Hd se


Här är de mest lästa artiklarna i Klippan 2014

Flera allvarliga trafikolyckor dominerar listan över de mest klickade artiklarna på hd.se/klippan under året.

Läs mer om Klippan.

Mest läst på hd.se under 2014

Hela listan på de största nyheterna i NV-Skåne det senaste året.

Åldring hetsmatades av personal på boende

Vårdpersonalen kände till att den äldre kvinnan ville äta långsamt och varje livsmedel för sig. Men den otåliga personalen ska i stället ha skyfflat in maten i munnen på den tårögda kvinnan, skriver HD.se.

Läs mer om HD.se.
Helsingborgs lucia på HD

Helsingborgs lucia, Malvina Axblom, besökte HD på fredagseftermiddagen och hd.se livesände.

Läs mer om Malvina Axblom.

Följ Nightcapen på hd.se

Vi refererar samtliga 40 matcher.

Tidigare toppnyhet hos Expressen:
173 är magsjuka på skola i Munka Ljungby

Ett magsjukeutbrott av stora proportioner skakar om lilla Munka Ljungby. 150 elever och 23 ur personalen på Toftaskolan är sjukanmälda, rapporterar HD.se. Även rektorn har drabbats. – Det slog till i fredags, men nu är jag tillbaka på jobbet igen, säger Tobias Fahln, rektor på skolan.

Läs mer om HD.se, Munka Ljungby och Toftaskolan.
Munka Ljungby skakat av magsjukeutbrott

Ett magsjukeutbrott av stora proportioner skakar om lilla Munka Ljungby. 150 elever och 23 ur personalen på Toftaskolan är sjukanmälda, rapporterar HD.se.

Läs mer om HD.se, Munka Ljungby och Toftaskolan.
Tidigare toppnyhet hos Dagens nyheter:
Man våldtog tre styvdöttrar i 13 år

En 48-årig man i västra Skåne har under 13 års tid våldtagit tre styvdöttrar och utsatt dem för hundratals andra sexuella övergrepp.På måndagen dömdes han av Lunds tingsrätt till åtta års fängelse för bland annat våldtäkt mot barn, grovt sexuellt utnyttjande av underårig och grovt sexuellt övergrepp mot barn, skriver hd.se.

Läs mer om Skåne.
SD och S planerade att genomföra samarbete

Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna var redo att stå enade mot alliansen i Örkelljunga. Samarbetet skulle ge de två partierna flera topposter i kommunen. Men uppgörelsen sprack i sista stund, skriver HD.se.

Vill odla tigerräkor i Bjuv

Findus och Vegafish planerar en gemensam anläggning för odling av tigerräkor i skånska Bjuv, skriver hd.se. Det är den första i sitt slag i världen, enligt företagen.

Läs mer om Bjuv och Vegafish.
Ratad räka ska börja odlas i skånska Bjuv

Findus och Vegafish planerar en gemensam anläggning för odling av tigerräkor i skånska Bjuv, skriver hd.se. Det är den första i sitt slag i världen, enligt företagen.

Läs mer om Bjuv och Vegafish.
Snabbspår till ny bostad

Bostadssajten Hittahem.se är uppstickare på marknaden. Nu går det att nå sajten direkt via hd.se

Anställda: Vi måste jobba med feber

Helsingborg Feber, ryggskott eller influensa är inga argument för sjukskrivning på Scandlines, skriver Hd.se och Aftonbladet.se. Nu anmäls färjerederiet till vårdinspektionen.

Läs mer om Aftonbladet.se och Hd.se.
Anställda: Vi måste jobba med feber

Feber, ryggskott eller influensa är inga argument för sjukskrivning på Scandlines, skriver Hd.se och Aftonbladet.se. Nu anmäls färjerederiet till vårdinspektionen.

Läs mer om Aftonbladet.se och Hd.se.
Ratar FFF: Det var för många frågetecken...

