Gt se

Nu kan du köpa en Nissan GT-R som polisbil

En bilfirma i Göteborg säljer en trimmad Nissan GT-R med 700 hästar som lär få polisen att se rött.
Läs mer om Göteborg och Nissan GT-R.

Bathurst 12 Hour bjöd på gastkramande final

Efter tolv timmars stenhårt race på klassiska Bathurst, Australien, samlades fältet upp bakom säkerhetsbilen. Fyra minuter kvar till målgång och allt ska avgöras – bättre än så här blir inte racingen. Se filmen där Bentley Continental, Audi R8, Nissan GT-R och Aston Martin slåss hela vägen till målflaggan.
Följ IFK Göteborgs match mot Bröndby
IFK Göteborg har vunnit en match och förlorat en i försäsongsturneringen Atlantic cup i södra Portugal. I kväll 22.00 svensk tid möts IFK och danska Bröndby i en match om tredjeplatsen i turneringen, där åtta lag spelat. GT.se är på plats och rapporterar matchen live med start 21.45.
Läs mer om Atlantic, Bröndby, IFK och Portugal.
Finalen av Årets kock – se finalen här på GT
Knivarna är slipade och plattorna är påslagna – för nu ska Årets kock koras. Under torsdagen pågår det prestigefulla gastronomiska mästerskapet på Svenska Mässan där åtta kockar tävlar om titeln. Vinnaren koras klockan 15.30 då har den namnkunniga juryn utsett mästaren.
Läs mer om Svenska Mässan.

