Hej

Hej helgkonsument: Icona Pop

På lördag syns Icona Pop i säsongspremiären av TV4:s Så mycket bättre. Men Caroline Hjelt och Aino Jawo är som bekant ständigt aktuella. De hävdar bestämt att det bästa sättet att starta en perfekt helg är med en långfrukost i sängen.
Läs mer om Aino Jawo och Icona Pop.

Apple avslöjar detaljer om hur Iphone lyssnar efter Hej Siri

Apple ger oss nu ännu lite mer insyn i hur Iphone lyssnar efter de två orden som aktiverar Siri, bland annat blir Iphone ännu lite mer uppmärksam om den hör fel första gången.
Läs mer om Hej Siri, Iphone och Siri.
Kalle, 77: Hur går jag ner i vikt snabbare?
Hej dietisten. Det kanske kan tyckas att det inte spelar någon roll hur mycket jag väger eftersom jag är 77 år. Men jag har alltid varit noga med hur jag ser ut och har vägt 75 kg i hela mitt liv. För 5 år sedan gjordes ett hjärtklaffsbyte efter det har jag gått upp 12 kg till 87.
Kalle, 77: Hur går jag ner i vikt snabbare?
Hej dietisten. Det kanske kan tyckas att det inte spelar någon roll hur mycket jag väger eftersom jag är 77 år. Men jag har alltid varit noga med hur jag ser ut och har vägt 75 kg i hela mitt liv. För 5 år sedan gjordes ett hjärtklaffsbyte efter det har jag gått upp 12 kg till 87.

