Florida

Leif-Ivans hemliga maktplan

Entreprenören Leif-Ivan Karlsson är tillbaka i Florida.Med dyrare båt, fler lyxbilar – och ett nytt stort karriärsmål.– Jag vill göra affärer med president Trump och vet att det snart händer, berättar han i en stor intervju.
Läs mer om Florida.Med och Trump.

Rebecca Peterson blev utslagen direkt i Florida

För Rebecca Peterson blev det bara en match i huvudturneringen i Key Biscayne, Florida. Den svenska tennisspelaren, rankad 116 i världen, hade kvalat in i turneringen och förlorade mot den 88-rankade ryskan Natalija Vichkjantseva med 5–7, 1–6.
Peterson förlorade mot ryska
För Rebecca Peterson blev det bara en match i huvudturneringen i Key Biscayne, Florida.
Läs mer om Florida och Key Biscayne.
Meghans syster vädjar: Bjud mig på bröllopet
FLORIDA. Hon har öppet kritiserat sin syster Meghan Markle, som i maj säger ja till prins Harry.Nu ångrar sig Samantha Markle – och vädjar via Expressen om att få komma på bröllopet.– Jag menade inte att såra dig.

Alla här har ett brustet hjärta – är fruktansvärt

LOS ANGELES. Bara några timmar efter det att Ottawa Senators gått ut med uppgifterna om att lagkaptenen och backstjärnan Erik Karlsson och hans hustru Melinda förlorat sitt väntade barn var lagkamraterna på isen för att möta Florida.En match som Panthers vann med 7-2.– Alla här har ett brustet hjärta. Det är fruktansvärt. Vi känner alla för Erik och hans hustru och familj. Det har varit ett tufft år, men det här är ett personligt, förödande slag, sa coachen Guy Boucher efter matchen.
Peg Parnevik om distansförhållandet: "Vi var av och på i tre år"
Ni har nog inte missat att Peg Parnevik är upp över öronen förälskad i sin pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht. Nyheter24 träffade paret när de var i Stockholm efter en fem månader lång inspelning i Florida.
Owe Thörnqvists okända liv utomlands
SARASOTA. Owe Thörnqvist har fyllt 89 men vägrar dra ner på takten.I en lång intervju från Florida berättar han om nya showen, sitt livs misstag, synen på Trump – och om kärleken till Berit Gullberg.– Hon kompletterar mig väldigt bra, säger han.
Läs mer om Berit Gullberg, Florida och Trump.
Rekordmånga sjökor fryser ihjäl - i Florida
Sjökor i Florida fryser ihjäl i en rasande takt. Det visar ny statistik från lokala myndigheter – och nu sätts ett samband till uppvärmningen av Arktis.
Läs mer om Florida.
Cirque du Soleil-akrobat död under uppträdande
En akrobat i Cirque de Soleil dog i en fallolycka under ett framträdande i Florida, enligt Fox News.
Läs mer om Cirque, Florida, Soleil och Soleil-akrobat.
Mia och Jespers miljon- rullning – nu berättar de
Det är ingen hemlighet att familjen Parnevik lever gott i Florida.Men ekonomiskt är det både upp och ner för Jesper och Mia Parnevik.–Det är olika. Tyvärr håller jag på med ett yrke där man tjänar veckovis, så den här månaden har det varit i stort sett noll, för jag spelade dåligt förra veckan, säger Jesper till Expressen.
Adam Larsson målskytt igen
Sporttelegram. Edmontonbacken Adam Larsson gjorde ett mål vid segermatchen borta mot Florida i NHL. - Det är alltid roligt att göra mål och ännu roligare om man vinner, säger han till Aftonbladet efter 4-2-segern.
Läs mer om Aftonbladet, Florida och NHL.
Stenson i fortsatt ledning i Florida
Sporttelegram. Henrik Stenson ligger kvar i toppen i USA-tourtävlingen i golf på Bay Hill-banan utanför Orlando.
Läs mer om Bay Hill-banan, Florida och Orlando.
Stenson i fortsatt ledning i Florida
Läs mer om Florida.
Mia i tårar – efter bråket med Jesper
