Halmstad

Hammarby värvar från Halmstad

Mittfältaren Rebin Asaad lämnar Halmstad för den allsvenska konkurrenten Hammarby.
Läs mer om Halmstad och Hammarby.

Ilskan: Turister matar hästar med pizza

Personalen på Stadsbondgården i Halmstad har flyttat sina hästar till en privat gård eftersom besökarna struntar i matningsförbudet.– Jag tror att många förmänskligar djuren, säger Helena Kummel, föreståndare på gården.
Turister matar hästar med pizza
Personalen på Stadsbondgården i Halmstad har flyttat sina hästar till en privat gård eftersom besökarna struntar i matningsförbudet.
Läs mer om Halmstad och Stadsbondgården.
Hästar måste flyttas – görs feta av turisternas mat
Personalen på Stadsbondgården i Halmstad har flyttat sina hästar till en privat gård eftersom besökarna struntar i matningsförbudet.
Läs mer om Halmstad och Stadsbondgården.

Krisplanen: Ta Jawo från Dif

Gefle IF är hopplöst sist i superettan och har sålt sin skyttekung Johan Oremo till Halmstad.Nu siktar klubben på att värva tillbaka en före detta publikfavorit.Enligt SportExpressens uppgifter har klubben varit i kontakt med Djurgården angående att låna Amadou Jawo.- Det stämmer att de varit i kontakt med oss angående honom. Sedan får vi se vad som händer, säger sportchefen Bosse Andersson.
Tillbaka i allsvenskan - köps loss från Gefle
Här är Halmstad BK:s drag för att lyfta från botten av allsvenskan.Enligt SportExpressens uppgifter köper HBK loss Gefle IF:s anfallare Johan Oremo för omkring en miljon kronor.Övergången väntas bli officiell inom de närmaste dagarna.
Läs mer om Gefle, HBK och Johan Oremo.
Ko räddades ur bäck
På måndagen ramlade en ko ner i en bäck och kunde inte komma upp.Lyckligtvis kunde räddningstjänsten få upp djuret.– Kon är uppe nu och mår bra, säger Niklas Rosenberg, inre befäl på räddningstjänsten Halmstad.
Läs mer om Halmstad.
Jetski hittad utan förare i hamnen
Polisen larmades till hamnen i Halmstad klockan 15.40 där en jetski har hittats utan förare.Omständigheterna är inledningsvis oklara.Polis, räddningstjänst och ambulans har skickats till platsen.
Läs mer om Halmstad.
Kikki Danielsson ställer in i Halmstad
Kikki Danielsson skulle ha uppträtt tillsammans med Doug Seegers på Halmstads slott i kväll.
Läs mer om Halmstad.
Kikki Danielsson tvingas ställa in
Kikki Danielsson ställer in konsert.En förkylning hindrar artisten från att uppträda i Halmstad.Sabbat rösten, skriver hon på Twitter.
Läs mer om Halmstad.Sabbat och Twitter.
Sundsvall bombar in fler mål än Halmstad
Dagens bästa: Bomben 1Spelstopp: 15 juli 15.59Spelexpert: Johan Meijer
Läs mer om Halmstad.
Halmstad räddade poäng mot Göteborg
Mads Albæk såg ut att bli den självskrivne matchhjälten i sin sista hemmamatch för IFK Göteborg. Men hans drömmål fick ett sent svar från Halmstadstalangen Sead Haksabanovic, som räddade oavgjort 1–1 med ett distansskott.
Man i cykelolycka – fördes till sjukhus
En man i 50-årsåldern körde omkull på sin cykel i Halmstad.Han kördes till sjukhus.– Han klagade på smärtor i axeln, säger Ulla Brehm, pressinformatör vid polisen i region Väst.
Läs mer om Halmstad.Han, Ulla Brehm och Väst.
Halmstad bjöds på två vansinniga prestationer
Roger Walmann andades ut sedan Caddie Lisieux spurtat hem StoSprintern.– Vi gjorde ett dåligt jobb med henne i fjol. Det var skönt att hon äntligen fick en stor seger, sa Roger.
Travkusk blåste positivt i alkotest
En kusk blåste positivt inför ett lopp under lördagens V75-dag på Halmstad.Kusken stängs nu av i en månad.– Det är jättetråkigt, säger kusken.
Läs mer om Halmstad.Kusken.
15.00: Följ V75 – ta hjälp av experterna
Dags för V75 på Halmstad. SportExpressens experter bjuder på tips inför – och under – V75. Under live-fönstret finns hetaste skrällarna, bästa spikarna, snackhästarna och värmningarna som sticker ut.
Läs mer om Halmstad och V75.
Miljonklubbens tips
Unika panelen Miljonklubben om lördagens V75:a på Halmstad, 8 juli
Läs mer om Halmstad och Miljonklubben.
Andra raka för Diamanten och Eriksson
Christoffer Eriksson körde Diamanten till seger i Kungapokalen för knappt två månader sedan. På torsdagskvällen fick Eriksson chansen igen bakom fyraåringen och det blev ny storloppsseger i Sprintermästaren i Halmstad. Tränaren Robert Bergh var själv tvåa med Muscle Hustle.
18.30: Följ V75 – ta hjälp av experterna
Dags för V75 på Halmstad ikväll, och Sprintermästaren. SportExpressens Stefan Jönsson bjuder på tips inför – och under – V75. Under live-fönstret finns hetaste skrällarna, bästa spikarna, snackhästarna och värmningarna som sticker ut.
Läs mer om Halmstad, Sprintermästaren och V75.
Elfsborg kryssade – borta mot Halmstad
Det blev delad pott i den allsvenska omstarten.Halmstad tryckte på för ett segermål i slutet – men fick nöja sig med 1-1 hemma mot Elfsborg.
Läs mer om Elfsborg och Halmstad.
Jätte-evenemang har intagit Halmstad – tusentals är där
Det var inte direkt något optimalt väder.När flerdagarsfestivalen Tall Ships Races drog i gång var det i stället hård blåst och mörka moln över Halmstad.Men med ett 50-tal stora fartyg på plats –flera av dem tar med besökarna på en seglats –hölls stämningen uppe ändå.
Läs mer om Halmstad och Halmstad.Men.