Hd se

Allt från den lokala fotbollshelgen

Dags för en fullspäckad fotbollshelg. På hd.se/hemmaplan landar referaten från alla matcherna.

Se eftersnacket från Olympia

HD-Sportens Mattias Hjälm och Tomas Nilsson tar hand om eftersnack, intervjuer och analyser med spelare och experter efter HIF:s hemmapremiär mot Falkenberg.
Läs mer om Falkenberg och Olympia.
Följ och kommentera HIF-Falkenberg
Åter dags för allsvensk fotboll på Olympia. Följ vår direktrapportering från HIF:s möte mot Falkenberg här. Efter matchen blir det direktsänt eftersnack här på hd.se.
Läs mer om Falkenberg och Olympia.
Så följer du HIF:s hemmapremiär på hd.se
I dag är det åter dags för allsvensk fotboll på Olympia. hd.se ger er allt inför, under och efter HIF:s match mot Falkenberg.
Läs mer om Falkenberg och Olympia.

Jag vill inte bara jaga nya kontrakt

I femte programmet gästas Avsparkstudion av Vejbys tränare Ingemar Queckfeldt och Hittarps tränare Max Mölder. Dessutom träffar vi Vejbys lagkapten Jesper Dahlin som varit med klubben från sjuan upp till trean. Se alla avsnitt på hd.se/hemmaplan.
Vaara - du kan inte blunda längre
HD:s innebandyexpert Mattias Hjälm vill se Jonathan Paulsson i landslaget.
Läs mer om Jonathan Paulsson.
Se HD-Sportens uppsnack inför matchen
Ladda för HIF:s allsvenska premiär med HD-sportens uppsnack från Kalmar.
Läs mer om Kalmar.
Så följer du den allsvenska premiären
Det är påskafton, och det är allsvensk premiär. Allt om HIF:s bortamatch mot Kalmar hittar du på hd.se. Här är dagens hålltider:
Läs mer om Kalmar.
Kaos i busstrafiken efter planeringsmiss
Miss i planeringen gjorde att flera busschaufförer i Ängelholm aldrig dök upp till jobbet under skärtorsdagen. Sexton turer fick ställas in innan operatörer kunde ringa in ledig personal. – Det är otroligt beklagligt mot våra kunder, säger Ulrika Mebius, informationschef på Skånetrafiken, till hd.se.
Läs mer om Skånetrafiken och Ängelholm.
Vi vill spela en fartfylld fotboll
I första programmet gästas Avsparkstudion av Munka Ljungbys tränare Lasse Celander och Stattenas tränare Victor Bärring. Dessutom har vi hälsat på Mörarps IF som gör comeback i seriesystemet. Se alla avsnitt på hd.se/hemmaplan.
Bildextra: Se Rögle hyllas
Nästan 3 000 personer dök upp i Lindab arena för att hylla SHL-nykomlingen Rögle. Se HD:s fotograf Sven-Erik Svenssons bilder från firandet.
Läs mer om Lindab.
Gaths försvarstal efter den omtalade videon
Efter de senaste dagarnas storm tar Rögles assisterande tränare Mikael Gath bladet från munnen. 38-åringen står på sig – och menar att han inte beordrade Andr Deveaux att slå ner Per Helmersson. – Jag vet innerst inne att jag inte gjort något, ändå kände jag mig som en mördare, säger han till HD.se.
Allt från Rögles återtåg till SHL
Rögle är tillbaka i ishockeyns finrum. Söndagens 2-0-seger mot Västerås innebar 4-1 i matcher. Här kan du se hd.se:s direktsändning efter den femte kvaldrabbningen.
Läs mer om SHL.
Andreas Liljas besked - knäskålen är knäckt
Rögles lagkapten Andreas Lilja föll plötsligt omkull på isen i den dramatiska matchen mot Västerås. Knäskålen på högra benet hade knäckts. – Jag ligger på sjukhuset och väntar på operation. Men på lördag ska jag med i spelarbussen till Västerås, säger Andreas Lilja till HD.se.
Läs mer om HD.se.
Historien bakom pojkarna på Malmö central
HD-Sydsvenskan kan nu berätta historien om pojkarna på Malmö Central som filmades den 6 februari i år. Filmen har visats över tre miljoner gånger och gett upphov till mycket debatt.Läs mer på sydsvenskan.se och hd.se 28 och 29 mars 2015.
Läs mer om Malmö och Malmö Central.
Historien bakom pojkarna på Malmö central
HD-Sydsvenskan kan nu berätta historien om pojkarna på Malmö Central som filmades den 6 februari i år. Filmen har visats över tre miljoner gånger och gett upphov till mycket debatt.Läs mer på sydsvenskan.se och hd.se 28 och 29 mars 2015.
Läs mer om Malmö och Malmö Central.
Rögle allt närmare SHL efter utklassning
Ängelholmarna är 60 effektiva minuter från en SHL-plats efter 6–1 mot Västerås. Missa inte presskonferensen och eftersnacket här på hd.se inom kort.
Läs mer om SHL.
Följ och kommentera Rögle-Västerås
Kan Rögle gå fram till en 3-1-ledning i matchserien? Följ vår direktrapportering och se bilderna från den fjärde kvaldrabbningen mellan Rögle och Västerås här. Efter matchen sänder vi presskonferens och eftersnack direkt på hd.se. Inte missa!
Läs mer om Rögle.
Så följer du kvaldramat på hd.se
Blir det 3-1 eller 2-2 i matcher? Dags för den fjärde ronden mellan Rögle och Västerås. Här är hockeykvällens hålltider på hd.se.
Läs mer om Rögle.
Så följer du kvällens kvaldrama på hd.se
Dags för rond två mellan Rögle och Västerås. hd.se ger er i vanlig ordning allt från kvaldrabbningen i Lindab Arena. Här är kvällens hållpunkter.
Läs mer om Lindab Arena och Rögle.
Ingen HD-prövning av GT-hot
Det stannar vid en dom för olaga hot för en högerextremist som vid flera tillfällen hotat tidningen GT:s redaktion, uppger journalisten.se. Högsta domstolen väljer att inte ta upp målet, vilket gör att hovrättsdomen står fast.
Läs mer om GT-hot.
Se hela sändningen efter Rögles kvalseger
Intervjuer och analyser här är HD-Sportens eftersnack efter kvaldramat.
Ladda för kvaldramat med hd.se
19.00 inleder Rögle direktkvalet till SHL med bortamatch i Västerås. På hd.se får du allt du behöver inför, under och efter matchen.
Läs mer om Rögle och SHL.
Volden fixade festen mot Hästen
Rögle behåller förstaplats i slutspelsserien. Missa inte det direktsända eftersnacket här på hd.se.
Läs mer om Hästen.