Häktad

MFF-spelaren fortsatt häktad - men delar av utredningen läggs ner: "Vi är väldigt upprörda"

Den senaste tiden har en Malmö FF-spelare suttit häktad misstänkt för våldtäkt mot barn. Ärendet har haft två målsägande, som spelaren alltså misstänkts ha utsatt för brott.
Läs mer om Malmö FF-spelare.

Bandidoshärvan: Här är ledarens näste – vid E20

Hösten 2017 flyttade mc-klubben Bear Jaw MC Skara över gränsen till Vara kommun.I området Öttum, precis intill E20, ligger deras lokal.Men ägaren sitter just nu häktad misstänkt som huvudman i en stor organiserad narkotikahärva med tydliga band till Bandidos.– Jag kan konstatera att han står som ägare till det klubbhuset, säger åklagaren Jenny Karlsson.
Släppt man begärd häktad - ny mordmisstanke
Inrikes. En man i 30-årsåldern som släppts efter att tidigare suttit häktad misstänkt för mord har nu åter begärts häktad sedan utredningen tagit en ny vändning, skriver Östra Småland.
Läs mer om Östra Småland.
Släppt man begärd häktad - ny mordmisstanke
En man i 30-årsåldern som släppts efter att tidigare suttit häktad misstänkt för mord har nu åter begärts häktad sedan utredningen tagit en ny vändning, skriver Östra Småland.
Läs mer om Östra Småland.
Man begärs häktad för mer än 100 barnvåldtäkter
En man i Småland misstänks ha begått mer än 100 olika våldtäkter mot barn.
Läs mer om Småland.
Begärs häktad för mer än 100 barnvåldtäkter
Inrikes. En man i Småland misstänks ha begått mer än 100 olika våldtäkter mot barn. Han begärs häktad i Kalmar tingsrätt för misstänkta övergrepp under åren 2011-2013.
Läs mer om Kalmar och Småland.
Begärs häktad för mer än 100 barnvåldtäkter
En man i Småland misstänks ha begått mer än 100 olika våldtäkter mot barn. Han begärs häktad i Kalmar tingsrätt för misstänkta övergrepp under åren 2011-2013.
Läs mer om Kalmar och Småland.
Stjärnadvokat försvarar utpekad i pensionshärvan
Den efterlyste Falconmannen Max Serwin har dumpat sin försvarare Stefan Häge.Affärsmannen - som är efterlyst och häktad i sin frånvaro - har fått stjärnadvokaten Thomas Olsson som ny försvarare.I ett livstecken till tingsrätten uttrycker Serwin fruktan för sin sociala och ekonomiska framtid.
Kvinna häktad - skytten på fri fot
En man i 40-årsåldern med kopplingar till mc-grupperingar sköts ihjäl i en bostad i Sandviken. Nu har en kvinna häktats. Men åklagaren tror att någon annan höll i vapnet.
Läs mer om Sandviken.
Person begärs häktad för mord i Sandviken
En person har begärts häktad för ett mord i Sandviken med kopplingar till mc-grupperingar, meddelar Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande.
En person begärs häktad efter mordet i Sandviken
En person har begärts häktad på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mordet på en man som sköts till döds i Sandviken i februari.
Läs mer om Sandviken.
Misstänkt mördare släppt på fri fot
En 19-årig man anhölls i onsdags misstänkt för ett mord Drottninghög i Helsingborg.Nu har han släppts på fri fot.– Med den bevisning som finns för närvarande bedömer jag inte att han skulle bli häktad, säger kammaråklagare Ulrika Ekvall till Helsingborgs Dagblad.
Receptionist på gym utsatt för telefonterror av psyksjuk
En 21-årig man begärs häktad för att ha ringt tusentals samtal till en kvinna och hennes pojkvän. Han fick kontakt med kvinnan när hon arbetade som receptionist på ett gym.Han kunde inte släppa taget om henne. 21-åringen misstänks även för olaga hot, olaga förföljelse och 450 överträdelser av kontaktförbud.
Brittisk man jagas – misstänks för inblandning i pensionshärva
En brittisk medborgare jagas för sin misstänkta inblandning i pensionshärvan kring fondbolaget Falcon Funds.– Jag har begärt en person häktad för medhjälp till grovt bedrägeri, säger kammaråklagare Arne Fors.
Man misstänks för två sprängattentat i Malmö
En 20-årig man har sedan ungefär en månad tillbaka suttit häktad, misstänkt för ett sprängattentat vid polishuset i Rosengård.Nu misstänks mannen för ytterligare ett dåd i Malmö, som skedde i ett flerfamiljshus sex månader senare.
Läs mer om Malmö och Rosengård.Nu.
16-åring häktad misstänkt för mord på pizzeria
En 16-åring har häktats misstänkt för mordet på en pizzeria i Rinkeby i januari, uppger tidningen Mitt i. Han är den tredje personen som häktats misstänkta för mordet.
Läs mer om Mitt och Rinkeby.
MFF-spelare häktas för ytterligare en våldtäkt mot barn
Målet mot den spelare i Malmö FF som sedan tidigare sitter häktad misstänkt för våldtäkt mot barn och sexuellt utnyttjande av barn växer ytterligare.
Läs mer om Malmö FF.
20-årig man häktad misstänkt för mordet i Piteå
Den 20-årige man som misstänks för mordet på en man i Piteå har häktats misstänkt för mord, rapporterar SVT Nyheter Norrbotten.Mannen nekar till mord men erkänner grov misshandel och vållande till annans död.
Läs mer om Piteå.
Man begärs häktad för mord i Piteå
En man har begärts häktad misstänkt för mord efter att en annan man hittats död i en bil i Piteå.Offret dök inte upp på jobbet på fredagsmorgonen – han anmäldes försvunnen för att sen hittas misstänkt mördad.– Jag vill inte säga något, säger den misstänktes försvarare Christina Lehto.