Gp se


Ericsson blir F1-expert

Formel 1-föraren Marcus Ericsson missar lördagens GP-lopp i amerikanska Austin. Men svensken finns ändå på plats i delstaten Texas - den här gången som expert, skriver viasatsport.se.

Läs mer om Austin, F1-expert och GP-lopp.

Ericsson blir F1-expert

Formel 1-föraren Marcus Ericsson missar lördagens GP-lopp i amerikanska Austin. Men svensken finns ändå på plats i delstaten Texas — den här gången som expert, skriver viasatsport.se. — Det är ju så klart tråkigt att inte få möjlighet att stå på startgridden i helgen, speciellt eftersom det känts bättre och bättre de senaste tävlingarna.

Läs mer om Austin, Det, F1-expert och GP-lopp.
Hotade personer med yxa

En man gick på tisdagskvällen omkring med en yxa i Bergsjön i Göteborg och hotade flera personer. Han hade också slagit sönder en dörr med yxan, skriver gp.se.

Läs mer om Bergsjön och Göteborg.
Hotade personer med yxa

En man gick på tisdagskvällen omkring med en yxa i Bergsjön i Göteborg och hotade flera personer. Han hade också slagit sönder en dörr med yxan, skriver gp.se. Mannen i 55-årsåldern greps vid 23-tiden av polisen, misstänkt för hot och skadegörelse.

Läs mer om Bergsjön och Göteborg.

Man hamnade under trailer - avled

En man avled på måndagen efter en arbetsplatsolycka på Arendal i Göteborg, rapporterar gp.se.

Läs mer om Arendal och Göteborg.
Man hamnade under trailer – avled

En man avled på måndagen efter en arbetsplatsolycka på Arendal i Göteborg, rapporterar gp.se....

Läs mer om Arendal och Göteborg.
Man hamnade under trailer - avled

En man avled på tisdagen efter en arbetsplatsolycka på Arendal i Göteborg, rapporterar gp.se.

Läs mer om Arendal och Göteborg.
Man hamnade under trailer — avled

En man avled på måndagen efter en arbetsplatsolycka på Arendal i Göteborg, rapporterar gp.se. Enligt larmet satt mannen fastklämd under en maskintrailer, ett slags långt lastsläp, och ambulans, räddningstjänst och polis skickades till platsen. Mannen fördes till sjukhus. På måndagskvällen meddelade polisen att mannen, som var i 60-årsåldern, avlidit av skadorna.

Läs mer om Arendal och Göteborg.
Fotbollssupportrar greps i Göteborg

Fotbollssupportrar drabbade samman på flera håll i Göteborg i går kväll och i natt, skriver gp.se. Ett 40-tal omhändertogs av polis. De gripna ska vara IFK Göteborg- och Hammarbysupportrar.

Läs mer om Göteborg.
Fotbollssupportrar greps i Göteborg

Fotbollssupportrar drabbade samman på flera håll i Göteborg under lördagskvällen och natten mot söndagen, skriver gp.se. Ett 40-tal omhändertogs av polis.

Läs mer om Göteborg.
Poliskritik om rubriker som Kurdgänget

GÖTEBORG. Kurdgänget och Kurdkonstellationen är exempel benämningar som hittats i polisens register vid en ny stickprovskontroll. Polismyndighetens registrering av känsliga personuppgifter har redan tidigare kommit upp till ytan, men Göteborgs-Posten skriver på lördagen att det kan röra sig om ännu fler. Frans Dahln, chef vid Länskriminalens underrättelserotel, vill se självkritik. –Det handlar mycket om olämpliga formuleringar och rubriker på dokument där det förekommer personuppgifter, säger han till GP.

Trafikstopp i centrala Göteborg efter olycka

En olycka inträffade vid tiotiden vid Drottningtorget i centrala Göteborg. En mopedist ska ha skadats. Olyckan orsakade långa köer i området, skriver gp.se.

Läs mer om Drottningtorget och Göteborg.
AB Volvo ska spara in ytterligare miljarder

AB Volvo måste sänka sina kostnader med 3,5 miljarder kronor. Detta på grund av att vd Olof Persson inte är nöjd med lönsamheten. Kostnaderna ska sänkas innan 2015 års slut, skriver gp.se.

Läs mer om Olof Persson.
Volvo måste spara 3,5 miljarder innan 2016

AB Volvo måste sänka sina kostnader med 3,5 miljarder kronor. Detta på grund av att vd Olof Persson inte är nöjd med lönsamheten. Detta ska vara klart innan 2015 års slut, skriver gp.se gp.se.

