Gina tricot modellen

Caroline Blomsts t-shirts för Gina Tricot i butik nu

Modellen Klara Wester i Caroline Blomsts t-shirt för Gina Tricot. Modebloggaren Caroline Blomst har tidigare stylat Gina Tricotst T-shirtsatsning `The Perfect Tee`. Nu har hon designat

Gina Tricot-modellen lanserar egna märket Cameo

Den norska modellen Pernilla Holmboe har lanserat det egna märket Cameo. Saknar ni Pernille Holmboe? Ja, ni vet - den norska modellen som var med i Gina Tricot-reklamen.
Bra gjort av Gina att välja en mörk modell!
In:Emanuela de Paula Ut:Pernille Holmboe Helt rätt att äntligen byta ut den norska modellen Pernille i Gina Tricot reklamen! Visst hon är jättevacker och duktig men det börjar bli väääldigt tjatigt med samma ansikte hela tiden. Jag tycker man liksom har blivit lite blind av Ginas reklam pga av att man tröttnat helt enkelt på att se samma människa år efter år. Man ville se något nytt så man kunde se den med nya ögon.Och vips så händer det! Och dra på trissor, de har ersatt den typiskt blonda skandinaviska modellen med en het mörk brasilianska! Kunde inte bli bättre! Emanuela de Paula som
Åtta av tio vill ha Pernille kvar
Gina Tricot uppgav att den blonda modellen Pernille Holmboe ska sluta vara deras reklamansikte. Det har skapat heta diskussioner på nätet. I Expressens undersökning ville 80 procent av läsarna att hon skulle vara kvar hos företaget.
Läs mer om Pernille och Pernille Holmboe.

Här är modellen som alla killar blir kära i

Killarna blir kära i henne. Tjejerna vill se ut som henne. Klädkedjan Gina Tricot ångrar inte att de tog tillbaka Pernille Holmboe, 32, som modell. - Vi är väldigt nöjda med Pernille, säger Jörgen Appelqvist, grundare och vd för Gina Tricot.
Hjälp, min man är kär i Gina Tricot-modellen!
Iklädd trikåkläder, slängandes med det blonda håret klev hon in i våra liv. Gina Tricot-tjejen Pernille Holmboe, 32, får män att dregla. Själv tar hon uppståndelsen med ro. Jag märker inte av kampanjen här i London där jag bor.
Läs mer om Gina Tricot-modellen och London.
Så säger psykologen Maria Farm om Gina Tricot-modellen
Hur illa är det att män glömmer tid och rum så fort den där norskan med de lååånga benen visar sig? - Det är inte alls något att bli orolig över. Både män och kvinnor kan tråna efter snygga människor men det betyder inte alls att man är beredd att lämna sin partner eller vara otrogen. Att titta på vackra människor ligger i vår natur, det är biologiskt, säger Maria Farm, Söndags egen psykolog.