Hej

Hej då ryggont – 3 favoriter för nacke, bröstrygg och höfter

Ond och stel rygg mår bra av regelbunden omtanke och cirkulation.Tänk så här: Hellre enkla övningar ofta, än komplicerat och tidskrävande sällan. Gör Erikas tre superenkla övningar varje morgon när du vaknar, för att smörja upp överkroppen och möta dagen lite mjukare och med stoltare, skönare rygg.

Svar: Det här är SISUradio

Hej Christer! Den tvåspråkiga nyhetssändningen från Sveriges Radio Sisuradio, som sänds i alla lokala P4-kanaler 12.56 på vardagar, riktar sig både till sverigefinska och alla andra P4-lyssnare.
Läs mer om P4-kanaler och P4-lyssnare.
Bisarra utspelet: Hej – jag lever
Utbuad efter fiaskot i Champions League.Och rejält pressad inför Manchester Uniteds FA-cupmöte med Brighton i morgon.Eller?– Hej allihopa. Jag lever, säger Jos Mourinho och ler.
Läs mer om Brighton.
Hej helgkonsument: Josefin Johansson
Komikern Josefin Johansson har blivit utnämnd till årets kvinnliga komiker och vunnit På spåret. Nu är hon aktuell som programledare för SVT:s Smartare än en femteklassare. På helgen vill hon helst bada isbad och lyssna på dystopiska tonårsböcker.

