Hd se


Larsson vill göra sig av med HIF-stjärna

Henrik Larsson ser till att rensa ut i Helsingborg. Han har redan meddelat mittfältare Arnor Smarason att han vill sälja honom. – Han är en alldeles för stor utgift för HIF, säger Larsson till HD.se.

Här läser du dagens E-tidning

Något har gått helt galet. Läsare som försökt öppna dagens E-tidning via länken här på hd.se har möts av en version som inte riktigt håller måttet.

Läs mer om E-tidning.
Här läser du dagens E-tidning

Något har gått helt galet. Läsare som försökt öppna dagens E-tidning via länken här på hd.se har möts av en version som inte riktigt håller måttet.

Läs mer om E-tidning.
Final Fantasy Type-0 HD får ny trailer

Se vilka stridsmetoder och magier du kan använda dig av En ny trailer har släppts för Final Fantasy...

Läs mer om Final Fantasy.

Han blir HIF:s nye klubbdirektör

HIF:s styrelse valde att se förbi de negativa rubrikerna när de hittade sin nye klubbdirektör. HD kan avslöja att det blev en 59-årig engelsman.

Han blir HIF:s nye klubbdirektör

HIF:s styrelse valde att se förbi de negativa rubrikerna när de hittade sin nye klubbdirektör. HD kan avslöja att det blev en 59-årig engelsman.

Mer att uppleva när hd.se får ny design

Under måndagen gör vi en uppdatering av hd.se. Förhoppningsvis ska det gå smärtfritt men det finns alltid en risk att vissa funktioner behöver justeras lite. Vi ber om överseende med detta och hoppas att ni hänger med oss när vi tar nästa steg på hd.se - ett av många under sajtens snart 20 år [/] .

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
Nobbar Hamrn: Mitt ansvar ligger här

Svenska fotbollförbundet har bjudit ner de allsvenska tränarna för konferens i samband med landslagets januariturn. Men bland andra Henrik Larsson har tackat nej och nu förklarar han varför han nobbat Erik Hamrn och de övriga i Abu Dhabi. – Mitt ansvar ligger här i Helsingborg, säger Larsson till HD.se.

Skånemoderaten invald i partitoppen

Kommunstyrelsens ordförande i Helsingborg, Peter Danielsson, 40, är Moderaternas nye förste vice ordförandet. Det står klart efter den extra partistämman som hölls under lördagen. – Jag tackar för förtroendet och känner stor ödmjukhet inför uppgiften, sa Peter Danielsson under sitt tacktal som citeras av hd.se.

Läs mer om Helsingborg och Peter Danielsson.
Dags att sparka i gång Saluten

På söndagsmorgonen drar den 45:e upplagan av Nyårssaluten i gång. Följ allt om turneringen på hd.se.

Läs mer om Nyårssaluten och Saluten.
Olympias historia - alla delar

När Olympia äntligen kan se framåt och en ombyggnad är igång, vänder vi på hd.se blickarna bakåt och ger er Olympias hela historia i fem delar.

Våld, död och kärlek

Det är innehållet i årets mest klickade Helsingborgsartiklar på hd.se.

Tafsläraren förlorar legitimationen

En lärare som blivit utköpt av inte mindre än fem skolor efter uppgifter om att han tafsat på eleverna förlorar nu sin lärarlegitimation. Beslutet att återkalla legitimationen togs av Lärarnas ansvarsnämnd, rapporterar lokala medier. — Det är ett ovanligt beslut och det är ovanligt att vi behöver bedöma lärares lämplighet, säger Lars Dirke, nämndens ordförande, till hd.se.

Läs mer om Det.
83-årig kvinna delaktig i stor spritsmuggling

Alla de 19 personer som åtalats för inblandning i spritsmuggling i Landskrona döms – bland dem en 83-årig kvinna som döms till villkorlig dom. Straffen varierar från böter till fängelse. Flera av de inblandade är pensionärer, rapporterar hd.se.

Läs mer om Landskrona.
Så blir nya hd.se

En renare sajt med mobilt fokus. Nya hd.se lanseras i mitten av januari.

Här är de mest lästa artiklarna i Klippan 2014

Flera allvarliga trafikolyckor dominerar listan över de mest klickade artiklarna på hd.se/klippan under året.

Läs mer om Klippan.
Mest läst på hd.se under 2014

Hela listan på de största nyheterna i NV-Skåne det senaste året.

Åldring hetsmatades av personal på boende

Vårdpersonalen kände till att den äldre kvinnan ville äta långsamt och varje livsmedel för sig. Men den otåliga personalen ska i stället ha skyfflat in maten i munnen på den tårögda kvinnan, skriver HD.se.

Läs mer om HD.se.
Helsingborgs lucia på HD

Helsingborgs lucia, Malvina Axblom, besökte HD på fredagseftermiddagen och hd.se livesände.

Läs mer om Malvina Axblom.
Följ Nightcapen på hd.se

Vi refererar samtliga 40 matcher.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
173 är magsjuka på skola i Munka Ljungby

Ett magsjukeutbrott av stora proportioner skakar om lilla Munka Ljungby. 150 elever och 23 ur personalen på Toftaskolan är sjukanmälda, rapporterar HD.se. Även rektorn har drabbats. – Det slog till i fredags, men nu är jag tillbaka på jobbet igen, säger Tobias Fahln, rektor på skolan.

Läs mer om HD.se, Munka Ljungby och Toftaskolan.
Munka Ljungby skakat av magsjukeutbrott

Ett magsjukeutbrott av stora proportioner skakar om lilla Munka Ljungby. 150 elever och 23 ur personalen på Toftaskolan är sjukanmälda, rapporterar HD.se.

Läs mer om HD.se, Munka Ljungby och Toftaskolan.
Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
Man våldtog tre styvdöttrar i 13 år

En 48-årig man i västra Skåne har under 13 års tid våldtagit tre styvdöttrar och utsatt dem för hundratals andra sexuella övergrepp.På måndagen dömdes han av Lunds tingsrätt till åtta års fängelse för bland annat våldtäkt mot barn, grovt sexuellt utnyttjande av underårig och grovt sexuellt övergrepp mot barn, skriver hd.se.

Läs mer om Skåne.
SD och S planerade att genomföra samarbete

Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna var redo att stå enade mot alliansen i Örkelljunga. Samarbetet skulle ge de två partierna flera topposter i kommunen. Men uppgörelsen sprack i sista stund, skriver HD.se.

Vill odla tigerräkor i Bjuv

Findus och Vegafish planerar en gemensam anläggning för odling av tigerräkor i skånska Bjuv, skriver hd.se. Det är den första i sitt slag i världen, enligt företagen.

Läs mer om Bjuv och Vegafish.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04