JUPITER, FLORIDA. Familjen Parnevik är tillbaka med en fjärde säsong.Utan gäster, intimare än någonsin – och med kändispojkvänner i huset.Men det nya formatet innebär också mer bråk.– Det slutade med att jag satt och grät och tänkte era jäkla idioter, säger Mia Parnevik.
Läs mer om Jesper och Mia Parnevik.
Frida Wallnor: Amerikanerna kommer inte ge upp sina vapen
GEORGIA. Efter den tragiska skolskjutningen i Parkland, Florida, för en månad sedan pågår en proteströrelse för striktare vapenlagar i USA. I onsdags genomfördes organiserade walk-outs från skolor runtom i landet för att hedra minnet av de drabbade och nästa helg planeras en stor manifestation i Washington, DC.
Läs mer om Florida, Parkland, USA och Washington.
Bron var under reparation vid olyckan där sex dog
Brokablarna höll på att skruvas åt när gångbron rasade vid ett universitet i Miami i Florida. Det skriver Floridasenatorn Marco Rubio på Twitter, rapporterar SVT Nyheter.Minst sex personer har nu bekräftats döda.
Stenson i ledning efter första rundan
Henrik Stenson leder efter en imponerande första rundan i PGA-tourtävlingen Arnold Palmer Invitational på Bay Hill-banan utanför Orlando i Florida. Med nio birdies och en bogey gick han på 64 slag, åtta under par.
Läs mer om Bay Hill-banan, Florida och Orlando.
Stenson i ledning efter första rundan
Henrik Stenson leder efter en imponerande första rundan i PGA-tourtävlingen Arnold Palmer Invitational på Bay Hill-banan utanför Orlando i Florida. Med nio birdies och en bogey gick han på 64 slag, åtta under par.
Läs mer om Bay Hill-banan, Florida och Orlando.
Minst fyra döda efter broraset i Miami
I Miami i USA har minst fyra personer påträffats döda efter att en gångbro kollapsat över en större väg. Ytterligare tio personer har förts till sjukhus med skador. Gångbron rasade ner över vägen vid Florida International University.
Video visar polis som inte ingrep
En videoupptagning visar hur en polisman står utanför gymnasieskolan i Florida, USA, utan att ingripa då en 19-årig man skjuter ihjäl 17 personer.
Läs mer om Florida och USA.
Stenson i ledning efter första rundan
Sporttelegram. Henrik Stenson ligger i ledning efter en imponerande första runda i PGA-tourtävlingen Arnold Palmer Invitational på Bay Hill-banan utanför Orlando, Florida. Med nio birdies och en bogey gick han rundan på åtta under par.
Läs mer om Bay Hill-banan, Florida och Orlando.
Jesper Parnevik ord om olyckan: Fruktansvärt
Flera personer har dödats efter att en gångbro rasat nära universitetet i Miami i Florida.Bilar har krossats under bron och upp till sju bilar är fastklämda, uppger polisen, skriver CBS.– Fruktansvärt. Vi har varit nere och tittat på det där universitetet. Både Peg och Penny funderade på att gå där, säger Jesper Parnevik.
Flera döda vid broras i Florida
Utrikes. Flera personer ska ha omkommit när en gångbro rasade vid Florida International University, uppger polisen, enligt ABC News. Fem till sex fordon krossades när bron rasade och minst två personer har först i väg med ambulans.
Vonns vision: Ålderdomshem i Florida
Hur länge håller kroppen? Den frågan ställer sig Lindsey Vonn efter ännu en säsong i eliten. Och hon har ännu inte svaret. Men vad gör det? – Man lever bara en gång, så var är anledningen att spara på krutet? säger amerikanskan efter världscupsfinalen i Åre.
Läs mer om Florida, Lindsey Vonn och Åre.
Flera döda vid broras i Florida
Flera personer ska ha omkommit när en gångbro rasade vid Florida International University, uppger polisen, enligt ABC News. Minst två fordon ska ha träffats när bron rasade och två personer har förts i väg med ambulans.