Försvunnen

Henriksson om skadorna: Nu vill jag bara glömma

SKELLEFTEÅ. Charlotte Kalla, Stina Nilsson och de andra stjärnåkarna finns alla med på SM.Men en landslagsåkare är försvunnen.Igen.– Det känns som jag åkt på de flesta smällar som överhuvudtaget är möjligt, säger Sofia Henriksson, 24.

Pojkvännen om Kim Wall: Var rädd för ubåten

På den tredje dagen under rättegången mot Peter Madsen var det dags för Kim Walls pojkvän att vittna.Han berättade att han träffade på Peter Madsens fru under den tiden som Kim Wall var försvunnen.– Hon säger att jag ska sluta fråga om ubåten, berättade han.
Läs mer om Kim Wall och Peter Madsen.
Här är nattens händelser - lokalt och i omvärlden
En man i 75-årsåldern, som anmäldes som försvunnen under söndagen, är fortfarande saknad. I övrigt rapporterar polisen om en lugn natt i Sjuhärad.
Läs mer om Sjuhärad.
Man i 75-årsåldern försvunnen – polisen behöver tips
Vid lunchtid på söndagen försvann en man i 75-årsåldern från sitt hem i Borås kommun.Han lämnade i en vit bil och polisen behöver allmänhetens hjälp om någon sett mannen.– Det är vid hemmet som han var synlig sist, säger Magnus Söderqvist, stationsbefäl vid polisen i Borås.

