Henrik

S-toppen lämnar – totalsågar partiet

Toppolitikern Jahja Zeqiraj i Göteborg lämnar Socialdemokraterna och ansluter sig till Demokraterna.Även avhoppade miljöpartisten Henrik Munck går med i partiet.– Det har värkt fram de senaste två åren. Samarbetet mellan de rödgröna partierna är under upplösning och jag kan inte bara tiga still, säger Jahja Zeqiraj.

Nours hyllning efter Schyfferts muskelbild

Henrik Schyffert har gymmat i mer än ett år – något som gett resultat.När en personlig tränare lägger upp en bild på Schyfferts bringa kommenterar flickvännen Nour El Refai:Musklig och stark.
Landsbygden går på diesel
Landsbygdspolitiken undermineras av regeringens egen drivmedelsbeskattning. Foto: Henrik Montgomery/TT Det är avståndet som gör landsbygden. Den svenska sångskattens landsbygdsromantik förutsätter samtidigt att livet i staden är normen.
Skeppland tar över Kalmar simsällskap
I sportsammanhang är han känd som en passionerad Kalmar FF-supporter. Nu tar Henrik Skeppland över som ordförande i Kalmar simsällskap. - Min dotter är duktig i simning och det gör det roligt att engagera sig.

Välkommet formbesked inför stekhet US Masters

Henrik Stenson höll inte hela vägen. Fjärdeplatsen i Arnold Palmer Invitational var ändå ett välkommet formbesked inför US Masters som kommer att bli hetare än någonsin.
Henrik fångade ovanliga ljusfenomenet på bild
När det gröna skenet letade sig in över Varberg var Henrik Drake beredd med kameran och lyckades fånga ljusfenomenet på bild.– Jag var helt i extas, det var fantastiskt, säger Henrik Drake.
Läs mer om Henrik Drake och Varberg.
Harlaut kör big air i X-Games i Oslo
Henrik Harlaut är den enda svensken som bjudits in till X-Games i Oslo i maj.
Läs mer om Oslo.
Mina funnen på byggarbetsplats
En mina har hittats på Refshalevej, Refshaleøn, i Köpenhamn.Minan hittades på en byggarbetsplats och en bombrobot har skickats in.– Man har hittat en mina och den vill vi gärna ha förstörd, säger Henrik Suhr, pressinformatör vid Köpenhamnspolisen till DR Nyheter.
Stenson var i segerläge – slutade fyra
Henrik Stenson var i segerläge men slutade till sist fyra. Vann den anrika USA-tourtävlingen i golf på Bay Hill-banan utanför Orlando gjorde den flerfaldige majorvinnaren Rory McIlroy från Nordirland efter en fenomenal avslutning.
Stenson i kamp med Woods och McIlroy i klassisk tävling
Henrik Stenson gick ut i ledning inför den sista ronden av PGA-tourtävlingen Arnold Palmer Invitational.Men efter drygt tio hål har han passerats av världsstjärnan Rory McIlroy och ligger ett slag bakom.Även Tiger Woods är med i kampen om slutsegern, två slag efter McIlroy och ett bakom Stenson.
Läs mer om McIlroy, Rory McIlroy och Stenson.
Nils-Eric Sandberg: Tullar skyddar inte - tvärtom
Foto: Henrik Montgomery/TT Statsminister Stefan Löfven (S) och USA:s president Donald Trump. Donald Trump och Stefan Löfven träffades nyligen för att diskutera handelsteori och ekonomi. Löfven försvarade frihandeln.
Läs mer om Donald Trump och Stefan Löfven.
Stenson i fortsatt ledning i Florida
Sporttelegram. Henrik Stenson ligger kvar i toppen i USA-tourtävlingen i golf på Bay Hill-banan utanför Orlando.
Läs mer om Bay Hill-banan, Florida och Orlando.
Stenson har segerläge i klassiska tävlingen
Henrik Stenson visar fortsatt fin form i Arnold Palmer Invitational.Stenson gick lördagens tredje runda på ett under par och leder inför söndagens avslutande runda.
Därför dröjer Zätas besked om VM-spel
