Frölunda

Succtränaren lämnar Frölunda

Läs mer om Frölunda.
Sylvassa piken efter bråket med Dahlin
Robin Kovacs åkte ut två minuter för osportsligt uppträdande efter gruff med supertalangen Rasmus Dahlin.Då gjorde Matt Donovan 2–1 till Frölunda.Efteråt riktade Luleåforwarden stor ilska mot domslutet.– Det finns vissa spelare som man inte får röra på isen, säger han.
Frölunda vinnare mot Luleå efter förlängning
Det tog 45 sekunder i spel tre mot tre för Frölunda att vara tillbaka som ett vinnande lag. Jan Murska avgjorde med ett distinkt handledskott.
Läs mer om Frölunda och Luleå.
Förklaringen – efter märkliga scenerna
Luleå var så nära man kan komma en kvittering i mötet med Frölunda i Scandinavium.Domarna dömde mål till Luleå – men efter videogranskningen ångrade de sig och dömde bort målet. – Någonstans när vi står där så har jag ändrat mig i och med att jag fick så pass tydliga bilder. Jag tolkar som att det inte är mål., säger Andreas Harnebring.
JUST NU: Lämnar för Nordamerika
GÖTEBORG. Frölunda lär få klara sig utan Lias Andersson, 19, under resten av säsongen.New York Rangers har skickat supertalangen till Hartford i AHL och han finns redan med i laguppställningen.Därmed minskar också forwardens chanser till OS-spel.
Läs mer om AHL, Hartford, Nordamerika och OS-spel.
Frölunda krossade inför fullsatt arena
GÖTEBORG. Utsålt I Scandinavium.Men Frölunda åkte ändå en storförlust.Ett stabilt Färjestad vann med 4–1.
Läs mer om Färjestad.
Uppgifter: Lias helt förlorad för Frölunda
Lias Andersson kan vara förlorad för Frölunda.Enligt uppgifter vill New York Rangers skicka honom till farmarlaget Hartford för att testa honom inför NHL, skriver hockeynews.se
Frölunda i möte efter supportrarnas schism
Närmare 700 supportrar tog tågresan från Göteborg till Gävle för att stötta Frölunda i matchen mot Brynäs. Men väl på plats uppstod en schism mellan supportergrupperingarna – och det ledde till att Sektion84 åkte hem efter halva matchen.Nu har de suttit i möte tillsammans med Frölunda.– De har haft några saker de behövde reda ut, berättar Frölundas klubbdirektör Christian Lechtaler.
De kan snuvas på jättetalangen
Lias Andersson, 19, är aktuell för OS.Samtidigt finns en osäkerhet – både i Tre Kronor och i Frölunda – kring JVM-kaptenens situation.Talangen kan bli kvar i NHL.– Rangers kommer att ta ett beslut om vad som kommer att ske, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström.
Otäckt slagsmål – mellan profilerna
Brynäs besegrade Frölunda – och tog sin åttonde raka hemmaseger.Men det var ett stort slagsmål som skulle hamna i centrum mellan Joel Lundqvist och Jonathan Granström. De två profilerna matade slag mot varandra – och båda två visades ut för matchstraff.
Vi har inte sett något liknande på flera år...
Rasmus Dahlin var tillbaka i vardagen efter JVM när Frölunda besegrade HV 71 på bortais.Men bara för att han lämnat Nordamerika har Dahlin inte slutat skapa på rubriker på andra sidan Atlanten.
Succn: Gjorde mål i Frölunda-debuten
Jan Mursak blev klar för Frölunda för en vecka sedan.I kvällens match mot HV 71 gjorde han debut - och blev målskytt direkt.–Det är alltid roligt att göra mål i första matchen, säger Mursak till C More.
Får lämna båset – efter pinsam miss
MALMÖ. En märklig incident inledde det allsvenska mötet mellan IK Pantern och IF Troja-Ljungby under tisdagskvällen.Kort innan matchen skulle starta fick backen, Fredrik Styrman kliva av matchen.Anledning? Klubben hade glömt att betala in de 500 kronorna som en registrering kostar när han skulle registreras tillbaka från utlåningen till Frölunda.- Lite pinsamt är det. Hade väl förutsatt att det skulle fungera, säger ordförande Mattias Schönhult.
Läs mer om Fredrik Styrman och Frölunda.
Kommer göra honom till en av världens bästa
Rasmus Dahlin är tillbaka i Frölunda efter JVM-äventyret.Det efter att ha gjort stor succ, röstats in i all star-laget och hyllats av alla.– Hans vinnarskalle kommer att göra honom till en av de bästa i världen, sa Juniorkronornas förbundskapten Tomas Montn efter JVM.
Läs mer om Frölunda och JVM.
Andersson är kvar i USA – efter JVM
Lias Andersson åkte på en tuff smäll mot axeln under junior-VM.Nu undersöks han av New York Rangers läkare och det är oklart när Frölunda får hem sin stjärna.
Läs mer om Frölunda, JVM och USA.
Frölunda värvar NHL-meriterad back
Frölunda har hittat en ersättare till backen Mike Weber, som på grund av en knäskada tvingas avsluta karriären.
Läs mer om Mike Weber.
NHL-backen klar – för spel i Frölunda
Frölunda förstärker truppen.Under måndagsmorgonen bekräftade klubben att NHL-meriterade Adam Pardy ansluter senare i veckan.– Han uppfyller den kravprofil vi har haft, säger Frölunda Indians sportchef Fredrik Sjöström till klubbens hemsida.
Läs mer om Fredrik Sjöström och Frölunda.
NHL-meriterade backen uppges klar för Frölunda
Frölundabacken Mike Weber tvingades avsluta sin karriär på grund av skada.Nu ska klubben ha hittat en ersättare.Enligt GP är den NHL-meriterade kanadensaren Adam Pardy, 33, klar.
Läs mer om Adam Pardy och Frölunda.
Den långhåriga har varit sådär...
Med sitt långa svallande hår och frejdiga spelstil blev Axel Jonsson Fjällby en stor svensk publikfavorit för hans insatser under JVM.Till och med så stor att Roger Rönnberg pikar Djurgårdens tränare Robert Ohlsson om en övergång till Frölunda.– Han den långhåriga har varit så där, så om ni inte vill ha honom kan vi ta honom, säger han.