Läs mer om Olof Persson.
Oklart om Caterham kan köra i USA

Det nåddes ingen uppgörelse under onsdagen, så inga Caterhambilar har fått lämna fabriken som nu har stängts efter konkursen. Därmed är det oklart om F1-stallet kan köra nästa GP-lopp i Austin den 2 november. Den svenske föraren Marcus Ericssons rådgivare Eje Elgh börjar nu bli bekymrad för situationen. — Det finns en oro, säger han till aftonbladet.se.

Sista målet i korruptionshärvan

Efter fyra års utredande ställs två personer på tisdagen inför rätta i det sista målet i den uppmärksammade korruptionshärvan i Göteborg, skriver gp.se.

Läs mer om Göteborg.
Sista målet i korruptionshärvan

Efter fyra års utredande ställs två personer på tisdagen inför rätta i det sista målet i den uppmärksammade korruptionshärvan i Göteborg, skriver gp.se. En man i 45-årsåldern, som tidigare varit anställd vid byggföretaget Peab, misstänks för grov trolöshet mot huvudman medan en fem år äldre företagare misstänks för medhjälp till samma brott. Rättegången beräknas pågå i fyra dagar.

Läs mer om Göteborg och Peab.
19-åring fyllekörde en hjullastare vid Avenyn

GÖTEBORG. Den berusade 19-åringen hittade en hjullastare med nycklarna kvar i låset. Nu åtalas han för grovt rattfylleri för att ha kört det tunga fordonet nära Göteborgs paradgata Avenyn mitt i natten, skriver gp.se.

Läs mer om Avenyn.
Körde hjullastare från krogen - åtalas

Den berusade 19-åringen hittade en hjullastare med nycklarna kvar i låset. Nu åtalas han för grovt rattfylleri för att ha kört det tunga fordonet nära Göteborgs paradgata Avenyn mitt i natten, skriver gp.se.

Läs mer om Avenyn.
Påkörd efter skämt om springnota

Taxichauffören trodde att de tre damerna skulle ta en springnota — och körde på en av dem. Chauffören som sedan försvann från platsen söks nu av polis. — Det är helt overkligt, säger den skadade kvinnan till gp.se. Enligt kvinnan hade hon och två andra kvinnor i 20-årsåldern festat i Göteborg till tidigt på söndagsmorgonen. De tog en taxi från Avenyn och på väg hem skojade de om att ta en springnota.

Läs mer om Avenyn, Det och Göteborg.
Offer betalar tjuvars trängselskatt

John-Eric Thore i Göteborg fick sina registreringsskyltar stulna — och måste nu betala trängselskatt för det okända fordon som skyltarna sitter på i dag. Att han efter stölden både polisanmält den, skaffat provisoriska skyltar, beställt nya registreringsskyltar och ställt av sin bil hjälper inte. — Jag måste betala trängselskatten medan Skatteverket petar i mina överklaganden, säger John-Eric Thore till gp.se.

Misstänkt mord i Lysekil

En man hittades i morse död på en stig intill en badplats i Lysekil. Enligt gp.se misstänker polisen att han mördats.

Läs mer om Lysekil.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Anställd misstänkt för övergrepp på förskola

En person anställd vid en förskola i Göteborg misstänks för att ha utsatt ett barn för sexuella övergrepp. Övergreppen ska ha skett på den misstänktes arbetsplats enligt gp.se.

Läs mer om Göteborg.
40 brandmän bekämpade slakteribrand

Ett stort slakteri i Skövde drabbades på fredagskvällen av en kraftig brand. Vid 21-tiden, drygt tre timmar efter branden utbrutit, hade räddningstjänsten förstärkt med 40 brandmän på platsen, uppger gp.se.

Läs mer om Skövde.
Nytt anhållande i mordutredning

En 22-årig man har gripits och anhållits misstänkt för mordet vid Kungstorget i Göteborg för två veckor sedan, då en 19-åring knivskars till döds. 22-åringen är känd av polisen sedan tidigare och enligt gp.se greps han på onsdagskvällen på Landvetters flygplats då han precis hade återvänt från en utlandsresa. Kammaråklagare Ulrika Åberg har begärt att mannen, som nekar, ska häktas, rapporterar SVT:s Västnytt.

Läs mer om Göteborg och Kungstorget.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06