Gt se


Larsson slipper sova i garaget - FFF slog HIF

Jordan Larsson kan andas ut. HIF-talangen slipper sova i garaget - efter att farsan Henrik vunnit familjekampen med sitt Falkenberg. – Man är stolt som pappa att få se sin son spela, säger Henrik Larsson till GT.se.

Björn Ulvaeus: Är för mig helt främmande

Med en vecka kvar till premiär gjorde Björn Ulvaeus, 69, återtåg till födelsestaden Göteborg för att se slutrepetitionerna av Kristina från Duvemåla. Och han är mäkta imponerad av uppsättningen – mindre imponerad är han av delar av musikindustrin i dag. – Det här med att sätta ihop ett pojkband och att man behöver en blond, det är för mig helt främmande. Jag förstår det inte, säger han till GT.

Läs mer om Duvemåla, Göteborg och Kristina.
Misstänkt mord i Lysekil

En man hittades i morse död i Lysekil, skriver gt.se. Polisen misstänker enligt tidningen brott och har inlett en förundersökning om mord.

Läs mer om Lysekil.
Misstänkt mord i Lysekil

En man hittades i morse död i Lysekil, skriver gt.se. Polisen misstänker enligt tidningen brott och...

Läs mer om Lysekil.

Elfsborg letar nu efter ersättare till Ingesson

Klas Ingesson tvingas lämna Elfsborg. Nu uppger bt.se att hans ersättare blir – Magnus Haglund, tränare i Elfsborg 2004-2011. – Jag har ett par seriösa förfrågningar som jag värderar. Vilka det är vill jag inte kommentera nu, säger Magnus Haglund när GT-sporten når honom.

Läs mer om Elfsborg, GT-sporten och Ingesson.
Rasmus egna ord om svåra dödskraschen

Veronica Sörensen blev lastbilschauffören Rasmus Hofmanns stora hjälte efter dödsolyckan på E18. Efter frontalkrocken visste Rasmus inte vad han skulle ta sig till. Men främlingen Veronica höll om honom och blev hans räddning. En vecka senare återförenades de i ett känslosamt möte som fångades av nwt.se. – Jag hade inte klarat mig annars. Det betydde allt och jag ville tacka henne, säger Rasmus Hofmann till GT.

Läs mer om E18 och Veronica.
Nu är GT.se störst i Västsverige – igen

GÖTEBORG. GT hade förra veckan 1,2 miljoner unika besök på webben och i mobilen. – Det är fantastiskt roligt att så många fler väljer att läsa GT på datorn och i mobilen. Det visar att det finns ett stort intresse för vår journalistik, säger nyhetschef Markus Hankins.

Läs mer om GT.se och Västsverige.
Man knivhöggs av inbrottstjuvar

En man i Alingsås knivskars vid 21.30-tiden på lördagskvällen i ett bråk med två inbrottstjuvar. Mannen skadades när han upptäckte tjuvarna i sin källare, skriver gt.se.

Man knivhöggs av inbrottstjuvar

En man i Alingsås knivskars vid 21.30-tiden på lördagskvällen i ett bråk med två inbrottstjuvar. Mannen skadades när han upptäckte tjuvarna i sin källare, skriver gt.se. Han fördes till sjukhus med ambulans. — Jag vet att det är allvarligare än ett rispsår men exakt hur allvarligt skadad han är vet jag inte, säger Sofie Odnäs, inre befäl vid polisen i Alingsås, till tidningen. Ingen misstänkt har gripits.

Läs mer om Jag.
Nissan GT-R får en facelift inför 2016

Än är det ett bra tag kvar tills vi får se en ny generation av dräparen Nissan GT-R. Fram tills dess får vi nöja oss med en uppdaterad version av nuvarande generation – här är de första bilderna!

Läs mer om Nissan GT-R.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
SR gör en serie om Ralf Edströms karriär

Sveriges Radio petar Ralf Edström, 62. Nu producerar man en serie om Edström, som ska sändas under våren. – Den kommer att handla om Ralfs karriär som fotbollsspelare, blandat med roliga anekdoter från hans tid på Radiosporten, säger SR:s sportchef Markus Boger till GT.se

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Ralf Edström tvingas lämna Radiosporten

Ralf Edström tvingas lämna Radiosporten. Den 27 mars gör han sin sista match i tjänst. – Det är jobbigt, det måste jag säga, säger han till GT.se.

Läs mer om GT.se och Radiosporten.
Här är Mannerströms allra bästa färsrecept

Fisk, fågel eller mittemellan - köttfärs av alla de slag är något som används flitigt i många svenska hem. Leif Mannerström är aktuell med en ny kokbok på just detta tema - och han har knepen för att undvika färsfadäser i köket. - Använd doftsinnet för att se om färsen är bra. Själv gör jag min egen färs med en kvarn från loppis, det borde fler göra, säger stjärnkrögaren till GT.

