Gp se

Eniro uppges vilja köpa Hitta.se

Norska mediebolaget Schibsted uppges ha anlitat investmentbanken GP Bullhound för att sälja svenska Hitta.se. Detta enligt MergerMarket, erfar SIX News.
Läs mer om Hitta.se, MergerMarket och Schibsted.

Korsbandet av för Pekalski

Häckens mittfältare Ivo Pekalski skadade högerknäet i det allsvenska fotbollsmötet med Falkenberg. På måndagen kom det dystra beskedet: korsbandet är av. Det skriver gp.se.
Läs mer om Falkenberg, Ivo Pekalski och Pekalski.
Fräck kupp mot man med Downs syndrom
Bedragarna lurade en ung man med Downs syndrom att tömma sitt bankonto. Enligt gp.se ska två gärningsmän ha sagt att pengarna skulle användas för att starta ett företag. – Det här är ohyggligt fräckt och hänsynslöst gjort, säger Anne Leffler, ordförande för FUB i Göteborg.
Läs mer om Anne Leffler, FUB och Göteborg.
Bestal man med Downs syndrom
Två män har lurat en man med Downs syndrom i Varberg att tömma sitt bankkonto, skriver gp.se. De...
Läs mer om Varberg.

Omhändertog tioåring – misstänker droger

En tioårige pojke har omhändertagits av polisen misstänkt för att ha varit drogpåverkad rapporterar gp.se. Pojken omhändertogs vid ett tillslag i närheten av Göteborgsoperan under måndagseftermiddagen. – Tyvärr är det i den här åldern drogproblemen kan börja. Det är en anmärkningsvärd ung ålder, men jag har varit med och omhändertagit en tioårig flicka som var påverkad av heroin, så helt unikt är det inte tyvärr, säger Walter Holm, inspektör vid brottsspaningsenheten i Göteborg.
Bilkrock på E6 – en person till sjukhus
Två bilar krockade på E6 i Göteborg under tisdagsmorgonen. En man har förts till sjukhus, skriver GP.se.
Läs mer om GP.se och Göteborg.
Åbytravet utvidgas – planerar stort hotell
För fyra år sedan stod Åbytravets tävlingspaddock klar. På gamla stallbacken byggs det bostäder och i går fick travbanan positivt besked gällande byggplanen för ett hotell och mässhall från kommunstyrelsen i Mölndal. – Jag ser att man kan hitta synergieffekter mellan travet och hotellet, säger Åbytravets vd, Nils Andreasson, till GP.se.
Läs mer om GP.se och Mölndal.
Fängelsestraff efter chihuahua-nappning
I början av 2013 kidnappades och blonderades Lizette Jonssons gråa chihuahua Wilja. Gärningsmännen skar också ur ett chipp från Wiljas nacke. Under måndagen dömdes en man till ett och ett halvt års fängelse för rån efter den omtalade hundkidnappningen. I samma dom döms även mannens tidigare fru för djurplågeri, enligt gp.se
Läs mer om Wilja.
Kvinna till sjukhus efter knivslagsmål
Ett blodigt knivslagsmål i Alingsås på lördagskvällen slutade med att en kvinna fick föras till sjukhus. En annan kvinna greps misstänkt för mordförsök, skriver gp.se.
Ericsson slog Nasr - har ny chans till poäng
Uppgraderad motor och stärkt självförtroende - det resulterade i ett klart godkänt kval. Marcus Ericsson, 24, besegrade på nytt stallkamraten Felipe Nasr - och startar från 13:e plats i Belgiens GP. – Poäng är inom räckhåll, även om det kommer att bli tufft. Vi kommer att gå ut och ge järnet och se hur långt det räcker, säger Ericsson i Viasat Motors sändning.
Läs mer om Ericsson, Felipe Nasr och Nasr.
Stuart Baxter bakom Häckens storvärvning
Häckens nye mittback Tefu Mashamaite är på plats i Göteborg. Det kan Häcken tacka en AIK-profil för. – Jag talade med min förre coach Stuart Baxter och kom fram till att det här blir en bra start på mitt Europaäventyr, säger Mashamaite till gp.se.
Immigranter greps i hamn – skulle till England
Tre personer greps under natten mot torsdagen i Skandiahamnen. Detta efter att en väktare upptäckt de tre, som visade sig vara immigranter. De är nu misstänkta för brott mot skyddslagen och olaga intrång, skriver gp.se.
