Hasse andersson

Hasse Andersson tvingad till operation

Hasse Andersson har levt med diabetes typ 2 i drygt 30 år.På diabetesgalan berättar artisten om sjukdomen – och hur han till slut var tvungen att opereras.– Jag tog så mycket insulin att jag gick upp jättemycket i vikt, berättar han för Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet.

Hasse Kvinnaböske: Jag vill dra mig tillbaka

Hasse Andersson gör sig redo att lämna showbiz och börja ett nytt liv.Men det hindrar honom inte från att julshowa på Badhytten i Skanör och nästa år sätta upp en fars med titeln Skuld och Gröna Skogar tillsammans med hustrun Monica Forsberg och Peter Flack.– Nu har det gått i 190 ett tag, dags att växla ner, säger Hasse när han tar emot i sin lilla herrgård, Music Hill, på Bjärehalvön.
Per Andersson: Tittarna har fått sig en knäpp på näsan
Jämförelser med Hasse och Tage och uppmaningar om att ge Henrik Dorsin Nobelpriset. Hyllningarna har regnat över Grotescos musikal om flyktingpolitik. Per Andersson tror att det beror på ämnets inneboende komik.
LIVE-TV: De leder Melodifestivalen 2018
SVT presenterar vilka som blir programledare för Melodifestivalen 2018 på en direktsänd presskonferens under torsdagsförmiddagen.Förra året leddes Melodifestivalen av David Lindgren, Hasse Kvinnaböske Andersson och Clara Henry.

