Gunhild

Gunhild Carling ska spela på legendarisk klubb i New York

På söndag spelar Gunhild Carling på Birdland i New York, världens mest prestigefyllda jazzklubb.Inbjudan kom från klubben direkt till Gunhild efter att hon visat upp sina musikaliska konster i samband med The Big Band Battle på ett hangarfartyg i New York förra året.– Det mest otroliga är att konserten är slutsåld, säger Gunhild.

Stordalens intima bild med maken

Här är Gunhild Stordalens fina kärleksförklaring till maken Petter.Det handlar inte om känslor, det handlar om maximalt engagemang, skriver hon i till den intima Instagram-bilden med maken som har fått tusentals likes och där hon ses omfamna maken.
Läs mer om Instagram-bilden och Petter.Det.
Stordalens ärliga bild från sjukhuset
Gunhild Stordalen hade inte varit i livet i dag om det inte vore för antibiotika, det skriver hon själv i ett blottande inlägg på Instagram.Bilden till inlägget är tagen på specialistsjukhuset i Utrecht där hon genomgått flera tuffa behandlingar.Men det finns en mörk baksida med antibiotika – vilken Stordalen vill sprida kunskap om:700 000 människor dör varje år, skriver hon.
STOR GUIDE: Från Lasse Stefanz till E-Type och Mustasch - det här händer under påskhelgen
Påsken är en av årets stora hemvändarhelger. Det märks även i Dalarna. E-Type, Lasse Stefanz, Mustasch, Gunhild Carling och Nano besöker alla länet och på flera håll ordnas det hemvändar- och klubbkvällar.