Falkenberg ville se honom efterträda Henrik Larsson. Men Ängelholm-tränaren Joakim Persson nobbade. Nu kommer förklaringen. – Jag tyckte att det var för många frågetecken, både kring assisterande tränare och spelartruppen, säger han till hd.se.

Läs mer om Henrik Larsson.
Efter Henke – här är nästa namn att lämna

Henrik Larsson lämnar Falkenberg och är enligt hd.se klar för Helsingborg. GT-sporten kan avslöja att han tar med Tobias Tuvesson, assisterande i FFF, till Helsingborg.

Läs mer om FFF, Falkenberg och Helsingborg.
Uppgifter: Larsson klar för Helsingborg

Henrik Larsson lämnade Falkenberg under måndagen. Nu är han klar för Helsingborg, enligt HD.se. Samtidigt tar Roar Hansen klivet ner. – Jag har sett det i tidningarna, men det är det enda vi spelare sett, säger lagkaptenen Peter Larsson till KvP.se.

Uppgifter: Larsson klar för Helsingborg

Henrik Larsson lämnade Falkenberg under måndagen. Nu är han klar för Helsingborg, enligt HD.se. Samtidigt tar Roar Hansen klivet ner.

Ung man skjuten i Helsingborg

En man i 20-årsåldern har under natten blivit skjuten med flera skott i Helsingborg. — Hans skador ska inte vara livshotande, säger Thorsten Persson, inre befäl vid Helsingborgspolisen, till hd.se. Skotten ska enligt polisen ha träffat i ena benet och i sidan av kroppen. Polisen rubricerar brottet som mordförsök, men har inte gripit någon misstänkt.

Stark röst för starkare region

Idag blir HD oberoende liberal. Vad det innebär och hur åsiktsbildningen kommer att se ut berättar politiska chefredaktören Heidi Avellan här.

Läs mer om Heidi Avellan.
Så hittar inbrottsligor sina potentiella offer

Se upp när du handlar på shoppingcentrum – risken är stor att tjuven ser dig och gör inbrott i ditt hem under tiden du är i varuhuset. De senaste åren har polisen upptäckt ett mönster bland de som drabbas av inbrott, skriver hd.se.

lvaro Santos: Jag vill tacka alla fans och HIF

Vi har gjort ett långt tv-dokument av den populäre brassen som du kan se på hd.se under torsdagen.

Läs mer om HIF.
Tonåring döms för övergrepp mot barn

HELSINGBORG. En 16-årig pojke i nordvästra Skåne döms till sluten ungdomsvård för flera grova sexövergrepp mot barn. Offret, en åttaårig pojke, ska ha varit lekkamrat till en av pojkens yngre syskon. 16-åringen själv nekar till anklagelserna, rapporterar hd.se.

Läs mer om Skåne.
Tonåring döms för övergrepp mot barn

En 16-årig pojke i nordvästra Skåne döms till sluten ungdomsvård för grova sexuella övergrepp mot sitt syskons lekkamrat, en åttaårig pojke. Hade han varit vuxen hade straffet blivit sex års fängelse, rapporterar hd.se.

Läs mer om Skåne.
Tonåring döms för övergrepp mot barn

En 16-årig pojke i nordvästra Skåne döms till sluten ungdomsvård för grova sexuella övergrepp mot sitt syskons lekkamrat, en åttaårig pojke. Hade han varit vuxen hade straffet blivit sex års fängelse, rapporterar hd.se. Tonårspojken döms mot sitt nekande och ska även betala 205 000 kronor i skadestånd till åttaåringen.

Läs mer om Skåne.Senaste nyheternaNyhetsdatabasen - Nyheter på ett ställe
Nyhetsdatabasen är en nyhetsagent och sökmotor som samlar nyheter från svenska tidningar. Här kan du snabbt läsa aktuella nyheter eller göra sök flera år tilbaka.
Kontakt
post@nyhetsdatabasen.se

Senaste 24t
08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09