Farmen

Tittarna rasar mot Farmen: Bojkotta

Läs mer om Farmen.

TV4:s krisbesked – efter tittarstormen mot Farmen

Årets säsong av Farmen har kantats av konflikter och skandaler kring deltagarna. Nu ryter produktionen ifrån i ett inlägg på Facebook – både mot deltagare och mot tittare.Det har varit en stökig säsong, skriver man i inlägget.
Läs mer om Facebook och Farmen.
TV4 tvingas ingripa efter plågsamma djurupptäckten på Farmen
Det var upprörda känslorna i gårdagen Farmen när två av deltagarna upptäckte att en häst stått med träns hela natten.TV4 kallar händelsen för ytterst olycklig och att deltagarna fick en ordentlig tillsägelse.
Läs mer om Farmen.
Här brinner Farmen-huset ner
Läs mer om Farmen-huset.

TV4-profilen tillbaka – berättar om svåra tiden

Sedan 2001 har Gutta Andersson varit en kär profil hos tittarna som har följt tv-programmet Farmen sedan start.Efter en tids uppehåll på grund av en allvarlig infektion - återvänder Gutta till måndagens program.– Nu är jag på benen igen och det känns jättebra, säger han i programmet.
Läs mer om Farmen, Gutta och Gutta Andersson.
Tragedin i Farmen: 24 grisar dog
Läs mer om Farmen.
Skidstjärnans nya liv – mitt under OS
PYEONGCHANG. Den norska skidstjärnan Martine Ek Hagen lyckades aldrig ta sig till OS i Pyeongchang.Nu syns hon ändå i tv – i ett helt annat sammanhang.26-åringen är med i Farmen.– Jag behövde ett break från skidåkningen, säger Ek Hagen till TV2.
TV4-profilen lämnar Farmen – efter oväntade beskedet
Mansoor Ashrati, 23, tvingades lämna Farmen.Bakom beslutet låg personliga skäl och varken Manne eller Dee Omar kunde hålla tårarna tillbaka.– Det är jobbigt för mig, säger Mansoor Ashrati i TV4-programmet.Nu berättar Manne om telefonsamtalet som fick honom att åka hem.
Chocken efter slakten i Farmen:Obehagligt
Det är dags för årets första slakt i Farmen.En del av deltagarna hjälper engagerat till under den blodiga slakten, men andra står en bit bort och blir upprörda när grisen skjuts.– Det var mycket känslor inblandade, säger en av deltagarna i programmet.
Läs mer om Farmen.En och Farmen.Obehagligt.
Guttas oväntade återkomst i Farmen
Gutta Andersson tvingades pausa sin medverkan som expert i Farmen på grund av en svår sjukdom och operation.I söndagens avsnitt av TV4-serien får deltagarna en ordentlig överraskning - när Gutta gör en oväntad comeback i tv-programmet.– Hej på er, säger Gutta Andersson i programmet, stödd på en käpp.
Läs mer om Farmen, Gutta och Gutta Andersson.
Storbråket i Farmen – det är riktigt hat
Mjölken på farmen surnade.Det fick Dee Omar och Robert Mulle Dahlgren att ryka ihop över köksbordet.– Det är riktigt hat, säger Dee Omar i senaste avsnittet av Farmen.
Farmen-profilens utbrott efter produktionens beslut
Daniella Högström tvingades lämna Farmen och fick därmed välja ny storbonde.Då klev två nya kvinnor in i programmet – något som fick Stella Kibona att bli rejält irriterad.– Jag blir så less på det, säger hon i programmet i TV4.
Läs mer om Farmen, Stella Kibona och TV4.
Farmen-profilen döds- hotades efter programmet
På söndagen fick Daniella Högström lämna Farmen.Nu berättar hon om dödshoten som hon fått efter sin medverkan i programmet.– Man mår ju jävligt dåligt, säger hon till Aftonbladet.
Paolo avslöjar sanningen om omtalade bråken i Farmen
Det är kanske den mest konfliktfyllda säsongen någonsin i Farmens historia.Nu förklarar Paolo Roberto anledningen till galenskapen bland deltagarna på gården.– De är tjuriga för att de käkar jävligt dåligt, säger programledaren till Hänt.
Läs mer om Farmen, Hänt och Paolo Roberto.
Farmen-deltagaren i blodig olycka
Alexandra Louthander, 26, slår sig blodig i kvällens avsnitt av Farmen. Detta efter att hon och Stella Kibona, 32, misslyckats med att räkna till tre. – Det är ditt fel, fan!, säger Alexandra Louthander efter olyckan.
Okända olyckan i Farmen – profilen förd till sjukhus
Daniella Högström var med om en otäck olycka i Farmen som tittarna inte fick se.Efter att ha skjutsats till sjukhus kunde läkarna konstatera att tv-profilen drabbats av hjärnskakning.– Det är så klart väldigt obehagligt när någon slår i huvudet, säger Anders Edholm, pressansvarig för Farmen.
Läs mer om Farmen.
Deltagarnas hemliga plan för att sabotera i Farmen
Under måndagen väljs en ny storbonde i Farmen.Men den ena gruppen har deklarerat tyst krig – och planerar redan ett sabotage.– Jag tror inte att det finns någon chans att vi blir sams. Inte kompis helhjärtat. Det är för infekterat, det funkar inte. Det finns inte, säger Robert Dahlgren.