Läs mer om England och Skandiahamnen.
Man drunknad i Göteborg
En man som hittades i vattnet utanför Göteborgsoperan på måndagskvällen har avlidit, skriver gp.se....
Läs mer om Göteborg och Göteborgsoperan.
Ikonen nu tillbaka – i startelvan efter skadan
Häcken åker till Småland för att skicka Husqvarna ur cupen. Med på bussen finns äntligen Martin Ericsson. Kaptenen som är tillbaka efter lång skadefrånvaro och redo för comeback. – Han går in som kapten i startelvan, säger tränare Peter Gerhardsson till gp.se.
Tonåringar misstänks för mordet i Bergsjön
Polisen misstänker att två tonårspojkar ligger bakom mordet på en 54-årig man i Bergsjön i slutet av juni. Pojkarna sitter nu häktade misstänkta för mord. Polisen tar nu internationell hjälp för att fastställa de misstänktas identitet. – Både Interpol och Europol är aktiverade i ärendet, för att få fram träffar på fingeravtrycken, säger Peter Kroon vid grova brottsroteln i Göteborg till gp.se
Gjorde 161 bilinbrott – på ett år
En 50-årig man i västra Sverige misstänks för 161 bilinbrott under ett år och 50 smitningar från bensinnotor, skriver gp.se.
Läs mer om Sverige.
Klara Bodinson till VM efter makalöst rekord
Hört talas om Klara Bodinson? Hon är Sveriges färskaste VM-deltagare. Under lördagen slog hon personligt rekord med över tio (!) sekunder i 3 000 meter hinder – och kvitterade ut en biljett till VM i Peking. –Så går det när man får till ett perfekt lopp, säger Bodinson till GP.se.
Misstänkt gängledare: Skulle skrämma folk
Rättegången mot den utpekade gängledaren och en släkting till honom – som står åtalade för grovt vapenbrott och förberedelse till mord – avslutades på fredagen. Enligt åklagaren var deras plan att hämnas restaurangmorden på Vårväderstorget. I bevisningen ingår omfattande avlyssning från den åtalade 23-åringens hyrbil. Hans egen förklaring: – Jag pratar som om jag är Tony Montana, som kan göra vad som helst, säger han enligt gp.se. Dom väntas i slutet av nästa vecka.
Dödades inte på fyndplatsen
17-åriga Lisa Holm dödades inte på den plats hon hittades, enligt gp.se.Hennes kropp hittades i en...
Läs mer om Lisa Holm.
Uppgift: Lisa, 17, inte dödad vid fyndplatsen
Lisa Holm, 17, ska inte ha dödats på den plats som hon hittades. Dessutom ska de tre misstänkta ha fastnat på bild när de hämtar något i terrängen, skriver GP.se.
Läs mer om GP.se.
72-årig avled efter rån – utredning läggs ner
Den 4 juli avled en 72-årig man – dagen efter att han rånades av sex kvinnor. Nu läggs polisens förundersökning ner. – Vi har inga uppgifter om att något våld har använts, säger Maria Wiklund, förundersökningsledare vid polisen till gp.se
Läs mer om Maria Wiklund.
Uppgifter: U21-landslagsman till Feyenoord
Häckens mittfältare Simon Gustafson är klar för nederländska Feyenoord, detta enligt uppgifter till gp.se.
Läs mer om Feyenoord och Simon Gustafson.
Uppgifter: U21-landslagsman till Feyenoord
Häckens mittfältare Simon Gustafson är klar för nederländska Feyenoord, detta enligt uppgifter till gp.se.
Läs mer om Feyenoord och Simon Gustafson.
Tog 95-årings plånbok – genom att visa bröst
Här är den fräcka stölden som lurade en man i 95-årsåldern i centrala Göteborg. En kvinna visade brösten för mannen medan den andra snodde hans plånbok. – Man ville ju inte vara oförskämd och be dem dra åt skogen, säger mannen i förhör enligt GP.se.
Läs mer om GP.se och Göteborg.
Ericssons mardrömslopp i Österrike
Marcus Ericssons bil lade av två gånger under Österrikes GP. Han tog sig i mål, men kom på 13:e plats och blir utan poäng.Allt som kunde gå fel gick fel, säger Ericsson till Viasatsport.se.