Henrik didner

Därför bojkottar Didner & Gerge Nordeas stämma

Henrik Didner, grundare och storägare av fondbolaget Didner Vi tycker att Nordea hade kunnat vänta med flytten, säger Henrik Didner.

Henrik Didner kritisk till Nordeas flytt

Didner & Gerge, som är Nordeas tionde största ägare, är skeptisk till bankens planer på att flytta huvudkontoret till Helsingfors.
Läs mer om Gerge.
Kalldusch för Wahlroos – storägare sågar flytten
En av Nordeas största aktieägare, Didner Gerge, är skeptisk till en flytt av huvudkontoret till Helsingfors. Banken borde lösa interna problem först, innan man stressar igenom ett beslut om en komplicerad flytt, anser fondens ordförande Henrik Didner.
Läs mer om Didner Gerge och Henrik Didner.
Ökad osäkerhet bakom Didner & Gerges minskade innehav i H&M
En ökad osäkerhet bidrog till att fondförvaltaren Didner & Gerge minskade sitt innehav i H&M. Det krävs mer svar för att fonden ska börja köpa H&M-aktier igen. Det säger Henrik Didner, en av grundarna till Didner & Gerge, till Breakit.
Läs mer om Breakit, Didner, Gerge och Henrik Didner.

Stjärnförvaltaren: Byt ut ledningen i H&M

Efter de dåliga försäljningssiffrorna för HM kommer nu ny kritik.Ledningen behöver bytas ut, anser stjärnförvaltaren Henrik Didner.– Det kan behövas en ny ledning som inte är belastad av gamla beslut. Det skulle jag nog tro kan behövas i det här bolaget, säger han till Dagens Industri.
Läs mer om Henrik Didner.
Stjärnförvaltaren: Byt ut ledningen i H&M
Efter de dåliga försäljningssiffrorna för HM kommer nu ny kritik.Ledningen behöver bytas ut, anser stjärnförvaltaren Henrik Didner.– Det kan behövas en ny ledning som inte är belastad av gamla beslut. Det skulle jag nog tro kan behövas i det här bolaget, säger han till Dagens Industri.
Läs mer om Henrik Didner.
Fondgurun om PPM-bomben: En bra id
Populära Didner Gerges Aktiefond är en av de fonder som riskerar att köpstoppas om Pensionsmyndighetens nya krav på PPM-fonder går igenom. Men fondgurun Henrik Didner tycker ändå att kraven är rimliga.
Läs mer om Henrik Didner.
Förvaltar PPM-pengar – plockar ut 54 milj var
Fondbolaget Didner Gerge förvaltar tusentals svenskars PPM-pengar.I år delar man ut 154,5 miljoner kronor till sina aktieägare. Huvudägarna Henrik Didner och Adam Gerge får 54 miljoner kronor var.Trots att deras pensionsfonder har samma utveckling som den statliga AP7-fonden, men kostar 172 procent mer i avgifter, säger grundaren Henrik Didner:– Jag vill påstå att de som är allra nöjdast är våra kunder.
Läs mer om Adam Gerge och Henrik Didner.
Didner rasar efter stoppad städning
Stjärnförvaltaren Henrik Didner har hoppat av Husqvarnas valberedning i protest... [di.se] Läs mer här
Hasse Eriksson: Populärt fondbolag möblerar om
Fondbolaget Didner Gerge hör till de populäraste bolagen på marknaden. Förvaltarna och grundarna av fondbolaget Adam Gerge och Henrik Didner har genom att prestera bra resultat lockat till sig många sparare. I premiepensionssystemet ligger deras Aktiefond Sverige ständigt högt upp på listan över mest valda fonder.
Didner och Gerge lämnar över rodret
Fonder Grundarna av det prisbelönta fondbolaget Didner & Gerge stiger åt sidan och lämnar över rodret till andra förvaltare. För snart 20 år sedan startade Adam Gerge och Henrik Didner
Här utmanar de fondproffsen - vann överlägset
Här är Elise, snart 2, och Nova, 4, som slår Sveriges fondförvaltarelit. Dagisbarnens portfölj vann solklart mot de välbetalda aktieplacerarna i Expressens granskning. Proffsens bortförklaringar var många - men en erkände direkt: - Tänk vilken hemsk bransch det här är, säger den hyllade fondförvaltaren Henrik Didner.
Läs mer om Elise, Henrik Didner och Nova.
Dynamisk finansduo skapar ny fond
Henrik Didner och Adam Gerge lyckades visa en vinst på 59,6 miljoner kronor förra året. Nu satsar de på ytterligare en fond.
Läs mer om Adam Gerge.
Framgångsduons aktietips
Uppsaladuon Henrik Didner och Adam Gerge har återigen fått högsta betyg av analysfirman Wassum. I en intervju avslöjar de hemligen bakom succn.
Läs mer om Adam Gerge och Wassum.
Stjärnor i fondtoppen
Henrik Didner & Adam Gerge håller sig kvar på fondtoppen. Enligt Wassum Fund Ratings (WFR) färska topplista landar förvaltarparets Aktiefond Sverige bland de högst rankade av svenska aktiefonder. Didner och Gerge övertrumfas bara av Danske Invest Sveriges förvaltare Ulric Grönvall.