Helsingborg mannen

Maskerad knivman jagas efter rån

Flera poliser jagar på tisdagskvällen en knivbeväpnad rånare i Helsingborg.Mannen slog till mot en verksamhetslokal och kom över kontanter.Ingen människa uppges fysiskt skadad.
Läs mer om Helsingborg.Mannen.

Maskerade rånare följde efter 83-årig man vid växlingskontor

En 83-årig man utsattes på onsdagen för ett rån efter att ha besökt ett växlingskontor i Helsingborg.Två maskerade män ska ha följt efter den äldre mannen och ryckt till sig hans väska.
Läs mer om Helsingborg.Två.
Skjutningens andra offer har förhörts
Den 23-årige mannen som blev skjuten med flera kulor i Helsingborg i fredags kväll har repat sig så pass att polisen kunnat prata med honom. Det oklart vad förhöret gav.– Han har väldigt omfattande skador, säger utredningschefen Tommy Lindn.
Läs mer om Helsingborg och Tommy Lindn.
Man skjuten i Helsingborg
En man i 20-årsåldern har skottskadats i södra Helsingborg. Skjutningen inträffade utomhus och mannen fördes med ambulans till sjukhus.
Läs mer om Helsingborg.

28-åringen sökte vård – var knivhuggen i ryggen

Den 28-årige mannen kom själv in på akuten i Helsingborg med knivskador i ryggen.Händelsen har rubricerats som mordförsök - men någon misstänkt gärningsman har inte gripits.
Läs mer om Helsingborg.
Brand i bostad – skadad man till sjukhus
En man har förts till sjukhus efter en bostadsbrand i Helsingborg.Enligt polisen har mannen skador i ansiktet och på överkroppen.
Läs mer om Helsingborg.Enligt.
Knarksmugglare fick sju år och utvisning
En 39-årig bulgarisk man döms till sju års fängelse och utvisning på livstid för en gigantisk knarksmuggling.Mannen fastnade i tullen i Helsingborg med över 64 kilo cannabis och tio kilo kokain. Knarket beräknas vara värt 10–25 miljoner kronor.Mannen har trots ett halvår i häkte fortsatt hävda att han är oskyldig.
Läs mer om Helsingborg.
Skuren och blodig man hittad utomhus
En väktare hittade inatt en blodig man vid resecentrumet Knutpunkten i Helsingborg.Mannen har förts till sjukhus.Kort efter at mannen hittades anträffades två man med blod på sig i närheten, och de misstänks nu för misshandel.
Polisen släpper bild på misstänkt bombman
Polisen släpper nu en bild på den person som misstänks ha sprängt entrn till polishuset i Helsingborg. Mannen fångades på en övervakningskamera sekunderna före dådet.
Läs mer om Helsingborg.
Polisen publicerar bild på misstänkt bombman
Polisen söker nu uppgifter om en man som misstänks som ansvarig för detonationen vid Polishuset på Berga i Helsingborg strax efter midnatt under natten mot onsdagen.Mannen filmades av en övervakningskamera bara några sekunder innan en laddning exploderade utanför polishusets entr.– Vi arbetar förutsättningslöst men är jätteintresserade av information om mannen på bilden, säger Ewa-Gun Westford
Mannen som pratar med hundar kommer till Sverige
Cesar Millan – mannen som pratar med hundar – kommer till Sverige.I april nästa år gästar han Helsingborg Arena, enligt Helsingborgs Dagblad.
JUST NU: 19-årig man skjuten med flera skott
En 19-årig man har skottskadats i Helsingborg.Mannen, som skjutits med flera skott i benen, är förd till sjukhus.
Läs mer om Helsingborg.Mannen.
Skottlossning i Helsingborg under natten
En man blev beskjuten i Helsingborg under natten.Mannen träffades inte – men man har gjort fynd som tyder på en skottlossning inträffat.Ingen person är gripen.
Läs mer om Helsingborg.
