Hittad

Stjärnan hittad död i sitt hem – blev 60 år

Skådespelaren Terence Beesley har hittats död i familjens hem, rapporterar The Mirror.Hans hustru, skådespelaren Ashley Jensen, uppges vara förtvivlad av sorg.– Det är med stor sorg som jag kan bekräfta att Terence har gått bort, säger familjens talesperson.
Läs mer om Ashley Jensen och Terence.
Person hittad död i bostad – misstänkt mord
En person har hittats död i en bostad i Sala.Polisen misstänker att personen kan ha mördats.
Läs mer om Sala.Polisen.
Blodig man hittad i Jönköping
En blodig man som misshandlats har hittats utomhus i centrala Jönköping av en polispatrull. Mannen fördes med ambulans till sjukhus.
Läs mer om Jönköping.
Kvinna hittad död – polisen misstänker mord
En kvinna har hittats avliden i en lägenhet i Kolbäck.Polisen har anhållit en man i 60-årsåldern misstänkt för mord alternativt dråp, skriver VLT.– Det var vissa konstigheter som gjorde att vi inte direkt kunde avskriva det som ett naturligt dödsfall, säger Ivan Åslund, LKC-befäl vid polisen i Västmanland till tidningen.
18-åriga modellen hittad mystiskt död i Malaysia
Den holländska modellen Ivana Smit, 18, har hittats död under mystiska omständigheter på en balkong i en skyskrapa i Kuala Lumpur.Enligt den malaysiska polisen är dödsfallet avfärdat som en olycka, men Smits familj kräver nu en ordentlig utredning av händelsen.– Hon återfanns naken. Var är hennes underkläder och skor? undrar Smits morfar Fredrik Smit enligt Daily Mail.Hennes svenske vän Oskar är samtidigt i chock.– Det är fortfarande svårt att prata om, säger han till Expressen.
Ytterligare en fot hittad i Kanada
Läs mer om Kanada.
Ammunition hittad vid julmarknad i Berlin
Enligt den tyska tidningen Bild har stora mängder ammunition hittats i närheten av en julmarknad och en mosk i Berlin.
Läs mer om Berlin och Bild.
Man hittad svårt skadad – rubriceras som mordförsök
En man har hittats svårt skadad utomhus på Södermalm i Stockholm.Polisen rubricerar händelsen som mordförsök.
Läs mer om Stockholm.Polisen och Södermalm.
Ronneby flygplats evakuerad – misstänkt väska hittad
Ronneby flygplats har evakuerats efter att en misstänkt väska upptäckts i säkerhetskontrollen. – Vi undersöker väskan som en säkerhetsåtgärd, säger Stephan Söderholm, vakthavande befäl på polisen i region syd.
Läs mer om Stephan Söderholm.
Man hittad död på åker – polis utreder mord
En man har hittats avliden på en åker nära en camping i Lidköping.Polisen har inlett förundersökning med rubricering mord alternativt dråp.
Läs mer om Lidköping.Polisen.
Modell hittad mördad – fick halsen uppskuren
Modellen Desiree Gibbon har hittats mördad.Hennes kropp hittades längs med en väg utanför Montego Bay på Jamaica.Enligt familjen ska hennes hals ha blivit uppskuren.Desiree Gibbon blev bara 26 år, skriver BBC.
Läs mer om BBC, Jamaica.Enligt och Montego Bay.
Man hittad död – var anmäld försvunnen
En man i 20-årsåldern har hittats död.Mannen som varit saknad sedan två veckor hittades av ett jaktlag.– Det finns ingen misstanke om brott, säger RLC-befäl Jimmy Lindvall.
Misstänkt sprängladdning hittad – bombgrupp på väg
En misstänkt skarpladdad sprängladdning har hittats på en privat tomt i Brålanda i Dalsland. Polisens bombgrupp är på väg till platsen, rapporterar Expressen.
Läs mer om Brålanda, Dalsland och Expressen.
Man hittad död i Hallstahammar
En man i 30-årsåldern har hittats död i sin lägenhet i Hallstahammar. Polisen kan inte utesluta brott och har därför inlett en förundersökning om mord alternativt dråp.
Läs mer om Hallstahammar.