Gunhild

Gunhilds hyllning till maken – efter succn

Gunhild Stordalen hyllar sin make Petter Stordalen efter invigningen av sitt nya hotellkomplex i Stockholm för att han aldrig tvekar att satsa högt.Om du är rädd för att kasta tärningen kan du aldrig förvänta dig att slå en sexa konstaterar hon i ett inlägg på Instagram.

Paret sken ihop i sjukdomskampen

Här visar Gunhild och Petter Stordalen upp kärleken mitt under sjukdomskampen.Under invigningen för Petters nya hotell At Six strålade paret och delade en kyss.– Vi har ett helt fantastiskt liv tillsammans, säger Petter Stordalen.
Läs mer om At Six, Gunhild och Petter Stordalen.
Du måste tro att den här gången fungerar cellgifterna
Det tog två år för Petter Stordalen att få en dejt med Gunhild. I dag ser han det som ett privilegium att – vid sidan av arbetet med Nordic Choice – bära fruns Louis Vuitton-väska runtom i världen. – Premisserna Gunhild satte upp för hur ett förhållande skulle vara i hennes värld, ja, hon var lika tuff som de tuffaste fackbossarna, säger den 54-årige hotellmagnaten i en stor intervju om hur livet har förändrats av hustruns sjukdom, om mångfald och om att de tre barnen vill ta över företaget.
Här får Gunhild Stordalen träffa sin stora förebild
Gunhild Stordalen fick möta sin stora förebild, expresidenten Barack Obama i Milano, på en konferens i Milano.Två av mina hjältar skriver hon på Instagram om mötet med Obama och Marco Gualtieri, grundaren av matinnovationskonferensen Seeds Chips.– Jag är stolt att få dela scen med den forna presidenten och att han väljer just detta forum, sa Gulhild Stordalen till norska VG inför mötet.

