Fuskbyggarna

Hon ersätter Martin Timell i Fuskbyggarna

Martin Timell fick lämna Fuskbyggarna – nu står det klart vem som ersätter honom.Den tidigare Expressen-medarbetaren Josephine Freje blir Anders Öfvergårds programledarkollega i TV4-programmet.
Stora missen – Arga snickaren konfronterar fel person i sändning
Anders Öfvergård konfronterar en misstänkt fuskbyggare.Problemet? Det är fel person som pekas ut i TV4-programmmet.Vi kommer att vara vaksamma på att den här sortens misstag inte upprepas i nästa säsong, skriver Johan Janrell, exekutiv producent för 'Fuskbyggarna', i ett mejl till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Arga och Johan Janrell.
Håkan betalade hantverkare 60 000 – känner sig lurad
En husägare betalade en hantverkare i förskott för att ordna dräneringen av sitt hem i Västerås.Men arbetet blev aldrig klart – i stället blev slutresultatet en lerig vallgrav runt hela huset.I säsongsavslutningen av Fuskbyggarna får han hjälp att fullborda renoveringen av hemmet.
Läs mer om Fuskbyggarna och Västerås.Men.

Anders Öfvergårds ilska under inspelningen: Jävligt upprörd på dig

Anders Öfvergård konfronterar byggbolagets vd.Men när programledaren fått nog av ursäkterna i Fuskbyggarna brister det.Här är arga snickarens stora utbrott i TV4.– Nu håller jag på att bli jävligt upprörd på dig, säger han i programmet.
Läs mer om Fuskbyggarna och TV4.
Fuskbyggarens utbrott på arga snickaren: Fuck you
Anders Öfvergård konfronterar en person i Fuskbyggarna.Då avbryter den misstänkta fuskbyggaren – och flyr frågorna.– Fuck you, säger han till Anders Öfvergård i programmet.
Läs mer om Fuskbyggarna.Då.
Anders Öfvergårds utbrott i tv: Du kan ju ingenting!
I kvällens avsnitt av TV4:s Fuskbyggarna hettar det till ordentligt.Då går topplocket rejält på Anders Öfvergård - som skäller ut entreprenören efter noter vid en konfrontation.– Du kan ju ingenting! dundrar Öfvergård mot mannen som pekas ut som fuskbyggare i programmet.
Läs mer om Öfvergård.
Dömde mordbrännaren med i Fuskbyggarna
I kvällens Fuskbyggarna på TV4 besöker man småbarnsföräldrarna Sarah och Inti, som köpt ett hus där man enligt TV4:s besiktning funnit flera fel.I programmet konfronterar Anders Öfvergård den dömde mordbrännaren Magnus Lundberg som sålt huset. Han vägrar svara på frågor –men till Expressen säger han om kritiken:– Det är inga problem med det huset, säger Magnus Lundberg.
Läs mer om Expressen, Fuskbyggarna, Inti, Sarah och TV4.
Hantverkare polisanmäler TV4
Hantverkaren Kjell Jansson konfronterades av programledarna Martin Timell och Anders Öfvergård i tisdagens avsnitt av Fuskbyggarna i TV4, som kretsar kring en bristfällig badrumsrenovering. Nu polisanmäler hantverkaren tv-kanalen, skriver Expressen.
TV4 polisanmäls efter Anders Öfvergårds bråk
Anders Öfvergård och Martin Timell går hårt åt hantverkaren Kjell Jansson i tisdagens avsnitt av Fuskbyggarna. Bland annat misstänker de att han jobbar svart.Nu slår hantverkaren tillbaka och polisanmäler TV4, som är ansvarig utgivare.– Vi känner oss trygga med det grundligt och gedigna arbete som ligger bakom det här, säger Johan Janrell, exekutiv producent för Fuskbyggarna.
Här får Anders Öfvergård byggaren att byta bransch
Laura skulle hjälpa sina föräldrar med att betala en renovering av deras hus – i stället slutade det i byggkaos.I TV4:s Fuskbyggarna ställer Anders Öfvergård hantverkaren mot väggen och får honom att lämna branschen.– Han har fattat att han ska bort från den här branschen, säger Anders Öfvergård i programmet.
Anders Öfvergårds stora ilska i TV4
Halvfärdiga husbyggen, försvunna pengar och desperata kunder.I TV4:s Fuskbyggarna jagar Anders Öfvergård lurande hantverkare tillsammans med Martin Timell – och ställer dem mot väggen.– Det är skrupelfria människor, och när jag konfronterar dem kan de bli som ormar, säger Anders Öfvergård.
Läs mer om Martin Timell och TV4.
Anders Öfvergård går över till TV4
Blir programledare för Fuskbyggarna
Läs mer om Fuskbyggarna och TV4.
Anders Öfvergård lämnar Kanal 5 – går till TV4
Anders Arga snickaren Öfvergård lämnar Kanal 5. I morgonens Nyhetsmorgon avslöjar tv-profilen att han går till TV4, där han ska ta över tv-programmet Fuskbyggarna. – Nu kommer vi att ses mer, säger Anders Öfvergård till Tilde de Paula Eby och Peter Jihde i tv.
Anmäler Stahre – till Fuskbyggarna
TV4-profilen: I Göteborg är det något som läcker
Läs mer om Fuskbyggarna.
Timell: `Inte ute efter att göra ett bra jobb`
G-TEBORG. Martin Timell, programledare för Fuskbyggarna i TV4 fördömer målerifirman Rot Byggs agerande. Han känner väl till det sedan... [expressen.se] Läs mer här
Läs mer om Fuskbyggarna och TV4.
Timell: Inte ute efter att göra ett bra jobb
GÖTEBORG. Martin Timell, programledare för Fuskbyggarna i TV4 fördömer målerifirman Rot Byggs agerande.Han känner väl till det sedan ett inslag från förra årets säsong.- Det här rör sig om lurendrejare som ska bort från marknaden.
Läs mer om Fuskbyggarna och TV4.
Fuskbyggarna anmält för förtal mot byggare
Ett företag i Göteborg polisanmäler TV4:s Fuskbyggarna för förtal. Företaget anser att det blivit smutskastat utan skälig grund. – De kan anmäla hur mycket de vill. Vi står för vartenda ord vi har sagt och varenda grej vi gör, säger programledaren Martin Timell.
Läs mer om Göteborg och Martin Timell.
Rasistskandal i Fuskbyggarna
Dementerar främlingsfientligt inlägg på Facebook
Läs mer om Facebook och Fuskbyggarna.
Rasistskandal i Fuskbyggarna
Dementerar främlingsfientligt inlägg på Facebook
Läs mer om Facebook och Fuskbyggarna.
Fuskbyggarna kritiseras för dolda kameror – anmäls
Byggföretag till attack mot TV4-programmet – Timell: Det är hos dem kritiken bör ligga
Fuskbyggarna kritiseras för dolda kameror – anmäls
Byggföretag till attack mot TV4-programmet – Timell: Det är hos dem kritiken bör ligga
Fuskbyggarna fälls i granskningsnämnd
Fäller TV4 igen. Stred mot krav på saklighet.