Familjen

Paris Jackson slår tillbaka efter familjens oro

Familjen Jackson uppges vara orolig för Paris Jacksons hälsa efter en film som stjärnan lagt upp på Instagram. På filmen syns Paris Jackson på kanten av en skyskrapa tillsammans med flickvännen Cara Delevigne.Men nu slår Michael Jacksons dotter tillbaka mot orden att hon skulle vara på väg mot ett sammanbrott.– Om ni är oroliga för mig, ring mig, säger hon i ett nytt inlägg på Instagram.
Läs mer om Cara Delevigne.Men och Instagram.

Sonsonen Cyrén blev också glaskonstnär: "Jag åkte till farmor och farfar i Gävle för att öva"

Släkttavlan är blåst i glas i familjen Cyrén. Tre generationer glaskonstnärer är ett faktum. Efter Gävleformgivaren Gunnar Cyrén: sonen Mårten och sonsonen Carl. Nu ska deras glaskonst för första gången visas tillsammans.
Läs mer om Carl, Cyrn, Gävle och Mårten.
Familjen: Tack till alla som älskade Tims musik
Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar, hälsar Tim Avicii Berlings familj
Aviciis familj tackar för stödet
Tim Avicii Berglings familj bryter tystnaden efter artistens dödsfall på fredagen.I ett öppet brev skriver familjen:Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar.

Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik

Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar. Det skriver familjen i sitt första uttalande efter Tim Avicii Berglings död.
Tvåbarnspappan David dog i polisens arrest
Tvåbarnspappan David, 32, dog i polisens arrest efter en hjärnblödning – familjen stämde staten men fick avslagNu drivs målet vidare till Europadomstolen.– Folk som tar del av stämningen kommer bli förbannade för det är så mycket som inte stämmer, säger familjens ombud Mark Safaryan.
Härvan kring Korean Air växer – fru utreds
Polisen i Seoul har börjat titta på om Korean Airs vd Cho Yang-Hos fru, Lee Myung-Hee, begått straffbara övergrepp mot en rad underlydande. Uppgifterna är de senaste i raden av anklagelser som riktats mot den rika och mäktiga familjen.
Läs mer om Korean Air, Lee Myung-Hee och Seoul.
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har fått barn
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har fått barn.Skådespelaren visar upp sin lycka på Instagram.I sanning ett mirakel, skriver Mikael Persbrandt till bilden på familjen på Instagram.
Saras barn lades in på sjukhus – då upptäcktes hjärtfelet
När Lii var bara sex månader drabbades hon av RS-virus - på sjukhuset konstaterade läkarna att hjärtat inte fungerade som det skulle.I Sofias änglar får familjen hjälp att slutföra husrenoveringen som lagts på is i väntan på dotterns nya hjärta.– De kom in och gjorde allt och lite till för att vi skulle må bra, säger Liis mamma Sara.
Läs mer om Sara.
Alla bråk med kommunen gör att Kattis och Pinnen ger upp fiskecampingen: "Orkar inte längre"
Familjen Gustafsson tänker efter 2018-års utgång inte driva fiskecampingen i Älvkarleby längre. De vill varken vara hyresgäster eller köpa anläggningen.
Läs mer om Pinnen och Älvkarleby.
Ingemar Stenmark: Jag umgås mest med familjen
Skidlegendaren Ingemar Stenmark, 62, tävlar än en gång i Mästarnas mästare. Men vinnarskallen är inte längre vad den varit, menar han. I dag är det viktigare för honom att finnas till för tioåriga dottern.
Familjen i Meåfors har en unik bostad: "Huset kallas för Älgtornet"
Med skogen in på knuten och utsikt över Fjällsjöälven är det inte undra på att James och Emelie Auger trivs så bra. Här i Meåfors i gränslandet mellan Ångermanland och Jämtland finns tystnaden och lugnet som de båda gillar.
Gunde Svans kamp för hustruns kärlek
Gunde Svan och hans Marie har varit ett par i 37 år.Men även om han hoppat av jobb för familjens skull känner OS-medaljören och programledaren att han ibland har prioriterat fel.–Jag glömmer tyvärr ofta av familjen, men när jag väl kommer på det brukar jag försöka åtgärda det ordentligt, säger den Lets Dance-aktuelle 56-åringen.
Läs mer om Marie och OS-medaljören.
Min flickväns pappa hejar på Skellefteå
Med Skellefteå blev det bara två silver på tre säsonger. I dag kan Växjös Andrew Calof vinna sitt första SM-guld mot sitt gamla lag – men alla i familjen hoppas inte på ett lyckligt slut. – Min flickväns familj är från Skellefteå och hennes pappa hejar på Skellefteå, säger Andrew Calof.
Läs mer om Andrew Calof, SM-guld och Skellefteå.
Familjen Bergstad tillbaka från händelserika jorden runt-resan - åkte 1000 mil genom Australien och fastnade i cyklonoväder
I höstas åkte Johan och Ylva Bergstad iväg på sin sex månader långa jorden runt-resa tillsammans med familjen, där de besökt Australien, Nya Zeeland, Tonga och Hawaii. Nu är de tillbaka från äventyret.
Avicii hade ett album klart när han gick bort
Tim Avicii Bergling hade en skiva färdig när han gick bort under fredagen i Oman.Det uppger Neil Jacobsen, chef för Geffen Records, till Variety.– Jag hoppas att få råd från familjen så att vi kan komma fram till vad Tim hade velat att vi skulle göra, säger han till tidningen.
Läs mer om Neil Jacobsen, Oman.Det, Tim och Variety.
Gretas hälsa blev starten för Ernmans klimatkamp
När familjen kraschade fick familjen Ernman/Thunberg på allvar upp ögonen för klimathotet. Nu skriver de en självutlämnande bok om den globala uppvärmningen, ekonomiska klyftor och psykisk ohälsa – allting symptom på den akuta hållbarhetskris vi människor befinner oss i.
Jag tycker lite synd om barnen
Los Angeles Galaxy är Zlatans nionde klubb i karriären.Familjen Ibrahimovic/Seger har fått vänja sig vid att flytta ofta.– Jag tycker lite synd om barnen, säger Zlatan i en ny intervju med lokalradiostationen CROQ-FM.
Läs mer om Zlatan.
Här återvänder försvunnen man efter 40 år - med hjälp av Youtube
En man i Indien lämnade sitt hem 1978 och kom aldrig tillbaka. Familjen hörde ingenting på 40 år. Nu har han hittats via ett Youtube-klipp där han sjunger en sång och presenterar sig med namn.
Läs mer om Indien, Youtube-klipp och Youtube.
När familjen fick sitt fjortonde barn kunde de inte tro sina ögon
Har du familj eller drömmer du om att börja skaffa en snart? Du kanske vill ha en familj som är stort som ett fotbollslag? Alla vill ha olika, men något som är säkert är att många barn samtidigt kan vara stressigt.
Jimmy kördes ihjäl på väg hem till familjen
Jimmy Karlsson blev bara 32 år.Han kördes ihjäl på väg hem till sin sambo och sin ettårige son.Snart faller domen mot den kvinna som misstänks ha vållats Jimmys död.– Jag mår jättedåligt. Jag hoppas på en sträng dom, folk måste lära sig att köra bil ordentligt, säger Jimmys pappa Anders.
Huset totalförstördes – då slöt bygden upp
I måndagskväll brann huset ned. Bara en hög med tegelstenar fanns kvar och med kläderna på kroppen som enda ägodelar tvingades familjen fly platsen.Nu sluter grannarna i Dösjebro upp bakom familjen.– Det är en helt fantastisk by, säger Katarina Hallberg.
Läs mer om Dösjebro och Katarina Hallberg.
Investor om miljardköpet i Ericsson: En attraktiv investering
Ericsson blev en stor vinnare på börsen efter att det blivit känt att familjen Wallenbergs maktbolag Investor köpt aktier för drygt 1 miljard kronor i telekombolaget. Vi ser detta som en attraktiv investering på lång sikt, säger Magnus Dalhammar, ir-chef på Investor, till Di.
Läs mer om Ericsson och Investor.
Wallenberg riskerar trippel skattesmäll – på 1,2 miljarder
Familjen Wallenbergs maktbolag Investor riskerar tre skattesmällar på totalt 1,2 miljarder. Det ena av de två svenska fallen har investmentbolaget överklagat ända till kammarrätten. Och i Danmark har Investors mobiloperatör 3 överklagat skattemyndighetens beslut.
Läs mer om Danmark och Investor.
Sprickan på börsen mellan H&M:s stora ägarfamiljer
HM–arvingen Stefan Bengtsson, 45, har sedan årsskiftet gjort sig av med aktier för över en halv miljard kronor i klädjätten, rapporterar Dagens industri.Agerandet står i direkt motsats till hans morbror, styrelseordförande Stefan Perssons, strategi om att storköpa aktier och sända positiva signaler till marknaden.– Det kanske blir lite spänt under nästa släktmiddag hos familjen Persson, säger Joakim Bornold, aktieanalytiker och sparekonom hos Nordnet.
Läs mer om Joakim Bornold, Nordnet och Persson.