Gunhild stordalen

Makarna Stordalens romantiska semester

Även paret Stordalen måste ta en paus från alla måsten ibland. Helgen spenderade de bland bergen i franska Alperna och Gunhild delar med sig av semesterbilderna på sociala medier. Att dra blod är aldrig roligt, men den här gången är åtminstone utsikten vacker, skriver Gunhild Stordalen på sin Instagram.

Hon hyllar makens stöd i kampen mot sjukdomen

De tuffa behandlingarna fortsätter för obotligt sjuka Gunhild Stordalen.Hennes största stöttepelare finns i maken och miljardären Petter Stordalen.Ingenting slår att ha en obotlig optimist vid din sida, skriver hon i en hyllning på Instagram.
Stordalens tårar: Hon kommer att leva länge
Petter Stordalen fick kämpa hårt under två års tid för att få att få gå på en första dejt med Gunhild Melhus, som hon hette då.I podcasten Framgångspodden kan hotellmagnaten inte håll tillbaka tårarna när han berättar om den stora kärleken till hustrun – och om kampen mot hennes dödliga sjukdom.– Jag var förälskad redan på första dejten och jag är ännu mer förälskad i dag, säger han.
Läs mer om Framgångspodden.
Gunhild Stordalens hyllning till maken
Han är känd för att göra spektakulära entrer. Men frågan är om inte att bli handbojad och fastlåst i en vattenbur tar priset. – En av de saker jag beundrar mest hos Petter Stordalen är att han aldrig slutar utmana sig sina gränser, skriver hustrun Gunhild Stordalen på Instagram om hotellmiljardärens vattenshow.

