Fick

Annika, 46, fick livmoder och tarm punkterad under ingrepp

Annika Sundqvist, 46, genomgick en skrapning på privata Ultragyn. Operationen blev en katastrof då kirurgen punkterade både livmoder och tarm. Att gynekologerna på Ultragyn får bättre bonus ju mer de skär tycker Annika är fel. – Åh, nej, det låter helt galet.
Läs mer om Annika och Ultragyn.

UD-anställd fick pengar av kinesisk agent

En anställd vid det amerikanska utrikesdepartementet misstänks ha gett känslig diplomatisk information till den kinesiska underrättelsetjänsten i utbyte mot pengar och gåvor. Den 60-åriga kvinnan anklagas nu formellt för att ha dolt och ljugit för den federala polisen FBI om sina kontakter med Kina.
Läs mer om FBI och Kina.
Rosengård fick inte hål på Barcelona
För tredje året i följd föll Rosengård i kvartsfinalen i Champions League-fotbollen. Barcelona hade 1–0 med sig från mötet i Malmö och vann returen med 2–0.
Läs mer om Barcelona, Malmö och Rosengård.
Malin Åkerman om livet som mamma
Svenska Hollywoodskådespelaren Malin Åkerman gör succ i en ny serie. Ett jobb som underlättar för hennes liv som frånskild småbarnsförälder. – Jag har tur som fick jobba på Billions, jag har mycket tid att spendera med min son, säger hon till Fox News.
Se Elon Musk få sin McLaren F1 levererad – skön tillbakablick till 1999
Tänk så mycket som har hänt på 18 år. Det är det som slår oss när vi tittar på det här klippet där Elon Musk får sin McLaren F1 levererad 1999. Vid det här laget hade en 28-årig Elon Musk sålt sitt företag Zip2 till Compaq för mer än 300 miljoner dollar (Elon fick 22 miljoner vid försäljningen). Företaget grundades av Elon och hans bror Kimbal fyra år tidigare och sålde cityguider till tidningar. Det är lite talande att inte heller Compaq finns kvar – det svaldes av Hewlett-Packard. Belöningen för försäljningen och allt hårt arbete blev en McL
Joshi Helgesson utslagen i VM
Joshi Helgesson fick en mardrömsstart på konståknings-VM i Helsingfors – ett fall som kostade henne en finalplats.
Måste min mamma operera höften?
Jag hoppas på råd gällande min mamma som är 71 år. Sommaren 2016 började hon få riktigt ont i sitt ena ben. Hon fick svårt att gå och det gjorde ont på en gång. När hösten kom sökte hon läkare.
Upplevt mycket men inget som det här
Mästartränaren Claudio Ranieri fick sparken från Leicester – ett beslut som väckte en mindre folkstorm i England. Nu har 34 dagar gått och den meriterade italienaren bryter tystnaden om sin sorti. – Jag har upplevt mycket i min karriär, men inget som det här. Det var chockerande, säger Ranieri enligt Sky Italia.
Läs mer om England, Leicester, Ranieri och Sky Italia.
Mardrömsstarten: Helgesson föll direkt
Joshi Helgesson fick en mardrömsstart på konståknings-VM i Helsingfors.
Filip och Fredrik: Här är de hetaste digitala trenderna just nu
Vi fick en fartfylld start på Webbdagarna Stockholm 2017 när radarparet Filip Hammar och Fredrik Wikingsson analyserade årets viktigaste digitala trender. Häng med på deras genomgång av allt från Pokemon Go till ryska hackare.
Mardrömsstart för Joshi Helgesson på VM
Joshi Helgesson fick en mardrömsstart på konståknings-VM i Helsingfors. Svenskan hann knappt börja sitt åk innan hon fick närkontakt med isen.
Läs mer om Joshi Helgesson.
Lennart, 68, mördade frun – fick lägre straff
Ex-militären Lennart Ekstrand, 68, ville få lägre straff. Hovrätten sänkte det med ett år. Han dömdes till 17 års fängelse för mord på hustrun, Pia, 76 i tingsrätten. Han sköt henne med sitt hagelgevär i parets bostad utanför Ystad.Lennart Ekstrand var kraftigt berusade när han dödade hustrun. I dag sänkte hovrätten hans straff.
Läs mer om Pia och Ystad.Lennart.
Kvinna med värkar fick åka skytteltrafik
En födande kvinna tvingades i november åka skytteltrafik i ambulans mellan förlossningsklinikerna i Kristianstad och Lund, rapporterar Kristianstadbladet.
Nu finns det en miljon göteborgare
I tisdags kväll, klockan 22.05, fick Göteborgsregionen sin miljonte invånare. I alla fall rent matematiskt.
Läs mer om Göteborgsregionen.
Hurra! Nu är vi en miljon i Göteborg
I går kväll, klockan 22.05, fick Göteborgsregionen sin miljonte invånare. I alla fall rent matematiskt.
Läs mer om Göteborg och Göteborgsregionen.
Trelleborgare fick Putins post
Vladimir Putins post hamnade av misstag hos Per i Trelleborg.
Läs mer om Per och Trelleborg.
Jenny, 36: Mina tjocka lår var en dold sjukdom
Jenny Borg var 15 år gammal när hon lärde sig att hata sin egen kropp. Hur mycket hon än tränade och hur lite hon än åt så var hennes ben alltid större än alla andras. Men vid 35, efter år av ångest, självhat och ätstörningar, fick hon slutligen sin diagnos: Sjukdomen lipödem. Plötsligt föll alla bitar på plats. – Jag har ägnat 20 år åt att dölja min kropp, säger hon till Hälsoliv.
Läs mer om Hälsoliv.
Trumpland: Nej, det finns ingen ångervecka i politiken
Kongressen satte stopp för Trumps vårdreform och opinionssiffrorna ser ingen botten. I november fick han stöd av tre miljoner färre röster än motkandidaten och nu bara nedåt en tredjedel av medborgarna.
Här får Spicer nog av reporterns frågor
NEW YORK. Reportern ställde en fråga om kopplingarna till Donald Trump. Det fick Vita husets presschef Sean Spicer att se rött. – Om presidenten häller rysk dressing på sin sallad är den en Rysslands-koppling, sade Sean Spicer ironiskt.
Avstängde Nilsson tog plats i Moras klack
Jacob Nilsson stängdes av i fem matcher. Då ställde sig Moras stjärna i klacken i stället. Och fick se sitt lag koppla greppet om SHL-platsen genom 4-1 mot Leksand. – Det var en fantastisk stämning. Du kommer definitivt få se mig i klacken nästa match också, säger han.
Läs mer om Leksand.
Smärtan för stor – Forsberg fick lämna
Smärtan efter otäcka cykelvurpan spökade för Magdalena Forsberg under tisdagens avsnitt av Superstars - och hon förlorade och åkte ut ur programmet. – Jag har ont efter min vurpa. Man ska jag inte ramla på cykel. Det är klantigt och det får jag lida av nu, sade hon innan hon fick packa väskan och skickas hem
Läs mer om Forsberg och Magdalena Forsberg.
Skattemiljoner gick till kvinnas healingfirma
En kvinna fick cirka 16 miljoner i assistansbidrag från Försäkringskassan – pengar som skulle gå till en svårt funktionshindrad person. I stället användes en större del av summan till kvinnans butik som bland annat erbjöd japansk healing och skratt-terapi, enligt en utredning av IVO.
Läs mer om Försäkringskassan och IVO.