Gunhild Stordalens vackra hyllning efter framgången

Den ultimata dealen – så anser Gunhild Stordalen det är att vara styvmamma.Nu hyllar hon och gratulerar sin styvdotter till examen på sin Instagram. Jag är oerhört stolt över dig, skriver Gunhild i inlägget.
Gunhild Stordalen: Chockad att det inte finns någon plan
Hållbarheten inom den globala matproduktionen måste stärkas för att Parisavtalet, och andra framtida utmaningar, ska kunna mötas. Det säger filantropen Gunhild Stordalen på SvD Investor Summit, och uppmanar näringslivet till större medvetenhet i investeringar.
Gunhild Stordalen ska dela scen med Obama
Vid ett av sina första officiella framträdanden efter att han lämnat presidentposten kommer Barack Obama att dela scen med Gunhild Stordalen.– Jag är mycket stolt att stå på samma scen som honom, säger Gunhild Stordalen till norska VG. Och hon avslöjar att hon har planer på att försöka få ex-presidenten eller hans fru Michelle Obama att besöka hennes egen konferens.
Dags för andra avsnittet av Gunhild Live på Facebook
Under söndagen, den 23 april, sänds andra avsnittet av Gunhild Live på Kvällspostens Facebooksida.Med storbandsmusik, jazz och swing kan man mellan 20.00 och 21.00 njuta av klassiska hits.Programmet hittar du här!
Läs mer om Facebook och Gunhild Live.
Premiär för Gunhild Carlings musikprogram på Kvällsposten
På påskdagen klockan 20.00 är det premiär för Gunhild Carlings underhållningsprogram Gunhild Live i Kvällspostens kanaler.Med fokus på musiken och glädjen tar Gunhild med tittarna på sina resor över världen, pratar om aktuella ämnen och har intressanta gäster.–Folk kommer att få önska låtar som vi spelar, säger Gunhild Carling.
Makarna Stordalens romantiska semester
Även paret Stordalen måste ta en paus från alla måsten ibland. Helgen spenderade de bland bergen i franska Alperna och Gunhild delar med sig av semesterbilderna på sociala medier. Att dra blod är aldrig roligt, men den här gången är åtminstone utsikten vacker, skriver Gunhild Stordalen på sin Instagram.
Hon hyllar makens stöd i kampen mot sjukdomen
De tuffa behandlingarna fortsätter för obotligt sjuka Gunhild Stordalen.Hennes största stöttepelare finns i maken och miljardären Petter Stordalen.Ingenting slår att ha en obotlig optimist vid din sida, skriver hon i en hyllning på Instagram.
Stordalens tårar: Hon kommer att leva länge
Petter Stordalen fick kämpa hårt under två års tid för att få att få gå på en första dejt med Gunhild Melhus, som hon hette då.I podcasten Framgångspodden kan hotellmagnaten inte håll tillbaka tårarna när han berättar om den stora kärleken till hustrun – och om kampen mot hennes dödliga sjukdom.– Jag var förälskad redan på första dejten och jag är ännu mer förälskad i dag, säger han.
Läs mer om Framgångspodden.
Gunhild Stordalens hyllning till maken
Han är känd för att göra spektakulära entrer. Men frågan är om inte att bli handbojad och fastlåst i en vattenbur tar priset. – En av de saker jag beundrar mest hos Petter Stordalen är att han aldrig slutar utmana sig sina gränser, skriver hustrun Gunhild Stordalen på Instagram om hotellmiljardärens vattenshow.
Gunhild Stordalens hyllning – till ex-frun
Cancersjuka Gunhild Stordalen kämpar vidare med sin svåra sjukdom och fortsätter sprida glädje. Nu har norskan lagt ut en bild på Instagram där hon hyllar sin make Petters exfru Ingrid. Oväntad vänskap är den bästa. Du är sannerligen fantastisk, skriver hon.
Läs mer om Ingrid och Instagram.
Stjärnornas hälsningar – så firar kändisarna jul
Malin Berghagen firar jul på Mallorca med sina vänner och Malena Ernman tar god tid på sig och låter julen vara länge. Här är några av kändisarnas julhälsningar och berättelser om hur de firar jul. - Dagen spenderas med bad och bastu och en god middag på kvällen, säger artisten Gunhild Carling om sin julafton.
Gunhild Stordalen: Jag har aldrig haft mer lust att leva
OSLO. Hon tänkte bli Norges skickligaste kirurg. Men när Gunhild Stordalen gifte sig med hotellmiljardären Petter insåg hon att hon kunde göra större skillnad i världen utanför operationssalen än i - och i dag är hon styrelseordförande för Eat Foundation, en global plattform för mat, hälsa och hållbarhet. – Jag skulle säga att jag går på ungefär halv maskin jämfört med innan jag blev sjuk, säger den 37-åriga filantropen och läkaren som kämpar mot bindvävssjukdomen systemisk skleros.
Gunhild Stordalen: Jag har aldrig haft mer lust att leva
OSLO: Hon tänkte bli Norges skickligaste kirurg. Men när Gunhild Stordalen gifte sig med hotellmiljardären Petter insåg hon att hon kunde göra större skillnad i världen utanför operationssalen än i - och i dag är hon styrelseordförande för Eat Foundation, en global plattform för mat, hälsa och hållbarhet. – Jag skulle säga att jag går på ungefär halv maskin jämfört med innan jag blev sjuk, säger den 37-åriga filantropen och läkaren som kämpar mot bindvävssjukdomen systemisk skleros.
Gunhild Carling om sitt glittrande firande
Hon har snart avverkat sitt tuffaste år under hela karriären.Så när Gunhild Carling firar jul blir det fest, glitter, glamour och framtida önskningar placerade runt granen.– Jag börjar alltid julafton med att basta och bada, sen ska vi bara njuta av maten och lugnet här ute på landet, säger Gunhild Carling när vi får en försmak på familjens julfirande.
Läs mer om Gunhild Carling.
Gunhild Carling i flygdrama i Paris
Runt lunch i dag hamnade Gunhild Carling i ett flygdrama på Charles de Gaulle-flygplatsen strax utanför Paris.När det Air France-plan hon flög med gick ner för att landa visade det sig att ett annat plan redan stod ute på den landningsbana som skulle användas – och när planet gasade på över landningsbanan utbröt panik på planet.– Vi var nära marken när denna jätte tvingades vända blixtsnabbt. Jag trodde min sista stund var kommen, säger en chockad Gunhild Carling.
Gunhild Carling gör låt med Cicci Landn
Country-sångerskan Cicci Landn och swingstjärnan Gunhild Carling har en låt ihop. Inför välgörenhetsgalan Malmö Aid på Slagthuset har Cicci skrivit och sjunger låten I see you. Gunhild fyller på med blås och piano. – Nu blev det lite New Orleans-stämng över det hela, skrattar Gunhild när vi träffas Amir Alys studio i Malmö.
Gunhild kommer inte att få ett långt liv
Den folkkära filantropen Gunhild Stordalen, 37, har nyligen genomgått en andra behandling för sin autoimmuna och obotliga bindvävssjukdom, Systemisk skleros. Om sjukdomen kommer tillbaka en tredje gång är det ingen som vet, men Gunhilds man, miljardären Petter Stordalen, är hoppfull. – Hon kommer att bekämpa den här fruktansvärda sjukdomen och hon kommer att vinna. Det finns inget annat alternativ i mitt huvud, säger han till Göteborgs Posten.
Gunhild om vägen tillbaka efter missfallet
Det är knappt en månad sedan Gunhild Carling fick missfall. Nu avslöjar den svenska swingdrottningen vad som hände när sorgen slog till och hon inte längre kunde planera för en ny familjemedlem. – Sorgen finns där hela tiden men bästa medicinen är familjen, musiken och goda vänner, säger Gunhild som nu befinner sig i Argentina.
Glädjekyssen efter Gunhilds comeback
Kyssen är stor och leendet är större. Men det är återkomsten i sig som är allra störst. Efter den stenhårda behandlingen mot sin livshotande sjukdom är Gunhild Stordalen tillbaka för att försöka förändra världen. – Jag står här i dag, det var inte självklart för några månader sedan, säger hon till norska VG.
Läs mer om Gunhild Stordalen.
Gunhild Carling om sorgen efter missfallet
Gunhild Carling har fått missfall. Nu berättar hon själv om det tragiska som skedde just när hon kommit tillbaka från USA till sitt hem i Stockamöllan. – Jag blev helt förtvivlad, så ledsen, säger Gunhild.
Läs mer om Gunhild, Stockamöllan och USA.
Gunhild Carling: Jag fick missfall igen
Hon och maken försöker på nytt senare i år: Jag blev så ledsen