Fredrik lindström

Skidskytt till sjukhus – fick kofot i ansiktet

Fredrik Lindström fick föras till sjukhus efter att ha fått en kofot i ansiktet. Skidskytten svimmade vid flera tillfällen. Allt känns väldigt olustigt, skriver Lindström på sin hemsida.
Läs mer om Lindström.

OS-stjärnan förd till sjukhus i ambulans

Skidskytten Fredrik Lindström fick föras med ambulans till sjukhus.Detta efter en olycka under ett altanbygge – där en kofot träffade honom rakt under ögat.I ett blogginlägg skriver han om hur han svimmade av vid två tillfällen.Då ringde min fru efter en ambulans då allt kändes väldigt olustigt, skriver han.
Scenrecension: Fredrik Lindström – en mansplainer som gillar att höra sin egen röst
När Fredrik Lindström nästan, bara nästan tappar kontrollen är han så fruktansvärt bra. Annars är Samkväm en aningen slapp tillställning, skriver Niklas Wahllöf.
Läs mer om Samkväm.
Luuks besked om framtiden i På Spåret
Kristian Luuk gör sig redo för den nionde säsongen av På spåret tillsammans med parhästen Fredrik Lindström.Nu ger programledaren besked om programmets framtid – och att han vill fira jubileum.– Jag tänker att vi minst borde fira ett tioårsjubileum, säger Kristian Luuk i King.

