Fbk

Hudacek flyttar – är klar för FBK

Läs mer om FBK.

FBK-kaptenen tillbaka – visade vägen mot LHC

Läs mer om LHC.
Färjestads besked – käken sköts sönder
Färjestad vann mötet mot Frölunda - men förlorade en spelare i processen.Johan Ivarsson fick ett skott i ansiktet och nu har en käkfraktur konstaterats.FBK meddelar att Ivarsson därför tvingas till minst sex veckors vila.
Läs mer om Frölunda och Ivarsson.
Bojkottade tv-kanalen – efter det nya fiaskot
Karlskrona siktade på revansch mot Färjestad efter gårdagens förlust. Hur det gick? Inte speciellt bra. FBK vann med 6-0. –En bra söndagsmatin tycker jag, säger Färjestads tränare Johan Pennerborn till C More. Efter matchen ville KHK-tränaren Ove Molin inte ställa upp på en intervju i C More.
Klubbens krisdrag – plockar in forward
Färjestad är hårt ansatta av skador.Det tvingar sportchefen Peter Jakobsson att agera på spelarmarknaden.Därför plockar FBK in forwarden Johan Adolfsson på ett tvåveckorskontrakt.–Som det är nu så måste vi bredda truppen, säger Jakobsson till klubbens hemsida.
Johansson hjälte när FBK vann toppmötet
VÄXJÖ/STOCKHOLM. Färjestad besegrade Växjö borta med 4-2 på tisdagen.Nu knappar FBK in på Växjö i toppen av tabellen.– Det är fruktansvärt onödigt, säger målvakten Viktor Fasth om Växjös första förlust på nio matcher.
Läs mer om FBK, Viktor Fasth och Växjö.
Seger och succ på läktaren för FBK
Läs mer om FBK.
Vilt slagsmål – efter slutsignal
Storbråk efter slutsignal - men efter match handlade det mesta ändå om Dick Axelsson som låg bakom det mesta när Färjestad besegrade Brynäs med 2-1.Och nu hoppas C More-experten Sanny Lindström att FBK-stjärnan ska bli ett hopp även för Tre Kronor.– Han är given, säger Lindström.
Rögle skrällde mot FBK – tog första trepoängaren
Sviten är bruten för Färjestad – och Rögle.Hemmalaget vann i Ängelholm och tog säsongens första trepoängare samtidigt som serieledarna förlorade för första gången vid full tid.– Vi kanske inte var riktigt beredd på att betala det där extra priset som krävs för att vinna, säger Färjestads tränare Johan Pennerborn i Cmore.
Färjestad tar avstånd – efter hånet mot Liv
Ett hån mot avlidne Stefan Liv upptäcktes på en toalett efter en match mellan Färjestad och HV 71.Nu har FBK tagit avstånd från klottret.
Läs mer om FBK, Färjestad, Liv och Stefan Liv.
Förre FBK-målvakten är klar för SHL-rivalen
Krislaget Rögle värvar den kanadensiske målvakten Justin Pogge, 31, meddelar man på sin webbsida.– Vi har i dagsläget bara en målvakt i truppen som kan spela och vi behöver två, säger Rögles sportchef Anders Masken Carlsson på sajten.
Läs mer om Justin Pogge.