LOS ANGELES. – Det är dags att gå upp igen!Henrik Zetterberg, 37, är på turn i södra Kalifornien med sitt Detroit Red Wings, men mycket av hans tankar just nu går till moderklubben Timrå därhemma i Västernorrland.Zäta följer sitt svenska favoritlags äventyr i kvalet till SHL med högsta intresse.I en intervju med SportExpressen talar han ut om:x Timrås chanser att nå SHL i vår.x Detroits tunga säsong med missat slutspel för andra året i rad.x Utspelet i förra veckan när han kritiserade lagets unga spelare.x Chansen att vi får se honom i Tre Kronors VM-lag i maj.
Slår tillbaka: Det är totalt felaktigt
VÄXJÖ. Kvartsfinal förra säsongen trots serieseger. Det ska inte upprepas. Nu spänner Växjö Lakers musklerna ännu mer.Trots en överlägsen serieseger var sportchefen Henrik Evertsson inte nöjd, och värvade två toppspelare till, vilket lett till att en hel del avundsjuk blickar.Etablerad media har tagit till ord som kommundoping, vilket gör Evertsson rasande.– Då måste jag få reagera. Det är totalt felaktigt, säger Evertsson.
Läs mer om Evertsson och Henrik Evertsson.
Fortsatt bra spel av Stenson
Sporttelegram. Henrik Stenson fortsätter att spela bra i USA-tourtävlingen i golf på Bay Hill-banan utanför Orlando. Han följde upp torsdagens ledarrond på 64 slag med 69 slag på fredagen.
Läs mer om Bay Hill-banan, Orlando och Stenson.
Minnesord: Nils-Olof Berggren
Före detta justitieombudsmannen Nils-Olof Berggren, Stockholm, har som tidigare meddelats, avlidit i en ålder av 77 år. Närmast anhöriga är barnen Lotta, Cilla och Henrik med familjer.
SKOGLUND: Öl-liga? Nej - jag överraskades av proffsigheten
Foto: Henrik Skoglund Det har blivit läge för en liten rapport från min vistelse i Sheffield. Idag har jag bland annat träffat Jerry Andersson, Andreas Valdix och Jonas Westerling i samband med Sheffield Steelers träning.
Läs mer om Jerry Andersson och Sheffield.
Väljarundersökningarnas tid är här
Under valåret duggar partisympatiundersökningarna tätt. Och de påverkar hur både väljare och partier beter sig, enligt Henrik Ekengren Oscarsson, professor i statsvetenskap.
Efter svåra sorgen – här är drottningens nya liv
Efter en månad av hovsorg går nu det danska kungahuset in i en ny tid, utan den karismatiske prins Henrik.För drottning Margrethe och de andra kungligheterna väntar nu vardagen igen ochallt eftersom fylls plikterna på i kungligheternas kalendrar.Bland annat väntar drottningens eget födelsedagsfirande om en månad och flera andra officiella uppdrag.
Läs mer om Henrik.För och Margrethe.
"Henrik Kristoffersen-målet kan få enorma konsekvenser"
Henrik Kristoffersens samarbete med Red Bull har kommit på tapeten igen. Och jag tror inte det är många som förstått vidden av vilka effekter målet kan få, när man nu tryckt frågan upp till Europanivå.
Läs mer om Europanivå och Red Bull.
Stenson i ledning efter första rundan
Henrik Stenson leder efter en imponerande första rundan i PGA-tourtävlingen Arnold Palmer Invitational på Bay Hill-banan utanför Orlando i Florida. Med nio birdies och en bogey gick han på 64 slag, åtta under par.
Läs mer om Bay Hill-banan, Florida och Orlando.
Gunnebos vd tar plats i Alfa Lavals styrelse
Valberedningen i Alfa Laval föreslår att Henrik Lange tar plats i styrelsen som ledamot. Det framgår av kallelsen till stämman.
Läs mer om Alfa Laval och Henrik Lange.
Stenson i ledning efter första rundan
Henrik Stenson leder efter en imponerande första rundan i PGA-tourtävlingen Arnold Palmer Invitational på Bay Hill-banan utanför Orlando i Florida. Med nio birdies och en bogey gick han på 64 slag, åtta under par.
Läs mer om Bay Hill-banan, Florida och Orlando.