Hd se

Se vad dykarna hittade i Helsingborgs hamn

Varje år rensar dykare från dykarklubben Delfinen hamnen i Helsingborg. På lördagen var det dags igen för Kenneth Nilsson och hans kamrater. HD tog en titt på deras fyndhög!

Så bevakar vi studenten på hd.se

Dags igen för balglamour och studentyra i NV-Skåne!
Så bevakar vi studenten på hd.se
Dags igen för balglamour och studentyra i NV-Skåne!

Åtal för mordförsök i Skåne

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalas för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine. I september förra året överfölls mannen i en klubblokal i Hyllstofta utanför Klippan. Han blev slagen i huvudet och skjuten i lår och bål, rapporterar hd.se.
Delade meningar om uteserveringen
Det faktum att det blir en uteservering i Terrasstrapporna även i sommar engagerar läsarna. På hd.se är debatten i full gång.
Läs mer om Terrasstrapporna.
Följ Springtime direkt på hd.se
HD finns på plats blandtrummande löparben, uppförsbackar och vätskekontroller. Se våra direktbilder och vår direktsändning från årets Springtime här.
Läs mer om Springtime.
Valdeltagandet kan gå ner till 70 procent
Den direktsända valdebatten på hd.se höjde temperaturen inför omvalet. Men valdeltagandet ser ändå ut att minska. Just nu pekar det mot runt 70 procent.
Se vem som vill höja skatten i Båstad
Tre partier av åtta vill höja skatten i Båstad. Se här vilka som höjde den gröna ja-skylten i HD:s valdebatt.
Läs mer om Båstad.
18.00: Debatt inför valet i Båstad
Vem vill styra med vem. Och hur ser partierna i Båstad på flyktingmottagandet? HD.se sänder direkt från valdebatten i kommunhuset i Båstad.
Läs mer om Båstad.
Så går snacket efter derbyt
HD-Sporten sänder presskonferens, eftersnack med analyser och intervjuer direkt från Swedbank stadion i Malmö. Se sändningen här.
Läs mer om Malmö och Swedbank.
Ladda för Skånederbyt med hd.se
Klockan 17.30 är det avspark mellan Malmö FF och Helsingborgs IF i Malmö. Men redan nu kan du börja ladda för derbyt här på hd.se.
Läs mer om Malmö FF, Malmö och Skånederbyt.
hd.se var först på internet - nu fyller vi 20 år
Året är 1995. Sverige blir medlem i EU. Ryske kosmonauten Valerij Polijakov slår världsrekord med 438 dygn i rymden. Musikgruppen Spice ändrar namn till Spice Girls. Kronprinsessan Victoria blir myndig. Och Helsingborgs Dagblad kommer som första svenska dagstidning ut på internet.
Läs mer om Valerij Polijakov.
De största nyhetshändelserna på hd.se genom åren
hd.se har funnits på internet i 20 år. Det har blivit många små och flera stora nyheter. Här hittar du ett urval av de största lokala nyhetshändelserna.
Direktsänd valdebatt på hd.se
På tisdag, klockan 18 väntar direktsänd valdebatt på hd.se. Representanter från samtliga partier i fullmäktige deltar med sina tyngsta företrädare.
HD.se fyller 20 år
Så följer du HIF-Sundsvall på hd.se
Dags för fotboll på Olympia ikväll när HIF gästas av GIF Sundsvall. I vanlig ordning ger hd.se er allt inför, under och efter matchen.
Läs mer om HIF och Olympia.
hd.se storsatsar på U19-VM i innebandy
U19-VM i innebandy inleds i Helsingborg under onsdagen. Det kommer att synas stort på hd.se.
Läs mer om Helsingborg.
Två döda hundar flöt upp i småbåtshamnen
Två pojkar på fisketur gjorde i lördags en makaber upptäckt i Skäldervikens småbåtshamn när två döda hundar flöt upp till ytan. Det finns misstanke om att någon skjutit och dumpat hundarna i vattnet. – Hundarna var illa tilltygade, särskilt den ena av dem, och de har inte dött en naturlig död, säger polisens kommunikatör Richard Glantz till hd.se.
Läs mer om Richard Glantz.
Se eftersnacket efter Göteborg-HIF
Presskonferens, analyser och spelarintervjuer. Här kan du se HD-Sportens direktsända eftersnack efter matchen mellan Göteborg och HIF i sin helhet.
Läs mer om Göteborg, Göteborg-HIF och HIF.
Se uppsnacket inför Göteborg-HIF
HD-Sportens Mattias Hjälm och Tomas Nilsson snackar upp drabbningen mellan IFK Göteborg och HIF. Sändningen börjar klockan 18. Se den här.
Läs mer om Göteborg-HIF och HIF.
Så följer du IFK Göteborg-HIF på hd.se
I kväll vankas det stormatch i allsvenskan. HIF möter IFK Göteborg påGamla Ullevi.Precis som vanligt ger hd.se er allt inför, under och efter matchen.
Följ HIF hela kvällen på hd.se
19.00 är det avspark mellan HIF och IFK Norrköping på Olympia. Men HD-sportens bevakning börjar redan under eftermiddagen.
Läs mer om HIF och Olympia.
Allt från den lokala fotbollshelgen
Dags för en fullspäckad fotbollshelg. På hd.se/hemmaplan landar referaten från alla matcherna.
Se eftersnacket från Olympia
HD-Sportens Mattias Hjälm och Tomas Nilsson tar hand om eftersnack, intervjuer och analyser med spelare och experter efter HIF:s hemmapremiär mot Falkenberg.
Läs mer om Falkenberg och Olympia.