Försvann

Mr Mjaou försvann – hittades två år senare

Anna Jönsson från Kalmar fick besök av en katt utanför sitt hem i januari.Det visade sig vara en katt som hade försvunnit från Öland – för drygt två år sedan.– Han bara satt där dag efter dag, säger Anna Jönsson.
Läs mer om Anna Jönsson, Kalmar och Öland.

Efter belöningen får polisen nya tips om försvunne Lelle

Turnledaren Lelle Hildebrand försvann spårlöst och tros ha blivit mördad.Hans kropp har aldrig hittats men efter att hans syskon utfäste en belöning på 350 000 kronor har flera tips kommit in till polisen.– Det är många uppgifter som vi har fått och flera av dem bedöms som intressanta, säger Bo Lundqvist, chef vid polisens Kalla fall-grupp.
Läs mer om Bo Lundqvist, Kalla och Lelle.
JUST NU - PÅ FD: Ett helt annat liv för AIK:s derbykung - nya bilderna
2009 var han derbyhjälte för AIK - flera gånger om. Han fick vinna SM-guld. 2011 lämnade han. I dag finns han i Indien - ett liv han ser ut att stortrivas med. Det har varit brokigt för Saihou Jagne sedan han försvann från AIK.
Läs mer om AIK, Indien, SM-guld och Saihou Jagne.
Falla kritisk mot Nilssons åkstil
Försvann det nordiska guldet i sista backen? Tveksamt. Men norskan Maiken Caspersen Falla är ändå kritisk mot Stina Nilsson efter loppet. – Hon kommer ju bakifrån så det är ju hon som orsakar det, säger Falla.

