Felaktiga

Rättelse av Kallelse till Årsstämma i Net Trading Group NTG AB(pubI) org nr 556994-2930.

Rättelsen avser den felaktiga kallelse som tidigare pressmeddelades, rätt kallelse följer enligt nedan:

Vi satsar på ungdomarna

Insändare: Svar till signaturen "Besviken skattebetalare" (NWT 19/4 2018) Ungdomarnas behov är alltid vår främsta prioritet inom öppen fritidsverksamhet i Karlstads kommun, därför vill jag bemöta några av dina felaktiga påståenden.
Läs mer om Besviken.
Familjens ilska efter Adams dödsannons
16 personer från det kanadensiska juniorhockeylaget Humboldt Broncos avled i en bussolycka.Nu plågas dödsoffrens familjer av att en hemsida sprider felaktiga dödsannonser – och tjänar pengar på det.– Det är obehagligt att de gör det utan tillåtelse från familjerna, säger en anhörig enligt nyhetssajten Canoe.
Läs mer om Canoe.
Apple byter ut felaktiga Macbook-batterier
Teknikjätten Apple meddelar att ett komponentfel i ett begränsat antal datorer av modellen Macbook Pro har orsakat att inbyggda batterier expanderat. Företaget kommer därför erbjuda att dessa batterier byts ut gratis.

