Fredrik bratt

Förare körde in i tre parkerade bilar – och flydde från platsen

Två bilar måste bärgas efter en smitningsolycka på Kirseberg i Malmö.Enligt initiala uppgifter körde en bilist in i tre parkerade bilar.– Någon har sedan stuckit från platsen, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.

JUST NU: Djursläp har vält på vägen

Vid 17.41 larmades polisen om en trafikolycka på Köpmansgatan i Hästveda, Hässleholms kommun.Polis och räddningstjänst är skickad till platsen där ett traktorsläp med kvigor har vält.Övriga omständigheter är initialt oklara.– Det finns risk för skadade djur, säger Fredrik Bratt, pressinformatör hos polisen.
JUST NU: Flera ska ha skadats i skottlossning
Vid 22.30 fick polisen larm från uppringare som hört flera skott i närheten av Ehrenbuschsgatan i Trelleborg. Flera personer uppges ha hittats skadade.– Väl på plats hittar vi flera skottskadade, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
JUST NU: Stopp på E22 efter trafikolycka
Stora trafikstörningar efter att två personbilar kolliderat i södergående riktning på E22.En bit av vägen är därför avstängd och trafiken leds om.– Det är väldigt långa köer, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22 och Fredrik Bratt.

JUST NU: Man med kriminellt förflutet gripen för inbrottsförsök

Förbipasserande såg att två personer smög utanför ett hus. De larmade polisen som grep en man i 45-årsåldern. Den andra personen kom undan.– Han är känd för liknande ärenden hos oss sedan tidigare, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Fredrik Bratt.
JUST NU: Stora störningar på E6 efter trafikolycka
Långa köer på E6 efter trafikolycka med flera bilar som kolliderat.Skadeläget är fortfarande oklart men minst en bil måste bärgas.– Vi försöker leda förbi trafiken, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Fredrik Bratt.
Stor polisinsats i Lund – larm om våldsbrott
Vid 14.17 larmades polisen till en adress i Lund.Polisen är på plats men har även beordrat fler patruller till platsen, även ambulans är på plats.– Det är någon form av våldsbrott som har hänt, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Fredrik Bratt, Lund och Lund.Polisen.
Person påkörd vid korsning
En person ska ha blivit påkörd i Karlskrona under tisdagen.Skadeläget är inledningsvis okänt.– Vi är på plats, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Fredrik Bratt och Karlskrona.
Svårt skadad efter krasch med lastbil
En person vårdas på sjukhus efter en svår trafikolycka på fredagskvällen.Personen kraschade våldsamt med en lastbil.– Föraren misstänks för rattfylleri och vårdslöshet i trafik, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Fredrik Bratt.
Tre bilar inblandade i kollision
Två olyckor har inträffat i Malmö under fredagseftermiddagen på kort tid.Den ena har inträffat i centrala Malmö där två bilar har kolliderat.– Mellan Smedjekullsgatan och Östra Fäladsgatan ska tre bilar initialt vara iblandade, säger Fredrik Bratt vid polisens ledningscentral.
JUST NU: Polisen jagar ung guldrånare på flykt
Polisen i Malmö larmades om att en person blivit utsatt för ett fräckt rån.En man som beskrivs vara i 20-årsåldern ryckte loss offrets guldkedja och flydde.– Har man sett något får man jättegärna höra av sig, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Fredrik Bratt och Malmö.
Person skadad – kördes på vid E22
Vid 14.17 larmades polisen om en person som blivit påkörd på Erik Dahlsbergs väg i Kalmar. Olyckan ska ha inträffat på en plats som ligger i anslutning till E22.Polis, ambulans och räddningstjänst är skickade dit.– Vi har börjat jobba på platsen, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om E22, Fredrik Bratt och Kalmar.
Larm om hög smäll i Malmö, enligt flera uppringare
Flera uppringare larmade kring midnatt om en hög smäll i Malmö.Polisen har skickat patruller, men inte hittat något.– Vi har fått flera olika adresser, säger Fredrik Bratt vid regionledningscentralen hos polisen syd.
Uppgifter om bråk på köpcenter i Malmö
Flera polispatruller larmades vid 16.45-tiden till Lindängens centrum i Malmö efter uppgifter om ett bråk inne på en pizzeria.– Vi är där med ett antal patruller, säger Fredrik Bratt på polisens ledningscentral.
Läs mer om Fredrik Bratt och Malmö.
Tre bilar i krasch – trafiken påverkas
På riksväg 21, strax öster om Perstorp, har tre bilar varit involverade i en bilolycka.Olyckan orsakar störningar i trafiken.– Någon av bilarna ska ha kört in i mitträcket, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Fredrik Bratt och Perstorp.
Bråk vid skola – polis på väg
Polisen är kallad till en skola i Södra Sandby, med anledning av ett bråk.Bråket ska ha skett utanför skolan och ska ha involverat personer utifrån.– Ungdomar som inte är elever på skolan började bråka, omfattningen av bråket vet vi inte än, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Läs mer om Fredrik Bratt och Södra Sandby.
Polis jagade 15-årig bilförare
Polisen tog under lördagskvällen upp jakten på en bilist i Staffanstorp.Fordonet stoppades slutligen och tre personer sprang ur bilen.– Vi kunde slutligen gripa föraren av bilen, en 15-årig kille, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Buss beskjuten vid rondell – polis på plats
En buss har blivit beskjuten vid en rondell i Arlöv.– Vi försöker ta reda på vad som hänt, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Arlöv och Fredrik Bratt.
Kvinna förd till sjukhus efter krasch
En 38-årig kvinna krockade på torsdagseftermiddagen med ett träd, vid campingplatsen på Scoutvägen i Bromölla.Kvinnan fick föras till sjukhus.– Vi hoppas på att hon är talbar, så vi kan reda ut vad som hänt, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens regionledningscentral.
Maskerade knivmän rånade kiosk
Polisen jagar tre gärningsmän efter ett knivrån mot en kiosk i Ystad under onsdagskvällen.–De ska ha hotat personalen med kniv och kommit över en okänd summa kontanter, säger Fredrik Bratt på polisens ledningscentral.
Läs mer om Fredrik Bratt och Ystad.
Larm om olycka på E6 – bil har voltat av vägen
Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats till en trafikolycka på E6 utanför Ängelholm.Enligt uppgift är två bilar inblandade i olyckan. En av bilarna ska ha voltat av vägen.– Vi är på väg till platsen, säger Fredrik Bratt på polisens ledningscentral.
Detonation skadade tre bilar
Tre bilar skadades sent på tisdagskvällen i en explosion i Landskrona.Den inträffade vid Pilängsrundeln.– Vi fick in fyra–fem uppringningar om händelsen, säger Fredrik Bratt vid ledningscentralen för polisen i Region syd.
Larm om seriekrock
Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats till en trafikolycka på Inre ringvägen i Malmö.– Det ska vara tre bilar som har kolliderat, säger Fredrik Bratt på polisens ledningscentral.
Läs mer om Fredrik Bratt, Inre och Malmö.
Våldsamt bråk vid Prideparad i Kalmar
Våldsamt tumult utbröt på lördagen vid Prideparaden i Kalmar.Polis på plats tvingades begära förstärkning.– En grupp har upprätt störande, i den gruppen greps en person för våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisen.
Två bilar har krockat på E6
En trafikolycka mellan två bilar har inträffat på E6 i höjd med trafikplats Lödde.Enligt de första uppgifterna ska en brand ha utbrutit i ett av fordonen.– Vi har inte mer information än så i nuläget, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens ledningscentral i region Syd.
Läs mer om Fredrik Bratt, Lödde.Enligt och Syd.