Harry

Melanias första soloresa – till prins Harrys evenemang

Melania Trump gör sin första officiella resa på egen hand – och träffar prins Harry.USA:s första dam reser till Kanada som ledare för USA:s delegation till den brittiske prinsens favoritprojekt: en idrottstävling för krigsskadade soldater.
Läs mer om Kanada.

Nya okända bilderna på prinsessan Diana

Nu visar det brittiska kungahuset upp de okända bilderna på prinsessan Diana.I den nya dokumentären bläddrar prinsarna i ett fotoalbum som deras mamma gjort.– Vår mamma var ett barn, rakt igenom. När folk ber mig ge exempel hör jag bara hennes skratt i huvudet, säger prins Harry i HBO-dokumentären.
Läs mer om Diana, Diana.I och Harry.
Prinsarna minns sista samtalet med Diana
De brittiska prinsarna William och Harry berättar i en ny dokumentär om det sista samtalet med prinsessan Diana, som omkom i en bilkrasch i Paris för nära 20 år sedan.
Läs mer om Diana, Harry och William.
Prinsarna minns sista samtalet med Diana
De brittiska prinsarna William och Harry berättar i en ny dokumentär om det sista samtalet med prinsessan Diana, som omkom i en bilkrasch i Paris för nära 20 år sedan.
Läs mer om Diana, Harry och William.

Sönernas sista samtal med prinsessan Diana

Prinsarna William och Harry öppnar nu upp sig om den sista tiden med sin mamma.I en ny dokumentär berättar de om det sista telefonsamtalet som prinsessan Diana ringde från Paris, timmar innan sin död.– Sakerna som jag hade sagt till henne om jag visste att det var sista gången vi pratade, säger prins Harry enligt Daily Mail.
Läs mer om Daily Mail, Diana och Harry.
Björn Wiman: Vårt lilla klot är det enda vi har – allt annat är och förblir en fantasi
I rymden kan ingen höra ett kulturbråk starta. När Harry Martinsons epos Aniara utkom i bokform 1956 väckte tidningen Expressen rabalder genom att kalla Martinson för Rymd-Harry i en rubrik.
Flytten kan spricka – efter sjuka kravet
RYKTE: Evertons Ross Barkley kräver mer i lön än Harry Kane i Tottenham. Men skillnaden mellan klubbarnas värdering av mittfältaren är upp emot 380 miljoner kronor.
Läs mer om Harry Kane och Tottenham.
Två nya Harry Potter-böcker släpps
Två nya Harry Potter-böcker kommer att släppas senare i år av förlaget Bloomsbury, rapporterar NME.
Harry Potter får två nya uppföljare
Alla Harry Potter-fans kan nu jubla.Senare i år släpps nämligen två nya böcker i succserien om trollkaren Harry Potter och hans vänner Ron Weasley och Hermione Granger. Detta uppger NME.Det är förlaget Bloomsbury som ger ut de två nya böckerna.
Prins Harrys bröllopsplaner med skådespelerskan
Prins Harry ska gifta sig med den nya kärleken – enligt en vän till prinsen.Paret har dejtat sedan 2016 men är nu redo att ta relationen till nästa nivå.– Jag är inte orolig för bröllopet, jag är orolig för efterfesten, säger vännen Kirstie Ennis enligt tidningen Femalefirst.
Läs mer om Femalefirst.
Man knivskuren och rånad – då ryckte Harry Potter in
När en man bestals på en lyxig väska och knivskars i ansiktet av två okända rånare fick han oväntad hjälp.Daniel Radcliffe - mest känd för att ha spelat Harry Potter på vita duken - ryckte in.– Det är inte många storstjärnor som skulle gjort något sådant, säger ögonvittnet David Videcette enligt Daily Mail.
Jessica: Tusen ögon hittade Harry
Kåseri. I tolv dagar har katten Harry varit på luffen i helt okänt territorium.
Läs mer om Harry.
Jätteläcka – mitt i stan: Har aldrig sett något liknande
Natten till lördagen forsade 600 liter vatten ut i sekunden i Kalmar med anledning av en omfattande vattenläcka.Harry Nupponen, 53, var en av de som drabbades.– Jag har aldrig sett något liknande förut, jag blev förvånad och tänkte hur kunde det bli så mycket vatten, säger han.
Läs mer om Kalmar.
Teknikjättar kraftsamlar runt artificiell intelligens
LONDON. Teknikjättar som Microsoft kraftsamlar runt artificiell intelligens, AI. För att den nya tekniken ska kunna användas fullt ut måste två centrala frågor lösas, jobben och säkerheten, säger AI-chefen Harry Shum.
JK Rowling skrev ny bok på sin festklänning
JK Rowling, författaren som gav världen Harry Potter, övertalades att kalla sig JK Rowling när hon debuterade.Förelaget ville dölja att hon är kvinna.– Jag var så tacksam att bli publicerad, om de sa till mig att kalla mig Rupert så hade jag troligtvis ha gjort det, säger hon till CNN:s Christiane Amanpour.
Läs mer om Harry Potter och Rupert.
Christopher Nolan visste inte hur känd Harry Styles var inför Dunkirk
När filmskaparen Christopher Nolan castade popstjärnan Harry Styles för en roll i kommande Dunkirk visste han inte exakt hur känd Styles var.
Läs mer om Christopher Nolan och Dunkirk.
Dianas lyxbil såld - till skampris
LONDON. Hon körde runt prins Harry och prins William i den gröna Audin.Nu har prinsessans Dianas lyxbil sålts på auktion - till skampris.
Läs mer om Audin.Nu, Harry och William.
JK Rowlings vassa kritik mot Donald Trump
President Donald Trump är en aktiv twittrare – och hans meddelande väcker ofta stor uppmärksamhet.När han under gårdagen gav sig på CNN var Harry Potter-författaren JK Rowling inte sen med att kommentera hans ord.Inget att oroa sig för. Bara mannen som har alla kärnvapenkoderna som håller oss uppdaterade om vilken förolämpande hashtag han ska använda härnäst, skriver författaren på Twitter.
Prinsens diss – på drottningens fest
När drottningen Elizabeth i dagarna bjöd in till 91-årsfirande var släkt och familj självklart bjudna – men alla deras respektive fick inte komma.Skandalomsusade prins Harry, 32, valde att inte bjuda sin flickvän – den amerikanska skådespelerskan Meghan Markle, 35.En av prins Harrys vänner menar nu att tilltaget kan innebära trubbel för prinsen och hans stora kärlek.
Läs mer om Elizabeth, Harry och Meghan Markle.
Harry Potter översätts för åttionde gången – denna gång på skotska
Till hösten kommer den åttionde översättningen av Harry Potter och de vises sten.
Läs mer om Harry Potter.
Världens kändaste trollkarl fyller 20 år
Den 26 juni 1997 publicerades Harry Potter och de vises sten i England. Det blev startskottet på en serie fylld av trollstavskamper, häxkonster och magiska vidunder.Författaren bakom böckerna, J.K. Rowling, gick från ensamstående mamma med tuff ekonomisk situation till en av världens bäst betalda författare.
Läs mer om England, Harry Potter och J.K.
Harry Potter firar 20 år i magins tecken
En av världens mest kända trollstavsviftare fyller 20 år på måndag. Den 26 juni 1997 publicerades Harry Potter och de vises sten i England. Det var den första boken om trollkarlen – och starten på en osannolik framgångssaga.
Läs mer om England och Harry Potter.