Går

Efterlysning: Vill du få din bil trimmad?

Det är dags för vårt årliga test av motoroptimering. Nu söker vi fyra personer som vill få gratis uppdatering av sina bilar. Så här går det till: Vi träffas i Solna den 12 juni. Sedan körs testbilarna gemensamt till en plats där vi utför accelerationsmätningar. Därefter vidtar en bränslemätningssträcka på cirka 25 mil, avsett därför en heldag för detta. På eftermiddagen alternativt nästa morgon körs bilarna till respektive trimfirma för uppgradering. Vi möts upp igen och kör accelerationsmätningar samt bränslemätningssträcka på c
Läs mer om Solna.

Överraskande beskedet: Tesla går tillbaka till gratis laddning – med vissa undantag

Alla nuvarande Teslabilar som rullar på vägarna kan återigen ladda gratis vid Supercharger-stationerna. Efter nyår införde Tesla nya regler där 400 kWh laddning ingick i bilköpet. Det motsvarar ungefär 160 mils körning. Målet var att få in pengar för att bygga ut laddnätverket och att Teslaägarna inte ska använda snabbladdarna som enda laddning för bilen – de är främst tänkta för långresor. Enligt Tesla uppger många ägare att gratisladdningen vid Supercharger-stationerna varit en av de främsta anledningarna till att äga en Tesla. Nu görs betalningsmodellen o
Miljöpartister: Fixrum kan bromsa narkotikadöden
Sveriges narkotikarelaterade dödlighet är den näst högsta i Europa, och fyra gånger högre än EU-snittet. När så många människors liv går till spillo måste Sverige testa nya verktyg för att minska dödligheten. Därför vill vi att Miljöpartiet ska verka för att försöksverksamhet med fixrum genomförs, skriver flera miljöpartister.
Går fruktansvärt fel när Range Rover-förare ska vara cool
Inget är så roligt som när någon ska stajla och det går åt skogen. Kolla in den här snubben som ska göra J-sväng med sin Range Rover. Det går inte bra. Inte alls...