Airplay 2 dröjer - försvann från IOS 11.3 och TV OS 11.3

När Airplay 2 verkligen ska lanseras är fortfarande ett mysterium. Prisjämförelser från Prisjakt.nu Apple HomePod Proshop 4 999 PowerPC Ge omdöme!
Läs mer om PowerPC Ge och Prisjakt.nu.
Airplay 2 dröjer – försvann från IOS 11.3 och TV OS 11.3
När Airplay 2 verkligen ska lanseras är fortfarande ett mysterium.
Kvinna försvann på alla hjärtans dag - nu har hon hittats död
Det var på Alla hjärtans dag den 14 februari som en 27-åriga kvinna försvann i Eskilstuna. Vid försvinnandet hade hon på sig en guldbeigefärgad glansig klänning, svart jacka med pälskrage, lårhöga svarta stövlar och stor svart väska.
Läs mer om Alla och Eskilstuna.
Hon försvann helt – nu lämnar stjärnan skolan
Efter fyra år bröt Amanda Bynes, 31, tystnaden.Nu planerar hon att nystarta sin skådespelarkarriär.– Det finns en ett intresse, säger en källa till Us Weekly.
Taxichaufför rånad av sin egen kund
En man taxichaufför blev rånad av sin kund med pistolliknande föremål, i Arlöv.Mannen var taxichaufförens kund och hade åkt med taxin en sträcka innan rånet.Efteråt försvann mannen från platsen till fots.
Läs mer om Arlöv.Mannen.
Pol Rogers hittade champagne från 1800-talet
Champagnehuset Pol Roger har hittat flaskor med champagne som försvann i ett jordskred år 1900. Upptäckten gjordes bara månader innan källarchefen sedan 20 år tillbaka skulle gå i pension. – Jag är väldigt exalterad, säger företagets vd Laurent d Harcourt till TT.
Läs mer om Harcourt och Laurent.
Försvann 1923 – vet du vad orden betyder?
Gnugga geniknölarna och rota längst bak i hjärnkontoret. Kan du betydelsen av orden som försvann ur Svenska Akademiens ordlista 1923?
Läkarbesöken som försvann
Bristen på läkare och sjuksköterskor får konsekvenser för sjukvården i Norrbotten. Jämfört med 2016 minskade antalet läkarbesök med 26 000 under förra året.
Läs mer om Norrbotten.
Därför lämnade Mndez Sverige – efter alla år
Mndez försvann från rampljuset efter succn i Melodifestivalen 2002.Nu berättar sångaren, som hade en superhit med Razor tounge i början på 2000-talet, om varför han lämnade Sverige för Chile.– Jag hann bo här i 26 år och de sista åren blev det lite för mycket, säger han.
Därför försvann Sharon Stone från rampljuset
Skådespelaren Sharon Stone fick en stroke bara 43 år gammal.Nu avslöjar hon att hon tvingades lära sig gå, prata och skriva igen efter stroken.– Jag hade fem procent chans att överleva, säger till Radio Times.
Läs mer om Sharon Stone.
Kommunens restaurangnotor försvann – toppchef sparkad
Restaurangnotor har regelmässigt försvunnit hos Alingsås kommuns näringslivsenhet Alingsås Business Center.Bland annat rör det sig om notor från återkommande besök på den lokala krogen och restaurangen Harrys – på skattebetalarnas bekostnad.Det visar GT:s egen granskning av näringslivsenhetens representationskonto på närmare en kvarts miljon kronor.
Försvunnen 9-åring hittad död – 34-årig före detta militär har erkänt
Maëlys De Araujo, 9, försvann i samband med en bröllopsfest i Pont-de-Beauvoisin, sydöstra Frankrike, i augusti förra året. Nu har hennes kvarlevor återfunnits efter att en 34-åring erkänt att han dödade henne. Det var en olyckshändelse, säger mannen som nu misstänks för fler mord.
Läs mer om Frankrike och Pont-de-Beauvoisin.
Bilderna visar gigantiska slukhålet – familjer fick fly
LONDON. 20 familjer tvingades lämna sina hem när marken öppnade sig – mitt i Rom.I det 10 meter meter djupa slukhålet försvann dessutom flera bilar.
Läs mer om Rom.I.
Kvinna krockade och rånades – jagades av falska poliser
En kvinna i 35-årsåldern krockade natten till torsdag med en stolpe på Pildammsvägen i Malmö.Efter olyckan slets bildörren upp av män som uppgav att de var poliserDe ryckte sedan till sig smycken och kontanter och försvann från platsen.
Läs mer om Malmö.Efter och Pildammsvägen.
Försvunnen fransk flicka hittad mördad
Fransk polis har hittat kvarlevorna efter en nioårig flicka som försvann från ett bröllop i höstas. En 34-årig man har erkänt att han mördat henne, säger åklagaren.
Leif GW Persson: 100 procent säker på vem som mördat Lelle
Det har snart gått 20 år sedan Lelle Hildebrand försvann spårlöst från en spelning i Sölvesborg. I veckans brott säger Leif GW Persson vara säker på vem mördaren är – nämligen en person som tidigare varit misstänkt för dådet.– Det är jag ganska 100 på, säger Leif GW Persson i Veckans brott.
Timbro: LO har fel om populism och liberalism
REPLIK. Förra veckan redovisade vi i en debattartikel en statistisk analys av populism i 31 europeiska länder utifrån rapporten Populism och liberalism – sambandet som försvann. Vi kunde visa att populistiska partier inte har starkare stöd i länder med stor ekonomisk frihet. Det går emot tesen som framförts på bland annat Aftonbladets ledarsida, att en liberal politik – avregleringar och sänkt skatt – skulle öka stödet för populister.
Läs mer om Populism.
Sagas, 15, försvunna julklapp kom fram – i februari
15-åriga Sagas julklapp försvann spårlöst.När ett mystiskt kuvert dök upp på sociala medier var det som att hela Umeå engagerade sig.– Det blev värsta stora grejen som att det hade varit en miljon kronor i kuvertet, säger hennes mamma Lina Samuelsson.
Läs mer om Lina Samuelsson och Umeå.
Familjens jättebelöning för tips om mördade Lelle
Lelle Hildebrand försvann spårlöst för 19 år sedan. Han antas vara mördad men hans kropp har aldrig hittats.Samtidigt som polisens Kalla fall-grupp jobbar med utredningen har hans syskon utfäst en belöning till den som kan lämna avgörande upplysningar.– Mor fyller snart 94, förhoppningsvis kan hon få somna in med ro i kroppen,säger Lelles bror Guido Hildebrand.
Läs mer om Guido Hildebrand, Kalla och Lelle.