Gt se

Ford GT är slutsåld – över 10.800 beställningar på 500 bilar

Trots att ingen ännu vet vad den ska kosta fick man in över 10.800 beställningar på Ford GT. Som vi berättat förut kan man inte bara gå in till sin Fordhandlare och beställa en GT, utan de som är intresserade får skicka in en ansökan och be snällt om att få köpa en Ford GT. Av de strax över 10.800 beställningar som Ford fick in var det 6.506 som uppfyllde alla krav och gjorde en korrekt ansökan. Enligt Ford är det många av de som skickat med långa beskrivningar av sitt bilinnehav och stora intresse, även gjort videofilmer (se nedan) som visar varför just de borde få köpa en
Läs mer om Ford, Ford GT och Fordhandlare.

Kai Martin & Stick är tillbaka med ny skiva

31 år har gått sedan göteborgspunkbandet Kai Martin Stick! senast släppte en skiva. Men nu är det dags igen. Här är första låten – se musikvideon först på gt.se. – För oss har det varit viktigt att knyta an till den musiken vi en gång gjorde, men också försöka ta den vidare. Det tycker jag att vi har gjort, säger sångaren Kai Martin.
Misstänkte banger-kastaren förhörd – nekar till brott
Den 28-årige man som misstänks för att ha kastat knallskottet som fick till följd att matchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF på Gamla Ullevi bröts nekar till brott, skriver gp.se och gt.se.
Läs mer om Gamla Ullevi och Malmö FF.
Misstänkte knallskottskastaren nekar
Den 28-årige man som misstänks för att ha kastat knallskottet som fick till följd att matchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF på Gamla Ullevi bröts nekar till brott, skriver gp.se och gt.se.
Läs mer om Gamla Ullevi och Malmö FF.

