Hittad

Man hittad död i hus – kvinna gripen för mord
En kvinna har anhållits misstänkt för mord efter att en man hittats död utanför Växjö.Den avlidna mannen och kvinnan uppges ha haft en relation, enligt polisen. Kvinnan befann sig i samma bostad som mannen.– Vi har inte kunnat utesluta att någon annan än kvinnan har orsakat mannens skador, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral.
Läs mer om Calle Persson och Växjö.Den.
Man hittad svårt skadad på torg – polisen vädjar om hjälp
En man hittades tidigt på lördagsmorgonen svårt skadad på ett torg i Varberg.Polisen har ingen aning om vad som har hänt och vädjar nu om allmänhetens hjälp.En förundersökning om grov misshandel har inletts.– Vi har spärrat av torget men vet inte hur detta har gått till därför måste vi ha in tips, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.

Person hittad död – 40-åring misstänkt för mord

En person har anträffats död i Falköpings kommun. En man i 40-årsåldern greps och anhölls senare misstänkt för mord.
Död person hittad – man gripen för mord
En död person påträffades under fredagseftermiddagen i Falköpings kommun.Polisen misstänker att personen utsatts för ett brott och en man i 40-årsåldern har gripits och senare anhållits misstänkt för mord.
Man hittad död - en gripen misstänkt för mord
Inrikes. En man har hittats död i en bostad i Lund och annan man har gripits. Polisen har inlett en förundersökning om mord. - Han greps i närheten, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Syd.
Läs mer om Anna Göransson, Lund och Syd.
Person hittad död i bostad – misstänkt mord
En person har hittats död i en bostad i Lund. Polisen har inlett en förundersökning om mord, skriver Sydsvenskan.
Läs mer om Lund och Sydsvenskan.
Fågelinfluensa hittad hos tamfågel
Inrikes. För första gången har fågelinfluensa av typen H5N6 konstaterats hos tamfågel i Sverige, meddelar Jordbruksverket. Upptäckten gjordes i en mindre hobbybesättning i Östhammar i Uppsala län.
Fågelinfluensa hittad hos tamfågel
För första gången har fågelinfluensa av typen H5N6 konstaterats hos tamfågel i Sverige, meddelar Jordbruksverket. Upptäckten gjordes i en mindre hobbybesättning i Östhammar i Uppsala län.
18-åring hittad knivhuggen - tre gripna
Inrikes. En 18-årig man som har knivhuggits i ryggen har hittats utomhus i centrala Hallstahammar, skriver polisen på sin hemsida. Polis och ambulans kallades dit och han fördes till sjukhus. Mannens tillstånd är allvarligt men stabilt.
Läs mer om Hallstahammar.
18-åring hittad knivhuggen – tre gripna
En 18-årig man som har knivhuggits i ryggen har hittats utomhus i centrala Hallstahammar, skriver polisen på sin hemsida.
Läs mer om Hallstahammar.
Man med gängkopplingar hittad skjuten i park
En 24-årig man hittades tidigt i morse skjuten i Valbyparken i Köpenhamn – och konstaterades död klockan 07.22.Köpenhamnspolisen meddelar nu att mannen hade kopplingar till gängkriminalitet.– Också i det här fallet ska vi göra allt för att ställa de skyldiga gärningsmännen till svars för deras handlingar, säger polisinspektör Torben Svarrer i ett pressmeddelande.
Man hittad död i Märsta – föll från balkong
En man har påträffats död invid ett flerfamiljshus i Märsta. – Han har fallit från en balkong, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid polisen i Stockholm, till Aftonbladet.
Läs mer om Aftonbladet, Märsta och Stockholm.
Man hittad död efter fall från balkong
En man har hittats död efter ett fall från balkong till ett flerfamiljshus i Märsta norr om Stockholm, skriver Aftonbladet.Polis är på plats.
Läs mer om Märsta och Stockholm.
JUST NU: Död kvinna hittad vid kraftstation
En död kvinna har hittats vid Skogaby kraftstation i Laholm, rapporterar SVT Nyheter Halland. Enligt uppgifter tros kroppen ha legat i vattnet en längre tid.Räddningstjänst och polis har skickats till platsen.
Läs mer om Laholm och Skogaby.
Studenten hittad mystiskt död – polisen söker ex-pojkvännen
Sjuksköterskestudenten Haley Anderson, 22, hittades död i sin bostad i New York.Nu vill polisen komma i kontakt med hennes tidigare pojkvän – som tros ha flytt till Nicaragua.– Det här är en tung förlust. Hon var en fantastisk person, och hade alltid ett leende på läpparna, säger vännen Emma Derbin till CBS News.
Ytterligare en Putin-kritiker hittad död i Storbritannien
Ytterligare en rysk Putin-kritiker i Storbritannien har hittats död. Polisens grupp för kontraterrorism undersöker nu fallet Nikolaj Glusjkov, som var nära vän med den ryska oligarken Boris Berezovskij.
Putin-kritiker hittad död i London
En rysk affärsman och nära vän till den avlidne ryske oligarken och regimkritikern Boris Berezovskij har hittats död i sitt hem i London, rapporterar The Guardian.
Läs mer om London och The Guardian.