Harry

Problemet är att han vill bli porrstjärna

Harry Redknapp vill värva Benoit Assou-Ekotto.Men Assou-Ekotto har andra planer.– Problemet är att han har sagt att han vill bli porrstjärna, säger Redknapp till Birmingham Mail.

Vad vet du om klassiska deckare?

Vad jobbade Harry Friberg med? Vem låter folk dö på Gotland? Och har Kerstin Ekman överhuvudtaget med saken att göra? DN:s deckarexpert Lotta Olsson har satt ihop 10 frågor om genrens elementa. Är du detektiv nog att hitta svaren?
Här är politikernas favoritböcker
Frankrikes nye president Emmanuel Macron kan citera Molière ur minnet, Kanadas president Justin Trudeau har läst praktiskt taget allt av Stephen King och Storbritanniens premiärminister Theresa May har läst samtliga böcker om Harry Potter.

Stjärnspäckat när Pippa får sin James

Inte en kunglig vigselakt - men näst intill.När Kate Middletons lillasyster Pippa gifter sig med finansmannen James Mattews i lilla Englefield på lördagen kommer det att vimla av prinsar och prinsessor i kyrkan.Bröllopet beskrivs som årets societetshändelse i Storbritannien. På gästlistan: Tennisstjärnan Roger Federer och prins Harry med flickvän.
Harry Styles: Harry Styles
Mycket har sagts om hans försök att tvätta pojkbandsglittret ur håret, men One Direction-mannen Harry Styles badar fortfarande i rosa, bokstavligen.
Harry och Meghans förlovningsrykten
Kommer prins Harry och skådespelaren Meghan Markle förlova sig snart?Paret ska åka på semester tillsammans - till samma ställe där Harrys bror William friade till sin Kate Middleton 2010, skriver Radar Online.– Han verkar ha väldigt bråttom att flytta ihop med Meghan, har en uppgiftslämnare tidigare sagt.
Magdalena Andersson slår tillbaka mot kritiken
Magdalena Andersson får rejält smäll på fingrarna. Smällen levereras av det tunga Finanspolitiska rådet vars uppdrag är att granska regeringens finanspolitik. Rådet sågar delar av hennes och regeringens politik och använder ord som ''uppseendeväckande'' i sin analys. – Vår uppgift är att påpeka för regeringen att man inte följer de regler som riksdagen har bestämt, säger ordföranden i rådet, professor Harry Flam. Men Magdalena Andersson slår tillbaka mot kritiken.
Läs mer om Finanspolitiska och Harry Flam.
Magdalena Andersson viftar bort fräna kritiken
Regeringen borde samla i ladorna i stället för att slänga bensin på brasan, enligt Finanspolitiska rådets kritiska rapport.Men att höja skatterna eller dra ner på välfärden är inte aktuellt, säger finansminister Magdalena Andersson (S) som viftar bort kritiken.– Huvudbudskapet vi har är att det behövs en stramare finanspolitik, säger Harry Flam, rådets ordförande, på en pressträff där årets upplaga av rapporten Svensk finanspolitik presenteras.
Stora jubelscener när Tottenham tog avsked
Mäktiga avskedsscener på White Hart Lane.I sista matchen på sin anrika hemmaplan säkrade Tottenham andraplatsen i Premier League – lagets bästa placering på 54 år.– Jag vill ta med min familj och tacka alla fans, säger Harry Kane enligt Guardian.
Robin Bengtsson laddad – följ rysaren direkt
Vem vinner i kväll? SvD:s Harry Amster och Joanna Drevinger direktbevakar Eurovisionfinalen i Kiev. Följ vår liverapport här.
Robin Bengtsson redo inför kvällens tävling
VIDEO | Se Robin Bengtssons genrep inför kvällen. Hur ska det gå för honom i kväll? Textraden I can t go on tyder på lätt uppgivenhet, skriver SvD:s Harry Amster i sin genomgång av alla låtarna.
Alla ESC-låtar betygsatta: Hellre Rumänien än Italien
