Frölunda

Frölundaspelare med i Grönborgs trupp

VM närmar sig och till helgen spelas Sweden Hockey Games. Nio spelare med ett förflutet i Frölunda finns med i Rickard Grönborgs trupp.
Läs mer om Frölunda.

Mammans raseri – sonen blev inlåst på förskolan

Barnen på en förskola i Göteborg kastade leksaker på varandra och på personalen.Då låste en vikarie in ett av barnen i ett rum, vilket Göteborg Direkt var först med att skriva om.– Han var jätteledsen för att han gjort fel och förstod inte att det i själva verket var personalen som gjort fel, berättar pojkens mamma till tidningen.– Det är absolut inte okej. Det får inte hända, säger Elisabeth Andreasson, områdeschef för förskolorna i Askim Frölunda Högsbo.
I dag spelar Älvsborg på hemmaplan mot Västra Frölunda
Älvsborg spelar hemma mot Västra Frölunda i dag i division 3 nordvästra Götaland. Västra Frölunda vann i seriestarten med 1-0 mot Kozara, Älvsborg blev besegrat av Ahlafors.
Talangen förlänger med Frölunda - men lånas ut till allsvenskan: "Stor potential som vi vill jobba med"
Jakob Stenqvist. Foto: Uffe Bodin Frölunda meddelar idag att de förlänger kontraket med 20-årige backen Jakob Stenqvist. Samtidigt meddelar de att han lånas ut till allsvenska Björklöven hela nästa säsong.

Backtalangen förlänger med Frölunda

Jakob Stenqvist kom till Frölunda från Modo inför den gångna säsongen - nu meddelar klubben att man förlängt med 20-åringen för ytterligare två säsonger.
Läs mer om Frölunda och Modo.
Kozara tar emot Hestrafors på Gamlestadsvallen i kväll
Hestrafors gästar Gamlestadsvallen för match mot Kozara i division 3 nordvästra Götaland. Båda lagen förlorade i premiären, Kozaras match mot Västra Frölunda slutade 0-1 och Hestrafors möte med IK Virgo blev 2-3.
Molin blir kvar som huvudtränare för KHK - som hämtar spelare från Tingsryd och Frölunda
På onsdagen hade Karlskrona ett gäng nyheter gällande kommande säsongs trupp. En av dem var att Ove Molin blir kvar som huvudtränare, och en annan var att klubben värvar Daniel Norbe från Tingsryd. Det skriver klubben på sin hemsida.
Lämnar Frölunda - flyttar hem
Kalle Miketinac. Foto: Bildbyrån/Michael Erichsen I fyra säsonger representerade han Frölunda i olika juniorligor. Men nu flyttar Kalle Miketinac hem till Blekinge och Karlskrona till nästa säsong.
Ny spelare lämnar Skellefteå
Ishockey. Skellefteå ser ut att tappa ännu en spelar mitt under brinnande slutspel. Tim Söderlund lämnar enligt tidigare uppgifter Skellefteå AIK för Frölunda. Nu kommer nya uppgifter.
Klar för konkurrent – mitt under SM-finalen
I går kom uppgifterna att Tim Söderlund lämnar Skellefteå AIK för Frölunda.Och är ytterligare en talang på väg bort från klubben.Enligt Aftonbladet är Sebastian Ohlsson överens med nykomlingen Timrå.
Söderlund lämnar Skellefteå - väljer Frölunda
Frölunda är på spelarjakt efter misslyckandet mot Malmö. Nu uppger Aftonbladet att Tim Söderlund, 20, har skrivit på för klubben. Han har gjort en stark säsong i Skellefteå och varit glödhet i slutspelet.
Lämnar Skellefteå för rival
Ishockey. Inför stundande SM-final uppger nu Aftonbladet att laget tappar talangen Tim Söderlund. 20-åringen uppges vara klar för Frölunda till nästa säsong.
Klar för SHL-rival – timmar före finalen
Skellefteå laddar för SM-final.Då skakas klubben av en oväntad övergång:Enligt Aftonbladet är supertalangen Tim Söderlund, 20, redan överens med SHL-rivalen Frölunda till nästa säsong.– Jag vill inte kommentera spelare som är kvar i slutspelet, säger Söderlunds agent Pontus Norn till tidningen.
Läs mer om SM-final.Då och Tim Söderlund.
Skott med koppling till gäng i Göteborg
Inrikes. En skottlossning i Tynnered sent i går kväll kan vara kopplad till en pågående gängkonflikt i Västra Frölunda, rapporterar Göteborgs-Posten.
Skott med koppling till gäng i Göteborg
En skottlossning i Tynnered sent i går kväll kan vara kopplad till en pågående gängkonflikt i Västra Frölunda, rapporterar Göteborgs-Posten.
Skott med koppling till gäng i Göteborg
En skottlossning i Tynnered sent i går kväll kan vara kopplad till en pågående gängkonflikt i Västra Frölunda, rapporterar Göteborgs-Posten.
Pojke bestulen på majblommepengar
En pojke i 15-årsåldern har blivit bestulen när han sålde majblommor på Frölunda torg.– Det är ganska fräckt att ge sig på en ung kille på det viser, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.
Läs mer om Frölunda, Peter Adlersson och Väst.
Jag skötte mig inte – drack för mycket
Petter Rönnqvist hade stora problem med sin rygg under sina år som aktiv. Nu berättar den tidigare SHL-målvakten om den tuffa tiden i Frölunda.– Jag var knäckt mentalt, säger Rönnqvist i Niklas Holmgrens podcast Holmgren möter.
Läs mer om Frölunda, Holmgren och Rönnqvist.
Nu startar division 3 nordvästra Götaland: Kozara gästar Västra Frölunda
Kozara gästar Västra Frölunda i dagens premiär i division 3 nordvästra Götaland på Ruddalen. Västra Frölunda IF Serbiska KoIF Kozara Båda lagen är nya i division 3 nordvästra Götaland i år.
Flera bilar i krock på Älvsborgsbron
Flera bilar har krockat på Älvsborgsbron, uppger polisen.– Det är i riktning mot Frölunda, fastlandet, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman i region Väst.
Från Frölunda till AHL - ännu en SHL-spelare flyttar över
Carl Grundström. Foto: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports Det är den tiden på året där spelare utslagna ur SM-slutspelet tar klivet över till sina NHL-organisationer.
Läs mer om AHL och SM-slutspelet.
Boende evakuerade efter misstänkt fynd
Boende har evakuerats från tre trappuppgångar i ett bostadsområde i Frölunda efter larm om en misstänkt bomb under fastigheten, rapporterar GT.
Läs mer om Frölunda.
Boende evakuerade efter misstänkt fynd i Göteborg
Boende har evakuerats från tre trappuppgångar i ett bostadsområde i Frölunda efter larm om en misstänkt bomb under fastigheten, rapporterar GT.
Läs mer om Frölunda och Göteborg.
JUST NU: Hus evakueras – misstänkt föremål hittat
Boende i tre trappuppgångar i ett bostadsområde i Frölunda i Göteborg har evakuerats och en kyrka i närheten har öppnats för att ta emot dem.Ett misstänkt farligt föremål har hittats – polisens bombgrupp är på väg.– Byggarbetare har anträffat något de tror är en bomb i krypgrunden under fastigheten, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson.
Läs mer om Frölunda och Göteborg.