Arbetsförmedlingen har brutit mot regler i tio år

En sämre matchning och fler felaktiga utbetalningar är resultatet när var tredje kund hos Arbetsförmedlingen saknar plan. Det är inte bra, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson.
Tyska åklagare utreder misstänkt asylfusk
Utrikes. Tyska åklagare utreder en tidigare lokal chef på tyska migrationsverket Bamf, som misstänks ha godkänt ett stort antal asylansökningar på felaktiga grunder.
Läs mer om Bamf.
Ny dom ger börsen en skattesmäll
Nasdaq, med bland annat Investor som storägare, åker på en skattesmäll på nära 50 miljoner. Detta efter att ha fått ett skatteupplägg underkänt och givit skatteverket felaktiga uppgifter. Det visar en färsk dom från i förvaltningsrätten.
Läs mer om Investor.
Osmakligt falskspel om barnäktenskapen
Felaktiga beskrivningar av regeringens politik i frågan. Jag läser insändaren från Caroline Szyber och Maria Nilsson (5 april), och blir mycket upprörd. Man är tydligen beredd att ta till vilka smutsiga medel som helst för att vinna röster.
Kritik mot S-beslut om religiösa friskolor
Skolborgarrådet i Stockholms stad, Olle Burell, S, meddelande i början av mars att staden ska sluta hyra ut lokaler till nya religiösa friskolor.Nu kritiserar Ulla Hamilton, vd för Friskolornas riksförbund, beslutet.– Bara för att man tycker att vissa verksamheter är felaktiga, kan man inte från kommunens sida säga att man inte tänker hyra ut lokaler till dem, säger hon till Sveriges Radio.
Experter: Vi måste prata om flygets miljöpåverkan - på ett mer sansat sätt
Vi måste kunna snacka om flyget, och på ett sansat sätt. I den intensiva debatten finns många "ofullständiga, missriktade eller felaktiga" argument, skriver företrädare för KTH och Chalmers på DN Debatt.
Läs mer om KTH.
Södertäljenätverkets ledare nekas kontakta tidning – överklagar
Södertäljenätverkets ledare Bernard Khouri vill ringa till en tidning som publicerade felaktiga uppgifter om att han blivit misshandlad. Det säger Kriminalvården nej till och Khouri har nu överklagat till förvaltningsrätten. Undertecknad är ca 140 kilo muskler, boxare i grunden och sportsman, skriver Khouri.
Experter: Begränsat flyg är inte slopat flyg
Inrikes. Vi måste kunna snacka om flyget, och på ett sansat sätt. I den intensiva debatten finns många "ofullständiga, missriktade eller felaktiga" argument, skriver företrädare för KTH och Chalmers på DN Debatt.
Läs mer om KTH.
Experter: Begränsat flyg är inte slopat flyg
Vi måste kunna snacka om flyget, och på ett sansat sätt. I den intensiva debatten finns många ofullständiga, missriktade eller felaktiga argument, skriver företrädare för KTH och Chalmers på DN Debatt.
Läs mer om KTH.
Hyfs och kunskap krävs i debatten om flyg och klimat
DN DEBATT 15/4. I debatten om flygets klimatpåverkan förekommer ofta argument som är ofullständiga, missriktade eller felaktiga. Vi som universitet tar ställning för en hållbar framtid utifrån fakta baserade på vetenskaplig grund. Teknisk utveckling kommer inte att räcka. Vi behöver också åtgärder som begränsar flygresandets omfattning, skriver företrädare för KTH och Chalmers.
Läs mer om KTH.
Publicerade rykten skadade medieförtroende
Vad bör vara viktigast för en nyhetsredaktion – att vara snabbast eller att alltid ha rätt? En ny studie visar att felaktiga publiceringar om skottlossning under terrordådet i Stockholm skadade allmänhetens förtroende för krisrapporteringen.
Läs mer om Stockholm.
Publicerade rykten skadade medieförtroende
Vad bör vara viktigast för en nyhetsredaktion – att vara snabbast eller att alltid ha rätt? En ny studie visar att felaktiga publiceringar om skottlossning under terrordådet i Stockholm skadade allmänhetens förtroende för krisrapporteringen.
Läs mer om Stockholm.
"Det krävs en tydlig plan över hur migreringen ska gå till"
En webbplatsmigrering är ett av de mest kritiska projekt en digital organisation kan ge sig på. Felaktiga beslut resulterar ofta i drastiska trafikbortfall och i slutändan förlorad försäljning. Och det kan gå snabbt!
Utredare förvånad över KI:s beslut om moderkakor
Felaktiga underlag ligger till grund för de beslut som Karolinska institutet fattat angående den kontroversiella forskningen på moderkakor. KI har riktat klander mot forskningen med celler från moderkakor. Däremot anses forskargruppen inte att ha agerat oredligt.
Läs mer om Karolinska.
Amir Amiri, 21, dömd för soprumsmord – överklagar
I tisdags dömdes Amir Amiri, 21, till 14 års fängelse för mord efter att ha stuckit ner en kvinna i 90-årsåldern – och lämnat henne att dö i ett smutsigt soprum.Nu förbereds ett överklagande av domen:Tingsrätten har dragit felaktiga slutsatser, skriver mannens advokat Linda Sundlöf i ett mejl till Expressen.
Allt detta vet Google och Facebook om dig
Det är skrämmande hur mycket Google lyckades ta reda på om mig på bara två veckor. Alla videoklipp jag sett, adresser jag sökt på –och vilka bilder jag tittat på. Allt finns sparat i en fil om mig. Men Google drar också – förhoppningsvis – felaktiga slutsatser om vad jag är intresserad av.
Läs mer om Facebook och Google.
Karl-Johan Persson: Vi tappade kundfokus
H&M föll kraftigt under tisdagen efter en svag kvartalsrapport. Krissiffrorna förklarar vd:n Karl-Johan Persson med felaktiga beslut tagna i höstas.
HM:s kris fortsätter
Klädjätten HM redovisade få glädjeämnen i morgonens kvartalsrapport. Krissiffrorna förklarar vd:n Karl-Johan Persson med felaktiga beslut tagna i höstas. – Vi är allt annat än nöjda.
Felaktiga vab-betalningar för 900 miljoner
Närmare 900 miljoner kronor har under 2017 betalats ut felaktigt för vård av sjukt barn, uppger Försäkringskassan i en ny rapport.
Läs mer om Försäkringskassan.
Felaktiga vab-betalningar för 900 miljoner
Närmare 900 miljoner kronor har under 2017 betalats ut felaktigt för vård av sjukt barn, uppger Försäkringskassan i en ny rapport.
Läs mer om Försäkringskassan.