Gunhild Stordalens plan med svenska regeringen

Här är Gunhild Stordalens samarbete – med den svenska regeringen.Sverige är nummer ett på i stort sett allt, skriver Gunhild Stordalen på Instagram.Något av det bästa med mitt uppdrag är att få möta människor som, precis som jag, vill förändra världen, skriver vice statsminister Isabella Lövin (MP) på Facebook.
Gunhild Stordalens starka ord om jämställdhet: No brainer
Gunhild Stordalen som ofta ger uttryck för sina åsikter på sitt Instagramkonto har på internationella kvinnodagen upp en bild på sig och maken Petters exfru Ingrid och skriver att ingen av dem behöver kalla sig feminist då deras make/exmake gör det.Att stå upp för lika rättigheter för andra innebär inte mindre rättigheter för dig, skriver hon bland annat.
Läs mer om Ingrid och Instagramkonto.
Jag hade fixat världens dejt, men hon noterade det inte ens
Han inviger sitt 190:e hotell och har prisats för bästa hotellkedja, men hustrun Gunhild Stordalen imponeras inte i första taget.Nu berättar hotellmagnaten om hur alla hans ansträngningar kan gå obemärkta förbi.- Jag förstod redan vid första dejten att det inte är lätt att imponera på Gunhild. Jag hade fixat världens dejt, men hon noterade det inte ens, säger Petter Stordalen, 55, i en stor intervju om varför han skrev över förmögenheten på 25,7 miljarder till de tre barnen och hur det är att vara anhörig när ens äkta hälft drabbas av en svår sjukdom.
Stordalen om beskedet: Fullständigt maktlös
Gunhild och Petter Stordalen fick veta att hon hade en dödlig sjukdom.I ett öppenhjärtligt inlägg på sin blogg berättar hotellmagnaten nu om hur han tog emot beskedet.När Gunhild blev sjuk kände jag mig för första gången fullständigt maktlös, skriver han.
Läs mer om Petter Stordalen.
Ammar kan ha rätt till en second opinion
En "second opinion" kan vara lösningen för Ammar. Det menar chefsläkare Gunhild Nordensjö Haglund på Länssjukhuset i Kalmar.
Minnesord: Ulf Moström
I 76 års ålder har vår mångårige och käre vän, Ulf Moström, Uppsala, lämnat oss i stor sorg och saknad. Hans närmaste är hustrun Gunhild samt döttrarna Jenny och Mia med familjer.
Läs mer om Gunhild, Jenny, Mia, Ulf Moström och Uppsala.
Gunhild Stordalens lycka: En ny start
Hon har länge kämpat mot sin dödliga sjukdom och själv sagt att hon rört gravkanten med bägge benen.Men nu går Gunhild Stordalen in i det nya året fylld av glädje.En ny start, utbrister hon.
Läs mer om Gunhild Stordalen.
Stordalens lista – innan Gunhild dör
År 2014 fick Gunhild Stordalen höra att hon i värsta fall bara hade några månader kvar att leva.Då gjorde hon och maken Petter Stordalen en lista – på allt de ville hinna med innan hennes död, det säger hon i en stor intervju i norska Dagbladet.–Jag har fått ett utgångsdatum på livet som jag inte hade räknat med, säger hon till tidningen.
Gunhild Stordalens varma hälsning till Petters exfru
Här är Gunhild Stordalens hyllning till maken Petters exfru.Tillsammans spenderade julen på paradisön Mauritius och på Instagram, till ett klipp där det forna äkta paret tar sig en svängom, kommer Gunhild med en kärleksförklaring:De två mest generösa människor jag känner.
Läs mer om Gunhild och Instagram.
Gunhild Carling har hittat sin nya stil i LA
LOS ANGELES. Efter ett par dagar i Los Angeles vet Gunhild Carling att hon har hittat sin nya stil.Hon gör swing av ABBA, Europe, Ace of Base, Roxette, Max Martin med flera.
Prestigefyllda priset till Gunhild Stordalen
Under flera års tid har hon gått en kamp mot sin dödliga sjukdom –samtidigt som hon försökt förändra världen med projektet EAT.Nu tilldelas Gunhild Stordalen den prestigefyllda utmärkelsen Årets fighter av norska veckotidningen KK.– Det är detta som gör att jag går upp varje morgon. Det är detta som håller mig gående, säger Gunhild Stordalen om initiativet som hon brinner så mycket för.
Läs mer om Gunhild Stordalen.
Därför vågade Gunhild slänga peruken i Skavlan
Gunhild Stordalen slängde peruken under en uppmärksammad intervju med Fredrik Skavlan under 2015.I SVT:s Min sanning avslöjas nu att det var maken Petter Stordalens kärleksförklaring som fick henne att våga ta steget.– Och så skulle hon vara med i Skavlan, och då sa jag: Varför ska du ha den jävla peruken? Ta den inte. Du är den enda som är vackrare utan peruken än med, och det menar jag. Och hon trodde mig, säger Stordalen i programmet.
Världen har alltför länge sysslat med 'plåster-lösningar'
När Gunhild Stordalen valde att leva med hotellmiljardären Petter Stordalen valde hon också bort att bli traumakirurg i Sydafrika. Hon insåg att hon kunde göra större skillnad genom den stiftelse som hon fick i morgongåva- och i dag håller hennes EAT Foundation toppmöten i FN och har samarbeten med World Economic Forum i Davos. – Vad du lägger på tallriken är det viktigaste beslutet för din egen och planetens hälsa, för djuren och för människorna som producerar maten, säger den 38-åriga läkaren och filantropen som är en av våra viktigaste klimatinfluencers.
Stordalen pressas – att avslöja sina hemligheter
Sin ögonsten Öbbe.Eller sin livspartner och stora kärlek Gunhild.Framför kameran pressas Petter Stordalen att göra det svåra valet.
Gunhild Stordalens hyllning till sin hjälte
Gunhild Stordalen har under de senaste åren varit sjuk i bindvävssjukdomen systemisk skleros.Hon har varit inlagd på specialsjukhus i Nederländerna två gånger för att genomgå en riskfylld behandling. Nu har hon varit tillbaka för en 18 månaders kontroll.I ett inlägg på Instagram hyllar hon sin läkare: Anledningen till att jag lever, en hjälte i vit rock, skriver hon.
Läs mer om Instagram och Nederländerna.
Gunhild Carling gjorde sitt livs spelning – i New York
På onsdagen, svensk tid, klev Gunhild Carling in på Broadway inför sitt livs spelning.Tusentals New York-bor i publiken fick se Årets Skåning från 2014 bjuda på show.Men det var nervöst.– Jag var riktigt nervös innan – detta var mitt livs största gig, säger Gunhild Carling själv.
Gunhild Stordalens varning inför halloween
Firandet av den skräckfyllda högtiden halloween stundar.Det får filantropen och miljökämpen Gunhild Stordalen att gå ut med en varning på Instagram.Ett av de största hoten mot barns hälsa året runt, skriver hon och skickar samtidigt en uppmaning till sina följare om ett hälsosammare halloweenfirande.
Gunhilds Stordalens krav på maken Petter
Inför tiotusentals följare på Instagram sätter Gunhild Stordalen ner foten mot maken Petter.Då har han inget annat val än krypa till korset och lägga sig paddeflat.Superälsklingen. Du har rätt som vanligt, svarar Petter Stordalen efter hustruns reprimand.
Petter Stordalen avslöjar hur han träffade Gunhild
Både Petter Stordalen och frun Gunhild Stordalen lever upptagna liv.Men främst fokuserar de på att just leva.Nu berättar Petter om kärleken till Gunhild. Redan från första gången de träffades visste han att det var något speciellt med henne.– Jag bara visste att hon var en på en miljon, säger Petter Stordalen.
Petter Stordalen: Så pratar jag och Gunhild om döden
Petter Stordalen hade gjort allt för att hustrun Gunhild inte skulle vara sjuk – samtidigt vill han inte vara utan de långa, tuffa år som de båda spenderat på sjukhus.Det var där deras kärlek växte sig som starkast.– Vi har bara pratat om döden en gång, men vi pratar väldigt mycket om livet och om hur vi kan använda det, säger Petter Stordalen till danska Alt for damerne.
Läs mer om Alt, Gunhild och Petter Stordalen.
Gunhild Stordalens hyllning till mamma
Här är Gunhild Stordalens fina hyllning till sin mamma.Ett förkläde säger mer än tusen ord, står det i Instagram-inlägget där Gunhild poserar med sin mamma som är iklädd ett förkläde med trycket Världens bästa mamma.Mängder av människor visar nu sin kärlek till sina mammor på miljöaktivistens Instagram.