Gtr

6/2018: Alla detaljer om nya Volvo V60 – 7 superbilar i test

Därför blir Volvo V60 en succ! Vi provkör snygga Ferrari Portofino. Vi kör 4.295 hk – Honda NSX, Audi R8 V10, Corvette Z06, McLaren 720S, Porsche 911 GT3, Mercedes-AMG GTR och Lamborghini Huracan.

Extremt ovanlig McLaren säljs på auktion

Endast 58 byggdes – varav 30 lagliga för gatan.Nu är ett exemplar av den sällsynta McLaren P1 GTR till salu.Med en hybridmotor på 986 hästkrafter är det få modeller som kör om den här brittiska extrembilen.
Läs mer om McLaren och McLaren P1 GTR.
Biltest: Mercedes kaxiga lilla suv GLA
BUDAPEST. Det snackas med all rätt om lyxiga S-klass och sportiga AMG GTR.Men det är de fem kompaktbilarna som skapar försäljningsvolym hos Mercedes.Det är med bilar som nya GLA som Mercedes stjäl kunder från andra bilmärken.
Läs mer om GLA och Mercedes.Det.
Volkswagen Arteon – ny premiummodell med svenska priser
De som är sugna på nya Volkswagen Arteon kan besöka sin lokala handlare och beställa en bil, från och med nu. Motoralternativet TDI 240 GTS (från 434.900 kronor) och TSI 280 GTR (från 489.900 kronor) är beställningsbara. Motorn TDI 190 GT, som kostar från 399.900 kronor, släpps i slutet av sommaren. Det innebär att Volkswagen Sverige valt att avstå från instegsmodellerna med antingen 1,5-liters 150 hk TSI-motor eller lilla dieseln med 150 hk. De som är snabba med miniräknaren inser också att Volkswagen Arteon inte kommer i närheten av 7,5 basbelopp (336.000 kronor), vilket gör att många inte k

