Fortsatt

Fortsatt skakigt läge för skandaldrabbade Eltel

Skandaldrabbade bolaget Eltel fortsätter skaka.I dag redovisade man ett operativt resultat på minus 21 miljoner euro för andra kvartalet 2017.Nettomsättningen är drygt en kvarts miljard kronor under förväntan.LÄS MER: Miljardrullningen – här är alla turerna kring Eltel
Läs mer om Eltel.

Fortsatt allvarligt för flicka som föll från fönster

Läget är fortsatt allvarligt men stabilt för en tvåårig flicka som på onsdagen föll ut genom fönstret på sjätte våningen i ett hus i Hammarkullen i nordöstra Göteborg.
Läs mer om Göteborg och Hammarkullen.
Sverige vidare i VM– kvalet: Riktigt skönt
Sverige är klart för fortsatt spel i VM-kvalet i basket.Blågult körde över Armenien i Uppsala, 93–70 (56–32), och kan fortsätta att hoppas på en plats i slutspelet i Kina 2019.–Riktigt skönt, säger Spanienproffset Marcus Eriksson.
Läs mer om Armenien, Kina, Uppsala och VM-kvalet.
Britter vill se brexit utan gräns mot Irland
Varor och människor bör fortsatt kunna röra sig friktionsfritt över gränsen mellan Irland och Nordirland efter brexit. Det hoppas Storbritanniens regering.
Läs mer om Irland och Nordirland.

Nordstrand: Tror inte vi får se Schumi igen

Michael Schumacher kämpar med rehabiliteringen efter sin olycka.Dock är det fortsatt knäpptyst kring ikonens hälsotillstånd.Nu delar Viasat-profilen Frida Nordstrand med sig av sina tankar kring Schumi.– Jag tror att han lever, men att man inte vet så mycket, säger hon i podcasten Tutto Balutto.
De kanske vill ha bort mig för jag är skåning?
GÖTEBORG. Svaga sportsliga resultat, fortsatt kräftgång på bortaplan – och nya avgångskrav från fansen.Nu uttalar sig Örgrytes tränare Marcus Lantz, 41, om det han kallar den stökigaste säsongen jag har varit med om.– Det här hatet som finns hos de här tio procenten kommer fortsätta oavsett. Det handlar inte om resultaten, det handlar väl om att jag är från Skåne, men jag är stolt över det, säger Lantz till GP.
Läs mer om Lantz och Skåne.
Ubåtsägaren accepterar häktningen
Ubåtsägaren Peter Madsen, som är misstänkt för att ha vållat en svensk journalists död, har bestämt sig för att inte överklaga häktningsbeslutet som innebär att han kan sitta häktad i 24 dagar. Det uppger hans försvarsadvokat Betina Hald Engmark för danska TV 2. Hon säger också att han fortsatt nekar.
Läs mer om Betina Hald Engmark.
Brist på lärare inför skolstart
Enligt nya siffror från Arbetsförmedlingen fanns det drygt 7.000 lärarjobb att söka i juli månad och inför skolstarten råder det fortsatt stor lärarbrist.
Läs mer om Arbetsförmedlingen.
Brist på lärare inför skolstart
Enligt nya siffror från Arbetsförmedlingen fanns det drygt 7.000 lärarjobb att söka i juli månad och inför skolstarten råder det fortsatt stor lärarbrist.
Läs mer om Arbetsförmedlingen.
Ericssons affärer i Syrien har fortsatt – trots kriget
Efter sex års krig har Syrien stora behov att investera i mobilnäten. Ericsson har under hela kriget kunnat göra affärer, tack vare att Sverige som enda EU-land stoppade att två telebolag hamnade på sanktionslistan.
Läs mer om EU-land, Sverige och Syrien.
Poängtapp för AIK mot jumbon
AIK har det fortsatt svårt med poängskörden på hemmaplan. Hemma mot jumbon AFC Eskilstuna kom den fjärde enpoängaren på Friends arena den här säsongen. Matchen slutade 1–1 (0–1) inför 12 087 åskådare.
Läs mer om AIK.
Fortsatt osäkert i Kenya efter val
Läs mer om Kenya.
Anhöriga vill se fortsatt sökande efter MH370
Inga spår av det försvunna flygplanet MH370 hittades under den sökinsats i Indiska oceanen som avslutades i januari. Nu kräver anhöriga att Malaysia antar ett erbjudande från ett amerikanskt företag som vill återuppta jakten.
Läs mer om Indiska och Malaysia.
Fortsatt budgivning på attraktiva objekt
Kommande helger startar bostadsvisningarna efter semestern. Nu finns indikationer på att utbudet kan öka i höst efter en svagare vår, enligt experter.
Fortsatt nedåt på Wall Street
De amerikanska börserna gick ned på torsdagen i likhet med andra börser över hela världen, påverkade av den ökade spänningen mellan USA och Nordkorea. Liksom dagen innan gjordes i stället stora investeringar i tillgångar som uppfattas som säkrare, exempelvis guld och schweizerfranc.
Läs mer om Nordkorea, USA och Wall Street.
Vattnet stiger i ryska gruvan – åtta fortsatt saknade
Åtta gruvarbetare är fortsatt fångade i den ryska diamantgruva i Jakutien efter att den svämmade över i förra veckan. Samtidigt som vattnet fortsätter att stiga ökar räddningsarbetarnas oro.
Läs mer om Jakutien.
Vattnet stiger i gruvan – åtta fortsatt saknade
Åtta gruvarbetare är fortsatt fångade i den ryska diamantgruva i Jakutien efter att den svämmade över i förra veckan. Samtidigt som vattnet fortsätter att stiga ökar räddningsarbetarnas oro.
Läs mer om Jakutien.
Stockholmsbörsen fortsätter nedåt
Det är fortsatt spänt mellan Nordkorea och USA och världens aktiemarknader sjunker. Stockholmsbörsen är inget undantag.
Läs mer om Nordkorea och USA.
Fortsatt nedåt på börsen
Det är fortsatt spänt mellan Nordkorea och USA och världens aktiemarknader sjunker.
Läs mer om Nordkorea och USA.
Fortsatt stopp i tågtrafiken
Störningarna i tågtrafiken fortsätter att hålla i sig under torsdagsmorgonen.I går drabbades sträckan Kävlinge - Lund efter ett misstänkt signalfel.Enligt Skånetrafikens senaste prognos drabbas flera resenärer under morgonen.
Läs mer om Kävlinge och Lund.
Fortsatt hög aktivitet inom extremhögern
Attacken mot afghanska flyktingar i Stockholm på tisdagen är bara en i raden av aktioner där högerextrema demonstranter inte drar sig för direkta konfrontationer. – Aktivitetsnivån är fortsatt hög inom vit makt-miljön, säger Sofia Hellqvist, presskontakt på Säkerhetspolisen.
Misstänkt gödselbombstillverkare släpps
Den 38-åring från Småland som misstänkts för att ha förberett tillverkning av en gödselbomb har släppts från häktet.Misstankarna mot mannen har försvagats enligt kammaråklagare Mats Ljungqvist vid riksenheten för säkerhetsmål.–Han är fortsatt misstänkt men de ursprungliga misstankarna har försvagats något.
Läs mer om Småland.