Hasse andersson

Nya kritiken mot SVT och Melodifestivalen

Melodifestivalen 2017 har kritiserats för sitt manus. Nu svarar de hyllade programledarna Clara Henry, 22, Hasse Andersson, 69, och David Lindgren, 34, och tar manuset i försvar. – Det är ganska olika humor ute i landet eller om man är i Stockholm. Så jag tror att gemene man tycker om det här, säger David Lindgren.

Hårda kritiken mot SVT: Är för vitt

Ett dåligt manus, tre programledare med vit hudfärg och en Hasse Andersson som framstår som att han är bakom flötet. I SVT:s Gomorron Sverige riktas frän kritik mot Melodifestivalen 2017. Nu svarar SVT samt Hasse Andersson och David Lindgren på kritiken. – Man måste komma ihåg vem man skriver för, säger projektledaren Anette Helenius.
Hasse Anderssons muskler förtvinar
Hasse Kvinnaböske Andersson, programledare för Melodifestivalen 2017, lider av en yrkesskada. Skadan gör att hans muskler förtvinar och förra året tvingades han till en andra operation. Nu kan han inte längre spela sina instrument. – Jag kan inte spela piano eller synt längre, säger Hasse Andersson till Aftonbladet.
Babbens kritik av öppningslåten i SVT
Hasse Andersson skrev texten till öppningslåten i gårdagens uttagning till Melodifestivalen - och den får komikern Babben Larsson att skämmas. Jag har ännu inte hämtat mig från Skaune-låten, skriver hon på Twitter. Nu erbjuder hon sig att själv skriva en bättre låttext till framtida produktioner av Melodifestivalen.

Så förklarar SVT teknikstrulet i Malmö

Den andra deltävlingen i Melodifestivalen 2017 drabbades av flera tekniska missöden. Dessutom tappade Hasse Andersson bort sig i manus. Nu förklarar SVT teknikstrulet.
Hasse Andersson tvingas ta sprutor
Hasse Kvinnaböske Andersson, programledare för Melodifestivalen 2017, måste ta sprutor varje kväll efter sändning. Här är hans kamp för hälsan. – Jag måste bara vara noga med att ta min medicin, säger programledaren.
Läs mer om Melodifestivalen.
Hasse Anderssons känga mot Filip Hammar
Hasse Kvinnaböske Andersson, aktuell i Melodifestivalen 2017, har haft diabetes i runt 30 år. Nu ger han en känga till Filip Hammar, som kallat diabetes för en lyxsjukdom. – Det är taskigt mot alla de som går och får dialys och som sitter utan ben och är blinda och så vidare, säger han.
Efter Melodifestivalen – här är Hasse Anderssons nya jobb
Hasse Kvinnaböske Andersson gör stor comeback. Både i Mello och i ett nytt trädgårdsprogram för och med barn. I den magiska trädgården får vi följa frö till planta via en tidsmaskin.
Läs mer om Mello.
Hasse Andersson blev en rockgud
I Melodifestivalen förvandlas plötsligt Hasse Andersson till hårdrockare. Så här har du aldrig sett Kvinnaböske. – Vi vill busa litegrann, säger Hasse Andersson till TT.
Läs mer om Hasse Andersson och Kvinnaböske.
SVT tvingas till panik- ändring efter repet
Fredagens genrep av den första deltävlingen i Melodifestivalen 2017 blev kaosartad. Sent i natt slet SVT med att slipa till manuset och under lördagens repetition syntes kanalens panikändring. Så ska metalversionen av Hasse Kvinnaböske Andersson rädda showen i Scandinavium.
SVT tvingas ändra efter kaosrepet
Det blev en kaotisk generalrepetition inför den första deltävlingen i Melodifestivalen – och Hasse Kvinnaböske Andersson tappade bort sig. Under fredagsnatten arbetade SVT hårt på att finslipa manuset - och Hasse Anderssons kritiserade intervjuer görs om totalt. – Vi jobbar tills vi är klara, sa projektledaren Anette Helenius efter repet.
Timells åldersskämt mot Hasse Andersson
Anders Timell skämtar om Hasse Kvinnaböske Anderssons ålder i Mix Megapol med David Lindgren. - Ska vi dra det så långt? säger Melodifestivalen-programledaren. Sedan replikerar han själv med ett skämt om oron för rekordåldringen Owe Thörnqvist.
Timells åldershån mot Hasse Andersson
Anders Timell kommenterar Hasse Kvinnaböske Anderssons ålder i Mix Megapol med David Lindgren. - Ska vi dra det så långt? säger Melodifestivalen-programledaren. Sedan replikerar han själv med ett skämt om oron för rekordåldringen Owe Thörnqvist.
Mello är det sista stora jobbet
Hasse Andersson hade just bestämt sig för att dra sig tillbaka. Då kommer alla anbuden och den skånske countrykungen är hetare än någonsin. Men han berättar också: – Mello blir det sista stora jobbet för mig, säger Hasse Andersson.
Läs mer om Hasse Andersson.
Kritik mot SVT:s val av programledare
2017 års Melodifestivalen-programledare Hasse Andersson hyllas på nätet. Men SVT:s val av Clara Henry och David Lindgren får kritik. Vem är Clara Henry?, skriver flera på Facebook.
Kvinnaböske: Vi är inte jättenära ännu
Hasse Kvinnaböske Andersson blev som pånyttfödd efter succn under Melodifestivalen 2015. Men framgången förde även med sig mindre önskade effekter och turnerandet blev slitsamt. – Jag har lite ont i nacken, annars är det bra, säger Hasse Andersson.
Trio leder nästa års Melodifestival
Clara Henry, David Lindgren och Hasse Andersson leder nästa års Melodifestival, avslöjar SVT på en...
Trio leder årets Melodifestival
Clara Henry, David Lindgren och Hasse Andersson leder nästa års Melodifestival, avslöjar SVT på en...
Andersson och Henry leder Melodifestivalen
Clara Henry, David Lindgren och Hasse Andersson leder nästa års Melodifestival, avslöjar SVT på en...
Clara Henry en av Melodifestivalens programledare 2017
Nu är det klart vilka som leder Melodifestivalen nästa år. Programledartrion blir Hasse Andersson, Clara Henry och David Lindgren.
Andersson: Ingemar Stenmark gick i taket
Ingemar Stenmark är trött på att förknippas med klyschan Det är bara å åk. Det fick Hasse Andersson, medförfattaren till självbiografin Mästaren, medfara. – Det var ett förslag att boken skulle heta Stenmark – det är bara å åk, men då gick han i taket och sa: Det är min bok, den ska inte heta det, säger Andersson.
Kyrkokonserter för Kvinnaböske
Hasse Kvinnaböske Andersson ger sig ut på kyrkoturn i september. Totalt blir det stopp i fem...
Läs mer om Kvinnaböske.
Hasse Andersson blev sjuk – efter succn
Åkte på lunginflammation – Försöker skärpa mig
Läs mer om Försöker.
Lotta Engbergs nya beslut om framtiden
Lotta på Liseberg och sommarturn med Hasse Andersson står på Lotta Enbergs hektiska schema. Till hösten växlar hon ner och gör någonting helt annat –hon börjar skolan igen. – Jag tycker om att göra olika saker, säger hon till Aftonbladet.