Harry

Markle om Harry: Han är feminist

Prins Harry ses ofta som en rätt grabbig kille.Men efter förlovningen med Meghan Markle har han fått upp ögonen för en ny fråga.– Även han är feminist, sa Meghan Markle under ett officiellt besök och tittade på sin blivande make, skriver The Telegraph.

Markle om Harry: Han är feminist

Prins Harry ses ofta som en rätt grabbig kille.Men efter förlovningen med Meghan Markle har han fått upp ögonen för en ny fråga.– Även han är feminist, sa Meghan Markle under ett officiellt besök och tittade på sin blivande make, skriver The Telegraph.
Inofficiell film om Voldemort stor nätsensation
En liten italiensk filmstudio har släppt en fristående prolog på Youtube om Harry Potter-skurken Voldemort.
Carl Henrik Fredriksson: Det är i Österrike Europas framtid avgörs
Österrike kan komma att spela en olycksbådande nyckelroll i den djupnande konflikten mellan EU:s öst- och västländer. Carl Henrik Fredriksson ser skuggan från Harry Lime falla över kanslern Sebastian Kurz.
Läs mer om Harry Lime och Sebastian Kurz.

Bo som i Harry Potter – och njut av en magisk natt

Här när drömlägenheten för Harry Potter-fans.Den ligger givetvis i J K Rowlings hemstad Edinburgh – och hyrs ut för övernattning.
Ett trauma som fört oss samman
Efter en tuff vår och sommar var det många som förväntade sig att Pixbo också skulle få en tuff SSL-säsong.Men tvärtom – Göteborgslaget har gjort stor succ.Nu tillägnar man framgången till tidigare lagkamraten Mikael Harryson som tragiskt omkom under ett träningspass i våras.– Harry har fört oss samman, han är med oss hela tiden, säger Pixbotränaren Jonas Eliasson.
Partiledaren dumpar fästmön efter rasistinlägg om Meghan Markle
Den brittiske Ukipledaren Henry Bolton, 54, har dumpat sin skandalfästmö Jo Marne, 25.Hon anklagas för att ha skrivit ha skrivit rasistiska inlägg om prins Harry blivande fru Meghan Markle.Nu ökar trycket på Bolton att avgå.
Kane historisk när 'Spurs' vann stort
Harry Kane fortsätter att skriva historia i Tottenham.Stjärnanfallaren gjorde två nya mål när Spurs besegrade Everton med 4-0, och är nu Tottenhams främste målskytt någonsin i Premier League.–Jag är väldigt stolt, säger Harry Kane.
Harry Kane målbäst i Tottenham
Harry Kane är bäst i Tottenhams Premier League-historia. När det gäller antal gjorda mål, alltså. I 4–0-segern mot Everton satte han nummer 97 och 98 – och klev förbi Teddy Sheringham (97).
Så ser Meghans liv med prins Harry ut
Fyra månader kvar till det storslagna bröllopet – nu avslöjas detaljer om hur prins Harry och skådespelerskan Meghan Markle tillbringar sin tid tillsammans.Det handlar om allt från att hålla sig i form med träning på dagarna – till att äta och dricka italienskt på kvällarna, skriver Daily Mail.Favoritrestaurangen ligger mitt i centrala London – ett stenkast från turistkvarteren runt Piccadilly circus.
Bilden på Markle släpptes – timmar senare var tröjan slutsåld
Tillsammans med hennes blivande man prins Harry besökte Meghan Markle en radiostation i Brixton på tisdagen.Efter att bilderna från besöket spridits sålde tröjan hon hade på sig helt slut – på bara några timmar, skriver The Independent.Klädkedjan återlanserade tröjan på grund av det stora trycket – och snart var den slut igen.
Prins Williams förvåning – inför Harrys bröllop
I maj blir det stort bröllop i Storbritannien när prins Harry gifter sig med skådespelaren Meghan Markle. Men en stor fråga hänger fortfarande i luften inför den stora dagen: varför har inte prins Harry frågat sin bror om rollen som bestman? – Han har inte frågat mig än, säger prins William till Daily Mail.
Mördarjakt med twist vid civilisationens utkant
En Dirty Harry på snöskoter. Taylor Sheridan återvänder i Wind river till bekanta teman i en amerikansk, glesbefolkad gränszon där civilisationen bara är vagt antydd.