Tidigare toppnyhet hos GT:
155 fick sparken – men chefen fick 18 miljoner

TROLLHÄTTAN. 155 anställda på Saabtillverkaren Nevs tvingades lämna sina jobb i onsdags. Samtidigt kan nu GT.se avslöja att bolagets tidigare styrelseordförande Karl Erling Trogen har tjänat en miljon kronor - i månaden. Totalt tjänade han 18 miljoner kronor under de månader han var styrelseordförande. – Jag har inga kommentarer till det, säger Trogen.

Läs mer om GT.se, Karl Erling Trogen och Trogen.
Hjälten: Jag vet inte vad jag tänkte där

STOCKHOLM/LULEÅ. Straffar skulle avgöra toppmötet mellan Luleå och Fröunda. Då gjorde Frölunda en målvaktrockad - och knep segern. – Tanken var att sätta gryller i huvudet på (Daniel) Zaar, säger tränaren Roger Rönbberg till GT.se.

Wanloo flyttar sitt perspektiv - Ny era

Sedan förra årtusendet har tecknaren Johan Wanloo varje tisdag tolkat samtiden på sitt alldeles egna sätt på GT:s kultursida. Men från att ha utgått från sitt eget liv har tecknaren mer och mer börjat se sig om i Göteborg och världen. Från och med denna veckan flyttar han därför till onsdagar, mitt i nyhetsveckan, mitt i nyhetsflödet.

Läs mer om Göteborg och Johan Wanloo.
Åtalas för sexbrott mot tre små barn

En man i Västsverige är åtalad för att ha utsatt tre barn mellan tre och fem år för sexbrott av olika grad, uppger gt.se. Brotten har skett i samband med att mannen har varit anställd på olika förskolor. Mannen åtalas på fyra punkter. I juli i år ska den åtalade fått en treåring att beröra hans könsorgan och åtalas därför för grovt sexuellt övergrepp av barn.

Läs mer om Västsverige.
Ny seger för Blåvitt - upp på andra plats

GÖTEBORG/STOCKHOLM. Lasse Vibe fortsätter att leverera. Nu jobbar IFK Göteborg stenhårt för att få sin anfallsstjärna att stanna. – Jag har haft kontakt med hans agent och försöker titta på en förlängning, säger sportchefen Mats Gren till GT.se.

Läs mer om Blåvitt och GT.se.
Åtalas för sexbrott mot tre små barn

En man i Västsverige är åtalad för att ha utsatt tre barn mellan tre och fem år för sexbrott av olika grad, uppger gt.se. Brotten har skett i samband med att mannen har varit anställd på olika förskolor.

Läs mer om Västsverige.
Åtalas för sexbrott mot tre små barn

En man i Västsverige är åtalad för att ha utsatt tre barn mellan tre och fem år för sexbrott av olika grad, uppger gt.se. Brotten har skett i samband med att mannen har varit anställd på olika förskolor. Mannen åtalas på fyra punkter. I juli i år ska den åtalade fått en treåring att beröra hans könsorgan och åtalas därför för grovt sexuellt övergrepp av barn.

Läs mer om Västsverige.
600 digitala experter träffas i Göteborg i dag

GÖTEBORG. I dag samlas 600 digitala experter i Göteborg – för att diskutera webbens samtid och framtid! På Webbdagarna på Clarion Hotel Post försöker över 50 föreläsare förstå vad som sker där du är just nu, på www... GT.SE rapporterar LIVE från eventet under onsdagen!

Läs mer om Clarion Hotel Post och Göteborg.
Sista striden om Göteborgspolitiken

GÖTEBORG. Just nu avgörs den sista striden om Göteborgspolitiken efter kommunalvalet 2014. Länsstyrelsen i Västra Götaland räknar just nu de sista personkryssen – för att se vilka kandidater du röstat fram! Följ utvecklingen i GT.SE-LIVE under måndagen.

Hackerattack mot BK Häckens hemsida

BK Häckens hemsida har blivit hackad. I stället för information om Hisingslaget så består hemsidan nu av en bild på en maskerad person, gastkramande musik och en texthälsning som lyder: I just hack you, – Vi håller på att jobba med det där just nu, säger Häckens klubbdirektör Dennis Andersson till GT.se.

Läs mer om GT.se och Hisingslaget.
Vem är snabbast - en GT-R eller en kvinna?

Artikel Humor i sikte förstås - det är Jeremy Clarkson från Top Gear som tokar sig. Vi avslöjar inte utgången Bo Lundvang bo.lundvang@bilsport.se

GT ledare: Ett viktigt val för västsvenskarna

Region- och landstingsvalet kallas vanligen och på goda grunder det glömda valet. Några större valkampanjer beträffande det brukar vi inte få se till - och ser vi inte heller i år.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12