Gtc

Nu kan du köpa Tetra Pak-miljardärens guld-Ferrari

Alla Ferrari är inte röda. En del kommer faktiskt i guldfärg och i maj har du chansen att köpa en.Det är en 330 GTC från 1966 – ägd och komplett restaurerad av Jörn Rausing.
Läs mer om GTC och Jörn Rausing.

Först i världen med UV-LED vattenrening för båtar

Svenska Watersprint AB utvecklar och är först i världen att tillhandahålla vattenrening baserat på UV-LED-teknik. Swedish GTC AB erbjuder världsledande produkter för rening av bräckt vatten.
Snabb sport-RIB från Italien
Denna BWA Sport 28 GTc från Italien är en snabb RIB på 8,45 m. Hon är den största båten i företagets Sport series och kan utrustas med upp till 400 hk.
Läs mer om GTc, Italien, RIB och Sport.
Bentley-replikan är egentligen en | Bilsport
Artikel Cirka 2.200.000 kronor får man hosta upp om man vill köra en flång ny Bentley GTC, cabrioletalternativet i GT-klassen.
Läs mer om Bentley GTC, Bilsport och GT-klassen.

Opel Astra i tuff förpackning

Snygg och stabil. Opel utvecklar sin sportiga sida och lanserar Opel Astra GTC i tre varianter.
Läs mer om Opel Astra GTC.
Komfortracern Opel Astra GTC
Den jobbar i det dolda - men den gör det bra
Lagom sportig Astra
Opel Astra GTC, det betyder en sportig version av Opels folkliga Astra. Med 180 hästar under huven så rör det på sig, om man har samvete till det och de slantar det kostar att låta turbon arbeta hårt.
Läs mer om Astra.
Opel Astra GTC provkörd Vi vill ha mera!
Mycket vill ha mer. Att jag skulle tycka att 180 hästar var på tok för lite i en Astra var väl inget jag kunde tro när flickvännens 1999:a såldes iväg för några år sedan. Men tiderna
Läs mer om Astra.
PROVKÖRD: Snygga Opel Astra GTC
Martin Ödman flydde novemberrusket och stack till Mallorca för att provköra Opel Astra GTC. Nu visade det sig att vädret var värdelöst, men bilen var en riktig läckerbit, om än inte helt perfekt...
Läs mer om Mallorca och Opel Astra GTC.
Opel Astra OPC – med 280 hk och 400 Nm
Vi fick vänta ett tag, men nu är den färdig: nya Opel Astra OPC. Turbomotorn på 2,0 liter klämmer ur sig hela 280 hk och 400 Nm. Diffbroms och vidareutvecklat FlexRide-chassi utmärker Astra OPC framför den tidigare visade GTC.
Nya Volvo V40 och hur du gör det stora klippet!
Allt om nya lillkombin Volvo V40, hur du gör det stora (bil)klippet. Vi kör brutala Lamborghini Aventador, lilla VW Up och majestätiska Bentley Continental GTC. Huldt testar vad som är häftigast - STCC-bilar eller nya TTA-bilar. Detta och mycket mer.
OFFICIELL: Nya Bentley Continental GTC blir sportigare
Bentleys instegsmodell uppdaterades förra året – och nu fräschas också cabrioletversionen upp. Ny front, lättare kaross och ännu mer kraft är några av nyheterna.
Opel laddar tre nyheter plus överraskning
På Frankfurtsalongen ska Opel visa tre nyheter för publik: Astra GTC, Zafira Tourer och Combo van. Men mest spännande är en konceptbil som ska peka ut en helt ny riktning för körglädje – enligt Opel.
Läs mer om Combo, Opel och Zafira Tourer.
Astra GTC i väntan på OPC
Opel går ett spännande modellår tillmötes. Inför 2012 har de tre nyheter redo. En av dem är sportcoupn Astra GTC.
Läs mer om Astra GTC och OPC.
OFFICIELL: Opel Astra GTC utmanar Scirocco
Opel Astra förlorar bakdörrarna och får slankare taklinje. Nya GTC-versionen får avancerad framaxel från Insignia OPC - men ännu finns ingen het OPC-variant.
Läs mer om Insignia OPC och Scirocco.
Opel GTC får 290 hästar - massor av bilder
Vi vet redan att Opel presenterar coupversionen av Astra på Parissalongen, men hittills har vi bara sett ett fåtal bilder. Nu vet vi att turbomotorn ger 290 hästkrafter, och vi kan visa ett helt bildgalleri med det läckra konceptet.
Läs mer om Astra, Opel och Parissalongen.
Astra GTC - snyggast Opeln hittills?
Opel Astra har fått mycket beröm för sitt utseende, men nu tycks designchefen Mark Adams ha överträffat sig själv. Coupversionen torde kvalificera sig som snyggaste Opeln hittills. Fritt fram för kommentarer!
Läs mer om Opeln.