Framtiden

Experten: Svajigare elpriser att vänta

Svenska elpriser kommer att svänga mer i framtiden. Det ställer nya krav på den som vill hålla nere energikostnaderna, menar Anna Carln på Konsumenternas Energimarknadsbyrå.
Läs mer om Anna Carln.
Lycka till – för vi lär inte ses något mer
SKELLEFTEÅ/STOCKHOLM. Poängkung i grundserien, poängkung i slutspelet, vinnare av Stefan Liv Memorial Trophy och SM-guldvinnare.Elias Pettersson hyllas enormt efter sin insats den här säsongen.– Jag säger bara: lycka till i framtiden. För vi lär inte ses något mer, säger Daniel Rahimi.
Laurn vann titelmatchen – tvekar om framtiden
Mikaela Laurn var känslosam efter segern mot tyskan Verena Kaiser. Om boxningskarriären är över nu återstår att se. – Just nu vill jag bara glädjas åt vinsten och att jag är sexfaldig världsmästare, säger hon.
Läs mer om Verena Kaiser.

Laurn vann – tvekar om framtiden

Mikaela Laurn var känslosam efter segern mot tyskan Verena Kaiser. Om boxningskarriären är över nu återstår att se. – Just nu vill jag bara glädjas åt vinsten och att jag är sexfaldig världsmästare, säger hon.
Läs mer om Verena Kaiser.
IBF-veteranen om framtiden: "Jag vill inte tänka på innebandy nu"
SM-finalen mot Storvreta kan ha varit Ciya Hajos sista match med IBF Falun. Här är beskedet från lagets äldste spelare. - Vi får se, nu vill jag vara bort från skiten, säger Hajo till Sporten. Det blev inget nytt guldfirande för IBF Falun.
Läs mer om Hajo, Sporten och Storvreta.
Axmar bruk satsar på framtiden: "Det är en hel palett som skapar nya förutsättningar för att öka attraktiviteten"
Kulturreservatet Axmar bruk närmar sig 100 000 besökare per år. Den ideella föreningen Hyttan har tagit fram en projektplan för att göra besöksmålet ännu mer attraktivt för både besökare och entreprenörer.
Läs mer om Hyttan.
Framtiden i Tingsryd
Hur ser framtiden ut för Sveriges kommuner? Under fredagen i Tingsryd kunde man få en aning om svaret på den frågan.
Läs mer om Tingsryd.
Brödernas framtid – efter Kevin-fallet: Har en dröm
Efter nästan tjugo år skrevs misstankarna av mot Christian Karlsson, 27, och Robin Dahln, 24, för fyraårige Kevins död i Arvika.I Breaking News med Filip och Fredrik i Kanal 5 berättade bröderna om framtiden – och sina drömmar.– Vi har en dröm, vi vill bli kända inom sport, säger Christian Karlsson i programmet och refererar till datorspelet Counter-Strike.
Netflix-vd:n om Disney, delade konton och varför man inte satsar på sport
M3 fick möjligheten att träffa en av grundarna och nuvarande vd:n för Netflix, Reed Hastings, för att diskutera allt om marknaden och framtiden för tjänsten.
Läs mer om Disney och Netflix.
SSAB: DRIFTSTÖRNINGAR KOSTADE "ETT PAR HUNDRA" MLN KR 1 KV -VD
STOCKHOLM (Direkt) Ståltillverkaren SSAB:s marknad är stark, priser och marginaler är på väg upp och den närmaste framtiden ser positiv ut.
En 70-åring med framtiden för sig
Debatt: Israel Att Israel i dag trots alla krig man tvingats utkämpa och det ständiga hotet från terrorism förblivit ett öppet samhälle som garanterar mänskliga fri- och rättigheter för alla sina medborgare oavsett etnicitet,
Framtiden säkrad för Broarnas auktionshus: "Jag är lite av en skrotnisse"