Camilla Läckbergs pik till Zlatan

Zlatan Ibrahimovic ville få bord på exklusiva restaurangen Fäviken - men lyckades inte.Nu pikas han av deckardrottningen Camilla Läckberg för att han inte fick bordsreservation, när hon ska äta middag där i november.Hej där @iamzlatanibrahimovic ! Vi har bord 24:e november och du kan få hänga på oss! skriver Camilla Läckberg på Instagram.
Eva-Karin Gyllenberg: Den ruttna sockeln var farlig för förbipasserande
Hej Eva-Karin Gyllenberg! Skulpturen Paret av Liss Eriksson som har stått utanför cafet Ektorpet strax före Waldemarsudde på Djurgården är borta. Jag har njutit av den här skulpturen under alla år som den har stått där och när den försvann ringde jag Stockholms stad och frågade och fick till svar att den tagits in för renovering.
Vi borde kanske inte vara så överraskade
Vi har redan sagt hej då till Mats Waltin, 64, och Roger Melin, 61.Ett avsked till Anders Eldebrink, 56, känns som det kan komma vilken dag som helst.Gubbarna ryker.Och vi borde kanske inte alls vara överraskade.
Läs mer om Roger Melin.
Andreas: Jag vill hetta upp vårt sexliv
Hej Suzanne Jag är en man som inte har det så hett som jag skulle vilja här hemma. Jag och min partner har varit tillsammans i fyra år. Jag skulle vilja ha mer explicit sex. Jag tycker om att testa olika saker, kanske ha sex lite udda ställen och experimentera mer.
Hej helgkonsument: Josefin Sonck
Komikern Josefin Sonck har en fullspäckad helg med föreställningar på både Raw Comedy Club och Norra Brunn. Men lite ledig tid får hon. Den fördriver hon helst bland böckerna på stadsbiblioteket eller på det nyupptäckta Ica i Svedmyra.
Min man vägrar prata om våra problem
Hej manspanelen! Jag är gift sedan många år och har ett problem med min man. När vi blir osams eller om jag kritiserar honom, som man ju gör ibland när man bor ihop, så vill han inte prata om saken. Han tiger och verkar tycka att om man inte pratar om det så försvinner det.
Jag får ont i knäna när jag sitter länge
Hej! Jag har sedan fem år tillbaka haft problem med smärta främre delen av knäna när jag sitter längre stunder, exempelvis vid flygningar, längre bilresor eller föreläsningar. Har sprungit mycket i perioder och aldrig haft ont.
Vad innebär egentligen antiinflammatorisk kost?
Hej,Ibland så står det i tidningarna om antiinflammatorisk kost, men vad är det egentligen? Är alla grönsaker antiinflammatoriska? Hur stor skillnad kan det göra?//Anna-Lena
Läs mer om Ibland.
Prov: Kia Stinger vågar utmana den tyska premiumligan
Nya sportsedanen Kia Stinger är modig nog att utmana den tyska premiumligan. Vår flygande reporter Erik Trulsson lämnar sin första rapport från provkörningen och det verkar mycket lovande Hej Erik, du har kört en rätt speciell Kia? Yes, Stinger är Kias nya flaggskeppsmodell som ska lyfta märket till nya höjder. Spännande att Kia vågar utmana, har de lyckats? Stinger är mycket ambitiöst formgiven, och på pappret verkar den också väldigt lovande. Med en dubbelturbo-V6 på 370 hk gör den här Kian 0–100 km/h på 4,9 sekunder och toppar 270 km/h. Det är Albert Biermann, som tidig
Hjälp! Jag är kär i en pappa på simskolan
Hej Suzanne!Jag är 41 år gammal och mamma till tre barn. Jag är skild sedan fyra år. Mitt ex lämnade barnen hos mig och skyllde på mig att det är jag som valde att skiljas. Som straff flyttade han till en annan stad och vill inte ta sitt ansvar för barnen.
Mozilla Firefox gör slag i saken och lämnar XP och Vista
Nästa sommar säger Firefox tack och hej till Windows XP och Vista. Nu har de stora webbläsarna nästan helt övergett de förlegade operativsystemen.
Läs mer om Firefox och Vista.
Jag var otrogen med en kille på gymmet
Hej! Jag är en gift kvinna sedan 20 år med två barn. För ett halvår sedan blev jag kontaktad på Messenger av en yngre kille som jag tidigare spanat in på gymmet. Har alltid tyckt han varit snygg men lite hemlig.
Läs mer om Messenger.
Fem torsk – nu ligger Mats Waltin risigt till
MR MADHAWK: Hej där, den öppnade dörren jag nyss sparkade in!
Eva-Karin Gyllenberg: En riktigt tråkig Bellmanhistoria
Hej! Vad har hänt med den stora bronsstaty med Bellman spelande luta, som tidigare fanns i Nationalstadsparken intill båtklubben nära Bellevue? Den är borta och inget anslag som säger att Stockholms kommun tagit in den för renovering. En likadan staty står ju vid Hasselbacken på Djurgården. Peter Lamming Svar: Försvunna statyer engagerar inte bara er läsare utan även mig, men som tur är finns det svar – i de allra flesta fall.
Ska jag äta grönsaker i stället för kosttillskott?
Hej!Jag intar Efamol, Siliceakapslar och Blue Eye. Använt detta i några år. Har du synpunkter på dessa preparat? Hur lång tid är det bra att äta detta? Är det bättre att äta någon grönsak eller annat som motsvarar detta? I övrigt äter jag sällan kött till kosten. Hoppas på svar!Med vänliga hälsningarUlla, 50 +
Läs mer om Blue Eye, Efamol och Siliceakapslar.
Ska jag äta grönsaker i stället för kosttillskott?
Hej!Jag intar Efamol, Siliceakapslar och Blue Eye. Använt detta i några år. Har du synpunkter på dessa preparat? Hur lång tid är det bra att äta detta? Är det bättre att äta någon grönsak eller annat som motsvarar detta? I övrigt äter jag sällan kött till kosten. Hoppas på svar!Med vänliga hälsningarUlla, 50 +
Läs mer om Blue Eye, Efamol och Siliceakapslar.
Eva-Karin Gyllenberg: Därför är Blå hallen trots allt fortfarande blå
Hej! Här kommer två frågor till din spalt. 1. Vad låg på platsen innan Stadshuset byggdes? 2. Varför kallas den stora salen i Stadshuset för Blå hallen? Den är ju inte blå. Mikael Bruzell, Haninge. Svar: Säkert har du hört uttrycket Inte sedan Eldkvarn brann. Det var just den gamla ångdrivna Eldkvarnen (eller Eldqvarn) som låg här fram till branden i oktober 1878.
Hjälp! Varför blöder jag nästan jämt?
Hej Jag fyller snart 39 och har haft problem med smärtsamma, långvariga och rikliga menstruationer sedan jag slutade med p-piller för tre år sedan.
Han väljer att dricka trots min ångest
Hej. Jag är en gift kvinna på 63 år. Jag lever i mitt andra äktenskap, och vi har nu varit gifta i 15 år. Barn har vi bägge på varsitt håll.När jag träffade min man förstod jag att han var glad i att festa på helgerna. Jag borde kanske dragit öronen åt mej, men jag var förälskad och han var och är en fantastisk person när han är nykter.
Naziledarnas våldsregler för marschen i Göteborg
Tig dig genom polisförhör och tiden i fängelse.Tänk på att din advokat kan vara en korrumperad fiendeagent.Slå omedelbart tillbaka mot alla som går på Motståndsrörelsen.Här är nazistiska NMR:s interna instruktioner till sina aktivister inför demonstration i Göteborg på lördag.– Jag uttalar mig inte till dig, det vet du. Hej, säger NMR:s ledare Simon Lindberg.
Melinda, 26, hittade okände hjälten som avbröt det brutala överfallet
När Melinda Olivares, 26, blev attackerad av en knivbeväpnad man i förra veckan kom en främling till hennes räddning och skrämde bort gärningsmannen.Men Melinda fick inte chans att tacka mannen som hjälpte henne och sökte efter honom på sociala medier.På tisdagen träffade hon på honom av en ren slump.– Han kom fram och sa Hej Melinda och då kom tårarna, berättar hon.
Läs mer om Hej Melinda.