Hd se

Rögle bjuder på fest – och ny lagkapten

Rögle är på is och Ted Brithn, 26, är tillbaka.Det firas med korv, glass, popcorn – och en kaptensbindel på hemvändaren.– Det är kul att vara hemma igen, säger forwardsstjärnan till hd.se
Läs mer om Ted Brithn.

Klart: Här är Ted Brithns nya klubb

Här är glädjebeskedet till alla Röglesupportrar.HV 71:s guldmakare Ted Brithn är klar för klubben avslöjar Hd.se.Enligt uppgifterna ska det också röra sig om ett kontrakt som sträcker sig längre än en säsong.
Backstjärnan kan lämna Rögle
Kevin Marshall kan ha gjort sitt i Rögle.Detta trots att han har ett år kvar på kontraktet.– Jag vill vara säker på att jag får en roll som gör att jag kan hjälpa laget, säger han till hd.se.
Läs mer om Rögle och Rögle.Detta.
Röglestjärnan om falska ryktena och skadehelvetet
Patrick Cehlin har fått nog av ryktesspridningen under skadehelvetet. Nu öppnar han upp sig och berättar om den tuffa tiden för hd.se.– Jag kan ärligt säga att jag var riktigt nere, deprimerad, säger han.

Venezuelas HD får bassning av säkerhetsråd

Venezuelas säkerhetsråd uppmanar landets högsta domstol att se över sitt beslut att ta ifrån kongressen makten att stifta lagar. Samtidigt avvisar landets president Nicols Maduro anklagelserna om att han försöker stärka sin makt.
Rögle dementerar landslagsspelarnas flyttrykten
I helgen sparkade krislaget assisterande tränarna Mikael Gath och Magnus Bogren.Nu omgärdas klubbens skadade stjärnor av flyttrykten till andra SHL-klubbar.–Det här är illvilliga rykten, helt falska uppgifter. Jag fattar inte var det kommer ifrån, det är så tråkigt, säger Anders Masken Carlsson till hd.se.
Läs mer om Mikael Gath.
Sam Lundholm vill nu lämna NEC Nijmegen
Han lämnade AIK för NEC Nijmegen sommaren 2015. Men sejouren i Holland har inte alls blivit som han tänkt sig, och nu är Sam Lundholm på väg bort. – Jag måste lämna, vi får se var det blir, säger han till HD.
Läs mer om AIK, Holland och Sam Lundholm.
68-årig kvinna dödades – ung man nu häktad
Fyra dagar efter dödsfallet i somras misstänkte polisen mord. Fem månader senare grep de en man.En man i 20-årsåldern sitter nu häktad misstänkt för mordet på den 68-åriga kvinnan i Landskrona.Han anhölls tidigare i veckan, rapporter HD.se.
Läs mer om HD.se och Landskrona.Han.
Nu lämnar målvakten Rögle
Lars Volden lämnar Rögle.Ny klubbadress blir slovakiska Dukla Trencin enligt uppgifter till hd.se.
Läs mer om Dukla Trencin, Rögle och Rögle.Ny.
Rögles tränare sågar laget efter smällen
Platt fall för Rögle i sista matchen i Schweiz. Då riktar tränaren Anders Eldebrink stentuff kritik mot spelarna som ska leda laget i SHL. – De ledde inte laget som de ska göra, säger han till hd.se.
Läs mer om Rögle, SHL och Schweiz.
Miljonregn över Rögle: Grädde på moset
Tre färska NHL-kontrakt ger 1,5 miljoner till Rögle BK:s kassa. – Det här är ingenting som vi har räknat in i budgeten, säger, det är grädde på moset, säger klubbdirektör Marcus Thuresson till hd.se sedan att Niklas Hansson, Robin Kovacs och Alexander Nylander blivit klara för spel på andra sidan Atlanten.
Rögle överens med tysk landslagsman
Rögle är överens om en fortsättning med tyske landslagsmannen Felix Schütz enligt hd.se. Dessutom har klubben klarat av SHL:s budgetmål. –Vi landade på drygt 4,1 miljoner i eget kapital. Det har varit tufft, säger ordförande Håkan Eriksson till samma tidning.
Nya uppgifter om dubbelmordet
Åklagarna i målet mot den 68-årige Vallåkraföretagaren vill ha en ny syn på brottsplatsen, avslöjar hd.se. Det blir i så fall tredje gången tingsrätten besöker platsen där de två bröderna sköts ihjäl av 68-åringen.
Misstänkte dubbel-mördaren pressas