Italien, Italien, Italien. Och lite Portugal och Bulgarien. Så låter det i förhandssnacket. Men SvD:s Harry Amster hoppas innerligt att favoriten med den dansande gorillan på scen inte tar hem segern. Hellre Rumänien med joddling och hiphop men helst den bästa låten City lights med belgiska Blanche.
Läs mer om Blanche, Bulgarien, City, Italien och Portugal.
Harry Potter-historia handskriven på vykort stulen vid inbrott
En opublicerad föregångshistoria till Harry Potter-böckerna, handskriven på ett vykort av J K Rowling, stals nyligen vid ett inbrott i England. Nu organiserar sig Harry Potter-fansen för att hitta det.
Första kyssen mellan prinsparet
Prins Harry och hans flickvän Meghan Markle har tagit sitt förhållande till nästa nivå.Nu visar paret upp sig på en offentlig tillställning för första gången, under en hästpolotävling.Kamerorna lyckades också fånga en kyss mellan Prins Harry och Meghan Markle på bild, skriver The Sun.
Läs mer om Meghan Markle och The Sun.
Aniara på Malmö opera
Det är inte direkt ett sorgespel för samtiden, men Karl-Birger Blomdahls Aniara har ändå relevans. Johanna Paulsson ser en mänskligt betonad uppsättning av Harry Martinsons klassiska rymdepos.
Läs mer om Malmö.
Lyckotårar när Aniara blir opera i Malmö
Harry Martinsons Aniara sätts upp som opera i Malmö. Hanna Höglund ser ett kreativt dreamteam bakom det imponerande rymdeposet.
Läs mer om Aniara och Malmö.
Björn Wiman: Enastående klassiker om ensamkommande flyktingbarn
Den 6 april 1939 anländer den femtonårige judiske pojken Harry Schein från Wien till Sverige. Hans liv därefter är väl känt. I samma veva kommer också, från samma kvarter i staden, den två år yngre Otto Ullman, vars öde senare ska skildras av Elisabeth Åsbrink i boken Och i Wienerwald står träden kvar.
Sju oförglömliga detaljer ur Harry Potter-böckerna
Den 2 maj är det den internationella Harry Potter-dagen (ja, den finns faktiskt) och DN:s Lotta Olsson passar på att minnas några favoritsaker ur J K Rowlings rikt påhittiga Pottervärld.
Därför bör alla fira den internationella Harry Potter-dagen
Den 2 maj är det Harry Potterdagen – det var nämligen just det datumet som författaren J K Rowling lät slutstriden vid Hogwarts äga rum. DN:s Lotta Olsson listar sju skäl att fira.
Harry Potter får en ny berättarröst i nyinläsning
Snart kommer en nyinläsning av Harry Potter-böckerna, som för första gången blir tillgängliga på svenska i en ljudboksapp. Rösten som ska få en ny generation att drömma om skolgång på Hogwarts tillhör Björn Kjellman.
Stefan Livs söner fick jubla på läktaren
Senast HV 71 tog SM-guld var Stefan Liv en av de stora hjältarna. När HV på lördagen på nytt blev svenska mästare var delar av Livs familj på plats. På tv-bilderna såg man bland annat hur Stefans söner Herman och Harry njöt på läktaren.
Läs mer om Harry, Herman, SM-guld och Stefan Liv.
Harry Styles kommer till Sverige i höst
I höst ger sig One Direction-stjärnan Harry Styles ut på soloturn.Stjärnan uppger nu att han kommer att besöka Sverige och Stockholm.Vi ses snart skriver han på sin Instagram.
Läs mer om Instagram, Stockholm.Vi och Sverige.
Prins Harrys oväntade- besked till kärleken
Prins Harry säger nu att han gärna skulle vilja ha egna barn. – Självklart skulle jag vilja ha barn, säger han. Prins Harry dejtar just nu skådespelerskan Meghan Markle
Läs mer om Meghan Markle.
Jessica: Harry bit för bit nedstigen
Kåseri. Harry fattar att han inte fixar ett 12 meters hopp oberoende av vilken kattsaltomortal han får till.