Falköping


Knivmän fritog kvinna på permissionrelse fra Anundsen

Falköping En kvinna fritogs i kväll av två knivbeväpnade och maskerade män när hon var ute på en bevakad permission. En kvinnlig vårdare hotades och bands fast.

Läs mer om Anundsen.

Knivmän fritog kvinna på permission

En kvinna fritogs på torsdagskvällen av två knivbeväpnade och maskerade män när hon var ute på en bevakad permission. En kvinnlig vårdare hotades och bands fast. Händelsen inträffade vid en av Statens institutionsstyrelsens behandlingshem vid Gudhem utanför Falköping. — De två männen hoppade fram från en skogsdunge och hotade vårdaren rejält, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.

Nu får han äntligen åka hem och fira jul med sina tre små barn

Efter tio månader utanför Coop i Falköping får Margaret äntligen åka hem för att fira jul med sina tre barn - nu tackar han kunderna. - Han har blivit vår vän, säger Linn Horseved, som arbetar på Coop Extra Falköping, till Nyheter24.

Fängelse för butiksrån med pistol

Två 18-åringar som rånade en servicebutik i Falköping i höstas dömdes av Skaraborgs tingsrätt på torsdagen till ett och ett halvt års fängelse, respektive två månaders fängelse och skyddstillsyn, rapporterar P4 Skaraborg.

Läs mer om Falköping.

Fängelse för butiksrån med pistol

Två 18-åringar som rånade en servicebutik i Falköping i höstas dömdes av Skaraborgs tingsrätt på...

Läs mer om Falköping.
Fängelse för butiksrån med pistol

Två 18-åringar som rånade en servicebutik i Falköping i höstas dömdes av Skaraborgs tingsrätt på torsdagen till ett och ett halvt års fängelse, respektive två månaders fängelse och skyddstillsyn, rapporterar P4 Jönköping.

Läs mer om Falköping.
Fängelse för butiksrån med pistol

Två 18-åringar som rånade en servicebutik i Falköping i höstas dömdes av Skaraborgs tingsrätt på torsdagen till ett och ett halvt års fängelse, respektive två månaders fängelse och skyddstillsyn, rapporterar P4 Skaraborg. Butiksbiträdet hotades med pistol och blev slagen i ansiktet. Två äldre kvinnor som skulle handla i butiken blev knivhotade. Männen kom över kontanter, tobak och frimärken för cirka 50 000 kronor.

Läs mer om Falköping.
Mobbad kan få 160 000 skadestånd

Falköping Falköpingseleven mobbades under flera års tid. Nu kräver Barn- och elevombudet att pojken får skadestånd på 160 000, rapporterar P4 Skaraborg.(TT) Falköpingseleven mobbades under flera års tid.

Läs mer om Barnoch.
Rånarna greps efter våldsam stöldturn

FALKÖPING/BANKERYD. Du stannar här annars skjuter jag. Så ska rånaren ha sagt till den äldre kvinnan samtidigt som han riktade en pistol mot henne. Han riktade även sitt vapen mot mannen som jobbar på Pressbyrån och tvingade samtidigt till sig pengar och cigaretter. Nu åtalas två män för att under en natt i oktober ha åkt runt på en tolv timmar lång stöldturn som avslutades med ett väpnat rån mot Pressbyrån i Falköping. – De har uppenbarligen varit i behov av pengar och därför begått de här brotten, säger Annette Olsson, chefsåklagare vid åklagarkammare

En död i villabrand

En person dog i en kraftig brand i en villa i Stenstorp mellan Skövde och Falköping på onsdagsmorgonen.

Läs mer om Falköping, Skövde och Stenstorp.
Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
En person död i villabrand

En person dog i en kraftig brand i en villa i Stenstorp mellan Skövde och Falköping på onsdagsmorgonen.

Läs mer om Falköping, Skövde och Stenstorp.
Kraftig brand i lägenhet

Falköping En kraftig brand bröt ut i en lägenhet i Stenstorp mellan Skövde och Falköping vid sjutiden i morse.