Den 68-årige Vallåkraföretagaren pressades under förmiddagen av åklagaren. – Om jag inte handlat som jag gjorde hade jag dött, sa han enligt HD.se Åklagarna tror inte på det svaret.
Läs mer om HD.se och Vallåkraföretagaren.
Dömdes till mord – nu överklagar han
Sarunas Kucinskas, 27, dömdes till 18 års fängelse för mordet på 60-åriga Dusica Vecanski i Stidsvig. Nu överklagar han enligt hd.se domen för att få ett lindrigare straff - och riskerar därmed livstids fängelse.
Läs mer om Dusica Vecanski och Stidsvig.
Uppgifter: Hittade 20 kilo kokain i flygplan
Det sportflygplan som landade på en liten flygplats i Landskrona hade 20 kilo kokain i lasten, enligt den nederländska tidningen Leeuwarder Courant, rapporterar hd.se. När flygplanet landade på svensk mark slog polisen till och nu misstänks de två männen som färdades i planet och ytterligare en man som väntade på marken för grovt narkotikabrott.
Bombtekniker ryckte ut efter detonation
Bombtekniker kallades på söndagsmorgonen till en lägenhet i Landskrona. Det skriver Helsingborgs dagblad. Enligt Torsten Persson, inre befäl på Helsingborgs-polisen, säger att det varit någon form av detonation. – Vi har en målsägande som säger att han utsatts för hot, säger Persson till hd.se.
Pojke bränd i ansiktet på väg hem från skola
På väg hem från skolan blev 13-åringen attackerad av två andra killar. När han passerade pojkarna ska de ha sprejat honom i ansiktet med något deodorantliknande som de satt eld på, rapporterar hd.se. – De sprejade honom med någon slags sprej, sedan tände de eld framför ansiktet, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisen i Region Syd,
Läs mer om Kim Hild och Region Syd.
Tre häktas misstänkta för knarksmuggling
Tre män häktades under lördagen misstänkta för att ha försökt smuggla en större mängd narkotika till Sverige i ett flygplan, rapporterar hd.se. Männen greps när flygplanet landade i Landskrona i onsdags kväll.
Läs mer om Landskrona och Sverige.
En skadad efter skottlossning i Helsingborg
En person har skadats efter skottlossning i Helsingborg, enligt hd.se.
Läs mer om Helsingborg.
Talang från Aston Villa kan vara på väg till HIF
Ännu en Högaborgstalang är på väg till Helsingborgs IF. Mittfältaren Moustafa Zeidan uppges vara på väg hem till Sverige efter några år i Premier League-klubben Aston Villa. – Ingenting är klart, säger HIF-managern Henrik Larsson till hd.se
Sov i tipi på akuten – Absurd situation
Venbon Viktoria Löwenthal och allergisjuka dottern Poppy, 18 månader, blev hänvisade att sova i ett indiantält i foajen på barnakuten i Lund, skriver Hd.se. – Det var en absurd situation. Hade min dotter varit lite äldre så hade det varit rent kränkande, säger Viktoria Löwenthal om natten i tipin.
Misstänkt mord i Helsingborg
En 24-årig man har gripits sedan en man i natt hittats död i Helsingborg, rapporterar lokala medier. Den gripne är skäligen misstänkt för mord. –Det är en man som påträffats livlös men jag kan för närvarande inte gå in närmare på hur han bragts om livet, säger Kenneth Andersson, inre befäl vid polisen i Helsingborg, till hd.se.
Stäms för uttalande om tio små negerpojkar
Arbetsledarens kommentar om tio små negerpojkar när en anställd på ett bemanningsföretag var försenad till jobbet var kränkande, ansåg den anställde. Nu har Landskronaföretaget stämts i Lunds tingsrätt, rapporterar hd.se.
Rooth om bragden i OS: En del bröt ihop
När det svenska hockeylandslaget laddade inför OS tvingades man sova på militärsängar i en skolsal. Tio år efter bragden i Turin berättar nu Maria Rooth, 36, om de usla förutsättningarna som laget hade inför spelen. – Det hände att spelare i laget bröt ihop, säger hon till hd.se.
Läs mer om Maria Rooth och Turin.