Fredrik lindström

Pallplats för Lindström i Ryssland

Fredrik Lindström slog till direkt i Tiumen. Svensken tog en pallplats när skidskyttarnas världscupsavslutning på rysk mark inleddes med sprint. Och Martin Fourcade – han var sig själv.
Läs mer om Lindström, Ryssland och Tiumen.

Pallplats för Lindström i Ryssland

Fredrik Lindström slog till direkt i Tiumen. Svensken tog en pallplats när världscupsavslutningen på rysk mark inleddes med sprint. Och Martin Fourcade – han var sig själv.
Läs mer om Lindström, Ryssland och Tiumen.
Ny svensk succ – Lindström trea
Den svenska skidskytteformen svalnade en aning efter OS.Men på torsdagen slog Fredrik Lindström till med en pallplats.Detta i sprinten under världscupavslutningen i Tjumen.
Joakim Lindström anmäls inte vidare - slipper avstängning
SLIPPER AVSTÄNGNING. Joakim Lindströms bestraffning för smällarna mot Oskar Steen stannar vid ett matchstraff. Foto: Bildbyrån/Fredrik Karlsson Ett mål, en assist - och ett uppmärksammat matchstraff.
Läs mer om Oskar Steen.

Sverige nära ny skidskyttesucc

Sverige tog en fjärdeplats i herrarnas stafett i Holmenkollens världscupstävling.Det efter att ha hämtat upp ett tungt utgångsläge efter första skyttet.– Vi tar oss tillbaka i stafett efter stafett. Ett genomstarkt lag, säger Fredrik Lindström.
Läs mer om Fredrik Lindström.
Lindström: Var ganska struligt
Skidskytten Fredrik Lindström slutade på 15:e plats i herrarnas världscupsmasstart över 15 kilometer i Kontiolax, Finland.
Läs mer om Finland och Kontiolax.
Fredrik Lindström långt efter i masstarten
Skidskytten Fredrik Lindström slutade på 15:e plats i herrarnas världscupsmasstart över 15 kilometer i Kontiolax, Finland.
Läs mer om Finland och Kontiolax.
Hammars pinsamma tabbe med Persbrandt
Tårtgeneralen-aktuella Fredrik Wikingsson och Filip Hammar har lång erfarenhet av tv - men som filmregissörer har de tydligen ett och annat kvar att lära sig.Hammars flickvän Agnes Lindström Holmgren tvingades säga ifrån efter en incident vid filminspelningen.– Inspelningens mest pinsamma ögonblick, alla ville sjunka genom jorden, avslöjar Wikingsson i ett klipp på Instagram.
Miljonregnet efter succ- duons åsikt om På spåret
På spåret rullar in mot slutstationen för sin 28:e säsong.Därmed har Kristian Luuk och Fredrik Lindström avverkat sin nionde säsong i programmet som är sig likt, men ändå inte.Radarparet har stått för förändringar som ökat tittarsiffrorna – samtidigt som miljonerna ramlat in på respektive lönekonto.Men programmakarna möts inte sällan av kritik och tittarstorm.– Folk kanske tror att vi är helt tondöva och inte lyssnar på den kritiken men så är det inte, säger producenten Charles Franz.
Deltagarens plötsliga vändning får Lindström att bryta ihop totalt
Den tävlande Anders Johanssons uppgivenhet får Fredrik Lindström att bryta ihop av skratt i kvällens På spåret.– Det är som hela SVT gett upp, säger han mellan skrattattackerna.
Tvingas avbryta – efter lömska undanflykten
Kvällens På spåret-tävlande Josefin Johansson hamnar i en längre diskussion om ost med domaren Fredrik Lindström i ett försök att slippa svara på en fråga.Tillslut tröttnar medtävlande Johar Bendjelloul och säger ifrån på skarpen.– Vi har faktiskt en frågesport här.
Hemliga knepet: Tog OS-banan till Sverige
PYEONGCHANG. Sveriges damer och herrar är den stora överraskningen i OS-skidskyttet. Nu berättar svenskarna om sin speciella uppladdning: en nästan exakt kopia på OS-banan som anlagts i Östersund. – Vi var väl förberedda för det här, säger Fredrik Lindström.
