Grannens

Stjärnornas kriminella förflutna avslöjat
bo Anklagades för sexhot mot grannens hund bo Försökte fly efter fylledans bo Inblandad i 930-miljonerskupp
Läs mer om Försökte och Inblandad.
Smygfotade grannens otrohetssex – ville hämnas
En 24-årig kvinna i Västsverige åtalas för att ha smygfotograferat sin granne genom vardagsrumsfönstret under en sexakt.Kvinnan säger att hon ville hämnas och larma om en otrohetsaffär.
Läs mer om Västsverige.
Betalar du grannens sms-lån?
Lånefesten hos de svenska hushållen fortsätter som aldrig förr. Skuldberget uppgår till 3 800 miljarder kronor, och växer stadigt. Notan kostar redan staten 17 miljarder om året men med stigande räntor kommer den summan snabbt att öka.
Spred skräck i trapphuset – får vräkas
Göteborgskvinnan spred skräck i trapphuset, misshandlade en granne flera gånger och lät sin kamphund bita ihjäl grannens betydligt mindre hund. Nu har kvinnan vräkts från sin lägenhet, skriver Hem & Hyra.
Läs mer om Hem och Hyra.
Stjärnornas kriminella förflutna avslöjat
bo Anklagades för sexhot mot grannens hund bo Försökte fly efter fylledans bo Inblandad i 930-miljonerskupp
Läs mer om Försökte och Inblandad.
Mikael fick dödshot av irländska asfaltläggarna
När de irländska hantverkarna började jobba med att tvätta den äldre grannens tak, ville Mikael Thomsn se till att allt stod rätt till. När han började ställa frågor om företaget och kontrakt blev det bryskt stämning – och Mikael blev han hotad till livet.– De sa: Du bråkar med fel kille, går du inte här i från kommer jag att döda dig, säger Mikael Thomsn.
Läs mer om Mikael och Mikael Thomsn.
Grannens ilskna hot mot katterna
En arg lappskribent hotar fånga katter i grävlingfälla och köra dem till Simrishamn - eller slå ihjäl dem.Lappen, som satts upp i en butik utanför Kristianstad, har väckt mycket uppmärksamhet. Det rapporterar Ystads Allehanda.
Läs mer om Kristianstad och Simrishamn.
Posten landade i grannens låda- fick betala 1 200 i förseningsavgift
Dalaröbon blev utan sina räkningar - de hade hamnat i grannens låda i stället. Förseningen ledde till att mannen fick betala dyra avgifter.–Det är under all kritik, säger han.
Grannars ingripande hyllas – av polisen
En uppbruten ytterdörr och flera lampor inne i grannens hus. Då valde Nicklas Knutsson att trotsa rädslan och agerade direkt –och lyckades hjälpa polisen att få fast en misstänkt inbrottstjuv. – Jag visste inte om han hade vapen med sig, säger Nicklas Knutsson efter händelsen.
Lät vattnet stå på – skador för 170.000
Mannen, som hyrde lägenheten i Partille i andra hand, slog sönder fönsterrutor och skruvade på vattenkranen som han sedan lät stå öppen. Nu åtalas mannen, som är i 35-årsåldern, för skadegörelse både i den lägenhet han hyrde och grannens som också drabbades av översvämning.
Läs mer om Partille.
Sågade ned grannens träd – dömd för skadegörelse
En 62-årig Malmöbo dömdes i dag för grov skadegörelse efter att ha sågat ned tre träd. Han ska också betala 87 000 kronor i skadestånd till sina grannar– Vår trädgård har förfulats, skriver grannarna i ett mejl till polisen.
Läs mer om Malmöbo och Vår.
Sågade ned grannens träd - dömd för skadegörelse
En 62-årig Malmöbo dömdes i dag för grov skadegörelse efter att ha sågat ned tre träd. Han ska också betala 87 000 kronor i skadestånd till sina grannar– Vår trädgård har förfulats, skriver grannarna i ett mejl till polisen.
Läs mer om Malmöbo och Vår.
Svaret från Telia till Fredrik är klockrent
Han bad om en höjning på grannens uppkoppling så han kunde fortsätta snylta på bredbandet.Telias respons har fått Facebook att explodera av skratt.– Det var ett skönt svar, säger Fredrik Johansson, 27.
Richards protestskylt mot grannens budskap
Norske Richard Sollis – eller garagemannens – skyltar har gjort succ världen över. Nu har han slagit till igen, vilket bland annat Dagbladet skrivit om. – Folk tycker att det är roligt, det är bara positiva reaktioner, säger han.
Läs mer om Dagbladet.
Mauri hittade grannens tak i trädgården
Slets av i stormen och flög över vägen
Vaknade med grannens tak på gården
Kraftiga vindar i delar av södra Sverige orsakade stora problem lokalt under söndagen.
Läs mer om Sverige.
Vaknade med grannens tak på gården
Vintervädret i södra halvan av Sverige orsakade stora problem lokalt. Marui Takala hittade ett tak i trädgården.
Läs mer om Sverige.
Nicolinn Nilsson: Drabbar båda parter
LEVI. Det stormar kring de norska skidåkarna i vinter. När den alpina säsongen drog igång saknades världens bästa slalomåkare Henrik Kristoffersen. Anledningen? Han bråkar med samma förbund som brottas med Therese Johaugs doping. Nu återstår det att se om de svenska åkarna kan dra nytta av grannens olycka. Ladda ner SportExpressens populära app direkt här!
Hundvalpen fastnade i pall – fick klippas loss
Vid fyratiden på natten vaknade Yvonne Jansson av ett vrål. Det var grannens hundvalp, som fastnat i en järnpall och hade panik. I morgonrock gav hon sig ut för att undersöka oväsendet – och räddade valpen tillsammans med räddningstjänsten.
Läs mer om Yvonne Jansson.
Grannfejden spårade ur – körde på sin fru
Grannfejden om uppfarten har pågått i över tio år. Nu står en man åtalad för misshandel av sin egen hustru – efter att han kört på henne när hon blockerat uppfarten till grannens fördel. I förhör uppger den åtalade mannen att grannen nu fått vatten på sin kvarn.
Slog grannfrun med grävskopa – döms
Kvinnan bad grannens far att flytta på grävskopan som blockerade den gemensamma vägen. Han vägrade – och slog i stället till henne med skopans arm. – Jag hade ett arbete att göra och hon stod där och flyttade sig inte, säger mannen, som nu döms för misshandel, i förhör.
Mamma dödade sina barn – gömde kropparna under grannens hus
Under söndagen häktades en kvinna i amerikanska Houston efter att polis hittat hennes barn döda...
Läs mer om Houston.