Gunhild

Makarna Stordalens romantiska semester

Även paret Stordalen måste ta en paus från alla måsten ibland. Helgen spenderade de bland bergen i franska Alperna och Gunhild delar med sig av semesterbilderna på sociala medier. Att dra blod är aldrig roligt, men den här gången är åtminstone utsikten vacker, skriver Gunhild Stordalen på sin Instagram.

Hon hyllar makens stöd i kampen mot sjukdomen

De tuffa behandlingarna fortsätter för obotligt sjuka Gunhild Stordalen.Hennes största stöttepelare finns i maken och miljardären Petter Stordalen.Ingenting slår att ha en obotlig optimist vid din sida, skriver hon i en hyllning på Instagram.
Stordalens tårar: Hon kommer att leva länge
Petter Stordalen fick kämpa hårt under två års tid för att få att få gå på en första dejt med Gunhild Melhus, som hon hette då.I podcasten Framgångspodden kan hotellmagnaten inte håll tillbaka tårarna när han berättar om den stora kärleken till hustrun – och om kampen mot hennes dödliga sjukdom.– Jag var förälskad redan på första dejten och jag är ännu mer förälskad i dag, säger han.
Läs mer om Framgångspodden.
Gunhild Stordalens hyllning till maken
Han är känd för att göra spektakulära entrer. Men frågan är om inte att bli handbojad och fastlåst i en vattenbur tar priset. – En av de saker jag beundrar mest hos Petter Stordalen är att han aldrig slutar utmana sig sina gränser, skriver hustrun Gunhild Stordalen på Instagram om hotellmiljardärens vattenshow.

