Farmen deltagarna

Ilskan mot Ola-Conny efter snuskiga tilltaget

I kvällens avsnitt av Farmen VIP kissar några av deltagarna från fönstret ner på sköljbordet - där potatisen tvättas.Storbonden Yvonne Ryding finner det helt oacceptabelt och ger de skyldiga en rejäl uppläxning.– Det är fruktansvärt ofräscht. Det kommer icke att upprepas! ryter hon ifrån.
Läs mer om Farmen VIP och Ola-Conny.

Väntan är över – här är deltagarna i Farmen VIP

Samir Badran, Glenn Hysn och Patrik Sjöberg.Alla tre deltar i nya Farmen VIP som programleds av Paulo Roberto, rapporterar TT.
Här är deltagarna i Farmen VIP
Läs mer om Farmen VIP.

TV4:s krisbesked – efter tittarstormen mot Farmen

Årets säsong av Farmen har kantats av konflikter och skandaler kring deltagarna. Nu ryter produktionen ifrån i ett inlägg på Facebook – både mot deltagare och mot tittare.Det har varit en stökig säsong, skriver man i inlägget.
Läs mer om Facebook och Farmen.
TV4 tvingas ingripa efter plågsamma djurupptäckten på Farmen
Det var upprörda känslorna i gårdagen Farmen när två av deltagarna upptäckte att en häst stått med träns hela natten.TV4 kallar händelsen för ytterst olycklig och att deltagarna fick en ordentlig tillsägelse.
Läs mer om Farmen.
Chocken efter slakten i Farmen:Obehagligt
Det är dags för årets första slakt i Farmen.En del av deltagarna hjälper engagerat till under den blodiga slakten, men andra står en bit bort och blir upprörda när grisen skjuts.– Det var mycket känslor inblandade, säger en av deltagarna i programmet.
Läs mer om Farmen.En och Farmen.Obehagligt.
Guttas oväntade återkomst i Farmen
Gutta Andersson tvingades pausa sin medverkan som expert i Farmen på grund av en svår sjukdom och operation.I söndagens avsnitt av TV4-serien får deltagarna en ordentlig överraskning - när Gutta gör en oväntad comeback i tv-programmet.– Hej på er, säger Gutta Andersson i programmet, stödd på en käpp.
Läs mer om Farmen, Gutta och Gutta Andersson.
Paolo avslöjar sanningen om omtalade bråken i Farmen
Det är kanske den mest konfliktfyllda säsongen någonsin i Farmens historia.Nu förklarar Paolo Roberto anledningen till galenskapen bland deltagarna på gården.– De är tjuriga för att de käkar jävligt dåligt, säger programledaren till Hänt.
Läs mer om Farmen, Hänt och Paolo Roberto.
Paolo Robertos stora utbrott mot deltagarna
Paolo Roberto ryter till ordentligt i Farmen efter att deltagarnas bråk lamslagit arbetet på gården.Vid ett möte i programmet höjer programledaren rösten och säger:– Ni har ju för fan inte lyckats med ett enda jävla uppdrag. På riktigt, se till att lösa det här nu.
Läs mer om Farmen.
Hotar att lämna Farmen – efter nya bråket
Jean-Pierre Marques, 31 och Gustav Anestam, 28 råkar i luven på varandra i kvällens avsnitt av Farmen. Och det rejält.Det hätska bråket får en av deltagarna att hota med att hoppa av.– Jag var ganska säker på att det skulle smälla, säger Kirsi Pärssinen, 50, i programmet.
Efter polisanmälan på Farmen – TV4:s ingripande tittarna inte får se
Louise Olssons grötsmocka i Farmen ledde till polisanmälan och krismöte.TV4 planerar dock inga ytterligare åtgärder med anledning av bråket.Samtidigt står det klart att produktionen vid flera tillfällen tvingats gå in och medla i de många konflikterna mellan deltagarna.– Produktionen gör alltid så här när någonting går över styr, säger Anders Edholm, pressansvarig för Farmen.
Läs mer om Farmen och Farmen.
Farmen-deltagare blev rynkigtant i TV4: Vi ber om ursäkt
Sillistjej, rynkigtant och stortjejglasogon är några exempel på vad deltagarna i TV4:s program Farmen kallades för på kanalens hemsida. Det skriver Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Farmen och TV4.
