Fox

Robert Rodriguez gör sci-fi-thrillern "Hypnotic"

När Fox flyttade fram Robert Rodriguez kommande film "Alita: Battle Angel" gav det filmmakaren möjligheten att jobba vidare med andra idéer och en av dem var sci-fi-thrillern "Hypnotica", som har siktet inställt på bioduken, enligt THR.

Sandra satsar stort: "Vi ska vara folkets krog"

Foto: FREDRIK SANDBERG / TT Samantha Fox dyker upp i Kalmar den 30 mars. Sandra går från sparlåga till stekheta. Under våren kommer såväl internationella artister som svenska storheter till det klassiska nöjespalatset.
Läs mer om Kalmar.
Trumps militärparad ifrågasätts av både veteraner och republikaner
Donald Trumps önskemål om en militärparad i Washington DC har fått extremt lite stöd. Sådant hör hemma i diktaturer, lyder den huvudsakliga invändningen .Till och med från presidentens husorgan Fox har det framförts att en parad vore pengaslöseri.
Läs mer om Fox och Washington DC.
Bilderna på Tom Brady och sonen skapar storm
En scen i dokumentärserien Tom vs Time om NFL-stjärnan Tom Brady har väckt en mindre storm i USA.I scenen kysser Brady sin 11-åriga son Jack på munnen i utbyte mot att han ska kolla sonens fantasylag i amerikansk fotboll.– Jag tycker inte att tillgivenhet någonsin ska knytas till en tjänst, säger socialarbetaren och föräldraskapsexperten Carolyn Meyer-Wartels till CBS.Alla som tycker att det var olämpligt måste sluta vara så trångsynta, skriver Fox News-ankaret Carley Shimkus på Twitter.
Läs mer om Brady, Jack, Time, Tom, Tom Brady och Twitter.