Läs mer om Falköping, Skövde och Stenstorp.
Kraftig brand i lägenhet

En kraftig brand bröt ut i en lägenhet i Stenstorp mellan Skövde och Falköping vid sjutiden på...

Läs mer om Falköping, Skövde och Stenstorp.
Kraftig brand i lägenhet

En kraftig brand bröt ut i en lägenhet i Stenstorp mellan Skövde och Falköping vid sjutiden på onsdagsmorgonen.

Läs mer om Falköping, Skövde och Stenstorp.
En död i villabrand

En person dog i en kraftig brand i en villa i Stenstorp mellan Skövde och Falköping på onsdagsmorgonen. Larmet om branden kom vid sjutiden och branden startade troligtvis i köket. Släckningsarbetet tog flera timmar och personen hittades först efter att bostaden sökts igenom flera gånger.

Läs mer om Falköping, Skövde och Stenstorp.
De somaliska barnen räddade Yllestad

Byskolan har räddats och busslinjen är kvar. Pragmatiska beslutsfattare, somaliska barn och en rektor som tror på integration är vad som krävdes för en fortsatt levande landsbygd i trakten kring Falköping.

Läs mer om Falköping och Yllestad.
Tredje raka för ÖVK

Falköping bjöd bra motstånd.

Läs mer om ÖVK.
Kvinna frias – körde påverkad av misstag

När kvinnan stoppades av trafikpolisen var hon narkotikapåverkad. Nu frias kvinnan eftersom hon ska ha fått i sig knarket av misstag. Istället döms en man i Falköping för ringa narkotikabrott, skriver Skövde Nyheter.

Läs mer om Falköping och Skövde Nyheter.
Spa i Sverige – unna dig en skön weekend

Spa i Sverige – fly rusk och vardagsstress och skäm bort dig under en helg. Här är 9 prisvärda herrgårdar, slott och kurhotell med lyxkänsla. Eller vad sägs om champagnepaket på Örenäs slott i Glumslöv, kurbad på kurorten Mösseberg i Falköping eller femstjärnig lyx på Copperhill i Åre.

Synskadade Louise hyllas – efter selfien

Synskadade Louise Gren, 23, från Falköping tröttnade på de elaka kommentarerna om sitt utseende. Till slut vågade hon ta en selfie rakt framifrån och visa båda sina ögon – nu hyllas hon på Facebook. – Man ska inte behöva bli mobbad bara för att man ser annorlunda ut, säger hon till GT.

Läs mer om Facebook och Falköping.
Arla köper Falbygdens ost

Mejerikoncernen Arla Foods köper Falbygdens ost, med cirka 100 anställda i Falköping, skriver Arla i ett pressmeddelande. Säljare är det svenska dotterbolaget till det börsnoterade finska företaget Atria.

Läs mer om Arla, Atria och Falköping.
Arla köper Falbygdens ost

Mejerikoncernen Arla Foods köper Falbygdens ost, med cirka 100 anställda i Falköping, skriver Arla i ett pressmeddelande. Säljare är det svenska dotterbolaget till det börsnoterade finska företaget Atria. Affären, som måste godkännas av Konkurrensverket, slutförs tidigast i januari 2015. Köpeskillingen är inte offentlig, men Falbygdens ost omsätter cirka 470 miljoner kronor per år.

Män stal eltandborstar – i gömda baddräkter

SKÖVDE. Två män åtalas för att ha stulit huvuden till eltandborstar för mer än 15 000 kronor i Borås, Falköping och Malmö.

Läs mer om Falköping och Malmö.
Stal tandborstar i dolda badkläder

Två män åtalas för att ha stulit huvuden till eltandborstar för mer än 15 000 kronor i Borås, Falköping och Malmö.

Läs mer om Falköping och Malmö.
Stal tandborstar i dolda badkläder

Två män åtalas för att ha stulit huvuden till eltandborstar för mer än 15 000 kronor i Borås, Falköping och Malmö. Enligt åtalet gömdes varorna i sönderklippta baddräkter, som männen hade på sig under sina vanliga kläder, uppger P4 Skaraborg. Vid ett fjärde tillfälle, också i Falköping, stals även andra produkter. Efter det greps männen.

Läs mer om Falköping och Malmö.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22