Harry

20 måsten du inte får missa i London

London är storfavoriten vi svenskar aldrig tröttnar på. Det finns massor att göra i London. Antagligen har du sett både Buckingham Palace och Madame Tussauds vid det här laget. Här är 20 Londontips som tar dig bort från turistiga Oxford Street och Piccadilly Circus. Från South Bank och Notting Hill till Harry Potter och The Shard.

Bekräftat: Harry Potter-fans är bättre människor

Gillar du Harry Potter? Grattis! Då är du antagligen en riktigt bra människa. Enligt en studie är Harry Potter-fans mindre fördomsfulla än vanliga mugglare.
Läs mer om Harry Potter.
Flickvännens dolda tecken till Prins Harry
Prins Harry och flickvännen Meghan Markle rapporteras nu ta nästa steg i relationen och flytta ihop i London.Det tydligaste tecknet?Meghan Markles högt aktade hundar ska vara på väg till den brittiska huvudstaden, enligt The Sun.
Läs mer om London.Det, Meghan Markle och The Sun.
Spelstudion bakom Pokmon Go gör Harry Potter-spel
Niantic Labs nästa spel efter Pokmon Go är ett ar-spel med Harry Potter-tema, där du lär dig trollformler och slåss mot magiska bestar.

Harry Potter kan bli uppföljaren till Pokmon Go

Fjolårets succspel Pokmon Go ser ut att få en uppföljare. Spelutvecklaren bakom mobilspelet som tog världen med storm sommaren 2016 ska göra ett Harry Potter-spel.
Läs mer om Harry Potter-spel och Pokmon Go.
Konsertrecension: Harry Styles – en beskedlig övning inför arenorna
Sara Martinsson om Harry Styles på Fryshuset.
Läs mer om Fryshuset.
Scenrecension: Harry Styles – en beskedlig övning inför arenorna
Sara Martinsson om Harry Styles på Fryshuset.
Läs mer om Fryshuset.
Ronaldos vädjan – till Real Madrid
Glöm Harry Kane, Eden Hazard och Antoine Griezmann. I nästa sommars transferfönster finns det bara en spelare som Cristiano Ronaldo vill se i Real Madrid: Tottenhams Dele Alli.
Skyttekungen Kane om rådet från idolen Sheringham: Bara gör mål
Än sjunger fotbollsfans he s one of our own på läktarna i det pengadrivna Premier League. Ligans bäste målgörare tillåter romantiska fotbollsdrömmar att leva ett tag till. Än spelar Harry Kane i Tottenham.
Harry, 85, sjuk av läkemedel
Läkaren på vårdcentralen skrev ut ett nytt läkemedel till Harry Persson, 85. Medicinen var mot en sjukdom Harry inte hade. Och gjorde honom svårt sjuk. – Jag stöp efter bara tre dagar. Jag orkade ingenting, kunde knappt klä på mig.
Läs mer om Harry och Harry Persson.
Meghan Markles väg mot kungahuset
Vi är kära och lyckliga. Det sa Meghan Markle, 36, i den första stora intervjun om kärleken till prins Harry, 32. Harry och Meghan har varit ett par sedan juni 2016 och spås snart tillkännage sin förlovning. Här är Meghan Markles väg mot kungahuset.
Läs mer om Harry, Meghan och Meghan Markle.
Prins Harry är släkt – med sin flickvän
Prins Harry är släkt med sin kärlek Meghan Markle, skriver Dailymail.Tidningen har utrett deras släktband och kommit fram till att de båda har en gemensam nämnare, nämligen engelsmannen Ralph Bowes som levde i slutet på 1400-talet.
Prins Harry bjöds på kakfest i Danmark
Prins Harry av Storbritannien har gjort succ med sitt besök i Danmark och i dag blev det kakfest när han besökte Lagkagehuset i Hellerup.Vår VD Jesper Friis fick äran att visa Prins Harry ett av våra bagerier, skriver Lagkagehuset på sin facebooksida.
Fråga mig inte om Harry Kane
Läs mer om Harry Kane.
Från Harry Potter-pyssel till skräckparad – nu är höstlovet här
Monsterjakt, spöklika sagostunder, naturspaning och halloweenpyssel. Höstlovet i Stockholm bjuder på en mängd olika aktiviteter för barn och unga. DN guidar till några av dem.
Läs mer om Stockholm.
Kane skadad – missar toppmatch
Tottenhams storstjärna Harry Kane är lårskadad och missar lördagens toppmöte med Manchester United i Premier League. – Det är en liten skada, men vi kan inte chansa i morgon, säger Tottenhams tränare Mauricio Pochettino som tror att den engelske landslagsanfallaren kan bli spelklar till Champions League-matchen mot Real Madrid på onsdag.
Julfest på Hogwarts – ett måste för alla Harry Potter-fans
Längtar du efter en riktigt förtrollad jul? Då ska du fira jul på med Harry Potter på Hogwarts i London. Här blir det julbal med middag precis som i de älskade filmerna.
Läs mer om Harry Potter och London.
Mardröm – stjärnan missar stormatchen
Tottenham har åkt på ett rejält avbräck inför matchen mot Manchester United.Skyttekungen Harry Kane har åkt på en skada.
Filmrecension: Lucky om konsten att se döden i vitögat
Harry Dean Stantons sista stora roll är en hyllning till livets skörhet och skönhet. Den fångar också hans storhet som aktör. Wanda Bendjelloul blir lycklig av lätta, varma Lucky.
Läs mer om Lucky.
Här möter prins Harry drottning Margrethe
Prins Harry av Storbritannien är på charmbesök i Danmark.Den 33-årige prinsen är djupt engagerad i vården av krigsveteraner som drabbats av posttraumatisk stressyndrom, PTSD.Under torsdagen möter Harry tillsammans med Danmarks prins Joachim danska krigsveteraner på Svanemøllens Kaserne.
Prins Harrys nya kärleksbeslut
Prins Harry och skådespelarflickvännen Meghan Markle ska offentliggöra sin förlovning, uppger OK.Samtidigt sägs paret planera att flytta ihop i London, skriver sajten.– Det här är deras månad, säger en uppgiftslämnare till sajten.
Läs mer om London och Meghan Markle.
Harry hyllas av hela världen efter bilden
Wrestlingprofilen Harry Smith använde den erfarenhet han fått av sporten för att rädda livet på en kvinna.Nu hyllas han som en hjälte för sin aktion.
Nobbar Kane – med en gliring
Real Madrid har uppgetts vara intresserade av Harry Kane.Men detta stämmer inte, hävdar Real-basen Florentino Perez.