George michael

Dianas intima relation med George Michael

Prinsessan Diana och George Michael umgicks på tu man hand och drack vin sena kvällar – och heta känslor uppstod.Den tidigare okända relationen avslöjas i en ny biografi om popstjärnans liv.Saker hände som gjorde det tydligt: hon var attraherad av mig. Det var ingen tvekan uppges Michael ha sagt i George Michael: Freedom: The Ultimate Tribute 1963-2016
Läs mer om George Michael och Michael.

George Michael var en stjärna värd all respekt

För ett år sedan dog den brittiske låtskrivaren och artisten George Michael, 53 år.Gunilla Brodrej skäms över att hon inte uppskattade honom efter förtjänst medan han levde .
Läs mer om George Michael.
Prinsessan Dianas hemliga samtal med George Michael
Prinsessan Diana var mitt uppe i den uppslitande skilsmässan med prins Charles när hon anförtrodde sig till sin vän, popstjärnan George Michael.Det hemliga samtalet har nu läckt ut och i det hörs Diana såga såväl kungahuset som sir Elton John.– Det är inte en särskit kärleksfull och barmhärtig familj jag lämnar, säger hon i samtalet, enligt The Sun.
Familjen sparkar ut stjärnans älskare
Den avlidne George Michaels pojkvän, Fadi Fawaz, kastas ut från artistens hem av hans familj. De anser att han är en gold-digger. Samtidigt förväntas Fawaz tjäna 11 miljoner kronor på en bok om George Michael.
Läs mer om Fadi Fawaz, Fawaz och George Michael.

George Michaels pojkvännen portad från minnesstund

Artisten George Michael begravdes i hemlighet - men pojkvännen Fadi Fawaz var inte bjuden. Fawaz fick veta om begravningen av en slump, och var inte välkommen på minnesstunden efteråt, skriver The Sun. – Familjen ville inte ha honom på minnesstunden. Det hade inte varit passande för honom att vara där, säger uppgiftslämnaren till The Sun.
Läs mer om Fadi Fawaz och The Sun.
George Michael har begravts i hemlighet
Sångaren George Michael har begravts i hemlighet, skriver BBC News. Enligt stjärnans publicist ska bara familj och nära vänner ha varit på plats under den privata ceremonin. Begravningen skedde tre månader efter hans död.
Vännens avslöjande om stjärnans sista tid
George Michael visste att han skulle dö – det menar hans osteopat Simeon Niel-Asher. För The Mirror berättar han om sista mötet med superstjärnan. – Vissa vet att de är på väg att dö, det har jag sett förut, säger han.
Läs mer om Simeon Niel-Asher.
Så delas arvet upp efter George Michael
Arvet efter George Michael ska delas upp, och hans familj undrar vem som får ta del av hans miljardtillgångar. Nu står det klart att artistens äldre syster ärver hans 100 miljoner kronors-hem i London, skriver The Sun. – George var väldigt nära sin familj, men han hade ett särskilt band till Melanie, säger en uppgiftslämnare till tidningen.
George Michael begravs bredvid sin mamma
George Michael kommer att begravas på klassiska High gate-kyrkogården i norra London – bredvid sin mamma Lesley Angold. Enligt uppgifter till Daily Mirror kommer gravsättningen äga rum i anslutning till mors dag. – Kyrkogården har en väldigt speciell plats i hans hjärta, säger en källa till tidningen.
Älskaren: Jag blev ett monster över en natt
Fadi Fawaz hittade George Michael död i sängen - nu tycker han att världen vänt sig mot honom. I ett uttalande i The Mirror ber han om att bli lämnad i fred. Jag blev ett monster över en natt skriver Fadi Fawaz.
Ex-maken: Därför dog George Michael
George Michael och exmaken Kenny Goss hade nära kontakt innan världsstjärnan gick bort i december. För Sunday Mirror uppger Goss att George Michaels drogmissbruk kan ha lett till hans död. – Jag tror att hans kropp gav upp, säger han.
Läs mer om George Michael.
George Michael dog av naturliga orsaker
George Michael gick bort på juldagen förra året, men först nu har läkarna slagit fast dödsorsaken. Det visar sig att artisten dog av naturliga orsaker, uppger Sky News.
Storslam för Adele under Grammygalan
Adele kammade hem fem priser under Grammygalan. Men under hyllningen till George Michael tvingade tårarna henne att avbryta.
Läs mer om Adele, George Michael och Grammygalan.
Adeles tårar – efter Michael-hyllningen
Adele klarade bara ett par sekunder. Sedan tvingades hon starta om sin George Michael-hyllning. Men när hon väl tagit sig igenom låten möttes stjärnan av stående ovationer – och fick stora delar av publiken att gråta.
Dramatiska samtalet efter George Michaels död
George Michaels älskare Fadi Fawaz, 43, försökte väcka stjärnan i en timme efter att han hade dött. Det framgår av nya uppgifter till tidningen The Sun, som tagit del av pojkvännens dramatiska larmsamtal. Det är George Michael. Jag tror han är död. Han är död, ska pojkvännen ha sagt enligt tidningen.
Exet: George Michael beroende av sexdrog
George Michael var beroende av en sexdrog - precis innan hans död. Det säger nu hans ex-älskare, Paul Stag, till The Sun. – George kunde inte hantera droger. Han var oerhört sexuellt aktiv och för honom var sex lika med droger, och droger lika med sex, säger Paul Stag.
Läs mer om Paul Stag och The Sun.
Geri Horner döper sin son efter George Michael
Spice Girls-stjärnan Geri Horner har blivit mamma igen – och som en hyllning till sin avlidne vän sångaren George Michael döper hon nu sin nyfödde son efter honom. Montague George Hector Horner kom i morse, en vacker lillebror till Bluebell och Olivia, skriver den nyblivna mamman på Instagram.
Desperata samtalet efter stjärnans död
George Michael hittades död av pojkvännen Fadi Fawaz på juldagen. Nu berättar en släkting till Fawaz om det upprörda samtal han fick efter att artisten hittats död. – Jag har aldrig hört en vuxen man gråta så mycket, säger Josh Fawaz till Daily Mail.
llskan – mot George Michaels pojkvän
Fadi Awaz har hävdat att hans pojkvän, världsstjärnan George Michael, ville begå självmord. Det har gjort George Michaels kusin Andros Georgiou rasande. Jag kan inte hålla tyst längre, skriver han på Facebook.
Läs mer om Facebook och George Michael.
Stjärnans rädsla för familjens hemlighet
LONDON. George Michael levde ständigt med rädslan för familjens stora hemlighet. Både hans morfar och morbror tog livet av sig i en gasugn. Stjärnan fruktade att hans liv skulle sluta på samma sätt, skriver Daily Mirror.
Läs mer om Daily Mirror.
George Michaels pojkvän: Chockad
I en serie tweets på pojkvännens twitterkonto påstods det att George Michael ville dö, och hade försökt ta livet av sig flera gånger. Men enligt pojkvännen Fadi Fawas var det inte han som var avsändaren till orden, utan hans konto hade blivit hackat. – Jag är chockad, säger han till The Mirror.
Läs mer om George Michael och The Mirror.