G63

Peder: F*n nu måste jag köpa en Rolls Royce!

På grund av den oansvariga kompisens beteende måste Peder nu köpa en Rolls Royce. Är det någon som vill byta en Rolls Royce mot en finfin G63 så hojta till!
Läs mer om G63 och Peder.

Mercedes G-Wagen säger farväl med exklusiva AMG G63 och AMG G65

Allt har en ände, utom korven som har två. Och tro det eller ej, trotjänaren Mercedes G-Wagen ska avsluta sin 38 år långa tjänst och det blir med en värdig final: Mercedes-AMG G63 och Mercedes-AMG G65 Exclusive Edition. Dessa två specialmodeller är båda lackerade i en unik, mörkgrå kulör och har en mängd rostfria detaljer samt mörkeloxerad aluminium. Både Mercedes-AMG G63 och Mercedes-AMG G65 rullar på 21-tumsfälgar, men med olika design. 295/40-R21 däck verkar lite udda för en sådan här utpräglad terrängbil, men det lär väl inte bli några längre avstick
Mercedes-Maybach G 650 Landaulet – sista G-Wagen blir superlyxig med V12
Du vill ha en Mercedes S-klass på styltor? Då är Mercedes-Maybach G 650 Landaulet helt rätt bil. Men passa på, det ska endast byggas 99 exemplar och det blir den sista versionen av Mercedes G-Wagen. En 38 år lång epok är på väg att ta slut Maybach G 650 Landaulet är alltså en typ av fyrsitsig pickup, där flaket ockuperas av två lyxiga fåtöljer. Modellen baserar sig på den förlängda G-klass med breddade hjulhus och portalaxlar, alltså samma som på Mercedes-AMG G63 6X6 och Mercedes-AMG G500 4X4. Det gör att Maybach G 650 Landaulet sträcker ut sig till 5.345 millimeter i längd
Inget kan stoppa denna G-wagen
Det snackas en hel del om hur tuff Mercedes G-klass är men stämmer verkligen ryktena? Kan inget stoppa den? Kolla in den här filmen från Ukraina där en G63 AMG ställs på vansinnigt tuffa prov!
Läs mer om G-wagen och Ukraina.

Lewis Hamilton vill ha en Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6

Produktionen av den vansinniga offroadbilen har visserligen avslutats, men Mercedes kan säkert göra ett undantag för sin bästa affischpojke. Lewis Hamiltons vill nämligen ha en Mercedes-Benz G63 AMG 6x6.
Tuffare kan G-Wagen inte bli – Mercedes G500 4x4
Mercedes G63 AMG 6x6 är byggd för militärt bruk och något av det mest spektakulära vi sett. Men med en längd på nästan sex meter och ett begagnatpris kring åtta miljoner har bilen sina begränsningar. Därför är det dags för Mercedes att presentera en lillebror i form av G500 4x4, upphöjt till 2.
Läs mer om G-Wagen.
Mercedes G63 AMG 6x6 skrämmer slag på sportbilar vid banträff
Den underbara, sexhjuliga dinosaurien Mercedes G63 AMG 6x6 är den ultimata terrängbilen. Men i den här videon ser vi hur racing från andra våningen går till. Mercedes G63 AMG 6x6 skrämmer slag på sportbilarna.
Dubaipolisens nya 700-hästarsbil
De samlar ihop en flotta av polisbilar som ingen annan. Polisen i Dubais senaste tillskott är en Brabus-trimmad Mercedes G63 AMG med 700 hk ur den 5,5 liter stora V8:an. 0-100 går på
Läs mer om V8.an.
Sexhjulsdrivna G63 AMG prissatt
Det här kan vara en av de mer onödiga produkterna som går att köpa på marknaden idag, men köparna finns och därför byggs den. Men det handlar inte om någon storskalig produktion utan
Mercedes G63 AMG 6x6 - Se video!
Mercedes kommer att seriebygga bilen som kan användas för att störta vilken diktator som helst. Denna sexhjulsdrivna monsterwagen har fem diffar med upp till 100 procents låsning.