Guldhjältarnas egna bilder efter bragden

GT har lagets bilder. Här kan du se festen från spelarnas egna kameror. Göteborgarna firade Frölundas hjältar efter lagets fjärde SM-guld. Men mest firade nog ändå laget själva.
Läs mer om SM-guld.
Hyllas på Götaplatsen – följ festen på GT.se
GÖTEBORG. Frölunda är svenska mästare – efter elva år av väntan. I dag fortsätter festen på Götaplatsen och GT sänder live för tolfte dagen på raken. – Vi är så klart med hela vägen, säger Hector Junelind, sportansvarig på GT.
Får se Frölunda trots allt: Folk hör av sig
De unga Frölundasupportrarna Felix och Elias snuvades på biljetter till söndagens SM-final i Skellefteå. Men efter GT:s artikel har de fått tag i biljetter - via en godhjärtad supporter. –Folk hör av sig från land och rike, säger Elias pappa Martin White. Gillar du hockey? Ladda ned SportExpressens nya app och få alla sportnyheter snabbast – här för iOS och här för Android.
Gangster skrapade lacken – bilägaren gillrade fälla
Få saker är väl så irriterande som att upptäcka att någon skrapat emot bilen eller slängt upp en dörr i sidan. Många av oss ställer bilen längst bort på parkeringen bara för att undvika lackskador. Ägaren till den här Toyota GT 86 finns i Australien och trots försiktighet vid parkeringen kunde han se en allt större mängd märkliga märken i dörrarna och karossidan. Kunde det vara några barn som lekt runt bilen? Eller någon granne som ville jävlas på pin kiv? Noggrann uppsikt av den parkerade bilen gav så småningom svaret och i videon ovan ser ni vad som hä
Läs mer om Australien och Toyota GT.
Misstänkt mordbrand i asylboende
En brand i ett asylboende i Säffle i Värmland på lördagen misstänks vara anlagd, skriver gt.se....
Läs mer om Säffle och Värmland.
13 hemliga bilar du inte borde få se ännu
Här är bilderna tillverkarna helst inte vill att du ska se. Vår spionfotograf har fångat kommande – ännu hemliga – bilmodeller i linsen. Spännande nyheter väntar om hörnet, både vanliga folkbilar och drömbilar. Ford är på gång med både en ny Focus och en ny Mondeo. Bland lyxbilarna hittar vi en ny Bentley och en värstingversion av Mercedes GT.
Läs mer om Bentley och Mondeo.
Brutal krasch visar säkerheten i moderna tävlingsbilar
Säkerheten för moderna tävlingsbilar börjar bli rent häpnadsväckande. Många såg säkert Formel 1-premiären där Fernando Alonso kraschade i 300 km/h och ändå kunde ta sig ur vraket för egen maskin (se den dramatiska kraschen i filmen nedan). I klippet ovan från ett GT-lopp i franska Nogaro ser vi föraren Sacha Bottemanne göra en något ogenomtänkt manöver vilket resulterar i att han touchar en annan Ferrari. Det handlar om en relativt liten bump, men fullt tillräcklig för att få Bottemannes Ferrari 458 GT3 ur balans och dundra rakt in i räcket, varpå hela fronten demoler
Pebben om HV71- talangen: 'Är duktig'
GÖTEBORG. Enligt hvkollen.se är HV71:s back Emil Johansson, 19, nära en flytt till Frölunda. GT:s källa bekräftar att uppgifterna stämmer. Boston Bruins scout Per-Johan Axelsson tror att stortalangen kan gå långt. – Vi hoppas att han ska slå sig in i Boston i framtiden, säger Pebben.
Frölunda nära värva HV 71:s backtalang
Enligt hvkollen.se är HV71:s back Emil Johansson, 19, nära Frölunda. GT kan bekräfta att uppgifterna om stortalangen stämmer. – Jag kommenterar inga rykten, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström.
Frölunda-kapten missar första kvarten
Frölunda tvingas avvara Joel Lundqvist i minst en match till. Enligt gt.se kan lagkaptenen, som...
Läs mer om Joel Lundqvist.
Frölundas kapten missar första kvarten
Frölunda tvingas avvara Joel Lundqvist i minst en match till. Enligt gt.se kan lagkaptenen, som missade slutet av SHL-hockeyns grundserie på grund av skada, inte heller vara med i första kvartsfinalen mot Djurgården i morgon.
Läs mer om Djurgården och Joel Lundqvist.
Opel tittar bakåt för att se framåt
GENVE. Med en rad nya bilar ska Opel bättra på sitt rykte, sin försäljning och sin ekonomi. Med nya fräcka Opel GT ska Opel bli ett coolt varumärke igen.
Läs mer om Opel och Opel GT.
Person funnen död vid skjutbana
En person har hittats död vid en skjutbana i Göteborg, skriver gt.se.Polisen har spärrat av platsen...
Läs mer om Göteborg.
Hon gör en oväntad comeback i Sävehof
Hon lade av efter förra säsongen och blev mamma så sent som i december. Nu gör Ida Odn, 28, sensationellt comeback i Sävehof lagom till slutspelet – och öppnar för landslaget. – Vi får se hur det känns, men det är klart att EM på hemmaplan hade varit roligt, säger hon till GT.
Läs mer om Ida Odn och Sävehof.
Hon lär ut feministiskt självförsvar på skolor
Så kallat feministiskt självförsvar lärs nu ut på flera skolor i Göteborg, rapporterar direktpress.se. Bonnica Sjöström är en av de som leder kurser i hur man som tjej kan stärka sig själv och jobba bort vardagsrädslan. – Det är väldigt tråkigt att det ska behövas, men det gör det verkligen, säger hon till GT.
Läs mer om Göteborg.
Frölundas nyförvärv Crabb: Ska bidra
GÖTEBORG. Frölundas nytillskott Joey Crabb har anlänt till Göteborg. På onsdagen var han på plats i Frölundaborg med sina nya lagkamrater. – Jag ska försöka bidra med samma saker jag bidrog med i Växjö, säger Joey Crabb i Hockeyhörnan på GT.se.
Ford GT ställer om till Race mode – se filmen som visar hur
Den seriemässiga Ford GT ställs ut i Detroit och vi kan se att inte mycket ändrat sig inför produktionsstarten. Här visas också hur Ford GT ställer om sig till Race mode.
Läs mer om Detroit, Ford GT och Race.
Tävla med GT– vinn biljetter till P3 Guld
Sugen på att se MNEK och Zara Larsson på P3 Guld-galan i helgen? Nu tävlar GT ut biljetter. Tagga en vän på GT:s Facebook-sida och förklara varför just du och vännen ska få plåtarna - så har du chans att vinna. – Galan drar i gång hela musikåret, säger projektledare Fredrik Sandsten på Göteborg Co.
Hans facit: 27 poäng – i en och samma match
Kimmo Eskelinen, 32, har en framgångsrik karriär att se tillbaka på. Men den förre landslagsspelaren fortsätter att ösa in poäng. I helgen gjorde han 27 poäng – i en och samma match – och bytte inte en enda gång. – Det händer inte så ofta, säger Eskelinen till GT.
Läs mer om Eskelinen.
Terrordömd överklagar livstidsdom
Livstidsdomen mot en 32-årig man som fälldes för terroristbrott i Syrien överklagas, skriver gt.se.
Läs mer om Syrien.
SVT skrotar Debatt
SVT lägger ned programmet Debatt. Torsdagens 27:e säsongsavslutning blir också den sista, skriver gt.se.
Läs mer om Debatt.