Gunhild Stordalens hyllning – till ex-frun

Cancersjuka Gunhild Stordalen kämpar vidare med sin svåra sjukdom och fortsätter sprida glädje. Nu har norskan lagt ut en bild på Instagram där hon hyllar sin make Petters exfru Ingrid. Oväntad vänskap är den bästa. Du är sannerligen fantastisk, skriver hon.
Läs mer om Ingrid och Instagram.
Gunhild Stordalen: Jag har aldrig haft mer lust att leva
OSLO. Hon tänkte bli Norges skickligaste kirurg. Men när Gunhild Stordalen gifte sig med hotellmiljardären Petter insåg hon att hon kunde göra större skillnad i världen utanför operationssalen än i - och i dag är hon styrelseordförande för Eat Foundation, en global plattform för mat, hälsa och hållbarhet. – Jag skulle säga att jag går på ungefär halv maskin jämfört med innan jag blev sjuk, säger den 37-åriga filantropen och läkaren som kämpar mot bindvävssjukdomen systemisk skleros.
Gunhild Stordalen: Jag har aldrig haft mer lust att leva
OSLO: Hon tänkte bli Norges skickligaste kirurg. Men när Gunhild Stordalen gifte sig med hotellmiljardären Petter insåg hon att hon kunde göra större skillnad i världen utanför operationssalen än i - och i dag är hon styrelseordförande för Eat Foundation, en global plattform för mat, hälsa och hållbarhet. – Jag skulle säga att jag går på ungefär halv maskin jämfört med innan jag blev sjuk, säger den 37-åriga filantropen och läkaren som kämpar mot bindvävssjukdomen systemisk skleros.
Gunhild kommer inte att få ett långt liv
Den folkkära filantropen Gunhild Stordalen, 37, har nyligen genomgått en andra behandling för sin autoimmuna och obotliga bindvävssjukdom, Systemisk skleros. Om sjukdomen kommer tillbaka en tredje gång är det ingen som vet, men Gunhilds man, miljardären Petter Stordalen, är hoppfull. – Hon kommer att bekämpa den här fruktansvärda sjukdomen och hon kommer att vinna. Det finns inget annat alternativ i mitt huvud, säger han till Göteborgs Posten.
Glädjekyssen efter Gunhilds comeback
Kyssen är stor och leendet är större. Men det är återkomsten i sig som är allra störst. Efter den stenhårda behandlingen mot sin livshotande sjukdom är Gunhild Stordalen tillbaka för att försöka förändra världen. – Jag står här i dag, det var inte självklart för några månader sedan, säger hon till norska VG.
Läs mer om Gunhild Stordalen.
Gunhild Stordalens stora glädje i kampen
I fem veckor var hon inlagd på klinik för att behandlas för sin dödliga bindvävssjukdom. Nu kommer Gunhild Stordalen med glädjebeskedet – behandlingen har varit framgångsrik och hon blickar framåt. – Petter och jag är glada för varje dag som vi får, säger hon till norska VG.
Läs mer om Gunhild Stordalen.
Pengar kan aldrig skänka dig lycka
Så långt tillbaka han kan minnas har miljardären Petter Stordalen, 53, levt sitt liv i hundra knyck. På väg mot nästa mål. Mot nästa deal. Mot nästa möjlighet. Men våren 2014 diagnosticerades hans hustru, Gunhild Stordalen, med en livshotande sjukdom, och allting stannade upp. – Jag har lärt mig mycket av de motgångar jag har haft i mitt liv, och skulle inte vilja vara utan dem. Gunhilds sjukdom är det enda undantaget, säger Petter Stordalen.
Så samlar Gunhild Stordalen ny kraft
Efter att ha lämnat sjukhuset i Nederländerna samlar Gunhild Stordalen, 37, kraft och energi tillsammans med maken Petter. På sociala medier visar hon nu upp sina egna bilder på parets gemensamma kamp mot hennes dödliga sjukdom. Om hindren är höga så hoppa högre, skriver Gunhild Stordalen på Instagram.
Stordalens stora tacksamhet: Rörd
I Sommar i P1 pratade en öppenhjärtig Gunhild Stordalen om sin livshotande sjukdom och känslorna kring döden. Nu tackar hon lyssnarna för allt stöd hon fått efter programmet. Jag är överväldigad och rörd över engagemanget, skriver Gunhild Stordalen på Instagram.
Läs mer om Gunhild Stordalen och Instagram.
Maj Sjöwall mest poppis hittills i Sommar
Halvvägs in i Sommar i P1-säsongen har Sveriges Radio listat de mest populära värdarna och toppar gör författaren Maj Sjöwall och läkaren och miljöaktivisten Gunhild Stordalen.
Gunhild Stordalens stora glädjebesked
I mitten av juni lades Gunhild Stordalen, 37, in på ett specialsjukhus i Utrecht, för en fem veckor lång behandling mot sin obotliga och livshotande bindvävssjukdom. Behandlingen är förknippad med stora risker, men hoppfulla antydningar i sociala medier pekar på att den varit framgångsrik. Goda nyheter från sjukhuset! Äntligen tillåtelse att lämna landet i ett par veckor! skriver Gunhild Stordalen på Instagram.
Filmen om Gunhild Stordalen stoppas
Dokumentären om Gunhild Stordalen stoppas, skriver Expressen.
Läs mer om Expressen och Gunhild Stordalen.
Filmen om Gunhild Stordalen stoppas
Dokumentären om Gunhild Stordalen stoppas, skriver Expressen. Nyhetsbolagets film om den norska...
Läs mer om Expressen och Gunhild Stordalen.
Stordalen stoppar Nyhetsbolagets film
Nyhetsbolagets prestigesatsning på en dokumentär om den norska läkaren och miljöaktivisten Gunhild Stordalen – som behandlas för den dödliga sjukdomen systematisk sklerodermi – har stoppats av henne själv. Programmet skulle efter nyår ha visats i både norsk tv och i Sveriges Television. – Det var inte möjligt att fortsätta på grund av Gunhilds återfall, bekräftar kommunikationsdirektören Erik Aasheim på hennes stiftelse EAT.
Gunhild Stordalen är inte rädd för döden
För bara tre veckor sen gick min morfar oväntat bort. Samma natt vaknar jag med en nästan fysisk känsla av att befinna mig i hans och mormors mexitegelvilla. Doften av vinbärsbuskar, potatisjord, träskor, Dubbeldusch och Volvo, blir som en svindlande påminnelse om att denna nyss så självklara lilla värld inte längre finns.
Läs mer om Dubbeldusch och Volvo.
Gunhild Stordalen om känslorna kring döden
År 2014 fick Gunhild Stordalen höra att hon bara har några år kvar att leva Hon diagnostiserades med den mest aggressiva formen av en dödlig bindvävssjukdom. I Sommar i P1 berättar den folkkära läkaren och miljöaktivisten om känslorna kring livets avslut: – Döden skulle komma gradvis. Äta upp mig bit för bit, tills jag långsamt skulle sjukna in och till slut ta mitt sista andetag.
Läs mer om Gunhild Stordalen och Hon.
Gunhild Stordalen trotsar läkarna
På onsdagen läggs Gunhild Stordalen in på klinik i för en fem veckor lång behandling mot sin dödliga sjukdom. Bara dagarna innan den ovanliga transplantationen trotsar hon doktorns rekommendation och deltar på konferens i Stockholm – medveten om att det kan innebära att hon kollapsar. – Jag är här mot läkarnas råd, säger Gunhild Stordalen till norska Dagbladet.
Victorias fina gest till Gunhild Stordalen
En digital teknik för att mäta farliga bakterier i kött - den produkten tilldelas Gunhild Stordalens innovationspris på 200 000 kronor, skriver Dagens Industri. Prisutdelningen sker bara dagarna innan Gunhild Stordalen ska genomgå en ny svår behandling mot sin dödliga sjukdom – och prisutdelare är ingen mindre än Kronprinsessan Victoria.
Gunhild Stordalens nya tuffa behandling
Gunhild Stordalen är en av sommarpratarna i P1. Samtidigt läggs hon i nästa vecka in på sjukhus för en tuff och farlig behandling mot sin dödliga sjukdom. – Det blir fem veckor där hon genomför en ny stamcellstransplantation, säger maken Petter Stordalen till norska TV2.
Läs mer om Petter Stordalen och TV2.
Näringslivsprofilerna som sommarpratar i P1
Två entreprenörer, två finansdirektörer och en Stordalen. Det är näringslivsprofilerna som kommer att höras i radion som sommarpratare i år. Mest kända är Bert Karlsson och finansmannen Sven Hagströmer. Men mest publik kanske Gunhild Stordalen drar med sitt engagemang i miljöfrågor och öppenheten kring den egna sjukdomen.