Hd se

HD:s expert efter U21-guldet: Vill se Khalili i A-landslaget

Tomas Nilsson, fotbollsexpert på HD, landar efter guldyran och summerar U21-EM dagen efter finalbragden.
Läs mer om A-landslaget och Khalili.

Nytt mobilrekord för hd.se

Fler än någonsin läser nyheter från hd.se i mobilen.
Ängeholm föll igen - sportchefen kritisk
Bottenlaget Ängelholm förlorade tungt mot Athletic och tappade viktiga poäng i bottenstriden. Nu säger föreningens sportchef, Stavros Papadopoulos, att inte spelarna - eller tränaren - håller måttet. – Vi tycker att vi har tillräckligt bra material för att klara oss kvar i superettan, säger han till HD.se.
Läs mer om Athletic och HD.se.
Förflugen påfågel får hjälp hem till maken
På hd.se i tisdags berättade vi om Ann-Sofi Grankvist i Bjuv som fått
Läs mer om Ann-Sofi Grankvist och Bjuv.

Ung kvinna misstänks ha dödats på hotell

En man i 20-årsåldern är gripen och misstänks för dråp, skriver hd.se. Polis kallades till ett hotell i Helsingborg vid 02-tiden natten till lördag och grep då mannen inledningsvis misstänkt för misshandel och dråpförsök.
Läs mer om Helsingborg.
Läsarna rasar mot Hx 2015
I veckan presenterades programmet till Hx 2015 på hd.se. Läsarreaktionerna lät inte vänta på sig.
Studentyran fortsätter på hd.se
Efter några veckor fullspäckade av baler, studentfester och utspring i NV-Skåne är det dags för finalen. Sist ut är studenterna i Båstad och Örkelljunga, som springer ut i dag.
Läs mer om Båstad och Örkelljunga.
Följ studentdagen på hd.se
På fredagen är det dags för studenterna i Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Klippan, Perstorp och Höganäs att springa ut. Våra reportrar och fotografer bevakar festligheterna hela dagen, och rapporterar direkt från studenternas dag.
Nytt namn upprör
Att döpa om grönsakshandeln på GA-torg till Mondo Market tycks inte ha fallit i god jord hos HD-läsarna. Åtminstone om man ska döma av kommentarerna till artikeln på hd.se och Facebook.
Aggressiv svart fågel riskerar att bli skjuten
Den stora svarta fågel som angriper människor vid Pålsjö skog i Helsingborg lever farligt. – Om den här fågeln är sjuk på något sätt och har ett avvikande beteende så kan vi skjuta den, säger Anna Hellstedt vid miljöförvaltningen till hd.se.
Det var som Hitchcocks Fåglarna IRL...
Mejlen och samtalen om den aggressiva fågeln vid Pålsjödammarna fortsätter att strömma in till hd.se.
Läs mer om Pålsjödammarna.
Se vad dykarna hittade i Helsingborgs hamn
Varje år rensar dykare från dykarklubben Delfinen hamnen i Helsingborg. På lördagen var det dags igen för Kenneth Nilsson och hans kamrater. HD tog en titt på deras fyndhög!
Så bevakar vi studenten på hd.se
Dags igen för balglamour och studentyra i NV-Skåne!
Så bevakar vi studenten på hd.se
Dags igen för balglamour och studentyra i NV-Skåne!
Åtal för mordförsök i Skåne
Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalas för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine. I september förra året överfölls mannen i en klubblokal i Hyllstofta utanför Klippan. Han blev slagen i huvudet och skjuten i lår och bål, rapporterar hd.se.
Delade meningar om uteserveringen
Det faktum att det blir en uteservering i Terrasstrapporna även i sommar engagerar läsarna. På hd.se är debatten i full gång.
Läs mer om Terrasstrapporna.
Följ Springtime direkt på hd.se
HD finns på plats blandtrummande löparben, uppförsbackar och vätskekontroller. Se våra direktbilder och vår direktsändning från årets Springtime här.
Läs mer om Springtime.
Valdeltagandet kan gå ner till 70 procent
Den direktsända valdebatten på hd.se höjde temperaturen inför omvalet. Men valdeltagandet ser ändå ut att minska. Just nu pekar det mot runt 70 procent.
Se vem som vill höja skatten i Båstad
Tre partier av åtta vill höja skatten i Båstad. Se här vilka som höjde den gröna ja-skylten i HD:s valdebatt.
Läs mer om Båstad.
18.00: Debatt inför valet i Båstad
Vem vill styra med vem. Och hur ser partierna i Båstad på flyktingmottagandet? HD.se sänder direkt från valdebatten i kommunhuset i Båstad.
Läs mer om Båstad.
Så går snacket efter derbyt
HD-Sporten sänder presskonferens, eftersnack med analyser och intervjuer direkt från Swedbank stadion i Malmö. Se sändningen här.
Läs mer om Malmö och Swedbank.
Ladda för Skånederbyt med hd.se
Klockan 17.30 är det avspark mellan Malmö FF och Helsingborgs IF i Malmö. Men redan nu kan du börja ladda för derbyt här på hd.se.
Läs mer om Malmö FF, Malmö och Skånederbyt.
hd.se var först på internet - nu fyller vi 20 år
Året är 1995. Sverige blir medlem i EU. Ryske kosmonauten Valerij Polijakov slår världsrekord med 438 dygn i rymden. Musikgruppen Spice ändrar namn till Spice Girls. Kronprinsessan Victoria blir myndig. Och Helsingborgs Dagblad kommer som första svenska dagstidning ut på internet.
Läs mer om Valerij Polijakov.
De största nyhetshändelserna på hd.se genom åren
hd.se har funnits på internet i 20 år. Det har blivit många små och flera stora nyheter. Här hittar du ett urval av de största lokala nyhetshändelserna.