Hd se

Prestigevärvningen kan debutera för Helsingborg

Han har varit skadad sedan ankomsten.Nu är debuten nära för profilvärvningen Mohammed Abubakari.– Det har varit riktigt frustrerande. Jag vill visa att de har tagit in rätt person till det här laget, säger han till HD.se.

Akilov misstänks planerat terrorattentat i Skåne

Åklagaren misstänker att Rakhmat Akilov planerade att genomföra ett terrorattentat i Skåne mot turister i Skåne, skriver hd.se.I förundersökningen mot Akilov finns handlingar som visar att han gjorde sökningar på internet om Ängelholm, en småbåtshamn och en turbåt för turister.
Svenskproffs bekräftar: Kontakt med Helsingborg
Helsingborgs IF flyttar fram positionen för att komma tillbaka till allsvenskan.Dagen efter att landslagskaptenen Andreas Granqvist presenterats öppnar Rasmus Jönsson, 28, för att återvända.– HIF har hört sig för hur det går för mig och om jag är sugen på att komma hem, säger Jönsson till hd.se.
Läs mer om Helsingborg och Jönsson.
Nytt bakslag för Rögle: Missar hela säsongen
Här är nästa smäll för SHL-jumbon Rögle.Centern Filip Karlsson, 21, är skadad och missar resten av säsongen.– Det är riktigt tråkigt att tvingas vara borta så länge och inte kunna hjälpa laget, säger Karlsson till hd.se.
Läs mer om Karlsson och Rögle.