Gunhild Stordalens hyllning – till ex-frun

Cancersjuka Gunhild Stordalen kämpar vidare med sin svåra sjukdom och fortsätter sprida glädje. Nu har norskan lagt ut en bild på Instagram där hon hyllar sin make Petters exfru Ingrid. Oväntad vänskap är den bästa. Du är sannerligen fantastisk, skriver hon.
Läs mer om Ingrid och Instagram.
Stjärnornas hälsningar – så firar kändisarna jul
Malin Berghagen firar jul på Mallorca med sina vänner och Malena Ernman tar god tid på sig och låter julen vara länge. Här är några av kändisarnas julhälsningar och berättelser om hur de firar jul. - Dagen spenderas med bad och bastu och en god middag på kvällen, säger artisten Gunhild Carling om sin julafton.
Gunhild Stordalen: Jag har aldrig haft mer lust att leva
OSLO. Hon tänkte bli Norges skickligaste kirurg. Men när Gunhild Stordalen gifte sig med hotellmiljardären Petter insåg hon att hon kunde göra större skillnad i världen utanför operationssalen än i - och i dag är hon styrelseordförande för Eat Foundation, en global plattform för mat, hälsa och hållbarhet. – Jag skulle säga att jag går på ungefär halv maskin jämfört med innan jag blev sjuk, säger den 37-åriga filantropen och läkaren som kämpar mot bindvävssjukdomen systemisk skleros.
Gunhild Stordalen: Jag har aldrig haft mer lust att leva
OSLO: Hon tänkte bli Norges skickligaste kirurg. Men när Gunhild Stordalen gifte sig med hotellmiljardären Petter insåg hon att hon kunde göra större skillnad i världen utanför operationssalen än i - och i dag är hon styrelseordförande för Eat Foundation, en global plattform för mat, hälsa och hållbarhet. – Jag skulle säga att jag går på ungefär halv maskin jämfört med innan jag blev sjuk, säger den 37-åriga filantropen och läkaren som kämpar mot bindvävssjukdomen systemisk skleros.
Gunhild Carling om sitt glittrande firande
Hon har snart avverkat sitt tuffaste år under hela karriären.Så när Gunhild Carling firar jul blir det fest, glitter, glamour och framtida önskningar placerade runt granen.– Jag börjar alltid julafton med att basta och bada, sen ska vi bara njuta av maten och lugnet här ute på landet, säger Gunhild Carling när vi får en försmak på familjens julfirande.
Läs mer om Gunhild Carling.
Gunhild Carling i flygdrama i Paris
Runt lunch i dag hamnade Gunhild Carling i ett flygdrama på Charles de Gaulle-flygplatsen strax utanför Paris.När det Air France-plan hon flög med gick ner för att landa visade det sig att ett annat plan redan stod ute på den landningsbana som skulle användas – och när planet gasade på över landningsbanan utbröt panik på planet.– Vi var nära marken när denna jätte tvingades vända blixtsnabbt. Jag trodde min sista stund var kommen, säger en chockad Gunhild Carling.
Gunhild Carling gör låt med Cicci Landn
Country-sångerskan Cicci Landn och swingstjärnan Gunhild Carling har en låt ihop. Inför välgörenhetsgalan Malmö Aid på Slagthuset har Cicci skrivit och sjunger låten I see you. Gunhild fyller på med blås och piano. – Nu blev det lite New Orleans-stämng över det hela, skrattar Gunhild när vi träffas Amir Alys studio i Malmö.
Gunhild kommer inte att få ett långt liv
Den folkkära filantropen Gunhild Stordalen, 37, har nyligen genomgått en andra behandling för sin autoimmuna och obotliga bindvävssjukdom, Systemisk skleros. Om sjukdomen kommer tillbaka en tredje gång är det ingen som vet, men Gunhilds man, miljardären Petter Stordalen, är hoppfull. – Hon kommer att bekämpa den här fruktansvärda sjukdomen och hon kommer att vinna. Det finns inget annat alternativ i mitt huvud, säger han till Göteborgs Posten.
Gunhild om vägen tillbaka efter missfallet
Det är knappt en månad sedan Gunhild Carling fick missfall. Nu avslöjar den svenska swingdrottningen vad som hände när sorgen slog till och hon inte längre kunde planera för en ny familjemedlem. – Sorgen finns där hela tiden men bästa medicinen är familjen, musiken och goda vänner, säger Gunhild som nu befinner sig i Argentina.
Glädjekyssen efter Gunhilds comeback
Kyssen är stor och leendet är större. Men det är återkomsten i sig som är allra störst. Efter den stenhårda behandlingen mot sin livshotande sjukdom är Gunhild Stordalen tillbaka för att försöka förändra världen. – Jag står här i dag, det var inte självklart för några månader sedan, säger hon till norska VG.
Läs mer om Gunhild Stordalen.
Gunhild Carling om sorgen efter missfallet
Gunhild Carling har fått missfall. Nu berättar hon själv om det tragiska som skedde just när hon kommit tillbaka från USA till sitt hem i Stockamöllan. – Jag blev helt förtvivlad, så ledsen, säger Gunhild.
Läs mer om Gunhild, Stockamöllan och USA.
Gunhild Carling: Jag fick missfall igen
Hon och maken försöker på nytt senare i år: Jag blev så ledsen
Gunhild Carling på väg mot succ i USA
Efter 15 timmars flygresa från Brasilien landade Gunhild Carling i Los Angeles. Redan första dagen fick hon ett fint erbjudande. – Efter att jag spelat in en film med bandet Postmodern Jukebox fick jag frågan om jag ville uppträda i Las Vegas, säger Carling.
Gunhild Stordalens stora glädje i kampen
I fem veckor var hon inlagd på klinik för att behandlas för sin dödliga bindvävssjukdom. Nu kommer Gunhild Stordalen med glädjebeskedet – behandlingen har varit framgångsrik och hon blickar framåt. – Petter och jag är glada för varje dag som vi får, säger hon till norska VG.
Läs mer om Gunhild Stordalen.
Carlings gravid-kamp under jätteturnn
Det började bra när Gunhild Carling inledde sin stora turn i Brasilien. Åtminstone vad gäller publikens reaktioner. – Men jag glömde kvittera ut gaget efter spelningen i Sao Paulo, säger Gunhild men låter ändå helt nöjd.
Gravida Gunhild ute på sin tyngsta turn
MALMÖ. Hon har fyllt 41, är gravid i tredje månaden och har åkt ut på en världsturn i swing. Gunhild Carling tänker inte slå av på takten - trots att hon väntar sitt tredje barn i mars. – Som man bäddar får man ligga, säger hon.
Gunhild Carlings oro efter gravidlyckan
LONDON. Gunhild Carling är gravid. Den 41- åriga swingstjärnan väntar sitt tredje barn i slutet av februari nästa år. – Visst är jag orolig för missfall, jag har ju passerat 40 och då är det inte lika säkert, säger Gunhild Carling.
Läs mer om Gunhild Carling.
Pengar kan aldrig skänka dig lycka
Så långt tillbaka han kan minnas har miljardären Petter Stordalen, 53, levt sitt liv i hundra knyck. På väg mot nästa mål. Mot nästa deal. Mot nästa möjlighet. Men våren 2014 diagnosticerades hans hustru, Gunhild Stordalen, med en livshotande sjukdom, och allting stannade upp. – Jag har lärt mig mycket av de motgångar jag har haft i mitt liv, och skulle inte vilja vara utan dem. Gunhilds sjukdom är det enda undantaget, säger Petter Stordalen.
Så samlar Gunhild Stordalen ny kraft
Efter att ha lämnat sjukhuset i Nederländerna samlar Gunhild Stordalen, 37, kraft och energi tillsammans med maken Petter. På sociala medier visar hon nu upp sina egna bilder på parets gemensamma kamp mot hennes dödliga sjukdom. Om hindren är höga så hoppa högre, skriver Gunhild Stordalen på Instagram.
Stordalens stora tacksamhet: Rörd
I Sommar i P1 pratade en öppenhjärtig Gunhild Stordalen om sin livshotande sjukdom och känslorna kring döden. Nu tackar hon lyssnarna för allt stöd hon fått efter programmet. Jag är överväldigad och rörd över engagemanget, skriver Gunhild Stordalen på Instagram.
Läs mer om Gunhild Stordalen och Instagram.
Maj Sjöwall mest poppis hittills i Sommar
Halvvägs in i Sommar i P1-säsongen har Sveriges Radio listat de mest populära värdarna och toppar gör författaren Maj Sjöwall och läkaren och miljöaktivisten Gunhild Stordalen.