TV4:s stora miss med deltagarna i Farmen
När TV4 skulle presentera årets deltagare i Farmen hade någon döpt bilderna på hemsidan med ord som rynkig tant och sillistjej.När Aftonbladet publicerade uppgifterna släckte TV4 ner sajten tillfälligt.– Det här är väldigt olyckligt. Vi ber om ursäkt, säger Malin Willers, presschef på TV4, till tidningen.
Läs mer om Farmen och TV4.
Deltagaren förkrossad efter branden i Farmen
Under onsdagens avsnitt av Farmen började det brinna.Deltagarna upplevde händelsen väldigt olika – något som upprör Louise Olsson.– Det var jättehemskt, säger hon gråtandes i programmet.
Läs mer om Farmen och Louise Olsson.
Kirsis otäcka utfall mot Farmen-deltagarna
Kirsi Pärssinen har skapat dramatisk i Farmen sedan dag ett och pekats ut som en intrigmakare.I kvällens avsnitt skrämmer Pärssinen upp de andra deltagarna när hon sticker ut sin kluvna ormtunga.– Hon har en delad tunga och vem hade mer en delad tunga? Jo, Djävulen, säger Louise Olsson.
Attacken i Farmen efter klädmissen: Du är sjuk!
Svordomar, skitsnack, tjallare och en märklig bordsbön.I det tredje avsnittet av Farmen fortsätter de stora bråken mellan deltagarna.– Du är sjuk, skärp dig, skriker Stella Kibona i programmet.
Läs mer om Farmen och Stella Kibona.
Storbondens misslyckande får deltagarna att ryka ihop: Det blir krig!
Kirsi Pärssinen anklagas för att ha kaxig attityd av de andra deltagarna i Farmen. När storbonden försöker medla i konflikten utbryter en häftig dispyt mellan Pärssinen och Stella Kibona.– Det funkar inte så, det blir ett jävla krig här! säger storbonden efter det misslyckade försöket att ena rivalerna.
Läs mer om Farmen, Pärssinen och Stella Kibona.
Vredesutbrottet i Farmen – efter bara ett dygn
Bäng, en vidrig människa och skitsnack.I kväll är det säsongspremiär för TV4:s klassiska dokusåpa Farmen.Och det dröjer inte många minuter innan det första av flera bråk bryter ut mellan de 14 deltagarna.– Jag tror att Jean-Pierre har något fel i huvudet alltså, säger Ann Gyllenhammar.
Farmen-torpet övertänt i brand
Farmen-inspelningarna har drabbats av ännu en brand.Tre av deltagarna låg och sov i huset, som brann ner under natten till söndag.– Alla är okej och ingen har gjort illa sig, säger programledaren Paolo Roberto till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet och Paolo Roberto.
Heta sex-inviten i TV4 – efter stora festen
På söndag kväll avgörs årets Farmen - och i avsnittet bjuds alla årets deltagare in till en sista fest. Plötsligt blommar känslorna ut igen när deltagarna återfaller i sina gamla roller. – Ska vi gå ner eller ska vi knulla först? säger Syliane Duval som återigen hamnar i säng med Alexander Vörös.
Läs mer om Farmen, Syliane Duval och TV4.
Stinas känga i Farmen: Är det värsta jag vet
De tidigare storbönderna ska ta ett beslut för en finalist i Farmen - men först måste de rensa luften. I onsdagens Farmen går Stina Johansson till attack mot de andra deltagarna. – Det värsta jag vet är falska människor, säger hon.
Läs mer om Farmen och Stina Johansson.
Därför kollapsar Maria i tårar i Farmen
Farmen-deltagarna har hemlängtan efter nio veckor borta från familjen. Därför är det svårt att inte gråta när de får videohälsningar hemifrån. – Jag vill hem, jag är trött på det här, säger Farmen-deltagaren Maria Settergren.
Känslostorm - efter Bettans stora svek
Elisabeth Bettan Ek Bjurell svek Maria Settergren i omröstningen av storbonde i kvällens avsnitt av Farmen. Senare i programmet tröstas hon av de andra deltagarna. – Jag känner mig bara korkad och dum, säger Maria Settergren.
Läs mer om Farmen och Maria Settergren.