Japan med 1–2. Det innebär att de kommer att sluta sist eller näst sist i OS. – Det kändes som vi redan hade gett upp hoppet, säger lagkaptenen Emilia Ramboldt efter matchen.
Läs mer om Emilia Ramboldt, Japan och Sverige.
Sverige föll mot Japan – kan komma sist i OS
Sverige hade chansen att spela om femteplats i OS.Men efter en oväntad förlust mot Japan så måste man nu spela match mot Sydkorea för att inte komma sist i hela OS.– Man känner sig bara tom egentligen. Japan ska vi bara vinna mot, säger Kim Martin Hasson i Kanal 5.– Det är så jävla dåligt, säger Erika Grahm.
Tung förlust för Toronto i toppmatchen mot Pittsburgh
Det var två topplag som möttes i NHL i ishockey på söndagen. Pittsburgh tog en stark seger på hemmaplan, efter att ha slagit Toronto med 5-3 (2-2, 1-1, 2-0). Inför matchen hade Toronto tagit fem raka segrar.
Läs mer om NHL, Pittsburgh och Toronto.
Deppigt för Norge - tredje raka OS-förlusten
Deppigt värre för Ken-André Olimb och Norge. Foto: Bildbyrån Först förlust mot Tre Kronor i premiären. Sedan kom även tredje raka förlusten för Norge i OS efter att Tyskland med vunnit 2-1 efter straffläggning.
Lundqvist utbytt i ny Rangersförlust
Ottawa slog New York Rangers med 6–3. En ny tung förlust för Manhattanlaget med den svenske stjärnan Henrik Lundqvist – som blev utbytt igen.
Byttes ut – då svarade Henke med protest
LOS ANGELES. New York Rangers hade en bra chans att plocka två poäng i jakten på en slutspelsplats när man på lördagskvällen, svensk tid, mötte Ottawa Senators.Men det blev förlust med 6-3 och hoppet om play off blir allt mindre för Henrik Lundqvist och hans lagkamrater.Henke blev utbytt efter Ottawas 5-2-mål när drygt sju minuter hade spelats av den sista perioden.Den svenske målvaktsstjärnan såg inte glad ut när han åkte av isen och vandrade direkt ut till omklädningsrummet.- Jag ville fortsätta. Jag vill spela, sa Henke när han intervjuades av MSG Network efteråt.
Tung förlust för Sveriges Team 17-lag
Magnus Hävelid coachar U17. Foto: Bildbyrån Det blev en andra raka förlust för Sveriges Team 17-landslag tidigare idag. Ryssland blev för svåra och siffrorna skrevs till slut 5-1 till ryssarna.
Läs mer om U17.
Ekengren: Bara kul när mycket står på spel
Örebro åkte på en svidande förlust i nykomlingsmötet i torsdags. Mycket tid att älta har man dock inte haft då man är tillbaka på hemmaplan idag för att ta sig an Höllviken. Marcus Ekengren ger en lägesrapport inför matchstart.
Läs mer om Höllviken.
Leksand vände trenden - jagar kvalspel till SHL
Leksand åkte på en tung förlust mot Vita Hästen.Men mot Pantern studsade laget tillbaka - trots underläge.Mattias Ritola och Oskar Lang visade vägen i 3-1-segern.