Gt se


Detaljen som Mercedes inte vill att du ska se på nya AMG-GT

De hårda reglerna kring krocksäkerhet i USA gör att Mercedes måste lägga till två stora klossar på bakpartiet på nya sportbien AMG-GT. Här kan du se skillnaden.

Läs mer om USA.

Volvos nya XC90 rullar av fabriksbandet i dag

Det rullar på rejält för Volvo Cars i Torslanda. I höstas kunde gt.se berätta om att företaget ville anställa över tusen personer. Och nu har de första 200 anställts samtidigt som Volvos nyaste modell av Volvo XC90 rullar av bandet.

Läs mer om Torslanda och Volvo XC90.
Volvos nya XC90 rullar av bandet i dag

Det rullar på rejält för Volvo Cars i Torslanda. I höstas kunde GT.se berätta om att företaget ville anställa över tusen personer. Och nu har de första 200 anställts samtidigt som Volvos nyaste modell av Volvo XC90 rullar av bandet.

Läs mer om GT.se, Torslanda och Volvo XC90.
Avslöjar: Ny anfallare testas av Göteborg

IFK Göteborg testar en ny spelare. GT.se kan nu avslöja att den 21-årige anfallaren Patrick Cruz från Corinthians följer med laget till lägret i Portugal. – Patrick vill till Sverige för att han ser det som ett bra skyltfönster, säger hans agent Tuna Satilmis.

Avslöjar: Ny anfallare testas nu av Blåvitt

IFK Göteborg testar en ny spelare. GT.se kan nu avslöja att den 21-årige anfallaren Patrick Cruz, som liknas vid Alexandre Pato, följer med Blåvitt till lägret i Portugal. – Patrick vill till Sverige för att han ser det som ett bra skyltfönster, säger hans agent Tuna Satilmis.

Se de bästa stunderna med Ica-stig i tv-rutan

Efter över 13 år i rollen så väljer Hans Mosesson att sluta gestalta butikschefen Ica-Stig. Sedan 2001 har karaktären bjudit på stor underhållning i reklampauserna – GT har samlat några av Ica-Stigs främsta insatser genom åren.

Läs mer om Ica-Stig och Ica-stig.
Nyhetsfavoriten i Västsverige – GT

Västsvenskarna älskar att läsa GT både på datorn och i mobilen. GT.se har varit större än gp.se sjutton veckor i rad. Lika många veckor har GT tagit ledningen när det gäller antalet läsare i mobilen. – Det är resultatet av ett gediget nyhetsarbete, säger tidningens chefredaktör Frida Boisen.

Läs mer om Frida Boisen och Västsverige GT.
Stormen Egon - bilar under vatten

Kraftiga vindar och rikligt snöfall ställer till det när stormen Egon drar in över landet. Flera tåglinjer och färjor har ställts in och i centrala Uddevalla stod ett 30-tal bilar under vatten, skriver gt.se.

Läs mer om Egon och Uddevalla.
Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
Bombhot mot Göteborgs mosk

Göteborgs mosk har utrymts efter ett bombhot på fredagskvällen. Det är väldigt obehagligt, säger Mohammad El-Alti, presstalesperson, till gt.se.

Läs mer om Mohammad El-Alti.
Polis sköt man utanför Ulricehamn

Polis sköt på tisdagskvällen en man i en liten ort söder om Ulricehamn, skriver gt.se. En patrull...

Läs mer om Ulricehamn.
Polis sköt man utanför Ulricehamn

Polis sköt på tisdagskvällen en man i en liten ort söder om Ulricehamn, skriver gt.se. En patrull hade vid 19-tiden åkt på ett larm om ett bråk, och poliserna såg genom ett fönster när de kommit fram hur en man gav sig på en kvinna med kniv och högg henne flera gånger i bland annat huvudet och ryggen.

Läs mer om Ulricehamn.
Polis sköt man utanför Ulricehamn

Ulricehamn Polis sköt i kväll en man i en liten ort söder om Ulricehamn, skriver gt.se. En patrull hade åkt på ett larm om ett bråk, där en man högg en kvinna med kniv.

Läs mer om Ulricehamn.
Man allvarligt knivskuren i Borås

En man i 30-årsåldern knivskars allvarligt i Borås på söndagseftermiddagen. — Den skadade mannen är på intensivvårdsavdelningen och det är allvarligt. Men om det är livshotande eller inte, vet jag inte. Han är huggen på överkroppen, säger Gustaf Lantz, utredningsbefäl vid polisen i Borås, till gt.se. Polisen larmades om händelsen vid 14.30-tiden.

Läs mer om Den och Gustaf Lantz.
Tjuv misshandlade man med kofot

En man blev misshandlad med en kofot i Trollhättan tidigt på lördagsmorgonen. Misshandeln inträffade när två män ertappade en inbrottstjuv som gjort inbrott i ett garage, skriver flera medier. Tjuven slog då en av männen i huvudet med en kofot. Den skadade fördes till sjukhuset Näl i Trollhättan. Enligt hans kamrat har den skadade mannen bland annat fått frakturer, skriver gt.se.