Lindströms guldglädje - ladda ned din egen löpsedel
Fredrik Lindström körde sista sträckan i skidskyttestafetten och blev stor hjälte när Sverige tog OS-guld. Klart man förtjänar en löpsedel då - här kan du ladda ned den!
Läs mer om OS-guld och Sverige.
Ökenvandringen slutade med guld
Fredrik Lindström har tagit medaljer tidigare. Men den senaste kom för fem år sedan. Nu är 28-åringen tillbaka i världstoppen. – Det har varit lite ökenvandring från förra OS och fram till nu på ett vis, säger 28-åringen.
Hyllningen – jämför nu Lindström med Zlatan
PYEONGCHANG. Fredrik Lindström stod pall för pressen och fixade OS-guld. Bredvid stod skyttetränaren Johan Hagström och njöt. Men han var inte förvånad. – Det Zlatan gör med en fotboll - det gör Fredrik med ett gevär, säger Hagström efter det sensationella guldet.
Johan Esk: Fredrik är bron som bar till en LAG-seger
PYEONGCHANG. På spåret-frågan ställdes tidigt den här fredagen: Vart är vi på väg? Heter man Fredrik Lindström har man svaret: Mot en svensk LAG-seger.
Läs mer om Fredrik Lindström.
Norska skidskytten efter Sveriges kross: Det är bara att beklaga
Emil Hegle Svendsen duellerade fram till det sista skyttet med Fredrik Lindström. Då var svensken säkerheten själv – samtidigt som Svendsen åkte på en straffrunda och fick se guldet gå till Sverige.
Svenskt guld i skidskyttestafetten
Det stod mellan Sverige och Norge ända in i sista skjutningen i herrarnas stafett i skidskytte. Men där och då visade Fredrik Lindström att han hade nerverna när de behövs som mest, och kunde sedan åka i mål som ohotad etta.
Läs mer om Fredrik Lindström, Norge och Sverige.
En helt osannolik bragd av Pichler
PYEONGCHANG. Wolfgang Pichler skulle inte ens få komma till OS.Nu önskar han nog att det aldrig tog slut.Vilken osannolik bragd tysken åstadkommit.Och vilken sanslös revansch för ratade Fredrik Lindström.
Läs mer om Fredrik Lindström och Pichler.
OS-guld till Sverige i herrstafetten
Herrlaget satte en fenomenal slutpunkt på de svenska skidskyttarnas OS. Fredrik Lindström avgjorde guldstriden mot Norges Emil Hegle Svendsen på slutsträckan - och ordnade det sjätte blågula guldet i Pyeongchang.
Läs mer om Pyeongchang och Sverige.
Just nu: Sensationellt svenskt OS-guld
Herrlaget satte en fenomenal slutpunkt på de svenska skidskyttarnas OS. Fredrik Lindström avgjorde guldstriden mot Norges Emil Hegle Svendsen på slutsträckan – och ordnade det sjätte blågula guldet i Pyeongchang.
Läs mer om OS-guld och Pyeongchang.
Här gör Sveriges vallare vågen – inför upploppet
Med några hundra meter kvar gjorde det svenska landslaget vågen för Fredrik Lindström.Med hejandet i ryggen tog sig Lindström i mål och OS-guldet var i hamn.
Lindström avgjorde – svenskt guld i herrarnas skidskyttestafett
PYEONGCHANG/STOCKHOLM. Sveriges skidskyttar fortsätter att överraska. En suverän laginsats rakt igenom i herrarnas stafett lade grunden till Sveriges OS-guld. Fredrik Lindström avgjorde på den sista skjutvallen och kunde jublandes åka in i mål med en liten svensk flagga i handen. – Det Zlatan kan göra med en fotboll kan Fredrik göra med ett gevär, säger lagets tränare Johan Hagström.
Läs mer om Fredrik och Johan Hagström.
Lindströms axlar är lättare – men han känner flåset i nacken
PYEONGCHANG. I flera år har han kallats landslagslok och tvingats axla ett tungt ansvar. Nu hoppas skidskytteveteranen Fredrik Lindström att framtidsnamnens OS-succ ska ge även honom ett lyft. – De håller mig på tå, säger 28-åringen.
Läs mer om Fredrik Lindström och OS-succ.