Nu vill Braekhus möta Laurn: Har ledsnat

Om drygt tre veckor går Cecilia Braekhus upp i ringen för att mötas Erica Farias. Nu kan SPORT-Expressen avslöja att Braekhus har en ny drömmotståndare om hon vinner den matchen – Mikaela Laurn. Anledningen: Norskan har tröttnat på svenskans hån. – Hon kallar mig tjockis, och massa annan skit. Jag har ledsenat på det, säger Cecilia Braekhus.
Läs mer om Laurn och Mikaela Laurn.
Felix Poitras, 12, tog selfie med Henke
KÖLN/STOCKHOLM. Henrik Lundqvist krossade de kanadensiska gulddrömmarna i går.Ändå kunde inte Felix Poitras, 12, låta bli att ta en selfie med Lundqvist när chansen gavs.– Han stal matchen från oss, men han är en av de bästa någonsin, säger Poitras.
Läs mer om Henke och Lundqvist.
Facebooks beslut har ingen vetenskaplig grund
Enligt Facebooks läckta riktlinjer ska man inte stoppa liveströmmar på personer som skadar sig själva, och självmordshot som ligger minst fem dagar i framtiden går att ignorera. Men riktlinjerna är baseras inte på någon forskning, enligt Thrèse Eriksson, beteendevetare och författare till två böcker om självskadebeteende.
Tre Kronor får komma till slottet
Tre Kronor är hela Sveriges hjältar efter VM-guldet i går.Nu har hockeylandslaget fått ett personligt gratulationstelegram från kungaparet – och en inbjudan till slottet.
Läs mer om VM-guldet.
Alonso i andra startledet i Indy 500
Det går inget vidare för den spanske racingstjärnan Fernando Alonso i formel 1, där han är poänglös så här långt på säsongen.
Läs mer om Fernando Alonso och Indy.
SMHI: Nu är det sommar igen
De senaste dagarna har sommaren kommit till Sverige. I går registrerade SMHI sommar från Smygehuk i söder ända upp till Östersund i norr.
Läs mer om Smygehuk, Sverige och Östersund.
Ljudmila Ulitskaja: Jakobs stege
Ljudmila Ulitskajas mäktiga och livliga roman Jakobs stege är full av existenser som går mot strömmen. En stor läsupplevelse om epokskiftet i Ryssland, skriver Ingrid Elam.
Läs mer om Ingrid Elam och Ryssland.
Explosion på sjukhus i Bangkok
Ett sjukhus i Bangkok har utsatts för en explosion. Över 20 personer uppges vara skadade och polisen går ut med att det kan röra sig om en attack, enligt Bangkok Post.
Läs mer om Bangkok, Bangkok Post och Bangkok.
Så hyllas Tre Kronor i Stockholm efter guldet
KÖLN/STOCKHOLM. I går säkrade Tre Kronor sitt tionde VM-guld.Och i dag kommer lagets att hyllas av tusentals blågula supportrar klockan 17:30 på Sergels Torg.Något stjärnorna i Tre Kronor ser fram emot.– Fy fan vad härligt att träffa det svenska folket. Det ska bli underbart, säger Gabriel Landeskog.
Här försöker huliganen mörda inne på krogen
Här går fotbollshuliganen till knivattack mitt framför kroggästerna på Källarn Bar i Göteborg.Efter att ha fått två ölsejdlar kastade i sitt huvud drog han av sig t-shirten och började hugga – enligt polisen försökte han mörda offret.– Det var väldigt mycket aggressioner, säger åklagaren Cecilia Ahlström.– Det är ett kraftigt våld han blir utsatt för och han svarar med ett kraftigt våld, säger mannens advokat Erik Pousard.
Sverige tar VM-guld efter straffdramatik
KÖLN/STOCKHOLM. Sverige är världsmästare i hockey.Tre Kronor tog hem finalmatchen mot Kanada efter en riktig straffrysare.Henrik Lundqvist spikade igen fullständigt i straffavgörandet – och blev stor hjälte för Tre Kronor.– Det är en helt fantastisk känsla. Det går inte att beskriva. Det finns så många hjältar nu att jag vet inte var jag ska börja, säger Rikard Grönborg i C More.
Då kommer värmen tillbaka
I veckan blev stora delar av Sverige bortskämda med några riktiga sommardagar.Nästa vecka väntas ett mindre stabilt väder, men värmen ser ut att komma tillbaka redan till helgen.– Det går i den riktning det borde nu, säger Johan Groth, meteorolog på väderinstitutet Storm.Men än går det inte att räkna med sommarvärme under skolavslutningssäsongen.
Läs mer om Johan Groth, Storm.Men och Sverige.
Det går att minska på aktiefifflet
Även den utbildade finansmannen riskerar att gå på den utländska bedragarens bluff. Men det finns ändå något att göra för att minska på aktiefifflet.
Skickades hem från BB – timmar efter födseln
Katarina Jönsson fick bara stanna på BB i några timmar efter att ha fött sin son.Sen skickades hon hem – helt i linje med Sahlgrenska Universitetssjukhusets nya riktlinjer.Nu riktar hon skarp kritik mot förlossningsvården i Göteborg, något som G-P var först att berätta om.– Det är katastrof alltså, det går inte att säga något annat om det, säger hon.
Läs mer om G-P och Göteborg.
Finland på väg mot vändning i bronsmatchen - tre raka mål
Finlands gulddrömmar slogs i går i kras av Tre Kronor.Men i dag hade man chansen att rädda sin heder i bronsmatchen mot Ryssland.Där kom man att falla ihop totalt - efter halva matchen ledde Ryssland med 4-0.Men i den tredje perioden har Finland rest sig, och efter tre raka mål skiljer nu bara ett mål.
Det går inte att hålla på så här
Två av allsvenskans mest slipade lag – och en match som stod helt stilla.Hammarby och Sirius låste varandra.Inte för att det spelade någon roll.Vi visste ju egentligen redan på förhand vad det skulle pratas om.
Stjärnan visas ut efter våldsamma satsningen
Slutomgång, och tre lag för en tuff kamp om de åtråvärda Champions League-platserna. Då fick Laurent Koscielny rött kort efter en tuff tackling på Evertons Enner Valencia. Arsenal och Liverpool går just nu en tuff kamp om kvalplatsen till Champions League.
Läs mer om Laurent Koscielny och Liverpool.
Getingbetygen: De tar sig till final i Elitloppet
Elitloppet är lottat och klart.SportExpressens travexpert Eskil Hellberg har satt getingbetyg på hästarna.Han tippar dessutom vilka som går till final.
Läs mer om Elitloppet och Eskil Hellberg.
Här dansar president Trump svärddansen
Det svänger ju!Här får president Donald Trump visa vad han går för på dansgolvet under sitt besök i Saudiarabien.Tillsammans med utikesminister Rex Tillerson och handelsminister Wilbur Ross deltog han i den traditionella svärddansen utanför kungapalatset Murabba, rapporterar CNN.