Gp se

Kvinna skadad på nattklubb i Gårda

En kvinna skadades i samband med en olycka under ett event på nattklubben Port du Soleil. Olyckan inträffade strax efter klockan 16 i nattklubbens lokaler i Gårda, uppger GP.se. – Hon började blöda kraftigt från huvudet efter händelsen, säger Jens Odn, pressansvarig på nattklubben.
Läs mer om GP.se, Gårda, Port och Soleil.

Kvinna skadad på Way out West-fest

En kvinna skadades i samband med en olycka under Way out West-fest. Olyckan inträffade dtrax efter klockan 16 i nattklubben Port du Soleis lokaler i Gårda, uppger GP.se. – Hon började blöda kraftigt från huvudet efter händelsen, säger Jens Odn, pressansvarig på nattklubben.
Läs mer om GP.se, Gårda, Port, Way och West-fest.
Personbil påkörd av tåg
En personbil har blivit påkörd av ett tåg i Ödsmål i Stenungsunds kommun, skriver gp.se.Polisen...
Läs mer om Ödsmål.
Kaos vid studentfirande i Göteborg
Studentfirandet i Göteborg har spårat ur och det ska råda kaos på Götaplatsen, skriver gp.se. Mellan fem och tio personer har omhändertagits för fylla och studenter har kastat knallskott från flaken.
Läs mer om Götaplatsen och Göteborg.

Fans kan bli utan biljett efter leveransproblem

Biljettshop.se har drabbats av leveransproblem, skriver Göteborgs-Posten. Nu riskerar besökare som använt sig av tjänsten att bli utan biljetter till helgens Håkan Hellström-spelningar. Enligt GP kan företaget inte garantera leverans.
Marcus Ericsson får ny motor till Spaniens GP
Sauber ställer in testdagarna efter Spaniens Grand Prix i Barcelona. Men Marcus Ericsson kan ändå se fram emot en positiv vår. Lagom till Barcelona får han en helt ny Ferrarimotor.
Läs mer om Barcelona och Ferrarimotor.
Tungt för Ericsson på Rysslands GP
TV: Se höjdpunkterna från kvalet
Läs mer om Ericsson.
Misstänkte banger-kastaren förhörd – nekar till brott
Den 28-årige man som misstänks för att ha kastat knallskottet som fick till följd att matchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF på Gamla Ullevi bröts nekar till brott, skriver gp.se och gt.se.
Läs mer om Gamla Ullevi och Malmö FF.
Misstänkte knallskottskastaren nekar
Den 28-årige man som misstänks för att ha kastat knallskottet som fick till följd att matchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF på Gamla Ullevi bröts nekar till brott, skriver gp.se och gt.se.
Läs mer om Gamla Ullevi och Malmö FF.
Helikopter på väg till allvarlig trafikolycka
En ambulanshelikopter har larmats till Dalsland efter en allvarlig singelolycka. Enligt gp.se ska tre personer ha skadat sig i olyckan.
Läs mer om Dalsland.
Ännu en man begärs häktad för krogmord
En 20-årig man har begärts häktad för inblandning i skottlossningen på Vårväderstorget i Göteborg förra året då två personer dödades och åtta skadades. Misstankarna gäller medhjälp till mord. Mannen kan bli den åttonde som häktas för delaktighet i brottet, skriver gp.se.
Läs mer om Göteborg och Vårväderstorget.
Terrordömd kan ha tusentals kundinfo
Terroristdömde Mirsad Bektasevic från Kungälv kan ha tillgång till tusentals telefonkunders personuppgifter, rapporterar gp.se. I ett pressmeddelande uppger telefonjätten Telenor att en man som tidigare har dömts för terroristjobb nyligen arbetat på företagets kundtjänst.
Läs mer om Kungälv och Telenor.
Rutinerad styrelseräv blir ny IFK-ordförande
Han ledde Gunnilse IS i över 20 år och har även haft flertalet politiska S-uppdrag i Göteborg och Västra Götalandsregionen. Enligt gp.se kommer Frank Andersson att presenteras som ny ordförande i IFK Göteborg i eftermiddag.
Fel på tåg – flera sträckor försenade
Ett felande tåg orsakar förseningar på flera sträckor i Västsverige, skriver gp.se.
Läs mer om Västsverige.
Vi kan bara se till vår egen prestation
Örkelljunga slog Linköping i förra helgens GP. Nu möts de i elitserien.
Läs mer om Linköping.
Tre anhållna för stort antal åldringsbrott
Tre personer, två kvinnor och en minderårig man, har anhållits misstänkta för att ha lurat sig in hos nio äldre i Göteborg under i slutet av förra året och kommit över pengar och kontokort, skriver gp.se. – Alla tre förekommer i liknande brottslighet tidigare, säger Helena Treiberg Claeson, kammaråklagare till tidningen.
In Flames skänker 100 000 kronor
På onsdagskvällen skänkte metalbandet In Flames 100 000 kronor till Musikhjälpen, skriver gp.se. –...
Läs mer om Musikhjälpen.
Så blir SVT Debatts ersättare
Nu är det klart vilket program som ersätter SVT Debatt i rutan. Programmet heter Opinion live och premiärsänds den 14 januari klockan, skriver gp.se.
Läs mer om Opinion.
Hundratals mobiler stulna vid fräck stöld
Flera hundra mobiltelefoner stals vid en fräck kupp i Borås. Stölden skedde natten mot onsdagen samtidigt som en lastbil höll på att lastas. Två personer är nu misstänkta för grov stöld, skriver gp.se.
Slutnotan: 17 000 i böter och inget körkort
En svensk man i 35-årsåldern har lyckats med det omöjliga i Norge. Han lyckades köra för fort på tre ställen under fyra minuter. Nu blir han av med körkortet i nio månader och får betala 17000 kronor i böter, skriver gp.se.
Läs mer om Norge.
Smittläkare varnar för farligt virus i Göteborg
Den farliga fästingsmittan TBE sprids i Askim i södra Göteborg, vilket gp.se var först att rapportera. Smittskyddsläkaren Peter Nolskog säger att det är mycket ovanligt med TBE-smitta i storstadsmiljö. – Att det förekommer så här sent på året beror på mild väderlek, säger han till GT.
Läs mer om Askim, Göteborg och TBE.
Ensamkommande barn hittade i ödehus
Ensamkommande flyktingbarn har hittats i ett ödehus i Mölndal, utanför Göteborg, skriver gp.se. De...
Läs mer om Göteborg och Mölndal.
Blodig halvnaken man klev in på Willys
En blodig man har gripits av polisen på Friskväderstorget i Biskopsgården. Mannen som hade bar överkropp rusade in i matbutiken Willys. – Mannen verkade paranoid, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg till gp.se.
Skolflicka hotad av person i en skåpbil
En skolflicka i mellanstadieåldern säger sig ha blivit hotad av en person i en skåpbil på tisdagen, uppger gp.se. – Vi pratar med flickan och hennes föräldrar på polisstationen, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson.
Två knivskurna i Göteborg – förd till sjukhus
BROTT. Två män knivhöggs i centrala Göteborg natten till lördagen, rapporterar gp.se. Den ene fick skador i magen och den andre i armen och ländryggen. Männen, båda i 20-årsåldern, fördes till Sahlgrenska sjukhuset.
Läs mer om Göteborg och Sahlgrenska.