Man spårlöst försvunnen i fem dagar

En man i 45-årsåldern försvann mystiskt vid ett köpcentrum i Norrtälje för fem dagar sedan. Missing people och polisen har sökt igenom hela tätorten med omnejd utan ett enda spår efter honom.
Läs mer om Norrtälje.
Man spårlöst försvunnen i fem dagar
En man i 45-årsåldern försvann mystiskt vid ett köpcentrum i Norrtälje för fem dagar sedan. Missing people och polisen har sökt igenom hela tätorten med omnejd utan ett enda spår efter honom.
Läs mer om Norrtälje.
Familjens ilska efter fyndet i Helena-fallet: Saknar ord
Helena Andersson har varit försvunnen i över 25 år – och i somras fick familjen nytt hopp om att få reda på vad det är som hänt henne.En blodfläck på en sko kan leda dem och polisen närmare gåtans svar.Nu, åtta månader senare, är systern Ulrika uppgiven.– Jag saknar ord för den sorg, uppgivenhet och besvikelse vi känner, säger hon.
Läs mer om Helena-fallet och Ulrika.
Försvunnen skoterförare hittades av fjällräddare
En skoterförare har hittats efter en sökinsats i Naankitunturi söder om Vittangi i Kiruna kommun. Mannen anmäldes försvunnen av anhöriga under eftermiddagen. Han var frusen när han hittades, men klarade sig utan fysiska skador, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Kiruna, Naankitunturi och Vittangi.
Misstanken: Asfaltsläggarna gick till attack med machete
Tillsammans med sin pappa misstänks tonåringen ha försökt mörda på en västsvensk camping.I ett års tid har han varit spårlöst försvunnen och åklagaren Martin Svensson hade i princip gett upp hoppet om att han skulle hittats.Men nu, av en slump, har den efterlysta ynglingen gripits i England.– Det har gått så lång tid att man nästan trodde det skulle rinna ut i sanden, säger Martin Svensson.
Läs mer om England och Martin Svensson.
Drunkningslarm – söker efter försvunnen person
Ett drunkningslarm har gått i Alingsås kommun.– Vi vet egentligen inte så mycket i detta initiala skede, men eventuellt kan en person ha ramlat ner i en sjö. Vi bistår räddningstjänsten med en helikopter, uppger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.
Läs mer om Väst.
Försvunne skoterföraren i Säter anträffad vid liv - hittades i djup snö
Den 31-årige man på skoter som varit försvunnen sitt hem i Säter sedan 11-tiden på söndagen har nu anträffats vid liv efter en stor sökinsats. Mannen var nedkyld men vid medvetande när han hittades i djup snö.
Läs mer om Säter.
Gabriel, 8, hittades död i styvmoderns bil
För två veckor sedan anmäldes 8-årige Gabriel Cruz försvunnen från sitt hem i sydspanska provinsen Almeria.På söndagen togs styvmamman Ana Julia Quezada, 43, på bar gärning när hon försökte förflytta hans döda kropp – från bakluckan på sin bil.Nu är hon huvudmisstänkt för det uppmärksammade mordet.
Försvunne skoterföraren i Säter hittad vid liv
Polisen har nu hittat den skoterförare som varit försvunnen sedan i går förmiddag.
Läs mer om Säter.
31-årig man försvunnen på skoterturen
Vid 11-tiden på söndagen gick den 31-årigen ut för att köra snöskoter i området runt Säter. Nu letar polisen efter mannen som inte kommit hem ännu.
Läs mer om Säter.
Sökinsatsen avbruten – försvunnen flicka hittad död
Den 14-åriga flickan som har varit försvunnen i en vecka från sitt hem i Götene hittades under söndagen avliden.– Det finns i nuläget ingen misstanke om brott, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen region väst.Sökinsatsen avbröts efter fyndet.
Läs mer om Götene och Jenny Widn.
Man rånad och misshandlad av tre gärningsmän
Under natten mot söndagen blev en man rånad och misshandlad av tre maskerade personer i Bergsjön i Göteborg.– Han blev av med sina bilnycklar, säger Jenny Widn, presstalesperson vid polisen i region Väst.Polisen sökte i området och ett larm har gått ut om bilen som är försvunnen.
Sökandet efter My, 14, fortsätter: "Hoppas hon är vid liv"
14-åriga My från Götene har varit försvunnen sedan i söndags kväll. I torsdags gick polisen ut med en detaljerad beskrivning och bild på My i hopp om att få in tips som kan leda till att hon återfinns.
Läs mer om Götene.
JUST NU: Ny sökinsats efter försvunna My, 14
Missing People har kopplats in i sökandet efter 14-åriga My som är försvunnen i Götene sedan i söndags.Organisationen startade insatsen vid tiotiden på fredagsförmiddagen.– Ett 30-tal militärer deltar också i sökandet, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region väst.Senaste spåret är en bild på My som tagits av viltkamera i skogen.
Läs mer om Götene och Peter Adlersson.
My, 14, är försvunnen - nu går polisen ut med bild
I söndags försvann 14-åriga My från sitt hem i Götene i Västsverige. I polisens sökande har även militär hjälpt till. Senast hon sågs var det anslutning till sin bostad men nu har polisen gått ut med bild på My i hopp om att allmänheten har tips.
Läs mer om Götene och Västsverige.
OS-hjälten försvunnen – polisen vädjar om tips
Den tyska OS-hjälten Brigitte Ahrenholz är försvunnen.Nu söker tysk polis efter Ahrenholz, som försvann i söndags morse, rapporterar Bild.
Stor sökinsats efter försvunnen flicka
Polis och militär söker efter en 14-årig flicka som har varit försvunnen sedan i söndags.Hon sågs senast av anhöriga i anslutning till sin bostad i Götene i Västsverige.– Ett stort antal poliser och militärer letar efter henne, säger polisens presstalesman Thomas Fuxborg.
Läs mer om Götene och Västsverige.
Man begärs häktad för mord i Piteå
En man har begärts häktad misstänkt för mord efter att en annan man hittats död i en bil i Piteå.Offret dök inte upp på jobbet på fredagsmorgonen – han anmäldes försvunnen för att sen hittas misstänkt mördad.– Jag vill inte säga något, säger den misstänktes försvarare Christina Lehto.
Ubåtsfallet som ständigt blev obehagligare
Allt började med en försvunnen ubåt – och senare en försvunnen svensk journalist. Men fortsättningen är lång. Ubåtsfallet – om ubåtsbyggaren Peter Madsen som mordåtalades och Kim Wall som hittades död i Öresund – har vuxit i brutalitet.
Läs mer om Kim Wall, Peter Madsen och Öresund.