Läs mer om Wind.
Kane nobbas - trots tidernas målrekord
Han hade ett makalöst 2017.Och slog alla tiders målrekord i Premier League.Men Harry Kane får inte plats i Årets lag – som röstats fram av supportrar på Uefas hemsida.
Läs mer om Premier League.Men.
Markle bar svindyr klänning – nu ställer halvsystern krav
Smakar det så kostar det – rejält.Den svindyra klänning Meghan Markle bär på en romantisk bild ihop med prins Harry har fått många att reagera; även den blivande kunglighetens egen halvsyster.Nu vill Samantha Grant att Meghan ska spendera pengar på pappan också.
Därför får Obama nobben på Meghan och Harrys bröllop
Prins Harry och Meghan Markle har varnats för att bjuda Barack och Michelle Obama på sitt bröllop, rapporterar Daily Mail.Enligt tidningen är brittiska UD oroliga för att en inbjudan till Obama-paret skulle riskera de diplomatiska förbindelserna med Trump-administrationen.Kärleksparet väntas följa varningen – och nobba Obama.
Meghans pappas första ord efter förlovningen
Pappan till Meghan Markle, som i maj gifter sig med prins Harry, har för första gången uttalat sig om dotterns bröllopsplaner.– De passar väldigt bra för varandra. Och prinsen är en sann gentleman, säger Thomas Markle som vill begrava ryktet om osämja i familjen.
Läs mer om Harry och Meghan Markle.
Otroliga kravet – för att sälja Harry Kane
Real Madrid uppges vilja värva Harry Kane.Nu skriver The Mirror att Tottenham kan tänka sig att släppa anfallaren – för tre miljarder kronor.
Politiker: Hemlösa personer ska flyttas inför kungabröllop
Prins Harry och Meghan Markle gifter sig den 19 maj på slottet i Windsor. Nu kräver en lokal politiker att polisen städar stadens gator på hemlösa inför det kungliga bröllopet.
Läs mer om Meghan Markle och Windsor.
Meghan Markle fortsätter bryta mot traditionerna
Den 19 maj gifter sig Meghan Markle och prins Harry.Britterna – och resten av världen – kan förbereda sig på ett bröllop som bryter mot traditionerna.Redan nu ska Meghan ha valt vem som ska leda henne fram till altaret – och beslutet överraskar, skriver US Weekly.
Zambiaminister avgår i protest mot korruption
Zambias utrikesminister Harry Kalaba har avgått i protest mot vad han beskriver som växande korruption i president Edgar Lungus regering.
Läs mer om Harry Kalaba.
Pokmon Go får grönt ljus i Kina – efter två år
Över två år efter Pokmonfeber bröt ut i resten av världen har spelet fått tillåtelse att lanseras i Kina.Beskedet kommer samtidigt som utvecklarna bakom succn är på väg att släppa ett nytt augmented reality-spel – med trollkarlen Harry Potter i huvudrollen.
Tog hem 17 miljoner kronor: Var i ett drömlikt tillstånd
Det var stor final och 50 jackpott-miljoner att dela ut när V75 avgjordes på Örebro på Nyårsafton.Då fixade en man i Växjö alla rätt – och tog hem supervinsten på 17 miljoner kronor.En vinst han kan tacka datagenererade systemet Harry Boy för.– Strax efter tolvslaget gick han en promenad i skogen där de bodde. Det var nyfallen snö och han upplevde att han var i ett drömlikt tillstånd, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
Ta en premiär-titt i årets mest stjärnspäckade slott
Peter Jöback, Marianne Mörck, Regina Lund, Ann-Louise Hansson och Bosse Parnevik är årets medverkande i SVT:s populära Stjärnorna på slottet.I år är också själva slottet nytt.Ta en titt på Teleborg i Växjö – slottet som hyllas för sin Harry Potter-känsla.
Meghan Markle hånas – efter julen med Harry
Meghan Markles år har varit händelserikt:I februari visade hon sig för första gången med fästmannen prins Harry, i november lämnade hon succserien Suits och bara för en månad sedan blev parets förlovning officiell.Men 2017 avslutas ändå med en riktig skit-not.Efter hennes framträdande under juldagsfirande skrattar alla åt samma sak.
Läs mer om Harry.