Joel Gustavsson, som drivit auktionshuset Broarna i femton år, planerade att lägga ner om han inte hittade någon som ville ta över. Nu är en efterträdare funnen och auktionerna kommer fortsätta som vanligt.
Läs mer om Broarna.
Kungens försenade 70-års present – solceller på slottets tak
En nästan tio år lång kunglig kamp är över. På torsdagen beträdde kung Carl XVI Gustaf taket på Stockholms slott för att bevittna hur de första av 600 solcellspaneler började installeras på det platta, men sluttande taket. – Äntligen, att tänka hållbart är att tänka på framtiden, sade en uppenbart stolt konung.
Läs mer om Carl XVI Gustaf.
Konsertrecension: Jazzmeia Horns unga upptäckarglädje knäcker vem som helst
Ung, självsäker och upptäckarglad. Sångaren Jazzmeia Horn har framtiden för sig, skriver DN:s Johannes Cornell.
Toys R Us-karusellen snurrar vidare - flera bud på verksamheten
Framtiden är fortfarande oklar för leksaksjätten - som avvisat ett bud på nära 7,5 miljarder kronor. Konkursade, amerikanska leksaksjätten Toys R Us har avvisat ett bud från MGA Entertainment-grundaren Isaac Larian.
Casper Backby om framtiden och finaldrömmen: "Vi vill bara spöa dit Storvreta"
För fyra år sedan spelade han sin första SM-final som 17-åring och blev senare utslängd från efterfesten. Casper Backby, 21 år, är redo för Storvreta i sin fjärde final. - Det blir nog inte så snällt ute på planen, säger Backby.
Läs mer om Backby, SM-final och Storvreta.
Tv-stjärnan gravid – väntar andra barnet
Skådespelerskan Claire Danes är gravid.Homeland-stjärnan berättade den glada nyheten i en tv-sändning med Howard Stern under onsdagen, skriver People.– Jag är långt inne i min andra trimester, erkänner skådespelerskan i sändningen.Samtidigt ger hon ett besked om framtiden för Homeland.
Läs mer om Homeland, Howard Stern och People.
De slåss om att bli Årets superkommun
För fjärde året i rad nagelfar Dagens Samhälle landets kommuner. Målet är att lyfta fram goda exempel: framgångsrika kommuner som står särskilt väl rustade inför framtiden. Den 16 maj koras Årets superkommuner 2018. Här är de nio finalisterna.
Är storhetstiden över för Elfsborg?
Det finns tecken som talar för att det kommer att bli kräftgång för Elfsborg den närmaste framtiden, menar skribenten. Nej, Elfsborg. Det här är inte bra. Sist i tabellen och noll poäng efter tre omgångar. Vad är det som händer?
Läs mer om Elfsborg.
Potter om framtiden i ÖFK: "Jag är fortfarande tränare i en klubb jag är stolt över"
Östersunds FK spelade under onsdagen 1-1 borta mot Kalmar FF i den fjärde omgången av allsvenskan, dagen efter att klubbens ordförande Daniel Kindberg anhållits på sannolika skäl misstänkt för grovt bedrägeri och medhjälp till grovt bedrägeri.
Läs mer om Daniel Kindberg, Kalmar FF och ÖFK.
Pensionen i förhållande till lönen blir lägre i framtiden
Pensionerna i förhållande till slutlönen sjunker.60-talisterna – som närmar sig pensionen – kan räkna med i snitt knappt 60 procent av sin slutlön, skriver Dagens industri.Men det finns flera knep att ta till för att höja pensionen.
Lägre pensioner i framtiden - så kan du skydda dig
Pensionen i förhållande till slutlönen sjunker. Knappt 60 procent är vad 60-talister i snitt kan räkna med, visar siffror från Min Pension. Känns den tanken jobbig är det hög tid att göra en plan för hur inkomsten ska bli högre efter arbetslivets slut.
Läs mer om Min Pension.