Kaptenen sågar laget: Måste bryta en näsa

När OV Helsingborg återigen faller ihop som ett korthus plockar kaptenen Linus Nileskog, 27, fram sågen och kapar hela laget.– Vi måste vara beredda att bryta en näsa för att göra mål, säger han till hd.se efter stjärnsmällen mot Redbergslid.
Läs mer om Redbergslid.
Slagsmål på Rögles träning: Behövdes
Frustrationen växer i Rögle.Under dagens träning rök Edwin Hedberg och Jesper Williamsson ihop i ett slagsmål.– Det behövdes, att få upp lite fightingkänsla på träning och gå in i skiten, säger Edwin Hedberg till hd.se.
Supertalangen på väg bort från Rögle
Rögles supertalang kan vara på väg bort.Enligt hd.se är backen, som saknades på måndagens träning, nära en flytt till Kanada.
Läs mer om Kanada och Rögle.
Svaret på sågningen från Niklas Wikegård
Rögle vann med 8-7 mot Malmö Redhawks men lagets stjärna Juhamatti Aaltonen tvingades ändå utstå stenhård kritik från C More-experten Niklas Wikegård.Nu svarar Aaltonen – genom att såga sig själv.– Jag försöker att jobba så hårt jag kan för laget, men de har rätt i att jag måste vara bättre, säger han till HD.se.
E6 stängd efter olycka
E6 hålls stängt vid Ängelholm efter en trafikolycka.Enligt hd.se ska en person ha blivit påkörd.– Det finns uppgifter om skador på person, säger Stephan Söderholm på polisens ledningscentral.
SHL-talangen förd till sjukhus i ambulans
Röglespelaren Mathias From skadade sig på klubbens träning under måndagen och fördes med ambulans till sjukhus.–Han skulle svänga och fastnade lite i isen. Just nu vet vi inte vad som har hänt, säger Rögletränaren Anders Eldebrink till hd.se.
Rögle bjuder på fest – och ny lagkapten
Rögle är på is och Ted Brithn, 26, är tillbaka.Det firas med korv, glass, popcorn – och en kaptensbindel på hemvändaren.– Det är kul att vara hemma igen, säger forwardsstjärnan till hd.se
Läs mer om Ted Brithn.
Klart: Här är Ted Brithns nya klubb
Här är glädjebeskedet till alla Röglesupportrar.HV 71:s guldmakare Ted Brithn är klar för klubben avslöjar Hd.se.Enligt uppgifterna ska det också röra sig om ett kontrakt som sträcker sig längre än en säsong.
Backstjärnan kan lämna Rögle
Kevin Marshall kan ha gjort sitt i Rögle.Detta trots att han har ett år kvar på kontraktet.– Jag vill vara säker på att jag får en roll som gör att jag kan hjälpa laget, säger han till hd.se.
Läs mer om Rögle och Rögle.Detta.
Röglestjärnan om falska ryktena och skadehelvetet
Patrick Cehlin har fått nog av ryktesspridningen under skadehelvetet. Nu öppnar han upp sig och berättar om den tuffa tiden för hd.se.– Jag kan ärligt säga att jag var riktigt nere, deprimerad, säger han.
Venezuelas HD får bassning av säkerhetsråd
Venezuelas säkerhetsråd uppmanar landets högsta domstol att se över sitt beslut att ta ifrån kongressen makten att stifta lagar. Samtidigt avvisar landets president Nicols Maduro anklagelserna om att han försöker stärka sin makt.
Rögle dementerar landslagsspelarnas flyttrykten
I helgen sparkade krislaget assisterande tränarna Mikael Gath och Magnus Bogren.Nu omgärdas klubbens skadade stjärnor av flyttrykten till andra SHL-klubbar.–Det här är illvilliga rykten, helt falska uppgifter. Jag fattar inte var det kommer ifrån, det är så tråkigt, säger Anders Masken Carlsson till hd.se.
Läs mer om Mikael Gath.
Sam Lundholm vill nu lämna NEC Nijmegen
Han lämnade AIK för NEC Nijmegen sommaren 2015. Men sejouren i Holland har inte alls blivit som han tänkt sig, och nu är Sam Lundholm på väg bort. – Jag måste lämna, vi får se var det blir, säger han till HD.
Läs mer om AIK, Holland och Sam Lundholm.
68-årig kvinna dödades – ung man nu häktad
Fyra dagar efter dödsfallet i somras misstänkte polisen mord. Fem månader senare grep de en man.En man i 20-årsåldern sitter nu häktad misstänkt för mordet på den 68-åriga kvinnan i Landskrona.Han anhölls tidigare i veckan, rapporter HD.se.
Läs mer om HD.se och Landskrona.Han.
Nu lämnar målvakten Rögle
Lars Volden lämnar Rögle.Ny klubbadress blir slovakiska Dukla Trencin enligt uppgifter till hd.se.
Läs mer om Dukla Trencin, Rögle och Rögle.Ny.
Rögles tränare sågar laget efter smällen
Platt fall för Rögle i sista matchen i Schweiz. Då riktar tränaren Anders Eldebrink stentuff kritik mot spelarna som ska leda laget i SHL. – De ledde inte laget som de ska göra, säger han till hd.se.
Läs mer om Rögle, SHL och Schweiz.
Miljonregn över Rögle: Grädde på moset
Tre färska NHL-kontrakt ger 1,5 miljoner till Rögle BK:s kassa. – Det här är ingenting som vi har räknat in i budgeten, säger, det är grädde på moset, säger klubbdirektör Marcus Thuresson till hd.se sedan att Niklas Hansson, Robin Kovacs och Alexander Nylander blivit klara för spel på andra sidan Atlanten.
Rögle överens med tysk landslagsman
Rögle är överens om en fortsättning med tyske landslagsmannen Felix Schütz enligt hd.se. Dessutom har klubben klarat av SHL:s budgetmål. –Vi landade på drygt 4,1 miljoner i eget kapital. Det har varit tufft, säger ordförande Håkan Eriksson till samma tidning.
Nya uppgifter om dubbelmordet
Åklagarna i målet mot den 68-årige Vallåkraföretagaren vill ha en ny syn på brottsplatsen, avslöjar hd.se. Det blir i så fall tredje gången tingsrätten besöker platsen där de två bröderna sköts ihjäl av 68-åringen.
Misstänkte dubbel-mördaren pressas
Den 68-årige Vallåkraföretagaren pressades under förmiddagen av åklagaren. – Om jag inte handlat som jag gjorde hade jag dött, sa han enligt HD.se Åklagarna tror inte på det svaret.
Läs mer om HD.se och Vallåkraföretagaren.
Dömdes till mord – nu överklagar han
Sarunas Kucinskas, 27, dömdes till 18 års fängelse för mordet på 60-åriga Dusica Vecanski i Stidsvig. Nu överklagar han enligt hd.se domen för att få ett lindrigare straff - och riskerar därmed livstids fängelse.
Läs mer om Dusica Vecanski och Stidsvig.