Fredrik lindström

Lindströms pik mot Paolo i På spåret

I fredagens På spåret hyllar Fredrik Lindström kebabpizza – och passar på att ge en känga till Paolo Roberto.Fredrik Lindström glufsar i sig en bit kebabpizza i studion, vilket får Kristian Luuk att vända sig bort med en äcklad min.– Det här är bra tv, välkomna ni som just har slagit på. Fredrik Lindström äter kebabpizza, säger Kristian Luuk.

Lindströms skämt – efter Rudbergs vågade avslöjande

Författaren Denise Rudberg avslöjar i På spåret att hon blev tagen av polisen i USA – då hon körde bil iklädd bikini.Då drar Fredrik Lindström skämtet som får Kristian Luuk att bryta ihop.– Usch, vad obehagligt, säger Kristian Luuk.
OS-biljetten lyfte inte skidskytteherrarna
I onsdags blev herrstafettlaget uttaget till OS. Individuellt tackade skidskyttarna knappast för förtroendet i fredagens världscupsprint i Le Grand Bornand. Sebastian Samuelsson gick visserligen vidare till lördagens jaktstart som 23:a, men veteranen Fredrik Lindström var näst bäste svensk som 58:a.
Sverige skrällfyra i herrstafetten - stort steg mot OS
Sverige såg ut att bomma ännu en chans att kvalificera sig till OS. Men på tredje sträckan i herrarnas skidskyttestafett körde Sebastian Samuelsson upp Sverige från åttonde till fjärde plats - och på sista sträckan var Fredrik Lindström till och med nära pallen.