X-Men kommer inte att få möta Avengers på många år

Knappt hade Fox/Disney-affären blivit officiell förrän fans började spekulera vilka superhjältekaraktärer som skulle dyka upp i kommande Marvelfilmer.
Läs mer om Marvelfilmer.
Mueller får kritik för 50 000 försvunna sms-meddelanden
Fem månaders sms-kommunikation mellan två Trump-kritiska FBI-anställda har tappats bort av det amerikanska justitiedepartementet, rapporterar Fox News.Skarp kritik riktas nu mot den särskilde åklagaren Robert Muellers Rysslandsutredning som anklagas för att försöka mörka uppgifter.Var är de 50 000 viktiga sms:en?, frågar sig president Donald Trump på Twitter.
Skjutning på skola i USA – skytten gripen
En skjutning har rapporterats på Texas high school i USA, skriver Fox News och hänvisar till polisen.Den misstänkta skytten ska ha gripits, skriver kanalen.
Läs mer om USA.
Stor svensk show när Dallas krossade Buffalo
LOS ANGELES. Två mål och en assist av Mattias Janmark.Tre målgivande passningar från John Klingberg.Det var mycket svenskt när Dallas krossade Buffalo på bortaplan med 7-1 på lördagskvällen.- Janmark är tillbaka i den fina form han visade för två år sedan. Att han missade hela förra säsongen på grund av en skada märks inte alls, sa förre NHL-spelaren Brent Severyn i tv-studion hos Fox Sports Southwest.
Läs mer om Buffalo och John Klingberg.Det.
Var Världens vackraste – så ser hon ut i dag
Modellen Carol Alt har kallats för världens vackraste kvinna. Nu berättar hon hur livet påverkades av titeln - och hur hon ser ut i dag. - Är man är en ung modell och behöver publicitet för att att skapa en image, säger Carol Alt till Fox News.
Läs mer om Carol Alt.
Michael Winiarski: USA:s utveckling går inte att stoppa
Ingen blir längre förvånad över vad som kommer från Trumps mun – eller som Vicente Fox, expresident i Mexiko skrev på Twitter: Det är din mun som är det smutsigaste skithålet i världen.
Läs mer om Mexiko, Twitter och Vicente Fox.
Titta på Hedman, säger bara pang
LOS ANGELES. Tampa Bay Lightning är NHL:s bästa lag i vinter.Mycket tack vare lagets backar.Det visade man än en gång i nattens 5-4-seger över Carolina.- Under ledning av Victor Hedman är de med i offensiven på ett sätt som inget annat lag kan skryta över. Titta på Hedmans mål i kväll, det säger bara pang, sa förre NHL-backen och numera tv-kommentatorn Brian Engblom i sändningen hos Fox Sports Sun.
Ford F-150 Raptor får förbättrad fjädring – dansar fram i öknen
Att se en stor pickup dansa fram i terrängen som en balettdansös är imponerande. Vi pratar förstås om Fords värsting F-150 Raptor som inför årsmodell 2017 får flera förbättringar. Terrängförmågan hos första generationen Ford F-150 Raptor var en av dess mest framträdande egenskaper och andra generationen blir faktiskt ännu bättre. Fjädringsvägen hos Raptor var redan enorm med 11,2 tum fram och 12,0 tum bak men med de nya Fox-stötdämparna förlängs måtten till 13,0 tum fram och 13,9 bak (33 respektive 35 centimeter). Gamla V8-motorn på 6,2 liter var också impone
Gävletjejen Pixee Fox, 26, vill bli en seriefigur
Pixee Fox har gjort över 16 operationer för att se ut som en seriefigur.I Outsiders berättar den 26-åriga tjejen från Gävle om det extrema valet.– Min kropp är min canvas, och jag skapar ett konstverk, säger hon i programmet Outsiders på Kanal 5.
Läs mer om Gävle och Kanal.
Finland var nära en jättevändning
BUFFALO. Inför den tredje perioden hade USA greppet om Finland.Men i den tredje perioden kom de finska lejonen att göra två snabba mål.Med ett par minuter kvar kunde dock USA avgöra när Adam Fox prickade in 5-4.
Läs mer om Adam Fox, Finland.Men och USA.
Volontären Alinde byggde en skola – med petflaskor
Vem trodde att gamla petflaskor och skräp kunde bli en ny skola?Alinde Fox, 60, flög till Guatemala för att vara med och bidra till förändring för många skolbarn.– Med så lite kan man göra så mycket för andra. Efter den här resan ser jag allt annorlunda, säger hon.
Läs mer om Guatemala.
Alla julklappar stals – då räddade allmänheten julen
Femårige Adrian Dennis i Atlanta i USA blev av med alla sina julklappar när hans familj drabbades av inbrott.Men allmänheten har slutit upp för att rädda familjens jul, skriver Fox 5 Atlanta.– I dag är en bra dag. Jag vill tacka er alla, säger Adrian Dennis till tv-kanalen.
Läs mer om Atlanta, Fox och USA.
Megaaffär: Disney köper 21st Century Fox underhållningstillgångar
Rubert Murdochs mediaimperium krymper men bankkontona sväller rejält när Disney köper 20th Century Fox, Sky och andra tillgångar till ett astronomiskt pris.
Läs mer om Century Fox, Disney och Sky.
Miljardaffären klar: Walt Disney köper Fox
Medieaffären är klar: Walt Disney köper 21st Century Fox för 52,4 miljarder dollar i aktier.
Läs mer om Century Fox och Fox.
Disney köper 21st century fox
Walt Disney company köper majoriteten av mediakonglomeratet 21st century fox. Därmed tar de över varumärken som Avatar, The Simpsons och National Geographic.
Läs mer om Avatar och National Geographic.
Disney köper filmjätten 21st Century Fox
Två filmbjässar ska bli en, när Walt Disney köper huvuddelen av 21st Century Fox. Prislappen är 52,4 miljarder dollar i aktier, motsvarande 440 miljarder kronor, rapporterar Reuters.
Läs mer om Century Fox och Walt Disney.
Klart: Disney köper delar av Fox
Nu står det klart: Disney köper delar av Fox-koncernens tillgångar – i en storaffär värd över 52 miljarder dollar.
Läs mer om Fox.
Disney nära köpa Fox – för 500 miljarder kronor
Walt Disney forsätter att uppvakta Murdoch-familjens 21st Century Fox.En affär värd 60 miljarder dollar är nu nära.En affär som sägs rita om Hollywood – och hela den globala medieindustrin.
Läs mer om Century Fox.En, Fox och Hollywood.
Comcast inte längre intresserade av Fox
Comcast har tappat intresset för Rupert Murdochs Fox.
Läs mer om Fox.
Hade tur – men skönt att det satt
LOS ANGELES. Anaheim fick tillbaka anfallsstjärnorna Jakob Silfverberg och Ryan Getzlaf i natt, svensk tid, efter skador när man tog sig an Carolina.Det gav resultat direkt.Silfverberg gjorde ett viktigt mål och utnämndes till matchens andra stjärna efter storspelande målvakten John Gibson.– Jag hade lite tur som fick med mig pucken där och ett friläge sedan en av deras backar ramlat. Men skönt att se skottet sitta där, sa Silfverberg i en tv-intervju med Fox Sports i den andra periodpausen efter 3-2-segern.
Storbritanniens handelsminister: Vill ha oförändrad relation med EU
Den brittiske handelsministern Liam Fox sade på måndagen att han vill ha en handelsrelation med EU efter brexit som är praktiskt taget identisk med den de har nu.
Läs mer om Liam Fox.