Handlarn

Tusentals kronor samlades in efter butiksrånet: Wow

När Margareta Sohlin, 69, läste att matbutiken Handlarn i Klimpfjäll haft inbrott och blivit av med runt 200 000 kronor blev hon bedrövad.Hon startade en insamling för att stötta butiken – och på bara en vecka hade drygt 39 000 kronor kommit in.Butiksägaren Eva Kristoffersson, 58, är både rörd och tacksam.– Man tänker bara wow, vilken medmänsklighet, säger hon.
Läs mer om Handlarn och Klimpfjäll.

Bröderna kan ha fångats på film

Handlarn i Källby. Drygt fem minuters bilresa från Blomberg. Här ska de misstänkta bröderna ha köpt pizza – bara någon timme efter att Lisa Holm försvann, söndagen den 7 juni. En person från butiken bekräftar att polisen hämtat en övervakningsfilm. – Den uppgiften kan jag varken förneka eller bekräfta, säger kriminalkommissarie Lars Johansson, spaningsledare i utredningen.
Läs mer om Blomberg, Källby och Lisa Holm.
Rånare övermannad av butikspersonalen
På tisdagskvällen gick en ung man in på en Handlarn-butik i södra Stockholm med en skarpladdad pistol. Det lär han ångra. Någon minut senare hade han övermannats av butikspersonalen som kunde hålla fast honom till polis anlände. – Jag chockreagerade och slog till handen som han hade pistolen i, så han fick den i huvudet. Då försökte han fly, säger butiksägaren.
Läs mer om Handlarn-butik och Stockholm.
Två gripna efter butiksinbrott
Ett inbrott har skett i butiken Handlarn i Undrom, Sollefteå kommun. Två personer har gripits av polisen. - Allmänheten ska ha en stor eloge.
Läs mer om Handlarn, Sollefteå och Undrom.

Rekordstort sug efter Helen Sjöholm

Undrom I går morse släpptes biljetterna till Helen Sjöholms konsert i Sunnersta den 12 april. Åtta minuter senare var de slut. - Det var kö på Handlarn i Undrom. När hände det senast,
Resele ska få servicepunkt
Handlarn i Resele ska bli mer än en livsmedelsbutik. Det ska bli en servicepunkt i samhället. Nu har länsstyrelsen beviljat 296 525 kronor i bidrag till projektet.
Läs mer om Resele.
Man anhållen för rånförsök i Borås
En man har gripits som misstänkt för rånförsöket mot Handlarn i onsdags. Polisen är mycket förtegen om fallet.
Läs mer om Handlarn.
Servicepunkt invigs i Hälledal
HÄLLEDAL Nu ska det bli bättre service i Hälledal. På lördag öppnar nämligen en ny servicepunkt i den lokala affären Handlarn där man både ska kunna fika och uträtta ärenden via internet.
Läs mer om Handlarn och Hälledal.
Alla från barnen till farfar är engagerade
Vikmanshyttan Maria och Patrik Lindström köpte fastigheten i slutet av maj. Den 1 augusti klockan 12.00 öppnar de sin butik Handlarn i Vikmanshyttan. Det blir en lanthandel men en storskalig med fullt sortiment.
Vann på V75-spel
En vinst på närmare 200 000 kronor blev det på en V75-kupong i dag. Den lämnades in i Karlshamn. Närmare bestämt hos affären Handlarn. Andelskupongen, som kostade 1 000 kronor, prickade
Läs mer om Handlarn och Karlshamn.
Handlarn firade fem år vid Garpenbergs marknad
Butiken Handlarn passade på att fira femårsjubileum vid vårmarknaden i Garpenbergs centrum. Affären har några tuffa år bakom sig.
Inga spår efter Säfflerånaren
Under onsdagen genomförde polisen flera förhör med anledningen av att Handlarn i Säffle rånades av en knivbeväpnad man på tisdagskvällen. Men förhören och spaningarna har inte gett resultat.
Läs mer om Handlarn, Säffle och Säfflerånaren.
Något positivt är på gång i Svartå
En arbetsdag i det lilla samhället kan också vara en kul dag Utvecklingsgruppen ordnar tipspromenad, ansiktsmålning och städdag i centrum. Handlarn bjuder på korv, frisörskan bjuder
Läs mer om Svartå och Utvecklingsgruppen.
Skolchefen sågs nära fyndplats
Ett vittne såg universitetschefens bil utanför Handlarn i Närkes Kil - samma dag som Eva försvann. Livsmedelsaffären ligger bara några kilometer från platserna där hennes kvarlevor hittats. Polisen misstänker att 51-åringen kan ha handlat varor där som använts för att göra av med kroppen.
Läs mer om Eva och Handlarn.