Fortsatt

Premiumkänsla med fortsatt lågt pris för Moto G5

Lenovos nya Moto G5 är en modern och väldesignad mobil med en överraskande liten prislapp.
Läs mer om Moto G5.

Forsberg leder den svenska erövringen

Mål igen och fortsatt en av Europas dödligaste yttermittfältare. Emil Forsberg leder den svenska erövringen av Bundesliga, det växer landslagsämnen lite här och var, men inte i Hamburg.
Läs mer om Bundesliga och Hamburg.
Fortsatt fin form för Forsberg
Läs mer om Forsberg.
Fortsatt fin form för Forsberg
Läs mer om Forsberg.

Kriget som ingen kan få slut på

På förra helgens säkerhetskonferens i München presenterade Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov en vapenvila för östra Ukraina. Det var inte den första. Vapenvila borde ha rått i området i två år vid det här laget – men våldet har fortsatt. DN har besökt frontområdet och staden Avdiivka. Här är folk så trötta på kriget att de struntar i bombskyddet och sitter kvar i köket när granaterna faller.
HD säger nej till Stureplansmördaren
Göta hovrätts beslut att Stureplansmördaren Tommy Zethraeus, numera Tommy Eriksson, ska vara fortsatt dömd till livstids fängelse prövas inte av Högsta domstolen (HD), enligt SVT Nyheter Stockholm.
Trafiken i natt: Lastbilskrock stängde av E18 mot Stockholm
Det har varit fortsatt mycket halt på vägarna i delar av landet. Polisen i Mälardalen rapporterar om flera lastbilsolyckor, utan allvarligare skador men med påverkan på trafiken.
Läs mer om E18, Mälardalen och Stockholm.
Flera lastbilar i halkolyckor
Det har varit fortsatt mycket halt på vägarna i delar av landet. Polisen i Mälardalen rapporterar om flera lastbilsolyckor, utan allvarligare skador men med påverkan på trafiken.
Läs mer om Mälardalen.
Martin turnerar med sina fyrverkerishower
Han är nyligen hemkommen från en resa till Guadalajara och Zacatecas i Mexiko där han designade två fyrverkerishower.Men i vår är det fortsatt full fart med nya uppdrag och resor för pyroteknikern Martin Hildeberg.– Vid den här tiden laddar man om för resten av året, säger han.
Fortsatt ökning för antalet anmälda skador i sjukvården
Antalet anmälda skador i sjukvården fortsätter att öka. Under 2016 betalades 607 miljoner kronor ut i ersättning till patienter och efterlevande i landet, visar ny statistik. I Stockholms län har anmälningarna ökat med 60 procent sedan 2010.
Dan Eliasson nöjd med polisen – trots krisen
Rikspolischef Dan Eliasson är nöjd när han summerar året som gått. Trots svåra yttre omständigheter och en pågående omorganisation har de anställda gjort många goda insatser och bidragit till en fortsatt utveckling av verksamheten. Det lovar gott inför 2017, skriver han i årsredovisningen. Samtidigt konstateras att antalet vålds- och sexualbrott ökat under 2016.
Fortsatt livshotande för skjuten vaktmästare i Malmö
Vaktmästaren som skottskadades i centrala Malmö för knappt två veckor sedan vårdas fortfarande för livshotande skador, uppger presstjänsten vid Skånes universitetssjukhus för TT.
Läs mer om Malmö.
JUST NU: Trafikstörningar på flera platser efter olyckor
Lastbilskrock på E6:an, lösa hästar på vägen och flera olyckor i trafiken.Efter några dagar med extremt tjock dimma och halka har det varit fortsatt besvärligt på vägarna under lördagsförmiddagen.På Trafikverkets hemsida varnas för halka på flera håll.
Läs mer om E6.an.
Sjätte raka segern för AIK
JVM-profilerna Jonathan Dahln och Elias Pettersson var fortsatt glödheta med två respektive ett mål. Det hjälpte ändå inte Timrå i jakten på en finalplats i hockeyallsvenskan. AIK vann med 5–3 och tog sjätte raka segern.
Läs mer om AIK och Timrå.
Arbogamordet: En person begärd häktad
En person är begärd häktad i Arbogaärendet, på sannolika skäl misstänkt för mord den 7 augusti 2015. Häktningsförhandling kommer preliminärt att hållas under fredagseftermiddagen, uppger tingsrätten. Två personer sitter fortsatt anhållna i ärendet och kommer att höras ytterligare under dagen.
Läs mer om Arbogaärendet.
JUST NU: Bil riskerar tippa ner för hög kulle
En bil ska ha kört av vägen på en mindre väg utanför Stenungsund. Bilen ska stå lutad över någon typ av slänt eller bergkant.– Han hade haft en bra bit ner om det fortsatt, säger Anders Svensson, insatsledare på plats för räddningstjänsten.
Läs mer om Stenungsund.
Fortsatt förlust för SSAB
Ståltillverkaren SSAB redovisar en förlust före skatt på 139 miljoner kronor för fjärde kvartalet. Det kan jämföras med förlusten på 1.127 miljoner kronor motsvarande period 2015.
Explosionsrisk efter brand i Malmö
Branden i östra Malmö är släckt men explosionsrisken är fortsatt stor.
Läs mer om Malmö.
Fortsatt full fart på arbetsmarknaden – här är veckans jobbytare
Här är några av den senaste tidens jobbytare.
Fortsatt full fart på arbetsmarknaden – här är veckans jobbytare
Här är några av den senaste tidens jobbytare.
Körde släp utan hjul – Släpet glödde
Bilföraren hävdade att han kört med sitt släp från Stockholm. När han tidigt på morgonen stoppades på riksväg 40 i närheten av Borås var nästan halva släpet totalförstört. Bilfärden hade fortsatt trots en punktering och släpet drogs längs asfalten
Läs mer om Släpet och Stockholm.
SvD: Dömd snuvar Försäkringskassan på miljoner
En före detta anställd vid Försäkringskassan dömdes för att ha förskingrat 35 miljoner via assistansersättningen. Nu misstänks mannen för att i flera år ha fortsatt att lura Försäkringskassan via ett assistansbolag, rapporterar Svenska Dagbladet.
Dömd miljonsvindlare i ny assistanshärva
En före detta anställd vid Försäkringskassan kör sportbil i miljonklassen och bor i en tiomiljoners villa – trots att han dömts för att ha förskingrat 35 miljoner via assistansersättningen, enligt Försäkringskassans utredning. Nu misstänks mannen för att i flera år ha fortsatt lura Försäkringskassan på statliga medel via ett assistansbolag.
Läs mer om Försäkringskassan.
Vattenbristen fortsätter – kan bli värre än i fjol
Grundvattennivåerna i de stora vattenmagasinen är fortsatt mycket låga i stora delar av landet, enligt Sveriges geologiska undersökning (SGU).