Helsingborg

Häktad för mord i Helsingborg har släppts

ttit skäligen misstänkt för mord har nu släppts. Arkivbild. 5Qq5X71TT5-IsnOBVjO" Johan Nilsson/TT Häktad för mord i Helsingborg har släppts Inrikes.
Läs mer om Helsingborg.

Häktad för mord i Helsingborg har släppts

En 23-årig som suttit häktad skäligen misstänkt för att ha mördat en jämnårig man i Helsingborgsområdet Ramlösa har släppts, uppger Helsingborgs tingsrätt för TT.
Häktad för mord i Helsingborg har släppts
En 23-årig som suttit häktad skäligen misstänkt för att ha mördat en jämnårig man i Helsingborgsområdet Ramlösa har släppts,

JUST NU - PÅ FD: "Rätt att kicka tränaren - men hur gick scoutingen till?"

SUPERETTAN PÅ FD. Falkenberg leder oväntat Superettan efter maximala tolv poäng på fyra matcher, samtidigt har Helsingborg visat klass och ex-allsvenska Jönköpings Södra har redan hunnit sparka tränaren.
Läs mer om Helsingborg och Superettan.
Sportguiden tisdag 24 april
Här är guiden till tisdagens sporthändelser. FOTBOLL Superettan Helsingborg-AFC Eskilstuna (19) Div 5, herrar Helges-Torsåker 2 (Helges Arena 19) DM, damer Stensätra-Hagaströms SK (Jernvallen 19) TIPS
Läs mer om Helges-Torsåker.
På tisdagen möts Helsingborg och AFC Eskilstuna på Olympia
Match igen när Helsingborg möter AFC Eskilstuna i Superettan. Båda lagen vann senast, AFC Eskilstuna med 4-0 mot Värnamo och Helsingborg med 5-1 mot Frej Täby.
Årets tränare i helgen - klar för nytt SSL-lag
Patric Johansson tränar FC Helsingborg även nästa säsong.Och han får intressant sällskap.Enligt uppgifter till Kvällsposten är årets tränare Niklas Pålsson i det närmaste helt klar för klubben.- Mycket talar för att det blir så, säger Pålsson själv.
Läs mer om Kvällsposten och Pålsson.
Pojke slungade katt genom luften – fälls för djurplågeri
Tre ungdomar i Höganäs utanför Helsingborg har åtalats för att ha plågat en katt genom att slunga den genom luften.Allt fångades på film och nu har en av pojkarna fällts för djurplågeri.– I dag mår katten bra, säger kattens ägare till Helsingborgs Dagblad.
Läs mer om Helsingborg.
Detonation i Helsingborg: Ordentlig skada
Ett föremål har detonerat intill en bil i de centrala delarna av Helsingborg.Enligt inledande uppgift rör det sig om en så kallad Cobra 8.– Den har en rejäl sprängkraft och kan orsaka ordentlig skada, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisen i region syd.
Rånarliga med tolvåringar misstänks för tio personrån
Rånarna som misstänks ligga bakom flera rån i Helsingborg är bara tolv år gamla.Polisen har omkring tio anmälningar där barnligans medlemmar misstänks vara gärningsmän, skriver SVT Nyheter Helsingborg.
Läs mer om Helsingborg.
Man död i arbetsplatsolycka
En man i 60-årsåldern har omkommit i en olycka i Helsingborg. Mannen blev klämd mellan en lastbrygga och en lastbil, rapporterar lokala medier. Han fördes till sjukhus efter olyckan som inträffade på torsdagseftermiddagen.
Läs mer om Helsingborg.
Man död efter att ha klämts mot lastbrygga i Helsingborg
En man i 60-årsåldern har dött efter att ha blivit klämd mellan en lastbil och e...
Läs mer om Helsingborg.
Tyfonlarmet ljöd i Helsingborg – men lugn, det var bara en övning
Trafikverkets tyfonlarm ljöd över Helsingborgs rangerbangård mellan 10.30 och 11.30 på onsdagen.– Vart femte år görs en fullskaleövning och så har vi småövningar emellanåt, säger Robert Janernäs, säkerhetssamordnare på Trafikverket.
Läs mer om Helsingborg och Trafikverket.
Två explosioner i Helsingborg
Inrikes. Med bara några timmars mellanrum har polis ryckt ut på två explosioner i lägenheter i Helsingborg. Sent på tisdagskvällen detonerade någon typ av laddning i Dalhem i den skånska stadens östra delar.
Läs mer om Dalhem och Helsingborg.
Två explosioner i Helsingborg
Polisen larmades efter att två olika laddningar detonerat vid lägenheter i Helsingborg natten till onsdag. Den första explosionen beskrivs av vittnen som väldigt kraftig.
Läs mer om Helsingborg.
Här är nattens händelser - lokalt och i omvärlden
En natt utan några större polisiära händelser i Sjuhärad. Sverige Med bara några timmars mellanrum har polis ryckt ut på två explosioner i lägenheter i Helsingborg.
Läs mer om Helsingborg och Sjuhärad.
Två explosioner i Helsingborg
Med bara några timmars mellanrum har polis ryckt ut på två explosioner i lägenheter i Helsingborg.
Läs mer om Helsingborg.
Två explosioner i Helsingborg
Med bara några timmars mellanrum har polis ryckt ut på två explosioner i lägenheter i Helsingborg. Sent på tisdagskvällen detonerade någon typ av laddning i Dalhem i den skånska stadens östra delar.
Läs mer om Dalhem och Helsingborg.
Två explosioner i Helsingborg
Läs mer om Helsingborg.
Två olika explosioner vid bostadshus i Helsingborg
Sent på tisdagskvällen detonerade någon slags sprängladdning i en lägenhet på Dalhemsområdet i Helsingborg.Lägenheten började brinna men elden kunde släckas. Ingen människa skadades.Strax efter 00.30 kom ett nytt larm om en explosion i ett annat flerfamiljshus, den här gången i de centrala delarna av Helsingborg.
Begärs häktad - misstänks ha mördat vän
En 23-årig man som misstänks för att ha mördat en annan man i 20-årsåldern i Helsingborg i lördags begärs nu häktad. De båda männen var väl bekanta med varandra, skriver Helsingborgs Dagblad.
Läs mer om Helsingborg.
Konsertrecension: Dödssynder som tar andan ur DN:s kritiker
I den senaste konserten i serien Dödssynderna i Helsingborg får orkestern och sångsolisterna under den suveräne Stefan Solyoms ledning fram ett samlat uttryck som tar andan ur DN:s kritiker Martin Nyström.