Tio barn misshandlade kund utanför matbutik
En man i Helsingborg utsattes för svår misshandel av tio barn som både slog och sparkade på sitt offer.Misshandeln skedde utanför två livsmedelsaffärer och mannen fick efteråt föras i ambulans till sjukhus.
Läs mer om Helsingborg.
Man föll från balkong – misstänkt mordförsök
En man har fallit från en balkong i skånska Åstorp, nordöst om Helsingborg. Mannen har förts till sjukhus med ambulans med okända skador, skriver polisen på sin hemsida. I nuläget rubriceras ärendet som misstänkt försök till mord.
Läs mer om Helsingborg och Åstorp.
Man misshandlades svårt i Höganäs
En man i 20-årsåldern skadades svårt när han misshandlades i anknytning till ett HVB-hem i Höganäs, enligt polisen. Mannen har förts med ambulans till sjukhuset i Helsingborg.
Läs mer om Helsingborg.
Ett dygn efter skjutningen – gärningsman fortfarande på fri fot
Ett dygn efter skjutningen i Helsingborg där en man fick föras till sjukhus har ännu ingen person gripits.Mannen som blev skjuten är inte känd hos polisen sedan tidigare och nya vittnesuppgifter kan leda polisen till gärningsmannen.– Vi har vittnesuppgifter som kan vara något som kan leda oss vidare i utredningen, säger Mikael Nilsson, inre befäl hos polisen i Helsingborg.
Läs mer om Helsingborg och Mikael Nilsson.
Tomte misstänkts för sexuella övergrepp på barn
Den skånska mannen extraknäckte som tomte.Nu misstänkts han ha förgripit sig sexuellt på barn i Vietnamn.Han har, enligt Helsingborgs Dagblad, häktats i Helsingborg.
Läs mer om Helsingborg och Vietnamn.Han.
Försökte råna matbutik – gärningsman på fri fot
Den knivbeväpnade gärningsmannen hotade personalen i en butik i Helsingborg.Av okänd anledning avbröts rånförsöket.Mannen är nu på fri fot.
Läs mer om Helsingborg.Av.
Hade skarpladdad kulspruta – fick 18 månaders fängelse
Kulsprutan kan skjuta 700 skott i minuten och var laddat med 20 skarpa patroner.Nu har den 28-årige mannen som sågs hantera vapnet på en parkeringsplats vid Gustav Adolfs torg i Helsingborg dömts till ett och ett halvt års fängelse, skriver Helsingborgs Dagblad.
Läs mer om Helsingborg.
Uppgifter: Tekniska fynd kan ringa in mördaren
Den 25-årige mannen sköts brutalt ihjäl utanför sin egen portuppgång på Drottninghög i Helsingborg.Men fyra dagar efter mordet har fortfarande ingen gripits som misstänkt.Polisens hopp står nu till att mördaren lämnat viktiga spår efter sig på brottsplatsen.
Man hade knark för en miljon i hemmet
I lägenheten i centrala Helsingborg förvarade en 23-årig man ett kilo knark och en Kalasjnikov.Nu har mannen åtalats misstänkt för två grova brott.Den misstänkte erkänner att han förvarat narkotikan – men hävdar att han hotats till det.
Läs mer om Helsingborg och Kalasjnikov.Nu.
Man misshandlad vid rånförsök
Två personer misshandlade en man vid ett rånförsök i Helsingborg.Mannen fördes till sjukhus med skador i ansiktet.
Läs mer om Helsingborg.Mannen.
JUST NU: Fem och ett halvt år för svärdhugg mot polis
Mannen från Helsingborg högg en polisman i bröstet med ett svärd.Nu döms han i tingsrätten till fängelse i fem och ett halvt år.Tingsrätten rubricerar brottet som försök till dråp, skriver HD.
Läs mer om Helsingborg.
Man försvann från sina vårdare - efterlyses av polisen
En man i 75-årsåldern är försvunnen sedan 13.30-tiden i Helsingborg. Mannen ska ha varit tillsammans med vårdare när han försvann vid Ramlösa tågstation.
Läs mer om Helsingborg och Ramlösa.