Fredrik Lindström: Och så är jag intresserad av mannens sexualitet

Den 19 september har showen Samkväm premiär på Scalateatern i Stockholm. På scen ska språkhistorikern och programledaren Fredrik Lindström stå och ja, exakt vad han ska göra är ännu inte klarlagt.
Pricksäker Lindström fyra i Oslo
Skidskytten Fredrik Lindström fick till skyttet och slutade fyra i världscupens jaktstart över 12,5 km i Holmenkollen i Norge.
Läs mer om Holmenkollen, Norge och Oslo.
Lindström börjar se slutet
De senaste säsongerna har gått under förväntan. Det får skidskytteprofilen Fredrik Lindström att börja se slutet på sin karriär. – Jag vill inte titta längre än till hemma-VM 2019, säger 27-åringen.
Läs mer om Fredrik Lindström.
Luuks sågning av Lindström i På spåret
Fredrik Lindström tar ton i På spåret - och möts av hån från kollegan Kristian Luuk. När han sjunger Sias Chandelier i programmet pikas han av programledaren. – Det finns en anledning till att vi har gästartister, säger Kristian Luuk.
Läs mer om Kristian Luuk och Lindström.
Stjärnans ord får hela studion att skratta
Något som vardagligt som namn på en forbollsspelare får hela studion i På spåret att utbrista i gapskratt - och det är sångerskan Anne-Lie Ryd som drar i gång det. – Ifall någon kommer och pumpar dig så här: Hörrö du, kan du nån gammal skyttekung i allsvenskan?. Då kan du säga att Jo jag skrev upp en här från 'På spåret', skojar domaren Fredrik Lindström.
Oväntade lösningen gör Luuk mållös
En fyndig ramsa får programledarna i fredagens På spåret att brista ut i gapskratt. I en fråga gällande geografi överrumplar den tävlande Kalle Lind domaren Fredrik Lindström med den briljanta lösningen på en fråga. – Vad härligt, säger Fredrik Lindström, medan programledaren Kristian Luuk blir helt mållös och knappt kan sluta skratta.
Lindström: Det verkar vara någonting lurt
Under onsdagskvällen genomförde den österrikiska polisen en razzia mot det kazakstanska landslaget. Mediciner har beslagtagits och åkarna misstänks nu vara inblandade i en dopningsskandal. – Det är tråkigt, säger Fredrik Lindström.
Läs mer om Fredrik Lindström.
Magsjuka hotar det svenska skidskyttelandslaget
Sverige tog en sjätteplats i dagens mixstafett i skidskytte-VM och åkarna var nöjda med sina insatser. Men någonting annat hotar de svenska åkarna – magsjuka. – Man vet hur fort sånt där sprider sig, säger Fredrik Lindström till DN.
Läs mer om Fredrik Lindström.
Svensk medaljmiss efter skakigt skytte
Sverige hade siktet inställt på bronset. Men efter ett svajigt skytte från Jesper Nelin och Fredrik Lindström blev det en sjätteplats i mixedstafetten.
Sverige sköt bort sig från kampen om pallen
Sverige hade länge häng på pallplatsen i VM:s inledande mixstafett. Men svajigt skytte med åtta extraskott ledde tillslut till en sjätteplats. – Jag var betydligt snabbare än vad jag brukar, säger Fredrik Lindström till SVT.
Läs mer om Fredrik Lindström och SVT.
VM-guide, torsdag 9 februari
På torsdagen är det premiär i skidskytte-VM med Sveriges lag i mixedstafetten: Hanna Öberg, Anna Magnusson, Jesper Nelin och Fredrik Lindström. Alpina VM har tävlingsfri dag.
Förklaringen bakom Luuks inhopp
I kvällens På spåret gör Fredrik Lindström ett oväntat inhopp som programledare. När Kristian Luuk plötsligt ställer sig upp för att spela klarinett istället, får domarkollegan ta över. – Det tyckte jag han klarade med bravur, säger producenten Tobias Björling.
Läs mer om Fredrik Lindström.
Lindströms vassa pik efter oväntade missen
Filmkritikern Ronny Svensson missar filmfrågan i På spåret –igen. Då passar programledaren Fredrik Lindström på att pika honom för att inte sköta sitt jobb. – Jag börjar tvivla på att Ronny sett de här filmerna, säger han i SVT-programmet.
Läs mer om Fredrik Lindström och Ronny.
Ilskan efter Fredrik Lindströms ord
Fredrik Lindström kan inte hålla sig för skratt när komikern Kristoffer Appelquist tänker högt i På spåret. Programledaren pikar komikern för hans spånande. Då får han svar på tal: – Skratta inte! säger Kristoffer Appelquist.
Fredrik Lindströms kunskapslucka
Fredrik Lindström är känd för sin allmänbildning - men här luras han i På spåret. Domaren har inte full koll på opera, erkänner han. – Mig kan du lura, säger han till deltagaren Charlotte Gyllenhammar i programmet.
Fredrik Lindström sköt bort sig
Tre bom. Sedan var dagen förstörd för Fredrik Lindström i skidskyttesprinten i tyska Oberhof.
Läs mer om Fredrik Lindström och Oberhof.
Lindströms miss som får Luuk att skratta
Här gör Fredrik Lindström bort sig i SVT:s På spåret. När han ska pika ena buren får han hjärnsläpp - och minns inte vilken kanal programmet sänds i. – Det här är fredagsunderhållning i tvåan, ettan.. Var är vi? säger Fredrik Lindström i På spåret.
Läs mer om Fredrik Lindström och Luuk.
Rönndahls bittra svar efter förlusten
I SVT:s julspecial av På spåret möts tidigare vinnare i en superkamp. Och det blir en bragdvinst för nya konstellationen Cecilia Hagen och Göran Everdahl - som vann över regerande mästaren Jesper Rönndahl. – Ett tag stod det noll-noll också, skämtar Fredrik Lindström i avsnittet.
Domarens vassa pik i På spåret
I första julspecialen någonsin av På spåret möts gamla vinnare. När Cecilia Hagen svarar nervöst pikas hon av programmets domare. – Kan du andas nu Cecilia, säger Fredrik Lindström i På spåret.
Läs mer om Cecilia och Fredrik Lindström.
Bandet fick gripa in för att rädda Lindström i På spåret
När Fredrik Lindström försökte sig på att prata italienska i På spåret blev det tokigt.Men husorkestern kom till hans undsättning.– Det var någon i bandet som viskade till honom, säger programmets producent Tobias Björling.Senare fick Fredrik Lindström korrigera sig.
Fredrik Lindströms kupp mot Kakan i tv
Här är Fredrik Lindströms smarta kupp i kvällens På Spåret. Han delar ut en guldstjärna till Kakan Hermansson - som omvandlas till en extrapoäng - för hennes kunskaper om dialektala uttal. – Det är inte ofta det händer, men det blir guldstjärna för det rätta uttalet, säger domaren Fredrik Lindström.