Här

Torontostjärnan skadad igen - efter dubbeltacklingen

SKADAD. Auston Matthews kommer att vara borta "ett tag" efter nattens dubbeltackling. Foto: Getty Images/Skärmklipp Sportsnet För tredje gången den här säsongen har Toronto Maple Leafs stjärncenter Auston Matthews drabbats av en skada.
Vonn sprider farfars aska – i skidbacken i Sydkorea
Hans stöd tog henne till hennes fjärde vinter OS och nu blir en del av honom kvar i Pyeongchang. Lindsey Vonn avslutar OS med att strö sin farfars aska - i skidbacken.– Jag vet att det skulle betyda mycket för honom att vara tillbaka här, en del av honom är alltid i Sydkorea, säger Vonn till the Associated Press.
Läs mer om Pyeongchang, Sydkorea och Vonn.
Det är en remix av hans episka alkoholintervju
Här är skidskyttehjältarnas hemliga guldhyllning till Wolfgang Pichler.Jesper Nelin har gjort en video och en låt av tyskens omtalade tv-intervju efter Hanna Öbergs guld.– Det är en remix av hans episka alkoholintervju, säger Jesper Nelin.

Tvingas avbryta – efter lömska undanflykten

Kvällens På spåret-tävlande Josefin Johansson hamnar i en längre diskussion om ost med domaren Fredrik Lindström i ett försök att slippa svara på en fråga.Tillslut tröttnar medtävlande Johar Bendjelloul och säger ifrån på skarpen.– Vi har faktiskt en frågesport här.
Här är de vanligaste misstagen folk gör under uppkörningen
Att ta körkort är något många drömmer om. Men när det väl är dags för uppkörning så är det viktigt att man har koll och allt sitter. Det finns två områden där det är vanligt att många gör misstag.
19.00: Här följer du IKO mot Södertälje
Sjätteplacerade IK Oskarshamn ställs mot åttondeplacerade Södertälje. Följ Sportens direktrapportering från Be-G Hockey Center här! Sjätteplacerade IK Oskarshamn ställs mot åttondeplacerade Södertälje.
Hemliga knepet: Tog OS-banan till Sverige
PYEONGCHANG. Sveriges damer och herrar är den stora överraskningen i OS-skidskyttet. Nu berättar svenskarna om sin speciella uppladdning: en nästan exakt kopia på OS-banan som anlagts i Östersund. – Vi var väl förberedda för det här, säger Fredrik Lindström.
Guldhjältens rörande hyllning till mamman
PYEONGCHANG. Först vann han sensationellt OS-guld i skidskyttestafett.Sedan hyllade Jesper Nelin sin mamma.– Det här hade absolut inte gått utan henne, säger han.
Läs mer om Jesper Nelin och OS-guld.
Florida inför nya vapenlagar efter skolskjutningen
Floridas guvernör Rick Scott meddelade på fredagen att delstaten nu inför ändrade vapenlagar efter skolskjutningen i Parkland tidigare den här månaden.
Läs mer om Parkland och Rick Scott.
Jag hade gåshud över hela armarna
GÖTEBORG. Patrik Kittel svarade för en fantastisk insats och slog personligt rekord.Världsettan Isabell Werth bjöd på enastående underhållning och fick hela 85,38%.Men de var båda chanslösa mot Cathrine Dufour – som slog till med nytt världsrekord och hyllades med stående ovationer.– Det här kommer jag aldrig glömma, säger Cathrine Dufour.
Läs mer om Cathrine Dufour.
Sverige är tvåa i OS – i guld per capita
Sverige är just nu näst bäst i vinter-OS om guldmedaljerna vägs efter folkmängden. Sämst är Kina, och OAR och Storbritannien ligger heller inget vidare till. Men Norge är, mätt på det här sättet, bara ännu bättre.
Läs mer om Kina, OAR och Storbritannien.
Sjunkande medlemsantal oroar inte Schyman
Feministiskt initiativ går in i valrörelsen med 16.500 tappade medlemmar sedan september 2014. Trots detta är partiledaren Gudrun Schyman övertygad om att partiet är bättre rustat för detta val än för något tidigare. – Vi har otroligt mycket bättre förutsättningar den här gången, säger hon.
Läs mer om Gudrun Schyman och Schyman.
OS-guiden: Lördag 24 februari
Sverige spelar final i curling och i en skidklassiker går av stapeln: femmilen. Här är programmet för OS näst sista dag.
Bilmärket avslöjar din partitillhörighet
Hej! Här är tre härliga helgtips: Läs: Vår spännande intervju med Lupita Nyong o. Se: Tv-serien Goliath med Billy Bob Thornton i toppform. Ät: På Agrikultur som i veckan fick sin första Michelinstjärna. Trevlig helg!
Här är tv-serierna som släpps på Netflix under 2018
Vi har både spännande science fiction-äventyr och uppmärksammade dokumentärserier att se fram emot det här året. Vi har listat de mest omtalade Netflix-serierna som har premiär under 2018.
Läs mer om Netflix och Netflix-serierna.
Liberalerna – ord för ord
Nyfiken på Liberalerna? Då googlar svenskarna på det här.
Läs mer om Liberalerna.
Det här behöver du veta om det nya amorteringskravet
Många svenskar har inte så bra koll på vad amorteringskravet för bolån egentligen innebär. Tre av tio personer som mäklarföretaget Fastighetsbyrån frågat säger att de inte vet vad de nya reglerna innebär.
Läs mer om Fastighetsbyrån.
Lindströms guldglädje - ladda ned din egen löpsedel
Fredrik Lindström körde sista sträckan i skidskyttestafetten och blev stor hjälte när Sverige tog OS-guld. Klart man förtjänar en löpsedel då - här kan du ladda ned den!
Läs mer om OS-guld och Sverige.
Är ett problem – ska vara öppen med det
Kim Martin Hasson har gjort debut som expertkommentator under Eurosports OS-sändningar. Här berättar hon om hur det varit att jobba med Foppa, Damkronorna och Leif Boorks misslyckande och hur hon hjälpt andra tjejer genom att vara öppen med anorexi.– Jag tycker det är någonting man ska vara öppen med för det är ett problem, säger hon.
Läs mer om Damkronorna och Foppa.
Lyckopappan vann dubbla miljonvinster
För några veckor sedan kammade den nyblivna småbarnspappan hem 1,9 miljoner kronor på Europatipset.Stärkt av vinsten satsade han igen och drog på torsdagen hem ytterligare 13 rätt och en miljon till.– Det här är är otroligt, konstaterar vinnaren.
Här är veckans bästa låtar, v. 8
Varje vecka väljer DN Kultur ut sina favoritlåtar från veckan som gått. Så även denna vecka.
OS 2018: Program och tv-tider lördag 24 februari
OS 2018 i Sydkorea är här!Här får du veta allt om dagens program, lördag den 24 februari.
Läs mer om Sydkorea.
Advania tar ny tung kommunskalp – här är veckans it-affärer
Advania tar hem Jönköpings kommuns it-upphandling, Tieto har hittat en ny skolkompis och Zetup bygger upp it:n för skönhetskedja.
Läs mer om Tieto och Zetup.
Rekordmånga svenskar köper bostad i Spanien
Spanien lockar allt fler svenska bostadsköpare.– Goda kommunikationer och låga räntor gör att fler än någonsin tar steget. Och när man ser att vänner och bekanta köper i Spanien blir tröskeln att göra det själv lägre, säger Daniel Nilsson på Fastighetsbyrån.Här är tio prisvärda objekt för dig som vill flytta till solen eller bara drömma dig bort.