Läs mer om Näl och Trollhättan.
Svår halka i Sjuhärad

Blixthalka drabbade Sjuhäradsbygden på lördagseftermiddagen och minst fem trafikolyckor rapporterades till polisen, dock ingen med allvarliga personskador, enligt gt.se.

Läs mer om Sjuhärad och Sjuhäradsbygden.
Svår halka i Sjuhärad

Blixthalka drabbade Sjuhäradsbygden på lördagseftermiddagen och minst fem trafikolyckor rapporterades till polisen, dock ingen med allvarliga personskador, enligt gt.se. Flera fordon var inblandade i en olycka på väg 46 utanför Ulricehamn och detsamma gällde en olycka på riksväg 27 nära Hillared. Polisen varnade för halkan som berodde på väta på vägarna som frusit till.

Nya vändningen – om Tobias Hysn och IFK

Före jul kunde GT-sporten berätta att Tobias Hysns klubb stängt dörren för en försäljning. Blåvitt har ändå inte gett upp hoppet. – Våra förhoppningar finns ju fortfarande att Tobias ska komma hem, säger sportchefen Mats Gren till fotbollskanalen.se.

Läs mer om GT-sporten och IFK.
Jana, 28, fångade ett norrsken över Vättern

Just nu är chansen ovanligt stor att se norrsken i Västsverige. Efter att GT uppmärksammade detta på lördagen har läsarbilderna rasat in. Fotografen Jana Damröse, 28, i Gränna fångade det säregna himlafenomenet över Vättern dagen innan julafton. – Det känns väldigt magiskt, säger hon.

Läs mer om Gränna, Västsverige och Vättern.
Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Gekås-Boris nya liv – vilar ut på Mallorca

GÖTEBORG. Efter ett år med en smärtsam cancerbehandling – nu samlar Boris Lennerhov ny energi på Mallorca. Planen för 2015? Motionera mera och ta ett steg tillbaka från Gekås för att släppa fram den nya vd:n. – Jag vill vara mer undangömd, säger Boris Lennerhov till GT.se.

Läs mer om GT.se och Mallorca.
Tina Thörners bästa tips i extrema halkan

Blixthalkan har under julhelgen ställt till med allvarliga problem i den Västsvenska jultrafiken. Det gör den värmländske rallykartläsaren Tina Thörner orolig. Därför delar hon med sig av sina bästa tips för att undvika en halkolycka. – Överskatta inte dig själv som förare, säger Tina Thörner till GT.se.

Läs mer om GT.se, Tina Thörner och Västsvenska.
De skulle spela kära – sa klick på riktigt

De skulle spela ett kärlekspar i en reklamfilm. Då sa det klick även i verkligheten för Victor Andreasson och EvaLena DeMellgard från Jönköping. I somras fick de en dotter och under lördagen kommer kyrkklockorna att ringa för reklamfilmparet. – Det känns som vi har känt varandra hela livet, säger bruden EvaLena Mellgard till GT.se.

Derbyseger för RIK igen - efter tung svit

Redbergslid trivs bra mot Önnereds HK. Med stabilt försvarsspel kontrade de hem sin andra raka derbyseger och tar vinterledigt på slutspelsplats. – Vi hittade tillbaka till vårt gamla spel igen, säger sexmålskytten Linus Arnesson till GT.se.

Läs mer om GT.se och RIK.
Derbyseger igen – då klättrar Redbergslid

Redbergslid trivs bra mot Önnereds HK. Med stabilt försvarsspel kontrade de hem sin andra raka derbyseger och tar vinterledigt på slutspelsplats. – Vi hittade tillbaka till vårt gamla spel igen, säger sexmålskytten Linus Arnesson till GT.se.

Läs mer om GT.se och Redbergslid.
Tidigare toppnyhet hos GT:
Kockarna gör upp i Julbordskampen

GÖTEBORG. Det är kockarnas ultimata kamp. Två av landets främsta kockar gör upp i maträtternas formel 1. Enväldig domare är den omutbare Leif Mannerström. Välkommen till Julbordskampen på GT.se. – Det är två superskickliga kockar som brinner för sitt yrke, säger Leif Mannerström.

Häng med i GT:s stora julbordskamp 2014!

Två av landets absolut främsta kockar –och en tredje som enväldig jury. I GT:s stora julbordskamp 2014 tävlar Håkan Thörnström och Gustav Trägårdh mot varandra i att göra den bästa julmaten, och Leif Mannerström bedömer deras rätter. Det femton minuter långa tv-klippet visas på GT.se på tisdag, 14.00. – Det är två fantastiska kockar som tänker på mat från morgon till kväll, säger Leif Mannerström.
Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06