Jag tänder när han suger på mina tår

Hej Suzanne.Min fråga rör erogena zoner. Jag är så fascinerad över varför jag blir upphetsad till max av att min partner suger på min stortå och undrar om det handlar om att nerverna på något vis hänger ihop mellan mina könsorgan och min fot.
Min man drömmer konstiga drömmer
Hej,Min livskamrat sedan 30 år har börjat få konstiga drömmar. Han kan vakna mitt i natten och börja prata eller fäkta för att sedan inte komma ihåg någonting på morgonen.
Läs mer om Min.
Sakine Madon: Yttrandefriheten kräver inte att kommunen rullar ut röda mattan
Arrangera "Burka Songs 2.0" privat Hur mår yttrandefriheten, och vad krävs för den? Aftonbladet sa tack och hej till Staffan Heimerson efter krönikan "Metoo en häxjakt med drag av Stalins utrensningar".
Läs mer om Hur, Metoo och Staffan Heimerson.
Porrstjärnan: Bråk med Trump är bra för affärerna
Att bråka med Donald Trump lönar sig – i alla fall om man får tro porrstjärnan Stormy Daniels.– Som jag sa i Rolling Stones-intervjun: om någon kom fram till dig och sa Hej, du vet jobbet som du har gjort hur länge som helst? Vad sägs om att jag betalar dig fyrdubbelt nästa vecka?, säger hon i en intervju med CNN.
Därför blir du snabbare berusad av prosecco
Hej! Här är tre härliga helgtips: Se: Andra säsongen av Crashing. Läs: Vår intervju med Hollywoodikonen Sharon Stone. Boka bord på: Supper-familjens senaste tillskott Asian Post Office som tagit över restaurang Niklas gamla lokaler. Trevlig helg!
Hej Helgkonsument: Emma Molin
På fredag medverkar hon på humorklubben Stand Up Yours på Kägelbanan. Och dagen därpå satsar skådespelaren från Grotesco på brunch i hemmakvarteren i Bagarmossen. Och värmer sig i Bergianska trädgården.
Åk och duscha – försvinn, hej då
Rögle tar emot Färjestad på hemmaplan. I den andra periodens slutskede gick Libor Hudacek till vansinnig attack mot Rögles Lucas Elvenes.– Åk och duscha, försvinn. Hejdå, säger kommentatorn Jörgen Larsson i C Mores sändning.
Lotta O: Hälsa är viktigare än man tror
Kåseri. Det viktiga är bara att se någon i ögonen och säga hej. Så ofta som möjligt.
Varför får jag överaktiv blåsa på vintern?
Hej, Nu när det är kallt så får jag så mycket trängningar och jag undrar vad det beror på. Jag försöker klä mig varmt över stuss och bål, men det känns som att det räcker att fötterna blir kalla. Hur hänger det ihop?
Jag har svårt att hålla vikten - vad gör jag för fel?
Hej,Jag är 48 år 191cm lång och väger i dag 98.5kg.Det senaste halvåret har jag gått ner i vikt från 115 till som lägst 93.5kg och skulle vilja ligga runt 93-94 kg men har oerhört svårt att hålla vikten nere.
Läs mer om Jag.
Hej där, nu ska vi reda ut några rejäla missförstånd
Hej där, nu ska vi reda ut några rejäla missförstånd.Vi börjar med det dödliga våldet i Sverige och varför det snöar på Franska rivieran. Och går sedan över till den främlingsfientliga sajten Samhällsnytt, som försöker lura tusentals läsare att Tomelilla ligger i Australien.
Avslöjar orden till sonen – då börjar alla storgråta
Sky Sports-profilen Simon Thomas fru Gemma gick tragiskt bort – bara tre dagar efter att ha diagnostiserats med cancer.Under tisdagen gjorde profilen sin första tv-intervju sedan tragedin och det hela blev så känslosamt att programledarna började gråta.– Jag fick aldrig chansen att säga hej då till min fru, säger Simon Thomas i This Morning, enligt The Sun.
Läs mer om Gemma och The Sun.
Världens första drönartaxi är här: Säg hej till Ehang 184
Här är världens första förarlösa drönartaxi: Ehang 184.Farkosten, med utrymme för en passagerare, skulle egentligen redan ha börjat trafikera Dubais luftrum – men har blivit försenad.Nu visas den upp på Mobile World Congress, MWC, i Barcelona.
Läs mer om Barcelona, Ehang och MWC.
Kärlekshälsningen i tv efter OS-guldet
PYEONGCHANG. Först spelade hon hem ett OS-guld.Sen skickade Sara McManus en hälsning till pojkvännen Joakim Sjölund i tv.– Hej älskling, jag älskar dig, säger hon.
DIKT: Hej på er!
Hej på er, tack för att ni sa välkommen och öppnade gränser för mig.
Bilmärket avslöjar din partitillhörighet
Hej! Här är tre härliga helgtips: Läs: Vår spännande intervju med Lupita Nyong o. Se: Tv-serien Goliath med Billy Bob Thornton i toppform. Ät: På Agrikultur som i veckan fick sin första Michelinstjärna. Trevlig helg!
Hej helgkonsument: Niclas Jönsson
Brasiliansk Jiu Jiutsu, filmen Coco och spicy miso på Totemo Ramen. Så varvar krögaren Niclas Jönsson ner efter en händelserik vecka. Nyligen satte han och kollegan Daniel Höglander Älvsjö på mathimlen då deras restaurang Aloë fick en stjärna i Guide Michelin.
Gick in i en depression - efter landslagsnobben: "Nu när OS är över kan jag äntligen andas ut"
Jenni Asserholt. Foto: Bildbyrån Hon var en av de som hamnade i klinch med Leif Boork och sade tack och hej till spel i landslaget. Nu berättar storstjärnan Jenni Asserholt om den depression som följde.
Läs mer om Jenni Asserholt och Leif Boork.
DN gratulerar: Josefine Jinder – artist, låtskrivare och producent
Med en ny skiva säger hon hej då till artistprojektet Little Jinder. Vid 30 vill Josefine Jinder lämna ungdomsromantiken bakom sig och ta ett steg vidare i livet
Trippelrånarens förvåning – skakade polisens hand
När den 30-årige gärningsmannen skulle råna Coop i Asarum för tredje gången gick han rakt in i en oväntad fälla.På plats befann sig en polis – som snabbt kunde hantera den obehagliga situationen.– Jag gick fram till honom, sade hej, och räckte fram min hand för en hälsning. Han fattade den och jag sade då att jag var polis, säger polisen i förhör.Rånaren åtalas nu vid Blekinge tingsrätt.
Läs mer om Asarum, Blekinge och Coop.
Våra politiker klär sig bedrövligt
Hej! Här är tre härliga helgtips: Se: Call Me by Your Name – så bra film att jag skrev en krönika om den. Se även: Tv-serien Goliath. Läs: Vår intervju med Tomas Andersson Wij. Trevlig helg!
Läs mer om Your Name.