Här är allt du behöver veta inför Sommarrocken 2017

Europe, Miriam Bryant och Hasse Andersson.Det är bara några av de artister som uppträder på Sommarrocken i Svedala som startade på torsdagskvällen.Festivalen kommer att pågå hela helgen.– Vi har slagit rekord i antalet förköpsbiljetter, säger Markus Lindberg, festivalgeneral.
Kändisarna flyr Love Nepal: Skamligt
Efter flera avslöjanden om den svenska hjälporganisationen LoveNepal (i dag Love and Hope) har kändisarna flytt från organisationens hemsida.– Det är ju inte att de utnyttjar mig, utan att de utnyttjar de här barnen. Det tycker jag är skamligt, säger den folkära artisten Hasse Andersson som skyltat med sitt stöd på hemsidan.– Men va fan, jag fattar ingenting. Det låter helt sjukt, säger Charlotte Perrelli som tillsammans med flera artister gjort en insamlingsskiva för LoveNepal.
Vill kalla ishockey för en efterbliven sport
Bråket mellan Jonathan Granström och Lias Andersson i spelargången fick mycket uppmärksamhet - och sågades av bland andra fotbollsexperten Hasse Backe. Nu ger sig även DN:s krönikör Johan Croneman in i debatten, med en krönika med rubriken: Jag skulle vilja kalla ishockey för en efterbliven sport. Förstår ishockeyn hur larviga man framstår?, skriver han.
Lias Andersson slår tillbaka mot Backe
Jonathan Granström och Lias Andersson hamnade i bråk i spelargången inför kvällens finalmatch - något som fick C Mores fotbollsexpert Hasse Backe att såga ishockeyn som en omogen sport. Något som fick HV 71:s stjärna att ge ett syrligt svar tillbaka. – Vi kramas ju inte i spelargången som fotbollsspelare gör. Han får tycka vad han vill, säger Lias Andersson om expertens kommentar.
Läs mer om Backe och Hasse Backe.
Slog till HV 71:s talang i ansiktet inför finalen
Här svämmar känslorna över. Redan i spelartunneln. Brynässtjärnan Jonathan Granström delade ut en vänsterkrok – rakt i ansiktet på HV 71:s jättetalang Lias Andersson. – Ishockey, väldigt moget, säger fotbollsexperten Hasse Backe i C More.
Läs mer om C More och Hasse Backe.
Här vilar Hasse upp sig efter Mello-kaoset
Här kopplar Hasse Andersson av efter Mellocirkusen.I Lake Worth på Floridas östkust har Hasse och hans hustru, Monica Forsberg, hittat sitt paradis långt från svensk showbiz och sena nattjobb.– Jag fiskar, spelar golf och skriver låtar, njuter av det sköna vädret och lugnet här nere, säger Hasse Andersson med samma lugn som en Sydstatsmusiker.
Från Kvinnaböske till barnens hjälte
Hasse Andersson har fått en trädgårdsshow på Barnkanalen. Karin Olsson skriver om Kvinnaböske som blev barnens favorit.
Läs mer om Barnkanalen och Kvinnaböske.
Hasses tuffa beslut efter Melodifestivalen
Både David Lindgren, 34, och Clara Henry, 22, längtar efter att få sätta tänderna i nya stora tv-format. Men för Hasse Kvinnaböske Andersson, 69, innebär Melodifestivalen 2017 slutet för stora program. – Jag kommer inte ge mig på sådana här stora grejer mer. Nu är jag klar, säger han.
Programledarna lämnar landet efter finalen
Clara Henry, 22, David Lindgren, 34, och Hasse Andersson, 69, tog farväl med en rejäl succ – på sociala medier storhyllas David Lindgrens medley med kärlekssånger till sig själv. Efter framgångarna lämnar trion nu landet – och Hasse Andersson stänger dörrarna för nya uppdrag. – Det blir inte i det här formatet men det har varit fantastiskt att få vara med om det här, säger Hasse Andersson.
Hasse Andersson: Jag blir ledsen över Malmö
Ikväll leder Hasse Andersson finalen i Melodifestivalen.Nästa vecka är han tillbaka i rutan igen, när han ska lära barn att vårda miljön.Men först svarar han på den kritik han fått som programledare.
Hasse Anderssons miss under genrepet
Ojdå! Programledaren Hasse Kvinnaböske Andersson tappade bort namnet på finalens stora mellanakt – Zara Larsson. – Nu fick Hasse hjärnsläpp, säger programledaren själv efter missen.
Läs mer om Hasse och Zara Larsson.
Därför ställde Hasse Andersson och David Lindgren in festen
Under onsdagen bjöd Stockholms stad in till kommunfest inför finalen av Melodifestivalen 2017. Hasse Andersson och David Lindgren valde dock att inte närvara. I stället var det Clara Henry som fick representera programledarna.
Hasses vädjan till SVT om finalen
Programledaren Hasse Kvinnaböske Andersson har en önskan inför Melodifestivalen-finalen. Kvinnaböske har vädjat till SVT om att få slippa referera resultaten i den dramatiska uppgörelsen. – Jag har själv bett om att inte behöva rabbla upp så mycket, säger han.
Läs mer om Melodifestivalen-finalen och SVT.
Därför var inte Hasse med vid avgörandet
Allt skulle avgöras. Då fick Hasse Andersson knappt synas i tv-rutan. Nu berättar programledaren att han själv bad om att inte få vara med så mycket i Andra chansen. – Det blir inte bra, säger han.
Läs mer om Andra, Hasse och Hasse Andersson.
Känslorna bakom Davids låt i SVT
I Andra chansen sjunger David Lindgren om de elaka kommentarerna som Melodifestivalens programledare får på nätet. Nu berättar han, Clara Henry och Hasse Andersson om hur de hanterar de elaka kommentarerna. – Det är klart man blir ledsen om man blir dissad. Man undrar vad det är för fel på mig, säger Hasse Andersson.
Hasse Andersson har rasat i vikt
Melodifestivalen 2017 har tagit ut sin rätt och Hasse Andersson, 69, är trött. Nu berättar den populära artisten och programledaren att han har gått ner flera kilo sedan programmet började. – Det har aldrig hänt tidigare i mitt liv, säger Hasse Andersson.
Läs mer om Hasse Andersson.
Kvinnaböske brottas med röstproblem
Hasse Andersson tappade rösten – mitt under genrepet i Skellefteå. Nu berättar programledaren att han har varit sjuk i flera veckor. – Jag märkte det framför allt under min egen låt, säger programledaren.
Läs mer om Skellefteå.
Kvinnaböske gör comeback med Hellberg
För två år sedan kom de fyra i Melodifestivalen. På lördag gör Kvinnaböske Band comeback i Melodifestivalen 2017 – tillsammans med Wilmer X sångare Nisse Hellberg. – Det kommer gunga i den här hockeyarenan, säger Hasse Andersson.
Nya kritiken mot SVT och Melodifestivalen
Melodifestivalen 2017 har kritiserats för sitt manus. Nu svarar de hyllade programledarna Clara Henry, 22, Hasse Andersson, 69, och David Lindgren, 34, och tar manuset i försvar. – Det är ganska olika humor ute i landet eller om man är i Stockholm. Så jag tror att gemene man tycker om det här, säger David Lindgren.
Hårda kritiken mot SVT: Är för vitt
Ett dåligt manus, tre programledare med vit hudfärg och en Hasse Andersson som framstår som att han är bakom flötet. I SVT:s Gomorron Sverige riktas frän kritik mot Melodifestivalen 2017. Nu svarar SVT samt Hasse Andersson och David Lindgren på kritiken. – Man måste komma ihåg vem man skriver för, säger projektledaren Anette Helenius.
Hasse Anderssons muskler förtvinar
Hasse Kvinnaböske Andersson, programledare för Melodifestivalen 2017, lider av en yrkesskada. Skadan gör att hans muskler förtvinar och förra året tvingades han till en andra operation. Nu kan han inte längre spela sina instrument. – Jag kan inte spela piano eller synt längre, säger Hasse Andersson till Aftonbladet.