Unik chans att köpa en McLaren P1 GTR

Det är inte lätt att komma över en McLaren P1 GTR, inte ens om du har pengarna. Men om du snabb och har en slant över kan du köpa ett exemplar hos en helt vanlig bilhandlare i Danmark.
Läs mer om Danmark och McLaren P1 GTR.
Unik chans att köpa en McLaren P1 GTR
Det är inte lätt att komma över en McLaren P1 GTR, inte ens om du har pengarna. Men om du snabb och har en slant över kan du köpa ett exemplar hos en helt vanlig bilhandlare i Danmark.
Läs mer om Danmark och McLaren P1 GTR.
Världens mest berömda kurva lurar en McLaren P1 GTR
The Corkscrew, eller korkskruven, är förmodligen en av de mest berömda kurvorna som finns på en racingbana. Höjdskillnaden är enorm och kurvan är helt blind, vilket lurat många förare genom åren. Det höll på att gå riktigt illa för Bruno Senna nyligen när han kom in lite för fort i korkskruven med sin McLaren P1 GTR. Kalla däck kan ha varit en bidragande orsak till bristande grepp. En McLaren P1 GTR kostar dubbelt så mycket som en vanlig P1 (i runda slängar 30 miljoner kronor) och det hade blivit en dyr affär att reparera. Men som vi ser i filmen ovan är det med minsta marginal som Bruno
Läs mer om Bruno, Bruno Senna och McLaren P1 GTR.
Lyssna: Lamborghini Sesto Elemento dundrar fram – men inte på bana!
Precis som Ferrari FXX och McLaren P1 GTR är Lamborghini Sesto Elemento enbart är avsedd att köras på bana. Men den informationen verkar inte den här killen ha fått... Lyssna på V10:an – vilket ljud!
Volkswagen Passat GTR dyker upp på sajten – prestandaversion med 280 hästar
En ny prestandaversion av Volkswagen Passat har dykt upp på nätet. Den hemlighetsfulla modellen heter Passat GTR och får turbomotor på 280 hästar och fyrhjulsdrift.
Läs mer om Passat GTR och Volkswagen Passat.
KTM X-BOW GTR börjar säljas i april
KTM har meddelat att deras fyrhjuling, X-Bow GTR, som utvecklats i samarbete mellan Reiter Engineering GmbH & Co KG och KTM sportcar GmbH har resulterat i minst sagt konkreta former.
Teaser: Se McLarens nya P1 GTR Hybrid
Här är den nya supersportbilen från McLaren. Bilen har 986 hästkrafter och ska debutera på bilsalongen i Genève i mars.
Läs mer om McLaren.
Världens bästa bil för bana – McLaren P1 GTR – visar mer
Nu berättar McLaren fler detaljer om deras optimala banbil, P1 GTR. Med 1.000 hk tillgängligt förstår vi att prestanda blir blixtrande men det slår även gnistor kring det speciella VIP-paket som varje ägare till en McLaren P1 GTR ska få. Vad sägs om utbildning i McLarens F1-fabrik och sex exklusiva banträffare – med eget ingenjörstema – redan första året?
Läs mer om McLaren och McLaren P1 GTR.
Kenny Bräck kör McLaren F1 GTR Longtail på Goodwood
Alla, Video | 19 augusti, 2014 | Olle Holm | Kommentera
Bara för bana | Bilsport
Artikel Utan att behöva bekymra sig gatans lagar och krav har McLaren förädlat fram en renodlad banbil ur hyperbilen P1. P1 GTR premiärvisades i helgen på Pebble Beach.
Läs mer om Bilsport, McLaren och Pebble Beach.
McLaren P1 GTR – bästa bilen på banan för 23 miljoner kronor
Världens bästa bil för banan deklarerar McLaren och menar då trackdayversionen av supersportbilen P1. Nya McLaren P1 GTR har toppeffekten höjd till 1.000 hk, ska byggas i en serie på 25–30 bilar och får ett pris på 23 miljoner kronor, två miljoner pund.
Läs mer om McLaren.
McLaren P1 GTR - ultimata körleksaken
Artikel Det räcker inte med att vara värst på vägen, man ska vara värst på banan också! McLaren snickrar på en GTR-version av deras extrema P1 som ska börja byggas i juni 2015 när den
Kenny Bräck ger allt med McLaren F1 GTR Longtail
På Goodwood Festival of Speed stod Sebastien Loeb med sin Pikes Pike-vinnare Peugeot 208 T16, redo att krossa varvrekordet. Men Kenny Bräck rattade en ultrasnabb McLaren F1 GT Longtail – en av tio tillverkade – och satsade allt för att klå Loeb. Se filmen inifrån bilen där Bräck går på breda ställ mellan höbalarna i Goodwood!
Sony skriver avtal med FIA för Gran Turismo 6 och 7
Att inget racingspel sedan svenskutvecklade GTR 2 arbetat för att inkludera FIA (International Automobile Federation) har vi på Gamereactor sett som en smula märkligt under de senaste
Läs mer om FIA, GTR, Gamereactor och Gran Turismo.
McLaren bygger 1.000 hk P1 GTR | Bilsport
Artikel Modellbeteckningen GTR återvänder på skalet av superbilen P1, men först efter att de 375 tilltänkta gatbilarna byggts färdigt. McLaren P1 GTR ska ha 1.000 hk, vara strikt tillverkad
Worlds fastest Cadillac CTS-V battles Godzilla GTR
The Worlds fastest Cadillac CTS-V takes on the infamous `MONSTRO` Godzilla GTR on a closed course in Mexico. This CTS-V holds the world record time for quickest and fastest 1/4 mile
Driveclub PS Plus Edition släpps också 8 oktober
Igår kunde vi rapportera att Playstation 4-exklusiva Driveclub släpps den 8 oktober, lagom till att chefredaktör Hegevall ställer in sin Nissan `Den vita grisen` GTR för vintern.
Jon Olssons Rebellion R2K i ny skrud
Artikel Extremskidåkaren och biltoken Jon Olsson ställer ut sin ombyggda Ultima GTR som numera går under namnet `Rebellion R2K` på Bilsport Performance & Custom Motor Show hela påskhelgen.
Rebellion till Elmia! | Bilsport
Artikel Extremskidåkaren och biltoken Jon Olssons Rebellion R2K var bland det ballaste som rullade under Gumball förra året. En Ultima GTR-baserad superbil med vass motor och ett utseende
Läs mer om Elmia och Gumball.
Thomas Engströms håriga Ultima GTR
Han är blyg med information om effekt och vrid i Ultiman, Påarpsbon Thomas Engström som genom åren byggt ett antal Cobra. Nu är den orange bilen på bilderna ovan och filmen nedan såld,
Läs mer om Cobra, Ultima GTR och Ultiman.
Action Meet RS-bana Christer i GT-R
Bil: Nissan GTR -11 Ägare: Christer Royard, Jönköping. Tid: 1.03.59. Christer var näst snabbast under fredagens körning. Han fick se sig slagen av Porsche 911-ägaren Mattias Harvig med tiden 1.02.18.
Läs mer om Jönköping och Porsche.