Se finalen av Årets kock här på GT

Knivarna är slipade och plattorna är påslagna – för nu ska Årets kock koras. Under torsdagen pågår det prestigefulla gastronomiska mästerskapet på Svenska Mässan där åtta kockar tävlar om titeln. Vinnaren koras klockan 15.30 då har den namnkunniga juryn utsett mästaren.
Läs mer om Svenska Mässan.
Detaljen som Mercedes inte vill att du ska se på nya AMG-GT
De hårda reglerna kring krocksäkerhet i USA gör att Mercedes måste lägga till två stora klossar på bakpartiet på nya sportbien AMG-GT. Här kan du se skillnaden.
Läs mer om USA.
Volvos nya XC90 rullar av fabriksbandet i dag
Det rullar på rejält för Volvo Cars i Torslanda. I höstas kunde gt.se berätta om att företaget ville anställa över tusen personer. Och nu har de första 200 anställts samtidigt som Volvos nyaste modell av Volvo XC90 rullar av bandet.
Läs mer om Torslanda och Volvo XC90.
Volvos nya XC90 rullar av bandet i dag
Det rullar på rejält för Volvo Cars i Torslanda. I höstas kunde GT.se berätta om att företaget ville anställa över tusen personer. Och nu har de första 200 anställts samtidigt som Volvos nyaste modell av Volvo XC90 rullar av bandet.
Läs mer om GT.se, Torslanda och Volvo XC90.
Avslöjar: Ny anfallare testas av Göteborg
IFK Göteborg testar en ny spelare. GT.se kan nu avslöja att den 21-årige anfallaren Patrick Cruz från Corinthians följer med laget till lägret i Portugal. – Patrick vill till Sverige för att han ser det som ett bra skyltfönster, säger hans agent Tuna Satilmis.
Avslöjar: Ny anfallare testas nu av Blåvitt
IFK Göteborg testar en ny spelare. GT.se kan nu avslöja att den 21-årige anfallaren Patrick Cruz, som liknas vid Alexandre Pato, följer med Blåvitt till lägret i Portugal. – Patrick vill till Sverige för att han ser det som ett bra skyltfönster, säger hans agent Tuna Satilmis.
Se de bästa stunderna med Ica-stig i tv-rutan
Efter över 13 år i rollen så väljer Hans Mosesson att sluta gestalta butikschefen Ica-Stig. Sedan 2001 har karaktären bjudit på stor underhållning i reklampauserna – GT har samlat några av Ica-Stigs främsta insatser genom åren.
Läs mer om Ica-Stig och Ica-stig.
Nyhetsfavoriten i Västsverige – GT
Västsvenskarna älskar att läsa GT både på datorn och i mobilen. GT.se har varit större än gp.se sjutton veckor i rad. Lika många veckor har GT tagit ledningen när det gäller antalet läsare i mobilen. – Det är resultatet av ett gediget nyhetsarbete, säger tidningens chefredaktör Frida Boisen.
Läs mer om Frida Boisen och Västsverige GT.
Stormen Egon - bilar under vatten
Kraftiga vindar och rikligt snöfall ställer till det när stormen Egon drar in över landet. Flera tåglinjer och färjor har ställts in och i centrala Uddevalla stod ett 30-tal bilar under vatten, skriver gt.se.
Läs mer om Egon och Uddevalla.
Bombhot mot Göteborgs mosk
Göteborgs mosk har utrymts efter ett bombhot på fredagskvällen. Det är väldigt obehagligt, säger Mohammad El-Alti, presstalesperson, till gt.se.
Läs mer om Mohammad El-Alti.
Polis sköt man utanför Ulricehamn
Polis sköt på tisdagskvällen en man i en liten ort söder om Ulricehamn, skriver gt.se. En patrull...
Läs mer om Ulricehamn.
Polis sköt man utanför Ulricehamn
Polis sköt på tisdagskvällen en man i en liten ort söder om Ulricehamn, skriver gt.se. En patrull hade vid 19-tiden åkt på ett larm om ett bråk, och poliserna såg genom ett fönster när de kommit fram hur en man gav sig på en kvinna med kniv och högg henne flera gånger i bland annat huvudet och ryggen.
Läs mer om Ulricehamn.
Polis sköt man utanför Ulricehamn
Ulricehamn Polis sköt i kväll en man i en liten ort söder om Ulricehamn, skriver gt.se. En patrull hade åkt på ett larm om ett bråk, där en man högg en kvinna med kniv.
Läs mer om Ulricehamn.
Man allvarligt knivskuren i Borås
En man i 30-årsåldern knivskars allvarligt i Borås på söndagseftermiddagen. — Den skadade mannen är på intensivvårdsavdelningen och det är allvarligt. Men om det är livshotande eller inte, vet jag inte. Han är huggen på överkroppen, säger Gustaf Lantz, utredningsbefäl vid polisen i Borås, till gt.se. Polisen larmades om händelsen vid 14.30-tiden.
Läs mer om Den och Gustaf Lantz.
Tjuv misshandlade man med kofot
En man blev misshandlad med en kofot i Trollhättan tidigt på lördagsmorgonen. Misshandeln inträffade när två män ertappade en inbrottstjuv som gjort inbrott i ett garage, skriver flera medier. Tjuven slog då en av männen i huvudet med en kofot. Den skadade fördes till sjukhuset Näl i Trollhättan. Enligt hans kamrat har den skadade mannen bland annat fått frakturer, skriver gt.se.
Läs mer om Näl och Trollhättan.
Svår halka i Sjuhärad
Blixthalka drabbade Sjuhäradsbygden på lördagseftermiddagen och minst fem trafikolyckor rapporterades till polisen, dock ingen med allvarliga personskador, enligt gt.se.
Läs mer om Sjuhärad och Sjuhäradsbygden.
Svår halka i Sjuhärad
Blixthalka drabbade Sjuhäradsbygden på lördagseftermiddagen och minst fem trafikolyckor rapporterades till polisen, dock ingen med allvarliga personskador, enligt gt.se. Flera fordon var inblandade i en olycka på väg 46 utanför Ulricehamn och detsamma gällde en olycka på riksväg 27 nära Hillared. Polisen varnade för halkan som berodde på väta på vägarna som frusit till.
Nya vändningen – om Tobias Hysn och IFK
Före jul kunde GT-sporten berätta att Tobias Hysns klubb stängt dörren för en försäljning. Blåvitt har ändå inte gett upp hoppet. – Våra förhoppningar finns ju fortfarande att Tobias ska komma hem, säger sportchefen Mats Gren till fotbollskanalen.se.
Läs mer om GT-sporten och IFK.
Jana, 28, fångade ett norrsken över Vättern
Just nu är chansen ovanligt stor att se norrsken i Västsverige. Efter att GT uppmärksammade detta på lördagen har läsarbilderna rasat in. Fotografen Jana Damröse, 28, i Gränna fångade det säregna himlafenomenet över Vättern dagen innan julafton. – Det känns väldigt magiskt, säger hon.
Läs mer om Gränna, Västsverige och Vättern.
Gekås-Boris nya liv – vilar ut på Mallorca
GÖTEBORG. Efter ett år med en smärtsam cancerbehandling – nu samlar Boris Lennerhov ny energi på Mallorca. Planen för 2015? Motionera mera och ta ett steg tillbaka från Gekås för att släppa fram den nya vd:n. – Jag vill vara mer undangömd, säger Boris Lennerhov till GT.se.
Läs mer om GT.se och Mallorca.
Tina Thörners bästa tips i extrema halkan
Blixthalkan har under julhelgen ställt till med allvarliga problem i den Västsvenska jultrafiken. Det gör den värmländske rallykartläsaren Tina Thörner orolig. Därför delar hon med sig av sina bästa tips för att undvika en halkolycka. – Överskatta inte dig själv som förare, säger Tina Thörner till GT.se.
Läs mer om GT.se, Tina Thörner och Västsvenska.