Fck

JUST NU: Olsen utburen på bår

Här är bilderna som förbundskapten Janne Andersson inte vill se.Landslagsmålvakten Robin Olsen skadade axeln i FCK:s match mot Hobro.Svensken vred sig i smärtor innan han tvingades bryta matchen.Robin Olsen bärs ut på bår - det ser ut att vara en skadad axel, skriver Ekstrabladet.

Galna priset på landslagshjälten

Robin Olsen uppvaktas av Premier League-klubbar.Men FC Köpenhamn har inte fått något bud – och tänker inte sälja den svenske landslagsmålvakten enkelt.– Planen är att han ska vara kvar till sommaren. Men kommer någon med 200 miljoner så lyssnar vi, säger FCK-tränaren Ståle Solbakken till Tipsbladet.
Olsen lämnar FCK – jagas av PL-klubbar
Den svenske VM-målvakten Robin Olsen kommer att lämna FC Köpenhamn i vinter.Det avslöjar klubbens tränare Ståle Solbakken.–Jag är inte bekymrad. Sådan är fotbollsvärlden i dag, säger Solbakken till danska Ekstrabladet.
Så ska MFF bli större än FCK
Anders Christiansen är guldmakaren och mittfältsmotorn som Malmö FF ska bygga sin framtid runt.I en lång intervju med Kvällsposten berättar han om det långa kontraktet, drömmen om VM och hur MFF ska bli större än FC Köpenhamn.– Det finns så mycket att utveckla i Malmö FF, säger Christiansen.

Förre landslagssvensken får tränarjobb i storklubb

Mikael Antonsson finns inte med i FC Köpenhamns trupp till Europa League.Men han får en ny uppgift i den danska storklubben – som assisterande tränare, meddelar FCK på sin hemsida.
Läs mer om Europa League.Men och FCK.
Liverpool till CL – FCK utslaget
FC Köpenhamn missar höstens Champions League efter färre gjorda bortamål (2–2) än azeriska Qarabag. Liverpool är däremot tillbaka i CL för första gången på tre säsonger.
Läs mer om Qarabag.
FC Köpenhamn straffas hårt efter skandalen
Skandalscener utspelades efter att Simon Tibbling avgjort derbyt mellan Bröndby och FC Köpenhamn den 6 augusti.Nu döms FCK till böter på 150 000 danska kronor – och tvingas dessutom spela två matcher utan publik.
Läs mer om Bröndby, FCK och Simon Tibbling.
Skandalscener när vakt slogs ner i danska derbyt
Skandalscener i derbyt mellan Bröndby och FC Köpenhamn.Efter Simon Tibblings 1-0-mål på stopptid utbröt oroligheter på läktarna där FCK-fans hamnade i konfrontation med polis.Enligt BT.dk var upprinnelsen att en säkerhetsvakt slogs ner.
Läs mer om Bröndby.
FCK slog ut Malmös banemän – trots tio man
FC Köpenhamn gjorde vad Malmö inte klarade av och slog ut FC Vardar. Nordiska grannen Rosenborg fick respass mot Celtic.
Läs mer om Celtic, Malmö och Rosenborg.
Krönika: Malmö har mil kvar till FC Köpenhamn
Förlust med 1–0 på bortaplan men en comeback modell större hemma på Parken.FC Köpenhamn gjorde inte om Malmös misstag – man tog vara på sina chanser och gjorde slut på Vardar.Slutsats: MFF har en bra bit kvar till FCK om man vill kalla sig Skandinaviens största klubb. Åtminstone sportsligt.
Läs mer om FCK och Parken.FC.
FCK:s vändning knäckte Vardar
Matchen mellan FCK och Vardar var minst sagt en fröjd för den neutrale åskådaren – 2–1 till danskarna efter cirka 25 minuters spel och ett matchtempo som bidrog till mängder av chanser åt båda håll.FCK visade efter en stark andrahalvlek att klass ibland slår den största motivation när de besegrade Malmös övermän FK Vardar med 4–1.
Läs mer om FCK och Vardar.
FCK gör inte om Malmös misstag
Oddset-duellen är kampen mellan SportExpressens Eskil Hellberg och Johan Videll.Varje dag väljer de två spelexperterna ut sitt bästa spel i en ärofylld tävling om av vara den främsta tipparen.De redovisar dessutom alla sina spel, så välj en favorit – eller rygga båda två!
Läs mer om Johan Videll.Varje.
Kan möta FCK vid avancemang
Läs mer om FCK.
Upplagt för hatmöte – MFF kan möta FCK
Lottningen är klar.Malmö FF får möta FC Köpenhamn eller Zilina – om de slår ut Vardar på tisdag.
Läs mer om FCK, MFF, Vardar och Zilina.
FCK-lånet stannar i allsvenskan
Aboubakar Keita, 19, har startat sju allsvenska fotbollsmatcher för Halmstad i år. Och fler verkar det bli för mittfältaren.
Läs mer om Halmstad.
HBK förlänger FCK-lånet: Hjälpa oss stanna kvar
Men Halmstads BK förlänger lånet av Aboubakar Keita från FC Köpenhamn säsongen ut.– Han vill hjälpa oss att stanna kvar i allsvenskan, säger HBK:s ordförande Tony Karlsson.
Kastade in döda djur mot svenske stjärnan
Skandalscener i danska derbyt mellan FC Köpenhamn och Bröndby. I samband med en hörna för FCK kastades fyra döda råttor in mot bland annat svensken Ludwig Augustinsson. – Fy fan, säger expertkommentatorn Peter Graulund i danska TV3.FC Köpenhamn vann matchen med 1-0.
Vi vill vara Sveriges motsvarighet till FCK
Med två raka gruppspel i Champions League, 2014 och 2015, såg Malmö FF ut att närma sig FC Köpenhamn som skandinavisk fotbollsstormakt.I kväll kan danskarna ta sig vidare till Europa Leagues kvartsfinal – samtidigt som MFF laddar för träningsmatch mot Molde.– Det är egentligen inte så relevant vilka som är störst och bäst av oss och FCK, vi ska inte använda dem som någon måttstock. Det viktigaste för oss att köra över allsvenskan på samma sätt som de kör över den danska ligan. Vi vill vara Sveriges motsvarighet till FCK, säger MFF-målvakten Johan Wiland.
Läs mer om FCK, MFF, Malmö FF och Molde.