Stabilt skytte från Fredrik Lindström

Det blev ingen framskjuten placering för de svenska skidskytteherrarna i dagens jaktstart, men Fredrik Lindström stod för en rejäl uppåkning och visade att formen kommer.
Läs mer om Fredrik Lindström.
Fredrik Lindströms hårda diss – mot egna programmet
Fredrik Lindström valde konkurrenten framför SVT.Under finalen av Idol 2017 i Globen satt programledaren i publiken – samtidigt som På spåret hade säsongspremiär i SVT.TV4 valde då att pika SVT – genom att visa Fredrik Lindström i bild.
Läs mer om Fredrik Lindström, Globen, Idol och SVT.
Stödet till Luuk efter skilsmässan
Kristian Luuk genomgick i fjol en uppslitande skilsmässa från Carina Berg.Nu hyllar han nära vännen och kollegan Fredrik Lindström för stödet under den svåra tiden.– Han har hjälpt mig genom jobbiga situationer, säger programledaren i podcasten Nemo möter en vän.
Lindströms jubel: Jag är jätteglad
Martin Fourcade gick inte att rå på.Men Fredrik Lindström stod för en stark insats och slutade femma.– Jag är jätteglad, ett jättebra lopp, säger han till TV4.
Läs mer om TV4.
Ny femteplats – nu i mixstafetten
Mixstafetten i Östersund på söndagen gav blandade resultat för svenska laget.Hanna Öberg var först ut och i ledning när hon växlade, en ledning som till slut blev en femteplats.– Det kändes som en bra start, säger Fredrik Lindström efter loppet.
Skidskytt till sjukhus – fick kofot i ansiktet
Fredrik Lindström fick föras till sjukhus efter att ha fått en kofot i ansiktet. Skidskytten svimmade vid flera tillfällen. Allt känns väldigt olustigt, skriver Lindström på sin hemsida.
Läs mer om Lindström.
OS-stjärnan förd till sjukhus i ambulans
Skidskytten Fredrik Lindström fick föras med ambulans till sjukhus.Detta efter en olycka under ett altanbygge – där en kofot träffade honom rakt under ögat.I ett blogginlägg skriver han om hur han svimmade av vid två tillfällen.Då ringde min fru efter en ambulans då allt kändes väldigt olustigt, skriver han.
Scenrecension: Fredrik Lindström – en mansplainer som gillar att höra sin egen röst
När Fredrik Lindström nästan, bara nästan tappar kontrollen är han så fruktansvärt bra. Annars är Samkväm en aningen slapp tillställning, skriver Niklas Wahllöf.
Läs mer om Samkväm.
Luuks besked om framtiden i På Spåret
Kristian Luuk gör sig redo för den nionde säsongen av På spåret tillsammans med parhästen Fredrik Lindström.Nu ger programledaren besked om programmets framtid – och att han vill fira jubileum.– Jag tänker att vi minst borde fira ett tioårsjubileum, säger Kristian Luuk i King.
Fredrik Lindström: Och så är jag intresserad av mannens sexualitet
Den 19 september har showen Samkväm premiär på Scalateatern i Stockholm. På scen ska språkhistorikern och programledaren Fredrik Lindström stå och ja, exakt vad han ska göra är ännu inte klarlagt.
Pricksäker Lindström fyra i Oslo
Skidskytten Fredrik Lindström fick till skyttet och slutade fyra i världscupens jaktstart över 12,5 km i Holmenkollen i Norge.
Läs mer om Holmenkollen, Norge och Oslo.
Lindström börjar se slutet
De senaste säsongerna har gått under förväntan. Det får skidskytteprofilen Fredrik Lindström att börja se slutet på sin karriär. – Jag vill inte titta längre än till hemma-VM 2019, säger 27-åringen.
Läs mer om Fredrik Lindström.
Luuks sågning av Lindström i På spåret
Fredrik Lindström tar ton i På spåret - och möts av hån från kollegan Kristian Luuk. När han sjunger Sias Chandelier i programmet pikas han av programledaren. – Det finns en anledning till att vi har gästartister, säger Kristian Luuk.
Läs mer om Kristian Luuk och Lindström.
Stjärnans ord får hela studion att skratta
Något som vardagligt som namn på en forbollsspelare får hela studion i På spåret att utbrista i gapskratt - och det är sångerskan Anne-Lie Ryd som drar i gång det. – Ifall någon kommer och pumpar dig så här: Hörrö du, kan du nån gammal skyttekung i allsvenskan?. Då kan du säga att Jo jag skrev upp en här från 'På spåret', skojar domaren Fredrik Lindström.
Oväntade lösningen gör Luuk mållös
En fyndig ramsa får programledarna i fredagens På spåret att brista ut i gapskratt. I en fråga gällande geografi överrumplar den tävlande Kalle Lind domaren Fredrik Lindström med den briljanta lösningen på en fråga. – Vad härligt, säger Fredrik Lindström, medan programledaren Kristian Luuk blir helt mållös och knappt kan sluta skratta.
Lindström: Det verkar vara någonting lurt
Under onsdagskvällen genomförde den österrikiska polisen en razzia mot det kazakstanska landslaget. Mediciner har beslagtagits och åkarna misstänks nu vara inblandade i en dopningsskandal. – Det är tråkigt, säger Fredrik Lindström.
Läs mer om Fredrik Lindström.
Magsjuka hotar det svenska skidskyttelandslaget
Sverige tog en sjätteplats i dagens mixstafett i skidskytte-VM och åkarna var nöjda med sina insatser. Men någonting annat hotar de svenska åkarna – magsjuka. – Man vet hur fort sånt där sprider sig, säger Fredrik Lindström till DN.
Läs mer om Fredrik Lindström.
Svensk medaljmiss efter skakigt skytte
Sverige hade siktet inställt på bronset. Men efter ett svajigt skytte från Jesper Nelin och Fredrik Lindström blev det en sjätteplats i mixedstafetten.
Sverige sköt bort sig från kampen om pallen
Sverige hade länge häng på pallplatsen i VM:s inledande mixstafett. Men svajigt skytte med åtta extraskott ledde tillslut till en sjätteplats. – Jag var betydligt snabbare än vad jag brukar, säger Fredrik Lindström till SVT.
Läs mer om Fredrik Lindström och SVT.
VM-guide, torsdag 9 februari
På torsdagen är det premiär i skidskytte-VM med Sveriges lag i mixedstafetten: Hanna Öberg, Anna Magnusson, Jesper Nelin och Fredrik Lindström. Alpina VM har tävlingsfri dag.
Förklaringen bakom Luuks inhopp
I kvällens På spåret gör Fredrik Lindström ett oväntat inhopp som programledare. När Kristian Luuk plötsligt ställer sig upp för att spela klarinett istället, får domarkollegan ta över. – Det tyckte jag han klarade med bravur, säger producenten Tobias Björling.
Läs mer om Fredrik Lindström.