Hbk

Bekräftat: Halmstad värvar Peter Larsson

Halmstads BK värvar både Peter Larsson och Thomas Boakye.Nu är drömscenariot för den förre HIF-kaptenen att både Halmstad och Helsingborg går upp nästa år.– Jag tror att jag kommer spela allsvenskt med HBK, säger Peter Larsson.
HIF-kaptenen klar – återvänder till HBK
Cirkeln ser ut att slutas.Enligt Kvällspostens uppgifter återvänder HIF-kaptenen Peter Larsson till Halmstads BK inför nästa säsong.– Jaså? Spännande uppgifter men jag har inga kommentarer, säger Peter Larsson.
Läs mer om HBK och Peter Larsson.
J-Södra skickade HBK och AFC till superettan
Hoppet är ute för både Halmstads BK och AFC Eskilstuna. Efter Jönköpings Södras 2–0-seger mot Kalmar FF står det klart att klubbarna åker ur allsvenskan.
Läs mer om AFC, HBK och Kalmar FF.
AFC och HBK åker ur efter J–Södras seger
Med två matcher kvar i allsvenskan är en del av bottenstriden klar.Jönköpings Södra slog Kalmar på hemmaplan. Därmed står det klart att Halmstad och AFC Eskilstuna spelar i superettan nästa år.Men dramat om vilka som ska kvalspela fortsätter.
Läs mer om HBK, Halmstad och Kalmar.
Släkten är värst – Boman sänkte HBK
I 89:e minuten gjorde Mikael Boman IFK Göteborgs segermål utan att jubla. 2–1-sparken på Örjans vall betyder att Halmstad bara har teoretiska möjligheter att hänga kvar i allsvenskan.
Läs mer om Boman, HBK och Halmstad.
Erlingmark och Boman fixade seger för Blåvitt
IFK Göteborg gick mot en tung förlust borta mot Halmstads BK. Men i den andra halveken klev August Erlingmark och Mikael Boman fram och gav Blåvitt segern.Förlusten för HBK innebär att man nu har hela åtta poäng upp till kvalplats.– Vi förtjänar att vinna matchen, säger Alf Westerberg.
Spelare hotad – nytt försök till matchfixning
Allsvenskan skakas av en ny matchfixningsskandal. En spelare i Halmstads BK har utsatts för ett mutförsök i samband med matchen mot Malmö FF. - Vi kan konstatera att det var ett hot och att det var kopplat till matchen Malmö FF-HBK, säger HBK:s ordförande Tony Karlsson till Expressen.
Nyförvärvet på väg bort från jumbon
Nikolai Alho har bänkats i Halmstads BK.Enligt Kvällspostens uppgifter kommer den finske mittfältaren att lämna nedflyttningshotade HBK efter säsongen.– Mitt fokus är på slutet av säsongen så får vi se vad som händer i januari, säger Nikolai Alho.
Läs mer om HBK och Nikolai Alho.
HBK allt närmare superettan – arenan fick utrymmas
När det var åtta minuter kvar av ordinarie tid gick brandlarmet ljöd på Örjans Vall. Hela arenan fick utrymmas. Men det var inte för att Halmstad var glödheta i sin jakt på ett segermål.
Läs mer om Halmstad.
HBK allt närmare superettan – brandlarm bröt matchen
När det var åtta minuter kvar av ordinarie tid gick brandlarmet ljöd på Örjans Vall. Hela arenan fick utrymmas. Men det var inte för att Halmstad var glödheta i sin jakt på ett segermål.
Läs mer om Halmstad.
HBK:s chockbesked – anfallaren befaras korsbandsskadad
Halmstads Johan Oremo befaras vara korsbandsskadad.I så fall missar den viktige anfallaren resten av säsongen.– Vi misstänker att korsbandet är av och då är han borta hela säsongen, säger HBK:s sjukgymnast Simon Bakkioui.
Läs mer om Simon Bakkioui.
Trots drömaffären – HBK köper inte nytt
HBK:s konto har inte varit så välfyllt sedan Fredrik Ljungberg såldes till Arsenal.Men Halmstadklubben rusar inte iväg och köper nya spelare för att man fått 30 miljoner för Sead Haksabanovic, 18.– Det är inte så att nu ger vi oss ut på stan och handlar, säger ordförande Tony Karlsson till Fotbollskanalen.
Sead Haksabanovic flyttar till Premier League
Sead Haksabanovic lämnar Halmstad. Den talangfulle mittfältaren är klar för West Ham, uppger Hallandsposten. – Det känns fantastiskt att sälja en av våra egna talanger till en storklubb som West Ham, säger HBK-ordföranden Tony Karlsson till tidningen.
Uppgifter: Supertalangen klar för Premier League-klubb
Han har gjort stor allsvensk succ under våren.Nu kan HBK:s guldklimp Sead Haksabanovic, 18, vara förlorad för Halmstad.Enligt ESPN är den montenegrinske landslagsmannen klar för West Ham i Premier League.
HBK-anfallaren nära flytt till Superettan
Simon Silverholt kan bli näste spelare att lämna Halmstads BK.Anfallaren, som har haft otur med skador, är enligt Kvällspostens uppgifter nära att skriva på för Gais i superettan.
Läs mer om Superettan.
Mittfältsstjärnan på väg bort från HBK
Ivo Pekalski kan ha spelat sin sista match för Halmstads BK.Enligt uppgifter till Kvällsposten är mittfältaren nära en flytt till England.– Jag har inga kommentarer om det alls, säger HBK:s ordförande Tony Karlsson.
HBK:s drag i bottenstriden – värvar mittfältare från Norge
Halmstads BK fortsätter värva för att klara sig ur bottenstriden.Nästjumbon har gjort klart med den förre Sundsvallsmittfältaren Pontus Silfwer.– Det är en önskevärvning, säger ordföranden Tony Karlsson.
Läs mer om Norge och Tony Karlsson.